Sexul in 3

Sondaj: sex in 3?

Pagina 1 din 1
1

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Sexul in 3

scris pe 19 mai 2010 23:20 de ubyalex

ce parere aveti despre sexul in 3 adik 2 fete si un baiat.....prietenul meu are fantezia asta...dar eu una nu sunt de acord...voi ce parere aveti?
as vrea niste raspunsuri de la fete
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: sexul in 3

scris pe 19 mai 2010 23:34 de simosimina

ce parere aveti despre sexul in 3 adik 2 fete si un baiat.....prietenul meu are fantezia asta...dar eu una nu sunt de acord...voi ce parere aveti?

când într-o relaţie (în pat) se simte nevoie unei alte persoane...deja nu mai merge...şi treb să te gândeşti bine...
părerea mea...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: sexul in 3

scris pe 19 mai 2010 23:40 de Pischot

când într-o relaţie (în pat) se simte nevoie unei alte persoane...deja nu mai merge...şi treb să te gândeşti bine...
părerea mea...

contra!
Cum suntem 2 in viata, asa suntem si in pat! vom fi 3 doar cand va aparea copilul, si poate nici atunci ca o sa aiba patul lui!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: sexul in 3

scris pe 19 mai 2010 23:43 de pepsy1989

Sunt prietenul alexandrei si sincer sa fiu ma inteles total gresit .

chestia era asa...
am o fantezie cu 2....
dar asta nu inseamna ca e si ea inclusa si mai ales nu inseamna ca vreau akm mai ales ca sunt cu ea si o iubesc.
daca o sa fie sa ma despart de ea .. (in capul meu e exclus asa ceva ) pt ca ma inteleg foarte bn cu ea , dupa poate o sa imi pun si fantezia in "aplicatie"

cred ca fantezia asta e ceva normal pt un baiat.. :-??... adik nu pt toti ... dar fiecare cu ale lui...
si repet.. in nici un caz nu o sa se intample cand am prietena..
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: sexul in 3

scris pe 19 mai 2010 23:56 de Pischot

Vezi tu... si iubitul meu avea fantezia asta, dar aceeasi replica i-am dat-o si lui: suntem doi si asa vom ramane pana vom avea un prichindel! Si dupa tot 2 vom ramane, si copilul va fi copil!
Si nu si-ar dori asta acum, nici de m-as ruga de el!
De ce pui problema unei despartiri, ca asa se intelege!?
Daca nu vei mai fi cu ea... desi va intelegeti, inseamna ca lasi loc de interpretari, stii...Pauza cum le ziceti voi!
si daca ai fantezia si ea nu e inclusa...inseamna ca-ti doresti alte doua persoane in patul tau si in viata ta , IN AFARA DE EA!
Eu stiam ca in momentul in care iubesti,iti doresti doar o persoana, persoana iubita! nu te gandesti ca pentru ORICE fantezie pot aparea inca: o persoana, doua , trei [mai stiu eu cate], N persoane... Si iti vor aduce placere [culmea!] , dar care o sa-ti inlocuiasca partenera intr-un moment intim?
Gandeste-te ca ea ,Daca te iubeste, nu s-a gandit ca ar putea s-o faca cu ALTUL pe luna, desi ar fi catalogata ca fantiezie! Te-ai simti prost oricat de fantezie ar fi!
Fanteziile de multe ori se pun in practica! Asa cum si ea se poate gandi acum, ca la orice ocazie vei avea cu alte doua/un el si`o ea iti vei pune in practica fantezia.Ma refer la cupluri aici , nu la jocuri!

Defapt... fiecare cu viata/gandirea/caracterul lui!

sus

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3

scris pe 20 mai 2010 00:08 de pepsy1989

ai dreptate in tot ce zici ... dar nu pun problema unei despartiri .. pt ca o iubesc, eu am fost clar... in nici un caz atata timp cat o iubesc pe ea nu o sa ma ating de alta fata, nici macar cu un sarut, si in nici un caz nu as pune in practica ce am zis.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 20 mai 2010 00:38 de Psyche

daca iti face si tie placere,de ce nu?
daca vorbim doar de fantezia pritenului tau,nu ar trebui sa te sacrifici daca tie nu ti-ar placea. in schimb,daca ajunge sa fie si una din fanteziile tale,strict sexuale,merge.
mie,personal mi se pare cea mai misto chestie

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

scris pe 20 mai 2010 00:50 de pepsy1989

deci eu nu iam zis .. uite hai sa gasim o fata care vrea sa o "facem" in 3 :|.. pur si simplu iam zis : am o fantezie sa in care se includ 2 fete si nu 1... :| in nici un caz nu as face chestia asta cu prietena mea :|.. adik sa o fac eu cu prietena si inca 1 :|.. e total exclus .....as face cu 2 fete care nu le cunosc... sau care nu am nici o relatie cu ele .. doar atat :|
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 20 mai 2010 08:37 de SORIN28

Sexul in 3(doua cu unu) este una dintre fanteziile barbatilor dar nu stiu cati si-ar implica iubita in asa ceva.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 20 mai 2010 12:38 de ubyalex

deci eu nu iam zis .. uite hai sa gasim o fata care vrea sa o "facem" in 3 :|.. pur si simplu iam zis : am o fantezie sa in care se includ 2 fete si nu 1... :| in nici un caz nu as face chestia asta cu prietena mea :|.. adik sa o fac eu cu prietena si inca 1 :|.. e total exclus .....as face cu 2 fete care nu le cunosc... sau care nu am nici o relatie cu ele .. doar atat :|

si crezi ca eu m-as simti bine stiind ca tu vrei sa faci asta?
sus

Alex

Guest

scris pe 20 mai 2010 12:43 de Alex

pana la urma nu ai ce pierde draga,ci castigi teren in fata lui,va extindeti granitele sa zic asa,sexperimentati noi lucruri,noi placeri si asta este un lucru bun.si daca e so luam logic asa,Dzeu tia dato so dai,nu sa megi cu ea in rai.te sarut adanc,George din Tulcea.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 20 mai 2010 19:25 de Pischot

pana la urma nu ai ce pierde draga,ci castigi teren in fata lui,va extindeti granitele sa zic asa,sexperimentati noi lucruri,noi placeri si asta este un lucru bun.si daca e so luam logic asa,Dzeu tia dato so dai,nu sa megi cu ea in rai.te sarut adanc,George din Tulcea.

mda...
ce teren castiga , cand ea se poate departa de el, stiind ca a facut-o cu alta/altele? ... WTF...

Nu stiu, eu vad altfel lucrurile...
Si apropos de ce a zis Sorin28, iubitul meu a zis ceva de genu` ca fantezia lui e cu doua fete, "si nu cumva am eu vreo prietena dornica de distractii" ? cea ce ar fi insemnat ca sunt implicata in actul ala. [a mentionat apoi ca sa nu ma supar, s-o iau ca un pamflet!]

sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 20 mai 2010 21:48 de ubyalex

mda...
ce teren castiga , cand ea se poate departa de el, stiind ca a facut-o cu alta/altele? ... WTF...

Nu stiu, eu vad altfel lucrurile...
Si apropos de ce a zis Sorin28, iubitul meu a zis ceva de genu` ca fantezia lui e cu doua fete, "si nu cumva am eu vreo prietena dornica de distractii" ? cea ce ar fi insemnat ca sunt implicata in actul ala. [a mentionat apoi ca sa nu ma supar, s-o iau ca un pamflet!]

iti sustin toate parerile....si mmultumesc pentru ele
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 20 mai 2010 22:04 de SORIN28

Daca vin la Tulcea sau vii tu la Galati cu a ta iubita/sotie...o punem de un sex in 3? Ce naiba, doar va extindeti orizontul.

Gandeste inainte de a scrie

Radio Greu de difuzat

sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 20 mai 2010 22:23 de alexnico08

CONTRA! O iubesti,stai cu ea. NU o iubesti las'o nene,isi poate reveni fata...cu greu,dar poate trece peste. Deci daca o iubesti,iUBESTEO doar pe ea!
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 20 mai 2010 22:53 de Pischot

Daca vin la Tulcea sau vii tu la Galati cu a ta iubita/sotie...o punem de un sex in 3? Ce naiba, doar va extindeti orizontul.

Gandeste inainte de a scrie

Dispus sa o faci cu el si sotia sa? Super tare! [Mi-am dat seama ca e doar un mod de a-i arata ca nu gandeste cum trebuie! Sau defapt nu gandeste ca noi!]

Alexandra[daca am retinut eu bine],
nu ai de ce sa-mi multumesti!
Asta gandesc, asta cred , asta spun, si asta fac!
Fa ce crezi tu de cuviinta!
Desi sincer... astea nu`s motive de cearta!Sper ca nu au aparut discutii din cauza unui topic pe un forum...sper ca relatia voastra decurge normal, neinfluentat[SPER!!!] de parerile noastre!

sus

pepsy1989

Junior member
23 mesaje

scris pe 20 mai 2010 22:58 de pepsy1989

M-ati inteles gresit... e o fantezie .. asta nu inseamna ca o insel ... si asta nu inseamna ca as vrea vreodata sa o insel... in primul rand nu mas simti eu bine.. avand lucru asta pe constiinta. o iubesc. si sper din tot sufletul sa ramana asa intre noi.
Multumesc pt pareri.. dar unele nu sunt deloc in legatura cu situatia mea... sincer ..
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 20 mai 2010 23:21 de SORIN28

Dispus sa o faci cu el si sotia sa? Super tare! [Mi-am dat seama ca e doar un mod de a-i arata ca nu gandeste cum trebuie! Sau defapt nu gandeste ca noi!]

De ce nu? Il fu...garesc pe el si ii fu...femeia.
Pe mine ma intereseaza sa plece inapoi la el si sa nu raman eu cu ea pe cap

M-ati inteles gresit... e o fantezie .. asta nu inseamna ca o insel ... si asta nu inseamna ca as vrea vreodata sa o insel... in primul rand nu mas simti eu bine.. avand lucru asta pe constiinta. o iubesc. si sper din tot sufletul sa ramana asa intre noi.
Multumesc pt pareri.. dar unele nu sunt deloc in legatura cu situatia mea... sincer ..

Gresit, eu nu am inteles aiurea...fantezia asta este fantezia majoritatii barbatilor.
Din partea mea, ceva respect ca macar ai avut curajul sa-i spui...fata de alti fatalai carora le este rusine sa recunoasca asta in fata iubitelor/sotiilor.

Radio Greu de difuzat

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3

scris pe 21 mai 2010 00:08 de Pischot

Gresit, eu nu am inteles aiurea...fantezia asta este fantezia majoritatii barbatilor.
Din partea mea, ceva respect ca macar ai avut curajul sa-i spui...fata de alti fatalai carora le este rusine sa recunoasca asta in fata iubitelor/sotiilor.

Foarte bine punctat!
Nu multi barbati sunt in stare sa-si puna fanteziile pe tava iubitelor/sotiilor. Dar multi nu stiu ca unele sunt dispuse sa le indeplineasca micile dorinte , altele nu!
Apoi vorba aia: "nu risti nu castigi"!

Banuiesc ca pe langa asta , mai ai si alte fantezii IN 2.
ai putea sa i le impartasesti, poate iti indeplineste vre`una!

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 21 mai 2010 14:39 de Psyche

un mod de a-i arata ca nu gandeste cum trebuie! Sau defapt nu gandeste ca noi!]

unii mai au si pareri opuse.
mie imi pare societatea in care traim mult mai inchisa la minte decat (cred eu) ar trebui. chiar daca intr-o relatie sexul si dragostea merg mana in mana,de multe ori cand facem sex uitam de dragoste. barbatii au doua creiere,asta o stim prea bine.
adica..ce ar fi rau in asta? de ce trebuie considerata dovada de lipsa de dragoste? sexul e sex,parte din relatie,sentimentele sunt de alta parte. eu personal pot iubi un barbat si fara sa mi-o traga si fara sa simt nevoia asta,lucru de unde,pentru mine personal,rezulta faptul ca dragostea nu trebuie sa fie neaparat direct proportionala cu sexul.
ca se mai intampla si cazuri in care preludiul e presarat cu romantism,asta e cu totul alta chestie,dar de majoritatea datilor,oamenii si-o trag ca niste animali. si de ce sa nu iti condimentezi viata sexuala daca iti face placere?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 21 mai 2010 16:00 de ubyalex

Banuiesc ca pe langa asta , mai ai si alte fantezii IN 2.
ai putea sa i le impartasesti, poate iti indeplineste vre`una!

Da intradevar am si eu niste mici fantezii dar nu legate de 2-3 sau mai multi parteneri...am fantezii care nu ii displac si i-ar placea sa le punem in aplicare....in plus mi-a explicat ca intradevar are fantezia asta dar cat timp va fi cu mine nu o va pune in aplicare cu nimeni mai ales sa ma includa pe mine in ea,pt ca eu st mai presus de orice placere...deci nu se stie cat va fi cu mine....poate inca o luna,poate doua...poate o viata....nu stii niciodata ce se poate intampla....asa ca ma bucur de el in fiecare zi:*

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 mai 2010 03:54 de ExoticDream

Sunt prietenul alexandrei si sincer sa fiu ma inteles total gresit .

chestia era asa...
am o fantezie cu 2....
dar asta nu inseamna ca e si ea inclusa si mai ales nu inseamna ca vreau akm mai ales ca sunt cu ea si o iubesc.
daca o sa fie sa ma despart de ea .. (in capul meu e exclus asa ceva ) pt ca ma inteleg foarte bn cu ea , dupa poate o sa imi pun si fantezia in "aplicatie"

cred ca fantezia asta e ceva normal pt un baiat.. :-??... adik nu pt toti ... dar fiecare cu ale lui...
si repet.. in nici un caz nu o sa se intample cand am prietena..

Apreciez sinceritatea cu care iti expui fanteziile cele mai intime inclusiv in fata iubitei, INSA insusi faptul ca in mintea ta este loc pentru ganduri gen "daca o sa fie sa ma despart de ea", "in nici un caz nu o sa se intample cand am prietena", arata ca, desi (spui ca) o iubesti, in interiorul tau se plimba ganduri care o exclud, ceea ce, in mod normal, nu prea ar avea ce sa caute decat daca nu ai incredere ca ai facut alegerea potrivita si ca relatia voastra va dura.

Chiar daca suntem dechisi la minte si acceptam idei liberale privind amuzamentul la pat, chiar daca barbatii (cica!) sunt mai indreptatiti decat noi sa aiba fel de fel de fantezii ciudate (nu vad de ce noi nu ne-am imagina facand sex cu 2 masculi!), nu cred ca suntem atat de diferiti incat atunci cand iubim din toata fiinta pe cineva sa nu simtim ca partenerul ne este suficient si estompeaza alte "deraieri" fierbinti....

Personal, nu consider ca sexul in mai multi este calea ideala de a evada din monotonia sexuala.... Admit, de exemplu, voyeurismul (dar in doi sa fie), dar sunt prea geloasa pentru a ma excita imaginea lui facand sex cu alta in fata mea!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 23 mai 2010 10:22 de ubyalex

dar sunt prea geloasa pentru a ma excita imaginea lui facand sex cu alta in fata mea!!!

cred ca asta m-ar deranja din toata traba...nu cred ca as putea suporta
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3

scris pe 23 mai 2010 11:11 de simosimina

cum bărbaţii au diferite fantezii, prin care şi asta..aşa şi noi avem destule fantezii...
Până la urmă fantezia rămâne fantezie..şi este mai bine să rămână aşa

Încă o dată ...nu aş accepta aşa ceva în viaţa mea!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3

scris pe 28 mai 2010 15:19 de ubyalex

cum bărbaţii au diferite fantezii, prin care şi asta..aşa şi noi avem destule fantezii...
Până la urmă fantezia rămâne fantezie..şi este mai bine să rămână aşa

Încă o dată ...nu aş accepta aşa ceva în viaţa mea!

sunt de acord cu tine
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online