Sarcina

Pagina 1 din 1
1

D,O,

Guest

Sarcina

scris pe 25 mai 2010 17:45 de D,O,

Hello..am o intrebare..daca la un moment dat am ajuns cu mana in contact cu sperma si peste aproximativ 5 minute mi-am atins prietena in zona intima ..exista riscul unei sarcini? am auzit ca spermatozoizii nu supravietuiesc "in aer"..trebuie sa "intre" direct in canalul vaginal ca sa existe riscul unei sarcini? merci
sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

Re: Sarcina

scris pe 25 mai 2010 18:57 de sorinuxa

Hello..am o intrebare..daca la un moment dat am ajuns cu mana in contact cu sperma si peste aproximativ 5 minute mi-am atins prietena in zona intima ..exista riscul unei sarcini? am auzit ca spermatozoizii nu supravietuiesc "in aer"..trebuie sa "intre" direct in canalul vaginal ca sa existe riscul unei sarcini? merci

Pey dak ti-ai atins sperma si dupa aia ai pus mana in zona intima a prietenei tale nu ar fi periculos dar daca ai bagat si mana in vaginul ei....intradevar nu traiesc in aer dar trebuia sa te speli iar dupa puteai sa o atingi cat vroiai

sus

D,O,

Guest

Re: Re: Sarcina

scris pe 25 mai 2010 19:35 de D,O,

nu, nu am introdus in vagin..doar s-a "frecat" prin zona..pe "desupra" lui..era si in prima zi DUPA menstruatie..am citit atatea pe forum-ul asta ca nu mai stii ce sa crezi:P prea in gluma, prea multa ridiculizare
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Sarcina

scris pe 26 mai 2010 16:46 de cherry_dream

nu, nu am introdus in vagin..doar s-a "frecat" prin zona..pe "desupra" lui..era si in prima zi DUPA menstruatie..am citit atatea pe forum-ul asta ca nu mai stii ce sa crezi:P prea in gluma, prea multa ridiculizare

daca era in prima zi dupa menstruatie e ok. data viitoare spala-te! nu mai riscati atata.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Sarcina

scris pe 26 mai 2010 17:25 de Psyche

eh .. sa nu exageram. sunt cazuri in care nici presiunea cu care sperma este ejaculata nu e destula pentru ca spermatozoizii sa ia directia cea buna si in final sa fecundeze,darmite dupa 5 minute de stat in aer fara contactul cu vaginul.
chill out

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online