Sarcina e doar cand cei doi au orgasm?

Pagina 1 din 2
1   2   »

Andruta

Junior member
28 mesaje

Sarcina e doar cand cei doi au orgasm?

scris pe 25 mai 2010 19:52 de Andruta

ca sa ramai insarcinata trebuie sa le vina la amandoi sau e de ajuns sa-si dea drumul baiatul?daca fetei nu ii vine poate ramane??
sus

bibush

Junior member
44 mesaje

Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 20:56 de bibush

ca sa ramai insarcinata trebuie sa le vina la amandoi sau e de ajuns sa-si dea drumul baiatul?daca fetei nu ii vine poate ramane??
asta e caterinca??????dar totusi sa iti raspund .......e suficient sa ejaculeze el nu tu

good girl gone bad

sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 21:01 de Andruta

nu e nici o caterinca...asa stiam si eu cum ai spus tu dar am auzit mai multe variante si mam derutat nu stiam ce sa mai cred...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 22:07 de McLove

Ca sa ramai insarcinata, trebuie sa aveti orgasm toti 3... el, tu si cainele.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 22:10 de Andruta

acele date nu sunt adevarata....sunt putin mai mica...iar daca am pus o intrebare la care am dubii asta nu inseamna ca trenuie sa ma judeti....si sa vb asa...pur si simplu nu stiu destule detalii despre viata sexuala....daca te crezi mai destepti ai putea sa imi dai sfaturi sa anumite reprosuri
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 22:13 de Andruta

McLove daca tu o faci cu iubita ta si cu cainele asta nu inseamna ca toata lumea o face
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 25 mai 2010 22:13 de McLove

acele date nu sunt adevarata....sunt putin mai mica...iar daca am pus o intrebare la care am dubii asta nu inseamna ca trenuie sa ma judeti....si sa vb asa...pur si simplu nu stiu destule detalii despre viata sexuala....daca te crezi mai destepti ai putea sa imi dai sfaturi sa anumite reprosuri

Nu te "judeti", te judec!
Nu ma cred mai "destepti", sunt, pur si simplu, mai inteligent ca tine.

Invata sa "a scrie bine" cand incerci sa imi demonstrezi ceva. Asa ceva nu se intreaba... trebuie sa ai probleme grave, sa nu cunosti un lucru banal.

Dar, ce sa faci? Cand tu, fiind o pustoaica, nu dai pe la ore (biologie), ca esti "smejara pe sistem sa lesine barosanu'"...

Pacat... Romania e in rahat, din cauza ta!

McLove daca tu o faci cu iubita ta si cu cainele asta nu inseamna ca toata lumea o face

Citeste-mi avatarul... sunt virgin. (virgin lb.eng. - virgin lb.rom.)

Mai incearca... un search pe google pentru "texte de impresionat".

sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 22:17 de femme

Nu te "judeti", te judec!

Invata sa "a scrie bine" cand incerci sa imi demonstrezi ceva. Asa ceva nu se intreaba... trebuie sa ai probleme grave, sa nu cunosti un lucru banal.

Dar, ce sa faci? Cand tu, fiind o pustoaica, nu dai pe la ore (biologie), ca esti "smejara pe sistem sa lesine barosanu'"...

Pacat... Romania e in rahat, din cauza ta!

Nu fii rautacios!! Ce treaba are ea cu starea tarii!!?? Problema grava nu e ca nu stie la varsta ei, ci ca face sex fara sa stie tot!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 25 mai 2010 22:17 de Andruta

in legatura cu "judeci" mam grabit la scris.la cartea care se face in licee in ziua de azi.....iar eu nu fac biologie ca nu mai sunt in generala.....mai nou se fac contabilitate si economie....tot egal cu zero in romania
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 22:18 de Andruta

femme da ai dreptate....nu stiu anumite chestii.....nu stiu tot legat de viata sexuala fiindca unii mi-au zis intr-un fel iar altii in alt fel si acum nuj ce sa mai cred....si incerc sa mai aud si alte pareri....
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 25 mai 2010 22:21 de Andruta

McLove chiar nu am chef sa ma cert cu tine...in plus nici nu te cunosc si nu ma cunosti...eu am intrebat ce vroiam sa stiu daca vrei imi raspunzi daca nu vrei nu-mi raspunde dar nu fa tu pe desteptul
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 25 mai 2010 22:21 de McLove

Nu fii rautacios!! Ce treaba are ea cu starea tarii!!?? Problema grava nu e ca nu stie la varsta ei, ci ca face sex fara sa stie tot!!

Deloc... eu nu am fost niciodata rau, nu am jignit. Doar am spus adevarul!

Lucrul asta nu se invata citind 100 de carti.
Lucrul asta se invata in clasa a 5a, la biologie. Uita-te mai sus, sa vezi ce balarii poate sa spuna.

Sa nu cunosti asa ceva... e foarte grav!

sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 25 mai 2010 22:26 de Andruta

McLove eu cand am facut biologie nu ne-a invatat aceste chestii.....nu ne-a zis nimic despre ramasul insarcinata....cum..cand....etcdaca ramai sau nu din anumite chestii.....ne-a invatat cu totul altceva.....poate in ziua de azi se vorbeste despre asa ceva....si acele persoane care mi-au zis ca poti ramane si daca lasa baiatul erau destul de mari.....20 si ceva de ani.....
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 26 mai 2010 00:43 de compot

McLove eu cand am facut biologie nu ne-a invatat aceste chestii.....nu ne-a zis nimic despre ramasul insarcinata....cum..cand....etcdaca ramai sau nu din anumite chestii.....ne-a invatat cu totul altceva.....poate in ziua de azi se vorbeste despre asa ceva....si acele persoane care mi-au zis ca poti ramane si daca lasa baiatul erau destul de mari.....20 si ceva de ani.....

Unde ai trait tu ? Cati ani ai ?
Asta ar trebui sa stii fara sa mergi o zi la scoala.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 mai 2010 03:32 de ExoticDream

...pur si simplu nu stiu destule detalii despre viata sexuala....

Intrebarea este: desi nu stii detalii, "ai facut-o"?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 26 mai 2010 09:40 de Andruta

[da am facut-o dar in tot acest timp mam protezat
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 26 mai 2010 12:23 de Andruta

[da am facut-o dar in tot acest timp mam protejat
sus

verde crud

Guest

scris pe 26 mai 2010 20:33 de verde crud

esti penibil frate. te compari cu mintea ei si te autointitulezi 'mai inteligent'? asta te face mai prost decat crezi ca esti, chiar daca le stii pe toate. ca sa nu mai spun ca ea a fost putin 'acida' cu tine. e plina lumea de oameni ca tine dar tu vrei sa pari mai motat. sa te auzim, arunca replica maestre!
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 26 mai 2010 20:36 de Andruta

daca se crede mai destept ar trebui sa o tina pentru el nu sa faca pe altii prosti
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 26 mai 2010 20:47 de McLove

तुम्हारी माँ मर!

Imi plac oamenii care zic: "bine ca esti inteligent". Frustrarea lor e ca un drog pentru mine!
PS: Revin, viata e roz!
PS2: replica mea... Pur si simplu, sunt un zeu! (pacat, multi nu "vad" ce vreau sa accentuez)

sus

valentine

Guest

scris pe 26 mai 2010 21:04 de valentine

Doamne cate complimente as fi primit pe aici daca ar fi existat forumul asta cand aveam eu vreo 12 ani si credeam ca vaginul e undeva printre parul pubian...

Frustrarea lor e ca un drog pentru mine!

Cred ca exista o problema in evaluarea nivelului frustrarii. Altcineva in afara persoanei care spune "bine ca esti inteligent" pare mult mai frustrat la modul general...
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 26 mai 2010 21:26 de ThT

Mai grav e ca a si facut-o deja
Nu mai zic nimic..sunt uimit inca de intrebare.)

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 26 mai 2010 22:06 de Andruta

esti incredibil....parca as fi facut acuma nuj ce....am facut dragoste cu iubitul meu...mam protejat....ce ti se pare asa iesit din comun.....atata timp cat mam protejat ce mai conteaza raspunsul intrebarii....ori ca ramai sau nu...eu mam protejat fiindca nu imi trebuie copiii acuma.....am timp....dar vroiam sa mai aud parerile altora fiindca uni imi zic intr-un fel iar altii intr-un fel si eram derutata...atata tot..cu toate ca eu stiam ca se ramane.nuj ce ti se pare asa grav tht?????
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 26 mai 2010 23:32 de Pischot

[da am facut-o dar in tot acest timp mam protezat

Adica ati purtat proteze! asta e bine intr-un fel.. dar de PROTECTIE .. ca noi de aia vorbeam...
Cel mai corect spune biologia de clasa a 10a, ultimul capitol al tuturor manualelor, dupa sistemul locomotor, reproducerea !

McLove.. seCS Ora la viteza!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 26 mai 2010 23:35 de Andruta

ce proteze pischot????eu chiar nu mai inteleg nimic.....despre ce vb eu si ce imi raspunzi tu.......fama sa inteleg...!!!!!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 27 mai 2010 07:03 de SORIN28

Cum sa te lamuresc? Am sa incerc o varianta de raspuns, poate asa ai sa intelegi:

Fa, esti proasta ca nu intelegi nimic, esti retardata ca ai facut sex desi habar n-ai cu ce se "mananca", esti analfabeta ca nu stii sa scrii.

Acum ai inteles?

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

cevamaicool

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 27 mai 2010 16:17 de cevamaicool

Cum sa te lamuresc? Am sa incerc o varianta de raspuns, poate asa ai sa intelegi:

Fa, esti proasta ca nu intelegi nimic, esti retardata ca ai facut sex desi habar n-ai cu ce se "mananca", esti analfabeta ca nu stii sa scrii.

Acum ai inteles?

mi se pare mie sau s-a cam intrecut limita? nu puteti sa-i dati un raspuns normal fetei? trebuie sa apelati la astfel de jigniri? treaba ei daca si-a inceput viata sexuala, poate nu stie ea prea multe insa a stiut sa se protejeze! da-va-n colo, poate v-ati nascut desptepti! acest topic a scuturat bine limitele prostiei pana au crapat. bravo baieti mclove, esti tare gagiule si super cool! vezi numa, ai concurenta cu sorin, iti sufla in ceafa! grija mare
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 27 mai 2010 18:00 de Andruta

sincer daca erati asa destepti cum va credeti (cei doi)nu dadeati asemenea raspunsuri...dar ati dat dovada ca sunteti mai prosti decat pareti....
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 27 mai 2010 18:04 de Andruta

puteam sa caut si pe net raspunsul la intrebare dar am vrut sa vad ce ziceti si voi dar vad ca pe acest forum unii se cred prea destepti iar pe altii ii considera prea prosti...daca esti in strae sa dai un raspuns bine daca nu stai in banca ta si nu jigni pe altii.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 27 mai 2010 18:13 de Pischot

Ai zis "m-am proteZat"!!!
Nu stii nici macar ce scrii!?nici macar cand recitesti propriul post nu observi greselile sa le corectezi?!

O sa intelegi... de protectie era vorba!
Am vrut doar sa-ti subliniez neatentia!

Ps: dupa ce scrii un post si-i dai OK, apare apoi "mesajul tau a fost postat aici ", il revezi si la sfarsitul acestuia exista Editeaza si Raspunde!
Apeleaza la "editeaza" atunci cand gresesti ca sa nu mai fi criticata!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online