Sarcina e doar cand cei doi au orgasm?

Pagina 2 din 2
«   1   2

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 27 mai 2010 18:36 de McLove

Prost? Ok, o sa iti dau cateva exemple, prin care o sa iti demonstrez ca tu ai probleme grave, dar nu vezi asta...

1. Esti praf! Inteleg ca tastatura are tendinta sa isi bata joc de persoana care "o apasa", dar... se vede clar, ca esti cum am zis, o pitipoanca care are impresia ca scoala e casa diavolului.

2. In 10 ani de scoala (nu ai mai mult de 14-15 ani), nu conteaza ca "traim in timpurile astea, nu se mai invata!". Nu! La biologie, si acum, cei de clasa a 5a, stiu cum sta treaba cu... prostia pe care o delirezi in 2 pagini.
Asta trebuia sa fie ultimul punct, dar vreau sa accentuez faptul ca tu esti singura proasta.

3. Eu sunt genul de om, mai certaret... am ceva experienta. Stii ce e aiurea?
Esti prima, care crede ca impresioneaza, daca nu se logheaza si posteaza... ca sa dea impresia ca multi ii iau aparerea.
Aici, ar merge ceva de genu': "Epic fail!"

4. Eu nu "ma dau" inteligent, ma vezi calculand tot felul de ecuatii, rezolvand misterele lumii?
Dar, eu sunt destept prin faptul, ca imi bat joc de tine... A fost nevoie de un post, sa te pun in genunchi si sa-mi... ()

5. Puteai sa cauti pe net... dar iti dadea o eroare. Te las sa iti bati capul, despre ce eroare e vorba...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

scris pe 27 mai 2010 19:08 de ThT

Ma alatur si eu grupului McLove&Sorin28
intrebare=>prostia doare?

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!

scris pe 27 mai 2010 19:43 de Andruta

in caz ca nu ati observat am postat 2 mesaje la fel iar in al doilea am corectat greseala.si daca esti asa destept ti-ai fi dat seama la ce mam referit ...raspundeai si gata da nu incepi tu sa ma judeti sau sa ma faci proasta ....un om destept nu ar fi dat replicile astea...e de vina tastatura ca sa stii.
sus

Ssoryn

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcin

scris pe 27 mai 2010 23:47 de Ssoryn

ce vina are fata ca nu stie si ca a pus si ea o intrebare? are o nelamurire si a intrebat alte persoane cu experienta sa afle diferite pareri si raspunsuri...nu e frumos cum v-ati purtat cu fata...daca vreti sa dovediti cat de destepti sunteti puteti da raspunsuri inteligente nu sa faceti mijto ji sa jigniti, ca dati dovada de badaranime...Romania e plina de voi care va credeti mai cu mot...

Andruta nu ii lua in seama...iar parerea mea este ca poti ramane insarcinata daca ejaculeaza doar el.
Protejeaza-te in continuare ca e cel mai bine.
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa

scris pe 28 mai 2010 00:18 de Andruta

multumesc Ssoryn .si eu stiam ca se poate ramane doar daca ejaculeaza doar el numai ca am auzit la niste persoane ca trebuie sa le vina la amandoi si atunci mam derutat si am vrut sa vad pana la urma care e adevarul.nu stiam ce sa mai cred.dar vad ca unii stiu doar sa rada.de la un cuvant scris in graba la care am pus in loc j am pus z deja au gasit motiv de ras.totusi nu cred ca aceste persoane care se cred asa destepte stiu totul despre viata sexuala.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Sarcina e doar cand cei doi au orgasm?

scris pe 28 mai 2010 01:54 de Bozgoru

ca sa ramai insarcinata trebuie sa le vina la amandoi sau e de ajuns sa-si dea drumul baiatul?daca fetei nu ii vine poate ramane??
imi pare rau pt mine ca nu-s miliardar in euro sa fiu plecat departe... departe...
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa

scris pe 28 mai 2010 06:14 de compot

nu sa faceti mijto ji sa jigniti, ca dati dovada de badaranime...Romania e plina de voi care va credeti mai cu mot...

Nu, Romania e plina de voi, voi tre' sa fiti pusi la punct... din partea mea cu fata la zid.(ti-am ingrosat)

Andruta nu ii lua in seama...iar parerea mea este ca poti ramane insarcinata daca ejaculeaza doar el.

Ti-am ingrosat. Daca ai citit intrebarea ei, raspunsul tau mai mult a indus-o in eroare.

si eu stiam ca se poate ramane doar daca ejaculeaza doar el numai ca am auzit la niste persoane ca trebuie sa le vina la amandoi si atunci mam derutat si am vrut sa vad pana la urma care e adevarul

Nu e de mirare ca multa lume-si bate joc de tine. Eu tot nu inteleg, tie... ce ar fi trebui sa-ti vina??

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 28 mai 2010 09:18 de ThT

Normal frate ca ne purtam asa cu voi,voi va auzit ce scoateti din gura?Cum sa o fi facut deja si tu sa intrebi daca insarcinata ramai daca au amandoi orgasm?Bine ca nu ai intrebat daca ramai insarcinata in cazul in care faci sex oral.:|Lucrurile astea si pe a5a le stiam fara sa fii facut la biologie.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 28 mai 2010 10:35 de Andruta

daca tot sunteti asa destepti toti la ce sa mai facut forumul asta???pt ce se mai pun intrebari pe acest forum?????
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 28 mai 2010 11:28 de McLove

Ok, pentru toti parasutistii, care nu stiu care, cum sta treaba... Un post de-al meu, mai exact primul, e un post plin de ironie, care... scoate prostia voastra in fata, si, prin ea, va aratati adevarata inteligenta...

Urmatorul (gen andrusca si conturile "fantoma") care vrea sa mi se adreseze, sa sufle intr-o punga. V-am explicat cum sta treaba... nu va convine, exista funie!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 28 mai 2010 12:46 de SORIN28

daca tot sunteti asa destepti toti la ce sa mai facut forumul asta???pt ce se mai pun intrebari pe acest forum?????

1. Forumul este pentru a ajuta.
2. Nimeni, cel putin pe subiectul tau, nu s-a laudat cat de destept este. Eu cel putin nu ma laud cu desteptaciunea mea...stiu ca nu sunt.
3. Majoritatea celor de aici stiu ce inseamna sa faci sex, stiu cum sa se protejeze, stiu riscurile unei sarcini.
4. Majoritatea care au scris aici stiu sa scrie corect...exceptie faci tu si "Ssorin"5
5. Sunt normale raspunsurile...la o intrebare stupida (la care si cainii rad) se raspunde pe masura.
5. Probabil ca daca, macar, scriai corect nu mai era atat misto pe tine.

Mai cresti, invata sa scrii romaneste, vino cu o problema serioasa si ai sa vezi ca ai sa primesti raspunsuri frumoase.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

scris pe 28 mai 2010 13:43 de Andruta

nu ma intereseaza parerea voastra in afara subiectului,putin in pasa ce credeti voi despre mine.din acest moment am incheiat orice discutie pe acest subiect.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 28 mai 2010 14:00 de SORIN28

nu ma intereseaza parerea voastra in afara subiectului,putin in pasa ce credeti voi despre mine.din acest moment am incheiat orice discutie pe acest subiect.

Dupa ce ca esti proasta mai esti si fudula.
Iti iei jucariile si pleci? Crede-ma ca nu ti-as simti lipsa. Sau probabil astepti niste scuze(care nu vor veni) ?

Radio Greu de difuzat

sus

reMiz0r

Junior member
16 mesaje

scris pe 28 mai 2010 14:30 de reMiz0r

E clar ca nu are mai mult de 12 ani (cica contabilitate , economie). E clar ca , contul Ssoryn e facut tot de dansa pentru ca scrie cu "...." iar dupa ce s-a facut umpic de "rahat" s-a hotarat sa ajunga pe pamant dar nu prea ii merge.Copilelor terminati cu prostiile , nu aveti corpul destul de dezvoltat pentru a intretine rapoarte sexuale (sigur neprotejate pentru ca in loc de prezervative cumparati tigari sau alte lucruri) , feriti-va si dezvirginati-va in ziua nuntii , cat pentru tine Andruta dai un search pe altavista!

Viata va f*** pe toti !
sus

Ssoryn

Newbie
7 mesaje

scris pe 29 mai 2010 01:07 de Ssoryn

Nu am nicio treaba cu Andruta.Eu m-am bagat in seama ca am vazut ce i-ati raspuns fetei.
Acum haideti sa incepem sa ne corectam, care a scris mai corect in loc sa ii raspundem scurt si la obiect fetei.
Eu am vrut sa spun ca sunteti badarani.Fata a pus o intrebared,daca ti se pare o intrebare banala nu jigni indiferent cati ani are fata.
Voi nu v-ati nascut invatati iar fata normal ca nu are de unde sa invete daca da peste tot numai de oameni ca voi...care fac mijto si jignesc.
Daca vreti sa ii dati un sfat fetei ii dati dar fara injuraturi si jigniri ca la usa cortului.
sus

Ssoryn

Newbie
7 mesaje

scris pe 29 mai 2010 01:14 de Ssoryn

Nu, Romania e plina de voi, voi tre' sa fiti pusi la punct... din partea mea cu fata la zid.(ti-am ingrosat)

am scris "ji" in loc de "si"...care e problema? in comparatie cu podoabele care le scoateti voi pe gura nu e nimic.mai iesiti si voi in lume, nu stati toata ziua pe net si din lipsa de ocupatie ii corectati pe altii ca sa aveti ce scrie...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 29 mai 2010 01:23 de SORIN28

Nu am nicio treaba cu Andruta.Eu m-am bagat in seama ca am vazut ce i-ati raspuns fetei.
Acum haideti sa incepem sa ne corectam, care a scris mai corect in loc sa ii raspundem scurt si la obiect fetei.
Eu am vrut sa spun ca sunteti badarani.Fata a pus o intrebared,daca ti se pare o intrebare banala nu jigni indiferent cati ani are fata.
Voi nu v-ati nascut invatati iar fata normal ca nu are de unde sa invete daca da peste tot numai de oameni ca voi...care fac mijto si jignesc.
Daca vreti sa ii dati un sfat fetei ii dati dar fara injuraturi si jigniri ca la usa cortului.

Stii care-i singura problema la tot ce spui tu?
Poate suntem badarani, poate suntem nesimtiti, poate suntem...cum vreti voi, dar...noi astia putini mai in etate, nu am avut pe mana atatea mijloace de informare si totusi le-am aflat, noi nu aveam de unde sa citim si totusi le-am invatat, pe noi nu ne-a ajutat nimeni si totusi am invatat.
Voi...aveti internetul si nu stiti nimic, aveti totul si sunteti afoni.

I-am raspuns scurt si la obiect: e proasta, e analfabeta si e pitzipoanca.ro ...nu m-ar mira daca are si poze, cu ochelari de soare la ochi, facute cu telefonul in oglinda din baie(prsonala sau printr-o bodega).

Radio Greu de difuzat

sus

PiTip0ncuR0z

Guest

scris pe 31 mai 2010 01:45 de PiTip0ncuR0z

e pitzipoanca.ro ...nu m-ar mira daca are si poze, cu ochelari de soare la ochi, facute cu telefonul in oglinda din baie(prsonala sau printr-o bodega).

esti chiar penibil. de unde ai dedus ca e pitipoanca? ai o imaginatie bogata, insa pt unii e constructiva, pt altii e distructiva. vacule )
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 31 mai 2010 02:09 de Pischot

esti chiar penibil. de unde ai dedus ca e pitipoanca? ai o imaginatie bogata, insa pt unii e constructiva, pt altii e distructiva. vacule )

"Vacule"
Ne`mai`polonic!
Ce tare ai fost la faza asta!
De mic copil visam sa dau dume , dar macar sa nu ajung penibil ca tine!

Si ... am reusit! Ma iubesc!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 31 mai 2010 11:05 de McLove

Simplu..

Cum tu esti cocalar, asa e si ea pitipoanca. Hai, pune mintea la contributie!

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Sarcina e doar cand cei doi au orgasm?

scris pe 1 iun 2010 09:30 de basturk

ca sa ramai insarcinata trebuie sa le vina la amandoi sau e de ajuns sa-si dea drumul baiatul?daca fetei nu ii vine poate ramane??

wtf

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online