Lichid vascos

Pagina 1 din 1
1

oralx

Senior member
62 mesaje

Lichid vascos

scris pe 27 mai 2010 22:07 de oralx

Am o intrebare am facut cu prietena mea acum 2 luni toate buna si frumoase i-a venit ciclu tot si acum 3 zile am facuto iar dar de data asta ea imi spune ca ii curge asa un lichid asa parca se uda la chilotei pana acum nu ii curgea asa mult !Oare care sa fie motivu de gravida nu cred ca are cum ca nu mi-am dat drumu in ea sau altceva !Astept un raspuns va rog frumos !Daca se poate sa fie fata sa aiba habar de ce zice !
sus

Blossom

Junior member
11 mesaje

Re: lichid vascos

scris pe 27 mai 2010 22:19 de Blossom

Am o intrebare am facut cu prietena mea acum 2 luni toate buna si frumoase i-a venit ciclu tot si acum 3 zile am facuto iar dar de data asta ea imi spune ca ii curge asa un lichid asa parca se uda la chilotei pana acum nu ii curgea asa mult !Oare care sa fie motivu de gravida nu cred ca are cum ca nu mi-am dat drumu in ea sau altceva !Astept un raspuns va rog frumos !Daca se poate sa fie fata sa aiba habar de ce zice !

Depinde de perioada ciclului menstrual in care se afla.. Nu cred ca ai motive de ingrijorare mai ales daca spuneti ca v-ati protejat.. si din cate spui tu.. fata nu pare sa fie prea mare.. sigur nu intri la corupere?) Dar se mai poate intampla uneori ca si cantitatea de lichid sa fie mai mare.. depinde de multi factori

A man's dreams are an index to his greatness.
sus

oralx

Senior member
62 mesaje

Re: Re: lichid vascos

scris pe 28 mai 2010 00:17 de oralx

Depinde de perioada ciclului menstrual in care se afla.. Nu cred ca ai motive de ingrijorare mai ales daca spuneti ca v-ati protejat.. si din cate spui tu.. fata nu pare sa fie prea mare.. sigur nu intri la corupere?) Dar se mai poate intampla uneori ca si cantitatea de lichid sa fie mai mare.. depinde de multi factori

Poti da niste factori ceva niste detalii ?Da are varsta de 17 ani !Nu intru stai linistita !Eu nu mi-am dat drumu in ea nimica tocmai dasta ca nu vreau sa risc nimik dar asa am mai bagat penisu asa doar 20 30 secunde in care nu mi-am dat drumu nimik altceva !Cineva mi-a zis ca e ceva normal ca incepe sa isi regleze ciclu !Ciclu trebuie sa ii vina intre 10-12 cam asta e perioada !
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: lichid vascos

scris pe 28 mai 2010 23:05 de simosimina

nu este insarcinata. Daca ii curge mai mult ca de obicei, are miros urat si culoare ciudata..probabil ca are vreo infectie.
Ginecologul ii poate da un tratament in functie de infectia ei.
Daca nu este asa mult, nu are miros sau culoare ciudata..este perfect normal

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

oralx

Senior member
62 mesaje

Re: Re: lichid vascos

scris pe 29 mai 2010 18:17 de oralx

nu este insarcinata. Daca ii curge mai mult ca de obicei, are miros urat si culoare ciudata..probabil ca are vreo infectie.
Ginecologul ii poate da un tratament in functie de infectia ei.
Daca nu este asa mult, nu are miros sau culoare ciudata..este perfect normal

Aha am inteles si mai am o intrebare ea ca sa ramana gravida trebuie sa pompez sperma in ea sau poate ramane si daca bag penisu in ea cu ceva sperma pe el ?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: lichid vascos

scris pe 29 mai 2010 18:38 de McLove

Aha am inteles si mai am o intrebare ea ca sa ramana gravida trebuie sa pompez sperma in ea sau poate ramane si daca bag penisu in ea cu ceva sperma pe el ?

Pai tu ce crezi?
Poate ramane insarcinata si in al doilea caz.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

oralx

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: lichid vascos

scris pe 30 mai 2010 10:15 de oralx

Pai tu ce crezi?
Poate ramane insarcinata si in al doilea caz.

Nu ai inteles !Cineva mi-a zis ca ea ca sa ramana gravida trebuie neaparat sa pompezi speram in ea !Si intrebarea mea e daca o picatura pe penis intinsa sau ceva de genu ma intelegeti o poate lasa gravida !
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: lichid vascos

scris pe 30 mai 2010 11:46 de McLove

Nu ai inteles !Cineva mi-a zis ca ea ca sa ramana gravida trebuie neaparat sa pompezi speram in ea !Si intrebarea mea e daca o picatura pe penis intinsa sau ceva de genu ma intelegeti o poate lasa gravida !

Da, poate ramane insarcinata. Trebue sa te stergi (speli) dupa primul contact sexual, apoi poti continua..

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online