Durerea dezvirginarii :(

Pagina 2 din 2
«   1   2

o anomima...

Guest

Re: CE MA FAC????

scris pe 15 aug 2006 16:16 de o anomima...

Ce s-a mai intamplat oare cu fata??? Te rog scrie-ne daca ai reusit !!! ...ma aflu si eu in aceeasi situatie si vreau sa stiu cum ai procedat pana la urma ???Mersi mult !
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: CE MA FAC????

scris pe 15 aug 2006 16:27 de Pasaroi_Cuminte

Ce s-a mai intamplat oare cu fata??? Te rog scrie-ne daca ai reusit !!! ...ma aflu si eu in aceeasi situatie si vreau sa stiu cum ai procedat pana la urma ???Mersi mult !

Pentru problema ta mai mult te poate ajuta medicul ginecolog.Programeaza o consultatie.
Astfel de probleme sunt frecvent intalnite in meseria lor

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: CE MA FAC????

scris pe 15 aug 2006 17:00 de dazza

Pentru problema ta mai mult te poate ajuta medicul ginecolog.Programeaza o consultatie.
Astfel de probleme sunt frecvent intalnite in meseria lor

Mai,eu nu inteleg cum un barbat nu poate dezvirgina o fata.
Bine...ii trebuie si fetei vointa de fier ca sa reziste durerii
Si pe mine m`a durut pana a intrat,de imi venea sa injur de toti dracii
Dar pana la urma a mers...greu,dar intra.
Un lubrifiant ar ajuta si vointa din partea amandurora.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

Anca_28

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: CE MA FAC????

scris pe 29 aug 2006 16:58 de Anca_28

si eu eram in aceeasi situatie ca tine acum vreo luna.am tot incercat cu prietenul meu si de fiecare data aveam niste dureri insuportabile.a urmat o perioada in care am fost despartiti..adik eu am fost plecata din tara,iar el in concediu..si cand m-am intors si ne-am reintalnit..adik acum cateva zile ..dorinta de a-l revedea si de a-l strange in brate era atat de mare..incat am ajuns direct in patutz...si de data asta imi doream atat de mult sa nu ma mai doara si sa imi pot incepe viata sexuala incat am reusit...am avut doar o durere de cateva secunde,suportabila insa...apoi a fost ok..insa nici o placere.cred ca e vb si de psihic..trebuie sa iti doresti cu adevarat sa faci asta.la mine cel putin asa era.inainte eram super crispata si imi era teama..acum parca eram alta..ma transformase..dorinta de a-l revedea sa ne spui ce ai facut.
sus

jiji

Guest

Re: Durerea dezvirginarii :(

scris pe 1 iun 2010 10:15 de jiji

Parerea mea este urmatoarea:
Sunt 2 motive pentru care suferi:
Unul de natura subiectiva frica de durere.
Altul care ar putea fi de natura medicala : la tine sau la el.
a)In primul rind cred ca aveti amindoi nevoie d eun preludiu mult mai lung decit de obicei.
b)Baiztul trebuie sa junga la acea stare care saii permita sa faca o deflorare (dimensiune si cit de tare este organul)
c)sub nici o forma nu trebuie incercata penetrarea pina nu suunteti amindoi pregatiti.Adica se paote juca measind atit zona erogana dintre picioare dar si conbinind cu saruturii si mingiieri ale sinilor si de asemenea mingindu-va unu pe altul pina ajngeti al acea armonie in care sa va puteti "dezlantuii)
D) Penetrarea sub nici o forma nu trebuie facuta brusc ci lent incet "pas cu pas" pina cind Himenul cedeaza.
E)Inainte ce a face dragoste luati o masa copioasa, beti niste vin el negru tu garone sau orice alta bautura dulce dar cu alcool.
f)Faceti un dus impreuna inainte de a incepe sa faceti dragoste jucindu-va unul cu altul.
sus

leeloo

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Durerea dezvirginarii :(

scris pe 1 iun 2010 20:23 de leeloo

...doare prima data. Dar parerea mea e ca el nu prea a stiut cum sa procedeze. Eu, prima data in pat, eram destul de speriata, desi imi doream foarte mult sa o fac. Prietenul meu a inceput prima data cu degetul. Nu m-a durut deloc...dar cand a trecut la penetrare am crezut ca mor de durere. Nici nu mai stiu daca a intrat total... A doua zi, a fost altfel. M-a durut putin, insa eram mult mai sigura pe mine si mult mai hotarata ca asta imi doresc.
Mai poate fi o chestie care se intampla frecvent in randul virginelor: teama de a nu fi penibila in fata partenerului. Teama ca observa firicelele de par de pe picioare, teama ca poate nu-i place corpul tau...sunt multe chestii de genul, care in plan psihologic nu iti da libertatea de a face ceea ce simti. Asa ca, fii dezinvolta, gandeste-te ca nimeni nu e perfect
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 1 iun 2010 22:56 de alexnico08

Salutare!!Am si eu o problema...destul de importanta pt mine si v-as ruga mult,mult de tot sa imi dati un sfat pt ca nu stiu ce sa mai fac.
Sunt cu prietenul meu de 1 an si 9 luni (eu am 18 ani,el 22)si de curand(de vreo 2 luni)am incercat sa facem dragoste pt prima data(eu fiind virgina si fara pic de experienta..)Problema e ca de cate ori am incercat eu am niste dureri f.puternice si nici acum nu mi s-a rupt himenul.Am auzit ca exista si himene mai elastice,dar eu sincer nu stiu dc mai pot sa incerc de atatea ori fara nici un rezultat.Ma intreb daca se poate rezolva ceva la medic si am vrut sa va cer si voua parerea inainte..sper ca ma puteti ajuta.
roxi

cred ca problema ta consta in excitare... zii sa te inebuneasca... adica sa te uzi rau.Atunci cand iti vei dori foarte tare sa o bage,spunei sa te opreasca si sa te inebuneasca si mai tare,ca atunci cand o baga,sa te gandesti doar la placere...atunci va disparea orice durere,pentru ca vei muri de a te f*** . Si incearca si un lubrifiant
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 1 iun 2010 22:56 de alexnico08

Erroare net... delete pls
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 1 iun 2010 22:57 de alexnico08

Erroare net... delete pls
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online