Probleme penis

Pagina 1 din 1
1

chiriacandrei

Newbie
1 mesaje

Probleme penis

scris pe 8 mai 2010 13:29 de chiriacandrei

Buna ziua,ma numesc Andrei si am 17 ani si am apelat la acest forum deoarece mi-e rusine sa ma duc la urolog si sa vorbesc cu parintii mei asa ca voi trece direct la subiect ... De la 14 ani am o problema cu penisul, cand este in stare de "dormire" se poate dezveli capu penisului, dar cand este in stare de erectie "ridicata" nu se poate dezveli in plus ramane un sur plus de piele in varf ca si cand ar fi in stare de "dormire". Chiar daca reusesc sa dezvelesc capu, mi se da foarte greu inapoi. Pe la 16 ani a mai aparut o problema, emite un miros urat, pe care nu-l pot descrie ma-m gandit ca e o situatie de moment, dar dupa fiecare baie mirosul reapare dupa circa 20 de minute si nu stiu ce sa fac.

Multumesc ca ma-ti ascultat, astept niste sfaturi ce ar trebuie sa fac sa merg la urolog sau ce pastile/unguent pot lua.

EDIT : Am uitat sa va mentionez, se dezveleste pana la jumatatea capului, deci nu se da peste tot capu.
sus

Alexx

Guest

Re: Probleme penis

scris pe 26 mai 2010 13:11 de Alexx

N-ai nici o problema. Totul perfect normal, mai putin faptul ca nu se decaloteaza de tot penisul. Asta se rezolva cu rabdare. Ata de care zici este perfect normala, o sa se rupa la primul contact sexual adevarat
Mirosul apare datorita faptului ca penisul tau nu se decaloteaza complet, si nu poate fi spalat perfect acolo.

Succes!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 1 iun 2010 09:47 de basturk

Buna ziua,ma numesc Andrei si am 17 ani si am apelat la acest forum deoarece mi-e rusine sa ma duc la urolog si sa vorbesc cu parintii mei asa ca voi trece direct la subiect ... De la 14 ani am o problema cu penisul, cand este in stare de "dormire" se poate dezveli capu penisului, dar cand este in stare de erectie "ridicata" nu se poate dezveli in plus ramane un sur plus de piele in varf ca si cand ar fi in stare de "dormire". Chiar daca reusesc sa dezvelesc capu, mi se da foarte greu inapoi. Pe la 16 ani a mai aparut o problema, emite un miros urat, pe care nu-l pot descrie ma-m gandit ca e o situatie de moment, dar dupa fiecare baie mirosul reapare dupa circa 20 de minute si nu stiu ce sa fac.

Multumesc ca ma-ti ascultat, astept niste sfaturi ce ar trebuie sa fac sa merg la urolog sau ce pastile/unguent pot lua.

EDIT : Am uitat sa va mentionez, se dezveleste pana la jumatatea capului, deci nu se da peste tot capu.

trage cu putere de ea

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

...

Guest

Re: Re: Probleme penis

scris pe 1 iun 2010 11:45 de ...

trebuie sa te speli bine pentru ca poate duce la infectie. ti-o spun eu
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Probleme penis

scris pe 1 iun 2010 18:13 de basturk

trebuie sa te speli bine pentru ca poate duce la infectie. ti-o spun eu

si cum zici tu ca ar putea sa se spele asa bine, atata timp cat nu se decaloteaza?

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 2 iun 2010 03:12 de Bozgoru

ai putea sa te duci la urolog.. sau la chirurg sa-ti faca o incizie... si nu o sa mai ai probleme...
sus

Bogdan

Guest

Re: Re: Probleme penis

scris pe 3 aug 2010 19:59 de Bogdan

ai putea sa te duci la urolog.. sau la chirurg sa-ti faca o incizie... si nu o sa mai ai probleme...

Si eu am exact aceasta problema.Cand este "adromita" sa spun asa pot trage piele de pe capul penisului destul de usor...mai greu inapoi dar merge,iar cand este in stare de erectie nu pot sa o trag complecat (sa fie capul scos afara complect).Cum se poate revolza aceasta problema? Doar daca ma duc la urolog ? sau sa incerc asa:
Cand e in stare de "adormire" imi trag piele complect si incep sa mi-o ridic (uitandu-ma la ceva).Oare se va largi mai mult?
Va rog sa imi spuneti

PS:Sunt Bogdan..am 16 ani si sunt din Craiova
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online