Cum sa spun adio pt totdeauna unui bun prieten?

Pagina 1 din 1
1

mika

Guest

Cum sa spun adio pt totdeauna unui bun prieten?

scris pe 7 iun 2010 02:24 de mika

Cum sa spun adio pt totdeauna celui mai bun prieten de forma cea mai putin dureroasa? Am luat hotararea asta dar nu stiu cum sa procedez fara sa ii dau prea multe explicatii (el ar stii explicatia doar ca nu o accepta)M-am gandit sa-i las un mesaj..credeti ca-i cel mai indicat? ca apoi sa dispar pt totdeauna,sa nu mai am nici un fel de legatura cu el? Eu simt nevoia de asta..dar stiu ca doare..ma doare si pe mine si pe el..pe el mai mult pt ca nu are pe nimeni..Sper sa imi ziceti vreo parere..
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun prieten

scris pe 7 iun 2010 02:32 de Psyche

Cum sa spun adio pt totdeauna celui mai bun prieten de forma cea mai putin dureroasa? Am luat hotararea asta dar nu stiu cum sa procedez fara sa ii dau prea multe explicatii (el ar stii explicatia doar ca nu o accepta)M-am gandit sa-i las un mesaj..credeti ca-i cel mai indicat? ca apoi sa dispar pt totdeauna,sa nu mai am nici un fel de legatura cu el? Eu simt nevoia de asta..dar stiu ca doare..ma doare si pe mine si pe el..pe el mai mult pt ca nu are pe nimeni..Sper sa imi ziceti vreo parere..

cam ciudat faptul ca tii la el si te doare dar cu toate astea trebuie sa-i spui ceva dureros si sa il lasi al nimanui. in primul rand trebuie sa vezi ce om de mizerie esti daca hotarasti sa faci asta si apoi,daca inca esti consecventa(pari foarte versatila,deaia spun) nu mai spune nimic nimanui,ia-ti jucariile si bate-ti coasa!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

mika

Guest

Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun pri

scris pe 7 iun 2010 02:45 de mika

cam ciudat faptul ca tii la el si te doare dar cu toate astea trebuie sa-i spui ceva dureros si sa il lasi al nimanui. in primul rand trebuie sa vezi ce om de mizerie esti daca hotarasti sa faci asta si apoi,daca inca esti consecventa(pari foarte versatila,deaia spun) nu mai spune nimic nimanui,ia-ti jucariile si bate-ti coasa!

Asculta frumoaso..daca vroiam sa-mi iau jucariile si sa-mi bat coasa...o faceam demult.Nu mai ma judeca fara sa stii...Daca sunt aici e pt ca ii dau importanta problemei si pt ca imi pasa de prietenul meu..
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 7 iun 2010 06:06 de compot

Cum sa spun adio pt totdeauna celui mai bun prieten de forma cea mai putin dureroasa?

Nu conteaza sub ce forma ii spui, cuvantul adio are aceeasi semnificatie in orice context.
Dar, daca iei aceasta decizie, el nu e prietenul tau cel mai bun.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 7 iun 2010 08:50 de SORIN28

Adio unui bun prieten nu se spune niciodata. Nu stii cand vei avea nevoie de cineva langa tine iar prietenul...l-ai dat deoparte.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

mika

Guest

scris pe 7 iun 2010 16:28 de mika

Adio unui bun prieten nu se spune niciodata. Nu stii cand vei avea nevoie de cineva langa tine iar prietenul...l-ai dat deoparte.

Nu v-ati gandit nicicum ca sunt in situatia in care "TREBUIE!!" sa ma despart de el..nu o fac din placere,dar asa e cel mai bine.Cel mai bine pentru mine..(si nu e egoism) dar si pentru el intr-o oarecare masura.De "trebuit" trebuie sa o fac..doar ca nu gasesc cum.Am mai incercat odata acum cateva luni si l-am distrus..apoi am revenit.Dar nu merge.Asa nu se poate.Sunt constienta ca o sa fie trist tare..dar e mai bine asa..nu acum..pentru viitor.
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun

scris pe 7 iun 2010 16:38 de ThT

Daca nu ne spui si motivul..e normal sa te judecam.:-? Eu cel putin,nu inteleg nimic..cel mai bun prieten;tii mult la el;chestii de corason..si vrei sa-l lasi al nimanui.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 7 iun 2010 16:49 de SORIN28

Nu v-ati gandit nicicum ca sunt in situatia in care "TREBUIE!!" sa ma despart de el..nu o fac din placere,dar asa e cel mai bine.Cel mai bine pentru mine..(si nu e egoism) dar si pentru el intr-o oarecare masura.De "trebuit" trebuie sa o fac..doar ca nu gasesc cum.Am mai incercat odata acum cateva luni si l-am distrus..apoi am revenit.Dar nu merge.Asa nu se poate.Sunt constienta ca o sa fie trist tare..dar e mai bine asa..nu acum..pentru viitor.

Mai, tu cumva te-ai indragostit de cel mai bun prieten al tau si nu stii cum sa o scoti la liman?

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

mika

Guest

Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui

scris pe 7 iun 2010 16:56 de mika

Mai, tu cumva te-ai indragostit de cel mai bun prieten al tau si nu stii cum sa o scoti la liman?

Sigur nu..eu am iubit si suntem fericiti.Dar va explic cate ceva sa intelegeti :el e indragostit de mine.Cu toate ca imi accepta relatia..ca nu pretinde nimic doar sa fim prietenii cei mai buni in continuare.Am incercat..dar nu mai pot..e complicat pt ca iubitul meu crede ca nu mai am nici o legatura cu el.Si eu nu vreau sa ma mai ascund.Suntem foarte fericiti acum si nu vreau sa fiu eu cea care o "ca*a"
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna

scris pe 7 iun 2010 19:47 de stefanoski

Draga mika, in primul rand as vrea sa-mi spui cati ani ai. Apoi vreau sa stiu sub ce forma ai de gand sa dispari. Vreau detalii despre prietenia voastra, de cat timp va cunoasteti si cat de apropiati sunteti.

Ai avout o discutie serioasa cu el pe tema asta ?

Poti sa te departezi usor de el, sa va vedeti mai rar, dar nu cred ca e cazul sa se ajunga la adio. Sa dispari pur si simplu din viata celui pentru care contezi mult peste limite e cruzime si un act de lasitate.

Raspunde-mi la ce te-am intrebat si mai vorbim

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

mika

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdea

scris pe 7 iun 2010 22:41 de mika

Draga mika, in primul rand as vrea sa-mi spui cati ani ai. Apoi vreau sa stiu sub ce forma ai de gand sa dispari. Vreau detalii despre prietenia voastra, de cat timp va cunoasteti si cat de apropiati sunteti.

Ai avout o discutie serioasa cu el pe tema asta ?

Poti sa te departezi usor de el, sa va vedeti mai rar, dar nu cred ca e cazul sa se ajunga la adio. Sa dispari pur si simplu din viata celui pentru care contezi mult peste limite e cruzime si un act de lasitate.

Raspunde-mi la ce te-am intrebat si mai vorbim

Stefanoski:eu am 24,el 25.Vreau sa dispar pt totdeauna.Am luat decizia si cred ca e cea mai buna.Nu doar pt mine..pt amandoi.Suntem foarte foarte apropiati (inca accentuez "foarte")..ne cunoastem de aproape 2 ani (dar prietenia a fost intensa).Nu ma pot indeparta usor de el pt ca am incercat pana acum..am gasit mii de motive sa nu vorbesc cu el zile intregi..dar asa ii fac rau..m-am racit super tare fata de el si el simte..imi cere explicatii la care eu nu ii mai pot raspunde ca altadata.Aaa..si eu sunt de toate..mai putin lasa.Am avut o discutie serioasa cu el pe tema asta dar nu s-a putut ajunge la o solutie..s-a super intristat..a plans ( fara exagerari )..si nu vrea sa ma piarda ca prietena.Ma facea sa-i promit ca nu o sa plec niciodata.Dar sa plec e cel mai bine pt amandoi..am calculat eu.Ti-am raspuns la tot.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt to

scris pe 7 iun 2010 23:01 de stefanoski

Ok, treaba cu varsta am lamurit-o. Spre surprinderea mea, nu sunteti niste adolescenti. In cazul asta, as putea fi rau, poate putin exagerat si sa spun ca prietenul tau este imatur emotional. Dar stim cu totii ca dragostei nu ii putem dicta. Eu nu te sfatuiesc totusi sa dispari din viata lui, l-ai rani poate mai tare. Poti sa-i explici clar, repetadu-i obsesiv de cate ori e nevoie ca il vezi ca pe un prieten. Ai grija, desi tii la el, sau probabil il iubesti ( prieteneste ) nu ii spune astea incercad sa-l convingi ca sunteti doar prieteni. Pentru o persoana de genul asta, fiecare cuvand de afectiune are un alt impact decat cel scontat. El prelucreaza declaratiile tale prietenesti intr-un mod subectiv, gen "tine la mine...poate ca intr-o zi..." Nu !! Nu-i lasa impresia de afectiune cand vorbiti si explica-i o data pentru totdeauna ca daca vrea sa-ti mai fie prieten, trebuie sa se comporte ca atare si ca la cea mai mica invocare a sentimentelor lui fata de tine, ai sa dispari. Spune-i asta ca pe un ultimatum. Ii trebuie timp sa accepte ca tu nu il iubesti asa cum ar vrea el, dar probabil intr-o zi se va resemna. Mult mai probabil decat sa-ti ierte "crima" de a disparea fata urma. Plus sa sa fugi de probleme nu e o solutie...

sus

mika

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio p

scris pe 7 iun 2010 23:29 de mika

Ok, treaba cu varsta am lamurit-o. Spre surprinderea mea, nu sunteti niste adolescenti. In cazul asta, as putea fi rau, poate putin exagerat si sa spun ca prietenul tau este imatur emotional. Dar stim cu totii ca dragostei nu ii putem dicta. Eu nu te sfatuiesc totusi sa dispari din viata lui, l-ai rani poate mai tare. Poti sa-i explici clar, repetadu-i obsesiv de cate ori e nevoie ca il vezi ca pe un prieten. Ai grija, desi tii la el, sau probabil il iubesti ( prieteneste ) nu ii spune astea incercad sa-l convingi ca sunteti doar prieteni. Pentru o persoana de genul asta, fiecare cuvand de afectiune are un alt impact decat cel scontat. El prelucreaza declaratiile tale prietenesti intr-un mod subectiv, gen "tine la mine...poate ca intr-o zi..." Nu !! Nu-i lasa impresia de afectiune cand vorbiti si explica-i o data pentru totdeauna ca daca vrea sa-ti mai fie prieten, trebuie sa se comporte ca atare si ca la cea mai mica invocare a sentimentelor lui fata de tine, ai sa dispari. Spune-i asta ca pe un ultimatum. Ii trebuie timp sa accepte ca tu nu il iubesti asa cum ar vrea el, dar probabil intr-o zi se va resemna. Mult mai probabil decat sa-ti ierte "crima" de a disparea fata urma. Plus sa sa fugi de probleme nu e o solutie...

Stie deja ca eu il vad ca pe un prieten cu toate ca mai demult am lasat senzatia si de altceva..acum imi pare rau.Doar ca eu nu mai pot fi prietena cu el.Mi-e imposibil sa-i mai povestesc ce inainte ii povesteam.Acum nu mai e vorba doar de el..e vorba de mine..ma simt prost fata de iubitul meu.Nu vreau intr-o zi sa isi dea seama ca inca mai vorbesc cu el.Nu intelegi? Din asta vreau o despartire pt totdeauna...Si nu fug de probleme..nu acum.Caut o solutie...sau nu se vede indeajuns??
sus

mika

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun ad

scris pe 7 iun 2010 23:31 de mika

Stie deja ca eu il vad ca pe un prieten cu toate ca mai demult am lasat senzatia si de altceva..acum imi pare rau.Doar ca eu nu mai pot fi prietena cu el.Mi-e imposibil sa-i mai povestesc ce inainte ii povesteam.Acum nu mai e vorba doar de el..e vorba de mine..ma simt prost fata de iubitul meu.Nu vreau intr-o zi sa isi dea seama ca inca mai vorbesc cu el.Nu intelegi? Din asta vreau o despartire pt totdeauna...Si nu fug de probleme..nu acum.Caut o solutie...sau nu se vede indeajuns??

Mi-e imposibil sa mai fiu prudenta ca inainte..sa fiu pe faza tot timpul sa sterg numarul cand ma suna sau chestii asa..nu mai vreau..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 8 iun 2010 03:42 de Bozgoru

eu sunt singurul om de pe forumul asta care ar pune intrebarea mileniului "DE CE?"? sa-ti parasesti cel mai bun prieten? cum poti parasi un prieten? ce e aia? iti parasesti iubita/iubita.. cainele la marginea orasului... nu mai esti prieten cu unii cand te tradeaza.. cand te mint.. cand te bat.. cand te fura.. dar cum sa-ti parasesti " un prieten" asa degeaba..?... deci... DC?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna

scris pe 8 iun 2010 03:46 de Bozgoru

Sigur nu..eu am iubit si suntem fericiti.Dar va explic cate ceva sa intelegeti :el e indragostit de mine.Cu toate ca imi accepta relatia..ca nu pretinde nimic doar sa fim prietenii cei mai buni in continuare.Am incercat..dar nu mai pot..e complicat pt ca iubitul meu crede ca nu mai am nici o legatura cu el.Si eu nu vreau sa ma mai ascund.Suntem foarte fericiti acum si nu vreau sa fiu eu cea care o "ca*a"
ahaaa... am inteles.. esti o naiva... esti o naiva ca zeci de fete care le-am cunoscut personal de-alungul vietii mele.. care s-au ales langa ele cu un "prieten platonic" care le-a pupat in c** chiaaaar si 2 ani doar sa fie langa dansele ca e indragostit de ele.. simplu... da-l draqu de labar... e plina lumea de ei
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 8 iun 2010 11:54 de McLove

eu sunt singurul om de pe forumul asta care ar pune intrebarea mileniului "DE CE?"? sa-ti parasesti cel mai bun prieten? cum poti parasi un prieten? ce e aia? iti parasesti iubita/iubita.. cainele la marginea orasului... nu mai esti prieten cu unii cand te tradeaza.. cand te mint.. cand te bat.. cand te fura.. dar cum sa-ti parasesti " un prieten" asa degeaba..?... deci... DC?

Poate... el o considera o prietena buna, insa ea nu il considera. Si, incerca ii explice asta, dar nu stie cum...

Nu cred partea cu "el e indragostit de mine, dar ma lasa sa o fac cu altii". Asta nu e dragoste... El se simte bine fiind alaturi de tine, dar tu incurci placerea cu dragostea. Ai grija!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

mika

Guest

scris pe 8 iun 2010 18:05 de mika

Poate... el o considera o prietena buna, insa ea nu il considera. Si, incerca ii explice asta, dar nu stie cum...

Nu cred partea cu "el e indragostit de mine, dar ma lasa sa o fac cu altii". Asta nu e dragoste... El se simte bine fiind alaturi de tine, dar tu incurci placerea cu dragostea. Ai grija!

Daca te-ai deranjat sa-mi raspunzi la intrebarile ce le puneam ai face bine sa citesti tot cu atentie.Cred ca m-am explicat destul de bine.Si eu nu am zis "el e indragostit de mine, dar ma lasa sa o fac cu altii",am zis el e indragostit de mine constient fiind ca eu am o relatie stabila cu iubitul meu si planuri de viitor.Citeste tot ce am explicat in posturile de mai sus si cred ca o sa intelegi altfel.
sus

mika

Guest

scris pe 8 iun 2010 18:09 de mika

AA..si inca ceva..eu nu incurc placerea cu dragostea.Nu confunda.Daca am afirmat ceva e pt ca sunt sigura de ceea ce vorbesc.
sus

mika

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdea

scris pe 8 iun 2010 18:21 de mika

ahaaa... am inteles.. esti o naiva... esti o naiva ca zeci de fete care le-am cunoscut personal de-alungul vietii mele.. care s-au ales langa ele cu un "prieten platonic" care le-a pupat in c** chiaaaar si 2 ani doar sa fie langa dansele ca e indragostit de ele.. simplu... da-l draqu de labar... e plina lumea de ei

"esti o naiva ca zeci de fete care le-am cunoscut personal de-a lungul vietii mele"...pe mine nu m-ai cunoscut personal asa ca nu stiu cam de unde deduci tu asta...aaa.."de-a lungul vietii tale" spune tot.Naivitatea imi place..cred ca nu iti dai seama dar toti (si cand zic toti ma refer la toti)avem in noi un pic de naivitate la un moment dat.Naivitatea e un atuu doar ca trebuie controlat.Si inca ceva ca sa reiasa un pic ca nu ar fi un "labar":eu nu sunt frumoasa deloc..sunt o fata simpla de care nu oricine s-ar indragosti (si crede-ma ca nu o zic din modestie).Chestia e ca el m-a cunoscut intr-o perioada in care aveam depresie si m-am sprijinit cat am putut in el.Acum nu vreau sa il arunc ca pe o carpa doar ca am luat decizia ca aste ar fii cel mai bine.Daca nu lucrurile pot scapa de sub control si atunci asta poate sa ma afecteze pe mine si relatia de iubire a mea.(Iubire fara ascunzisuri nici macar mititele).
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 8 iun 2010 19:07 de compot

Chestia e ca el m-a cunoscut intr-o perioada in care aveam depresie si m-am sprijinit cat am putut in el

Ai fost pe WC, ti-ai facut treaba, bineinteles... te-ai folosit de hartie, dupa care-ai aruncat-o. El era hartia, tu ai fost profitoarea. Pun pariu ca iubitul tau e un tampit neintelegator si ca din cauza lui vrei sa-i spui "celui mai bun prieten", adio !
Chiar crezi ca impreuna cu actualul iubit vei ramane pentru totdeauna?
Candva va veti desparti, alta depresie, apoi un alt apel catre "prietenul tau cel mai bun".
E dureros sa-ti intoarca spatele cel pe care l-ai ajutat, cel ce ti-a fost ca un frate/sora!
Acum nu vreau sa il arunc ca pe o carpa doar ca am luat decizia ca aste ar fii cel mai bine.
Asa ca, inainte de-a lua o decizie finala(sper ca n-ai luat-o inca), mai gandeste-te!
El e instabil psihic, tu ii agati sfoara prin gestul tau.
Tu faci o confuzie, tu esti satula de el, nu stii cum sa scapi de el, vrei sa-i zici adio in speranta ca-i va fi lui bine, gresesti, tu, egoista cum esti, o faci pentru tine, te minti singura.

Daca nu lucrurile pot scapa de sub control si atunci asta poate sa ma afecteze pe mine si relatia de iubire a mea.(Iubire fara ascunzisuri nici macar mititele).
Daca el e pasnic, iubitul tau stie cine-i el, cu ce te poate afecta? Poate intr-o zi se va indragosti de alta fata, iar voi veti ramane in continuare prieteni, nu te-ai gandit ?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 8 iun 2010 19:52 de stefanoski

Acum nu vreau sa il arunc ca pe o carpa doar ca am luat decizia ca aste ar fii cel mai bine.

Ar fi !

Nu-mi mai bat capul, pentru ca n-am cu cine. Si vad ca pe toti cei care au incercat sa-ti inteleaga problema si sa-ti dea un sfat, i-ai respins.

Fa ce vrei !!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 8 iun 2010 20:46 de Pasaroi_Cuminte

Pai foarte usor: Ii faci tu cunostiinta cu o prietena a ta/colega etc si ii manipulezi pe amandoi astfel incat sa formeze un cuplu.

Daca acel prieten al tau n-are preocupari, da-i tu astfel incat noile sale activitati sa te excluda.

In felul asta impusti doi iepuri dintr-o lovitura:
1.Scapi de el cand doresti
2.Poti sa il ai inapoi cand doresti.

Si uite asa il ai sub control.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

mika

Guest

scris pe 8 iun 2010 22:58 de mika

Pai foarte usor: Ii faci tu cunostiinta cu o prietena a ta/colega etc si ii manipulezi pe amandoi astfel incat sa formeze un cuplu.

Daca acel prieten al tau n-are preocupari, da-i tu astfel incat noile sale activitati sa te excluda.

In felul asta impusti doi iepuri dintr-o lovitura:
1.Scapi de el cand doresti
2.Poti sa il ai inapoi cand doresti.

Si uite asa il ai sub control.

Habar n-aveti cum stau lucrurile.Daca va mai ganditi sa ma ajutati la ce am cerut ar fi bine.Apropo..ceea ce am cerut e sa ma ajutati sa spun un adio de forma cea mai putin dureroasa unui bun prieten..nu sa ma criticati si sa ma sfatuiti sa nu o fac.Daca am decis am eu motivele mele..si nu sunt din egoism
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 8 iun 2010 23:27 de stefanoski

Si noi incercam de trei zile sa-ti explicam ca nu exista forma mai putin dureroasa pentru asa ceva ! Ce dracu o fi asa de greu de priceput ?

Daca ai plecat de la ideea ca orice ar fi, tu iti iei adio de la el, de la noi ce sfat mai vrei ? Cum sa-i spui ? La telefon, pe messenger sau face to face ?
E DE c**** , ORICUM AI FACE-O

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 9 iun 2010 01:48 de Bozgoru

Habar n-aveti cum stau lucrurile.Daca va mai ganditi sa ma ajutati la ce am cerut ar fi bine.Apropo..ceea ce am cerut e sa ma ajutati sa spun un adio de forma cea mai putin dureroasa unui bun prieten..nu sa ma criticati si sa ma sfatuiti sa nu o fac.Daca am decis am eu motivele mele..si nu sunt din egoism
daca te uiti mai sus la ce ti-am scris.. am zis ca nu trebuie s anu fie dureros... injoseste-l fa-l sa se simta de kkt.. pt ca u a fost cinstit.. ti-a fost un fals prieten care a vrut doar sa fie cu tine.. un om care se injoseste in asemenea hal nu -i trebuie compasiune.. trebuie calcat in picioare..
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 9 iun 2010 09:33 de McLove

Copil prost... Pasaroi_Cuminte ti-a explicat cum ai putea face, nu si-a batut joc de tine. Capul tau isi bate joc de tine... intelege ca nu poti sa ii zici "adio" si gata!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spu

scris pe 11 iun 2010 02:37 de ExoticDream

Mi-e imposibil sa mai fiu prudenta ca inainte..sa fiu pe faza tot timpul sa sterg numarul cand ma suna sau chestii asa..nu mai vreau..

Cine spune ca trebuie sa-ti minti partenerul? Daca intre tine si acel doar amic (din punctul tau de vedere) lucrurile sunt nevinovate, nu inteleg de ce ii ascunzi relatia voastra de prietenie fiintei pe care zici ca o iubesti? Te temi de gelozia lui sau ca te-ar banui de infidelitate? I-ai promis ca vei inceta sa-l mai vezi si nu ti-ai respectat promisiunea?

Parerea mea este ca astfel de situatii nu se tin departe de partener. In plus, cea mai buna solutie se poate gasi impreuna. Sa fiu in locul iubitului tau, m-as simti extrem de aiurea daca partenera mea ar incerca sa rezolve astfel de probleme de una singura.

Cineva apropiat a patit o chestie oarecum asemanatoare in urma cu niste ani, fiind in postura partenerului tau si dorinta partenerului sau fiind sa se descurce singur cu o persoana de gen feminin care se agatase de el 101%, tot ca amica, spunea ea. Lucrurile nu numai ca nu s-au rezolvat din umbra, ci au iesit la lumina, au nascut certuri, neincredere, in cuplu, noroc ca pana la urma au rezolvat impreuna problema.

Ma tem ca solutia ta cu disparitia, asa teatrala cum este, ar putea declansa urmari neprevazute, chiar periculoase as zice, avand in vedere ca amicul asta al tau pare a fi o persoana ultrasensibila. Ai curajul sa risti sa faca un gest necugetat in clipa in care se va trezi ca te-ai evaporat? Gandeste-te bine!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online