Intrebare Virginitate

Pagina 1 din 1
1

Andrei

Guest

Intrebare Virginitate

scris pe 22 feb 2009 20:38 de Andrei

Buna seara tuturor am si eu o intrebare, cred ca putin complicata!
De curand mam combinat si eu cu o fata fiind prima mea relatie la 19 ani si am avut un contact sexual cu aceasta... Problema este: Ea a mentionat ca este virgina si am zis ok sa ma pregatesc pentru cei mai rau dar surpriza sa aflu ca penisu a intrat atat de usor si pentru ea a fost excitant fara dureri fara sange fara sa zica nimic. Ce mai mentionez este ca eram amandoi foarte excitati! se poate ca o fata virgina sa isi cunoasca dezvirginitatea fara dureri sangerari, ci doar prin placere ? tot ce pot zice e ca a 2 a zi de la dezvirginare mia spus ca o doare putin ! Multumesc pentru Sfaturi
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Intrebare Virginitate

scris pe 22 feb 2009 21:01 de vladbodan

De curand mam combinat si eu cu o fata fiind prima mea relatie la 19 ani si am avut un contact sexual cu aceasta... Problema este: Ea a mentionat ca este virgina si am zis ok sa ma pregatesc pentru cei mai rau dar surpriza sa aflu ca penisu a intrat atat de usor si pentru ea a fost excitant fara dureri fara sange fara sa zica nimic. Ce mai mentionez este ca eram amandoi foarte excitati! se poate ca o fata virgina sa isi cunoasca dezvirginitatea fara dureri sangerari, ci doar prin placere ? tot ce pot zice e ca a 2 a zi de la dezvirginare mia spus ca o doare putin ! Multumesc pentru Sfaturi

te simti mai barbat daca ai stii ca tu esti primul faptul ca tu ai fost excitat nu cred ca o avantajeaza pe ea cu nimic... ea sa fie, iar atunci cand e, totul aluneca frumos, era relaxata si asta conteaza, sangele ... asta nu e o lege cum ca ar trebui neaparat sa ii curga dupa penetrare succes

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 22 feb 2009 23:16 de Farfalla

Nu stiu cate fete ar glumi cu lucrul asta: virginitatea. Daca spui ca si era era la fel de excitata d'aia a intrat si mai usor. Poate sa ii curga sange sau poate sa nu.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Andrei

Guest

Re: Re: Intrebare Virginitate

scris pe 23 feb 2009 06:42 de Andrei

Nu stiu cate fete ar glumi cu lucrul asta: virginitatea. Daca spui ca si era era la fel de excitata d'aia a intrat si mai usor. Poate sa ii curga sange sau poate sa nu.

de curs sange nici nu a pomenit, imediat dupa 1 contact sexual a trebuit sa mearga la o inmormantare si nu a avut probleme sau dureri
sus

missy

Guest

Re: Re: Re: Intrebare Virginitate

scris pe 4 aug 2009 09:43 de missy

hello hello, sunt virgina si eu si partenerul meu, am trecut ambii de adolascentza dar viata sexuala nu ne-am inceput-o, toate la timpul lor,(in luna de miere). dar imi place enorm de mult sa ma joc cu el sa-l simt sa-l mangai sa-l iubesc. Ceea ce facem noi e doar o joaca, ne jucam de-a mama si tata cum s-ar spune. dar nu stiu daca e sanatos cel putin ptr mine ptr ca atunci cand ma termina si el nu pe mine ma doare osul care e deasupra vaginului. Sper sa nu fac vreo complicatie fortandu-ma sa-l satisfac sa-l termin. Dupa cum spuneam ne jucam imbracati de-a mama si tata.
sus

mariof3

Senior member
74 mesaje

Re: Re: Re: Re: Intrebare Virginitate

scris pe 15 aug 2009 03:30 de mariof3

parerea mea, jucativa de`a mama si de`a tata , dezbracati ..! lasa luna de miere !
sau daca va place IMBRACATI, jucativa "imbracati in pielea goala" !
!
sus

alina

Guest

scris pe 22 dec 2009 14:51 de alina

fara suparare dar eu cred k te-a luat de prost fata aia cum draq sa nu nu o doara ?
in fine .....
sus

nu era virgi

Guest

scris pe 9 iun 2010 15:01 de nu era virgi

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online