In fata oglinzii...

Pagina 1 din 2
1   2   »

princess

Senior member
125 mesaje

In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:07 de princess

Ati facut vreodata sex in fata oglinzii?Daca da,vi s-a parut excitant?

Live now,die later!
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:10 de bebe

Ati facut vreodata sex in fata oglinzii?Daca da,vi s-a parut excitant?

Eu am o oglinda in dormitor. Da foarte excitant.
Spunetii laviniei sa ne lase.

Sexul e ca un leac.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:14 de princess

Eu am o oglinda in dormitor. Da foarte excitant.
Spunetii laviniei sa ne lase.
Daca imi spui ca este si in tavan,deasupra patului,atunci chiar ca e excitant..

Live now,die later!
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: Re: Re: In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:20 de bebe

Daca imi spui ca este si in tavan,deasupra patului,atunci chiar ca e excitant..

Am vrut eu, dar nu a vrut nevasta-mea.
Mai aveam in dormitor un poster cu o femeie (bust) cu un ochi acoperit de palarie, dar care cu ochiul liber te privea, indiferent in ce parte a incaperii erai. Pentru mine era excitant sa ma priveasca, dar sotia m-a pus sa-l scot din dormitor (era posterul meu) ca nu se simtea bine.

Sexul e ca un leac.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:24 de princess

Am vrut eu, dar nu a vrut nevasta-mea.
Mai aveam in dormitor un poster cu o femeie (bust) cu un ochi acoperit de palarie, dar care cu ochiul liber te privea, indiferent in ce parte a incaperii erai. Pentru mine era excitant sa ma priveasca, dar sotia m-a pus sa-l scot din dormitor (era posterul meu) ca nu se simtea bine.
Daca ea se simtea stanjenita de prezenta acelui poster,atunci bine ca l-ai scos..

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:27 de bebe

Daca ea se simtea stanjenita de prezenta acelui poster,atunci bine ca l-ai scos..

O iubesc foarte mult. In sex am pus intotdeauna pe primul plan satisfacerea partenerei. Atunci ma simt si eu foarte bine. Chiar daca trebuie sa renunt la placerea mea in unele cazuri. Un barbat se satisface mult mai usor decat o femeie.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:32 de princess

O iubesc foarte mult. In sex am pus intotdeauna pe primul plan satisfacerea partenerei. Atunci ma simt si eu foarte bine. Chiar daca trebuie sa renunt la placerea mea in unele cazuri. Un barbat se satisface mult mai usor decat o femeie.
Nu toti barbatii sunt ca tine,adica sa puna placerea partenerei pe primul loc(ma bucur insa ca eu l-am gasit pe cel ca tine)..Oricum bravo la ine...

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii...

scris pe 27 mar 2004 21:37 de bebe

Nu toti barbatii sunt ca tine,adica sa puna placerea partenerei pe primul loc(ma bucur insa ca eu l-am gasit pe cel ca tine)..Oricum bravo la ine...

Sa ma scuzi si tu si cei care citesc, acum o sa spun o chestie putin cam urata, dar adevarata. Multi barbati uita sau nu stiu ca unitatea a 80% din familii se tine cu p..., 10 la suta cu bataia, iar 10% nu se poate tine nici cu una nici cu alta.
sus

y

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii..

scris pe 27 mar 2004 21:41 de y

Lavinia, lasa-ne, lasa-ne!
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii..

scris pe 27 mar 2004 21:42 de princess

Sa ma scuzi si tu si cei care citesc, acum o sa spun o chestie putin cam urata, dar adevarata. Multi barbati uita sau nu stiu ca unitatea a 80% din familii se tine cu p..., 10 la suta cu bataia, iar 10% nu se poate tine nici cu una nici cu alta.
Da intradevar cam urat,dar asta e...mie imi place partea cu 80%..

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinz

scris pe 27 mar 2004 22:11 de bebe

Da intradevar cam urat,dar asta e...mie imi place partea cu 80%..

Si mie imi place. Ma tot gandesc: ce am sa fac daca la batranete nu o sa mai pot satisface pe partenera, iar ea va fi doritoare?
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata og

scris pe 27 mar 2004 22:30 de princess

Si mie imi place. Ma tot gandesc: ce am sa fac daca la batranete nu o sa mai pot satisface pe partenera, iar ea va fi doritoare?
Cu limba cum stai?(sper sa nu te superi..)Ii poti cumpara un vibrator..

Live now,die later!
sus

bebe

Veteran member
322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fat

scris pe 27 mar 2004 22:37 de bebe

Cu limba cum stai?(sper sa nu te superi..)Ii poti cumpara un vibrator..

Nu ma supar. Sunt adeptul, in sex, a teoriei: tot ce le place partenerilor, este permis, ce nu, este interzis. Dar, cred ca a doua varianta este mai plauzibila, deoarece are orgasm la excitatie vaginala sau combinat. Nu ma feresc sa-mi folosesc limba in actul sexual.
Apropos, ai citit bancul postat despre cum se face actul sexual?

Sexul e ca un leac.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In

scris pe 27 mar 2004 22:41 de princess

Nu ma supar. Sunt adeptul, in sex, a teoriei: tot ce le place partenerilor, este permis, ce nu, este interzis. Dar, cred ca a doua varianta este mai plauzibila, deoarece are orgasm la excitatie vaginala sau combinat. Nu ma feresc sa-mi folosesc limba in actul sexual.
Apropos, ai citit bancul postat despre cum se face actul sexual?
Nu l-am citit..unde este postat?

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 mar 2004 22:50 de bebe

Nu l-am citit..unde este postat?

Nu mai stiu, dar ti-l spun eu.

Un batran lector preda la facultatea de medicina despre actul sexual.
- ... actul sexual se face cu degetul, cu limba ...
- Si cu p..., dom'profesor - zice un student.
- Da, da... mi-aduc aminte...
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 27 mar 2004 22:51 de princess

Nu mai stiu, dar ti-l spun eu.

Un batran lector preda la facultatea de medicina despre actul sexual.
- ... actul sexual se face cu degetul, cu limba ...
- Si cu p..., dom'profesor - zice un student.
- Da, da... mi-aduc aminte...

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

scris pe 27 mar 2004 22:58 de bebe

Iti mai spun unul si gata, ca ne penalizeaza moderatorii pentru folosirea cuvintelor urate.

La judecatorie, doi batrani la divort.
- De ce vrei sa divortezi? - il intraba judeca torul pe barbat.
- E rece-n p..da.
- Nu-i adevarat, dom' judecator - sare femeia - el ii scurt in p... si nu ajunge la caldura!
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 27 mar 2004 23:08 de princess

Iti mai spun unul si gata, ca ne penalizeaza moderatorii pentru folosirea cuvintelor urate.

La judecatorie, doi batrani la divort.
- De ce vrei sa divortezi? - il intraba judeca torul pe barbat.
- E rece-n p..da.
- Nu-i adevarat, dom' judecator - sare femeia - el ii scurt in p... si nu ajunge la caldura!
Si asta e tare..cat despre moderatori ar trebui sa faca ceva ca sincer eu m-am plictisit de cateva zile pe forum-ul asta..nu mai e nimic nou,nimic interesant..

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

scris pe 27 mar 2004 23:32 de bebe

Si asta e tare..cat despre moderatori ar trebui sa faca ceva ca sincer eu m-am plictisit de cateva zile pe forum-ul asta..nu mai e nimic nou,nimic interesant..

Cum sa fie, daca ei intra in dispute sterile, expun niste idei despre sex de pe timpul lui Pazvante Chiorul sau niste aberatii de sta pisica-n coada.

Si acum am sa-ti spun o chestie care o sa te socheze. Stii ca sunt adeptul folosirii in orice imprejurare a cuvintelor neaose romanesti si in ceea ce priveste sexul? De ce altii o pot face (ex, francezii) si noi nu?
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 27 mar 2004 23:36 de princess

Cum sa fie, daca ei intra in dispute sterile, expun niste idei despre sex de pe timpul lui Pazvante Chiorul sau niste aberatii de sta pisica-n coada.

Si acum am sa-ti spun o chestie care o sa te socheze. Stii ca sunt adeptul folosirii in orice imprejurare a cuvintelor neaose romanesti si in ceea ce priveste sexul? De ce altii o pot face (ex, francezii) si noi nu?
Stii ce te rog,explica-mi si mie inainte te rog ce inseamna cuvinte neaose rom...

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

scris pe 27 mar 2004 23:52 de bebe

Stii ce te rog,explica-mi si mie inainte te rog ce inseamna cuvinte neaose rom...

Adica: p..., p..da, c.., c.... (testicole), a f... etc.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 27 mar 2004 23:54 de princess

Adica: p..., p..da, c.., c.... (testicole), a f... etc.
Aha..stupid me!! 10x

Live now,die later!
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 28 mar 2004 00:01 de princess

Te referi la folosirea acestor cuvinte pe plan sexual,nu?Adica cand o faci...?

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

scris pe 28 mar 2004 00:17 de bebe

Te referi la folosirea acestor cuvinte pe plan sexul,nu?Adica cand o faci...?

Nu! In vorbirea curenta. Stiu ca 99,98% din populatia tarii nu este de acord cu mine, dar...
Exista un dar:
1. Cca 30-40 la suta folosesc in vorbire (in public) aceste cuvinte pentru a "intarii" ce spun, gen "I-am spus-o in fata, ce p... mea.".
2. 70-80% folosesc cuvintele in injuraturi. Sa nu zici ca numai barbatii, ca nu-i adevarat, chiar daca sunt in proportie mult mai mica.
3. Cand spui penis, te gandesti sau inseamna altceva decat atunci cand spui p... Asta este o falsa pudoare.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 28 mar 2004 00:24 de princess

Nu! In vorbirea curenta. Stiu ca 99,98% din populatia tarii nu este de acord cu mine, dar...
Exista un dar:
1. Cca 30-40 la suta folosesc in vorbire (in public) aceste cuvinte pentru a "intarii" ce spun, gen "I-am spus-o in fata, ce p... mea.".
2. 70-80% folosesc cuvintele in injuraturi. Sa nu zici ca numai barbatii, ca nu-i adevarat, chiar daca sunt in proportie mult mai mica.
3. Cand spui penis, te gandesti sau inseamna altceva decat atunci cand spui p... Asta este o falsa pudoare.
Intradevar,nu prea sunt de acord cu tine,dar depinde de situatie..si am auzit multe fete vb asa..din partea baietilor parca mai e cum e,dar sa auzi din gura unei fete..mai ales ca vb de ceva ce nu au..

Live now,die later!
sus

bebe

Guest

scris pe 28 mar 2004 00:42 de bebe

Intradevar,nu prea sunt de acord cu tine,dar depinde de situatie..si am auzit multe fete vb asa..din partea baietilor parca mai e cum e,dar sa auzi din gura unei fete..mai ales ca vb de ceva ce nu au..

Multumesc pentru "indulcirea" dezacordului cu mine, dar nu trebuie. Sunt adeptul respectarii parerilor tuturor, iar daca nu suntem de acord cu ele sa le combatem in mod civilizat, dar spuse direct.
Sunt aproape convins ca asa cum la inceputul anilor 60 si 70 din secolul trecut, a vorbi despre sex in public, scoli etc., era un sacrilegiu, sunt convins ca peste cateva zeci de ani, cuvintele care denumesc organele sexuale nu vor mai fi considerate tabu.
sus

princess

Senior member
125 mesaje

scris pe 28 mar 2004 00:46 de princess

Multumesc pentru "indulcirea" dezacordului cu mine, dar nu trebuie. Sunt adeptul respectarii parerilor tuturor, iar daca nu suntem de acord cu ele sa le combatem in mod civilizat, dar spuse direct.
Sunt aproape convins ca asa cum la inceputul anilor 60 si 70 din secolul trecut, a vorbi despre sex in public, scoli etc., era un sacrilegiu, sunt convins ca peste cateva zeci de ani, cuvintele care denumesc organele sexuale nu vor mai fi considerate tabu.
Chiar aia era parerea me..neindulcita

Live now,die later!
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 28 mar 2004 05:27 de danuta2409

Chiar aia era parerea me..neindulcita

auzi?... voi (tu si bebe, adica) de yahoo sau msn ati auzit?! sau de orice alt chat...?
chiar ne sfidati asa, si faceti dialog pe toate subiectele?!

ia mai... lasati-ne... pe bune...

)!)

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re

scris pe 28 mar 2004 08:51 de lavinia

Cuvintele care denumesc organe sexuale nu sunt considerate tabu ( eventual asta este una din ideile de pe timpul lui Pazvante Chioru), dar sunt persoane care pot vorbi fara sa le foloseasca in mod curent, in plus de asta nu este nevoie sa folosesti un limbaj trivial pentru a demonstra ca esti lipsit de falsa pudoare!

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re

scris pe 28 mar 2004 19:22 de rul3r

Iar n-ai inteles nimic.
Lasa-ne, lasa-ne!

Smack my bitch up!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online