E o rusine sa iti incepi viata sexuala la 14 ani?

Pagina 1 din 1
1

Manelaru'

Guest

E o rusine sa iti incepi viata sexuala la 14 ani?

scris pe 10 mar 2010 03:04 de Manelaru'

am 14 ani si maicamea imi da bani la nevoie lol si pur si simplu numai pot tre sa o fac adica numai rezist sa ma duc cu o c**** sa o fac?e inteleapta decizia?LOL Baiat la 14 ani sa nu fie virgin nu e chiar anormal nu?NU e asa?ba spunetimi si voi cv ca mie cam rusine sa o incep deacu dar acum vreu...poate si voi sunteti deacord cu mn ca acum e momentul....mas simti ciudat la 14 ani da imi fac la labe(COOL), e ok daca o fac nu?
sus

Manelaru'

Guest

Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi viata sXu

scris pe 10 mar 2010 03:07 de Manelaru'

am 14 ani si 2 luni si am 14 cm la penis.. deci e ok? pot sa o fac?
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi viata

scris pe 10 mar 2010 07:18 de ThT

Ai 14 ani,2 luni, 14 cm lungime si nu ai minte.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi v

scris pe 10 mar 2010 10:31 de basturk

Ai 14 ani,2 luni, 14 cm lungime si nu ai minte.
deloc chiar

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 10 mar 2010 13:22 de Psyche

am 14 ani si maicamea imi da bani la nevoie lol si pur si simplu numai pot tre sa o fac adica numai rezist sa ma duc cu o c**** sa o fac?e inteleapta decizia?LOL Baiat la 14 ani sa nu fie virgin nu e chiar anormal nu?NU e asa?ba spunetimi si voi cv ca mie cam rusine sa o incep deacu dar acum vreu...poate si voi sunteti deacord cu mn ca acum e momentul....mas simti ciudat la 14 ani da imi fac la labe(COOL), e ok daca o fac nu?

eu zic ca mancarimea asta mai poate astepta,dar daca crezi ca nu mai poate,scarpin-o,ce putem spune noi?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

pisicel

Junior member
13 mesaje

scris pe 10 mar 2010 13:51 de pisicel

la varsta asta ar trebui sa te uiti la desene animate si sa te joci cu p** in nisip, nu sa mergi la c**** , ce naiba!
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 10 mar 2010 14:45 de cherry_dream

stai mai bine acasa. si du-te pe la scoala, nu in alte locuri. stai cuminte, c-o sa vina si vremea ta

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 10 mar 2010 14:46 de Incepator

Astia sunt viitorul tari :O ?

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 10 mar 2010 15:13 de McLove

Parintii sunt de vina!
Ei prosti, specimenele rezultate... proaste!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

anonim

Guest

scris pe 12 iun 2010 11:05 de anonim

NU E O RUSINE DAR AI TOATA VIATA INAINTE PENTRU ASTA.SI eu am 14 ani dar nu ma gandesc la asta,tu trebuie sa te ocupi cu scoala shi altele.asta e parerea mea.dar tu hotarasti acest pas in viata ta.
sus

reMiz0r

Junior member
16 mesaje

Re: Re: Re: E o rusine ca la 14ani sa iti incepi v

scris pe 14 iun 2010 01:21 de reMiz0r

NU E O RUSINE DAR AI TOATA VIATA INAINTE PENTRU ASTA.SI eu am 14 ani dar nu ma gandesc la asta,tu trebuie sa te ocupi cu scoala shi altele.asta e parerea mea.dar tu hotarasti acest pas in viata ta.

Urasc persoanele care-si raspund singure la topic , e clar ca tot el e dupa felul de a scrie. Nu e o rusine sa o faci la 14 ani , e o rusine sa folosesti instrumentul drept creier

Viata va f*** pe toti !
sus

Bananierul

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: E o rusine ca la 14ani sa iti ince

scris pe 14 iun 2010 02:02 de Bananierul

Urasc persoanele care-si raspund singure la topic , e clar ca tot el e dupa felul de a scrie. Nu e o rusine sa o faci la 14 ani , e o rusine sa folosesti instrumentul drept creier

Eu zic cu banii pe care tii da maicata sa te duci sa faci niste meditatie la romana. Dupa mentalitatea ta, crezi ca la c**** acolo o sa gasesti numai Jennifer Lopez, Beyonce, Shakira,etc... Nu cred eu ca tu la 14 ani ai atat de multi bani sa iti gasesti o c**va frumoasa si care sunt tampite sa se f*ta cu tine la 14 ani ai tai? o sa gasesti o grasa buboasa care mai are nu stiu ce boala.Stai dreaq linistit, cauta una prin cartier, lasa c**vele ca nu-s de tine.

-
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 14 iun 2010 03:15 de dorinda

Nu vrei sa astepti pana ma cresti un pic? Stii ca sexul presupune si anumite responsabilitati si riscuri in afara de placere? Ai macar o prietena la care sa tii? Ti-ar placea sa faci sex cu o tipa de pe varianta despre care stii ca a facut-o cu toti jegosii? Mie mi-ar fi scarba.
sus

amelie

Guest

scris pe 14 iun 2010 22:12 de amelie

e o rusine ca esti cocalar. totusi, sunt curios, cum te simti atunci cand ti se spune "COCALAR"? poate la intrebarea asta ne raspunde si colegul nostru cocalar, SORIN28 sau cat o fi
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 15 iun 2010 07:43 de SORIN28

poate la intrebarea asta ne raspunde si colegul nostru cocalar, SORIN28 sau cat o fi

Dar de unde stii tu, dragoste, ca sunt cocalar? Spre deosebire de tine, eu nu am facute poze in baie, cu telefonul si cu ochelari de soare.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Manelaru'

Guest

scris pe 15 iun 2010 17:35 de Manelaru'

stai mai bine acasa. si du-te pe la scoala, nu in alte locuri. stai cuminte, c-o sa vina si vremea ta

e vacanta totusi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online