ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)?

Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: : ESTE FIRES

scris pe 12 dec 2009 14:47 de McLove

Nu conteaza ca e secolul 21 -„Cerul şi pământul va trece, iar cuvintele mele nu vor trece” (Matei 24:35).

@McLove: Nu e vorba de a fii "obsedat de relgie"
Sunt persoane interesate de viata lor vesnica, care doresc sa respecte ce a zis Dumnezeu.
Preotul are puterea de a lega/dezlega pacatele, prin Taina Sf. Spovedanii.

Daca ai vazut/auziti de preoti care cer bani, gresesc; daca nu se schimba, vor da si ei socoteala pentru acest lucru; nu trebuie sa-i condamnam si sa generealizam ca acest lucru se intampla peste tot.

In fine, dar nu e nevoie sa le bagati celor mici, toate prostiile despre Dumnezeu. De-asta sunt asa de idioti, pentru ca au parintii de asa natura.
Forumul acesta e pentru a invata oamenii despre viata, nu despre o amarata de religie.
Poate, pe forum sunt useri de alte religii, cum credeti ca se simt cand vad tampeniile astea?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

pumpkin_

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

scris pe 12 dec 2009 16:46 de pumpkin_

Nu am copii.
Ca varsta 23 ani.

Pe forum fiecare isi poate spune parerea, fara sa vrea sa lezeze pe cineva.

Aspectul cu religia, pe care unii il denigreaza acum este totul...
Daca nu crezi in tot ceea ce sustine Ortodoxia, vei afla candva adevarul, cel mai tarziu la sfarsitul vietii.

sus

george

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s

scris pe 14 dec 2009 09:46 de george

ba gheorghe esti tu!!!!cred ca te bati cu piula peste gura la fel ca si popa ala teoctist m...uist!
ba taranule, ba nesimtitule vb tu de religie! pai daca citesti istoria iti dai seama ca in numele religiei s-au intimplat atitea razboaie!
vb tu de sex oral? ori esti virgin ori ga-ozar!
nu-i placere mai mare decit un 69 cu iubita ta!!
Aaaaa si pt tine 69 este o pozitie sexuala in care partenerii se satisfac oral reciproc.
tu poate credeai ca este restul pe care tb sa i-l duci lu mata dupa ce i-ai cumparat tampoane!!!!
din cauza la papagali de astia ca tine se duce romania de ripa!
te mai uiti pe gaura cheii cind face mata baie???
hapciupaliticule!!sugativo!!!

BHai Gheghe, cam scclintit din nastere esti tu!!!Sa-ti fie scarba de ce vorbesti....cica educatia tinerilor, bai boule, tu macar stii ce promoveaza religia( crede-a ca nu siint unul care merg zilnik la biserica)dar stiu ca religia promoveaza dragostea curata dintre soti, iar nu sexul oral care intr-adevar devine plictisitor si chiar gretos dupa o bucata de timp.
Fetelor, ca sfat din partea unui barbat:"Abtineti-va de la aceasta scirboasa afacere, ca un viitor sot nu te-ar accepta sa-i saruti copilasul pe gurita daca va fi constient ca i-ai su.... lui, darmite la altcineva!"
Iar voi baieti, daca v-ati respecta.....nu ati saruta o astfel de fata, ca asa se numeste asta care face treaba asta, va insuflati voi ca asta este si ar trebui sa va resemnati cu ideea, dar in adincul inimii simti ca saruti op fata!
Asa ca.....facei-va concluziile!, dar sa nu-mi replicati ca nustiu ce este asta....stiu prea bine si am simtit pe propria piele, cu prietena mea eram pe cale sa nu mai fim impreuna din cauza plictisului, am renuntat la asta....si sintem cei mai fericiti! Multa bafta!!!
sus

anduu

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

scris pe 14 dec 2009 14:49 de anduu

ba furi curent
e perfect normal ce naiba in ce lume traiesti
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

scris pe 14 dec 2009 15:48 de carrie

Voi ar trebui sa intelegeti CREDINTA dincolo de aspectele formale legate de religie pe care le invocati. Dupa unii fanatici, simplul fapt ca nu te-ai nascut ortodox te condamna la iad - fara a avea vreo vina ca esti "eretic". Acum sa amesteci credinta/lipsa de credinta cu sexul normal, oral, anal, pre- sau post-marital, adulterin sau de alta natura e ceva ilogic si nenatural. Ca sa fac o comparatie plastica, cartofii prajiti sunt foarte buni, inghetata de alune e minunata, dar daca le amesteci iese un mare rahat... Cam asa si cu asta... nu amesteci sexul cu biserica cum nu bagi in aceasi oala coada vacii cu stampila primariei. Un lucru care iti produce placere si care nu face rau nimanui este bun pentru dezvoltarea ta. Si asta este tot ce conteaza. Sa te dezvolti si sa evoluezi (prin evolutie intelegand acumularea de noi sentimente, emotii si senzatii care te imbogatesc sufleteste... pentru viata de dincolo si pentru viitoarele intrupari), aceasta este scopul vietii terestre.
Daca te paste iadul (cica... iadul... o alta mistificare omeneasca cu draci si cazane cu smoala) pentru sex oral sau pentru adulter, ce fel de iad il asteapta pe cel care da in cap unui semen, pe cel care face rau doar din pura placere, pe cel care a organizat un genocid...?! Daca esti tras la raspundere pentru un sex oral nevinovat, cum vei fi tras la raspundere pentru ca ai dorit raul cuiva? E o chestiune muuult mai grava. Think outside the box... Majoritatea constrangerilor bisericesti sunt doar norme impuse de om si nu de divinitate. Si, pe cale de consecinta, supuse greselilor.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

pumpkin_

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

scris pe 14 dec 2009 22:23 de pumpkin_

Nu e vorba de fanatism, ci de adevar.
Daca nu te-ai nascut ortodox, te poti boteza.
Nu cunosc judecatile lui Dumnezeu - cum judeca persoanele ne-ortodoxe care nu au cunoscut ortodoxia.

Comparatia cu cartofii si inghetata nu e buna aici; folosind-o promovezi ideea ca Dumnezeu e ca o carte, pe care o consulti din cand in cand, pentru a-ti usura constiinta sau in alte probleme si in rest nu trebuie sa il amesteci in viata ta.
Nu e chiar asa.
Fiecare se apropie de El si il alege in masura in care vrea.
Te imbogatesti sufleteste prin harul lui Dumnezeu, pe care il ai din biserica, nu prin acumularea de emotii, sentimente si senzatii.

Nu e vorba de aspecte formale; cu norme ca ar fii impuse de om nu e asa.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

scris pe 14 dec 2009 23:15 de McLove

Nu e vorba de fanatism, ci de adevar.
Daca nu te-ai nascut ortodox, te poti boteza.
Nu cunosc judecatile lui Dumnezeu - cum judeca persoanele ne-ortodoxe care nu au cunoscut ortodoxia.

Comparatia cu cartofii si inghetata nu e buna aici; folosind-o promovezi ideea ca Dumnezeu e ca o carte, pe care o consulti din cand in cand, pentru a-ti usura constiinta sau in alte probleme si in rest nu trebuie sa il amesteci in viata ta.
Nu e chiar asa.
Fiecare se apropie de El si il alege in masura in care vrea.
Te imbogatesti sufleteste prin harul lui Dumnezeu, pe care il ai din biserica, nu prin acumularea de emotii, sentimente si senzatii.

Nu e vorba de aspecte formale; cu norme ca ar fii impuse de om nu e asa.

Interesant...

M-am hotarat, ma duc la mananstire.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES

scris pe 15 dec 2009 01:02 de ExoticDream

M-am hotarat, ma duc la mananstire.

Alege una din manastirile Meteora, macar sa ai peisaj superb...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIR

scris pe 15 dec 2009 01:33 de McLove

Alege una din manastirile Meteora, macar sa ai peisaj superb...

Se preda sexologie?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE

scris pe 15 dec 2009 01:38 de ExoticDream

Se preda sexologie?

Aoleu, nu! Vei fi printre calugari....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :

scris pe 15 dec 2009 12:02 de McLove

Aoleu, nu! Vei fi printre calugari....

Fara calugarite?

Renunt...

sus

miky27

Junior member
48 mesaje

Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)?

scris pe 28 dec 2009 21:12 de miky27

este firesc sa faci sex oral? mie mi se pare nefiresc, pe sex eu am altceva si daca pt voi e firesc de ce se muneste m ...e , care mi se pare un cuvant jignitor folosit mai ales de baietii., si vareu sa mai aud si io pe cineva , adika fata care nu o suge sa stiu ca nu- singura.si mai poti sa saruti o fata care o facut sex oral la vreo 3 sau 4 iubiti de ai ei?( intrebare pt baieti)

da...totul e permis in pat,si este firesc,asta nu insemna ca trebuie sa faci sex oral la toti iubiti tau...este permis atat timp cat ai o relatie te intelegi cu partenerul si el isi doreste asta de ce nu ar fi normal?ata timp cat va iubiti si va simtit atragator unu de celalant..in pat nu trebuie sa fie inhibiti trebuie sa fi tu daca el de ex iti da limbi si tu te simti bine si tu poti face pt el sex oral nu?mai ales daca isi dorste asta?,.......iar faptu ca baieti zic iam dat o m...e la aia sua aia e total diferit...cand un baiat zice asa in nici un caz nu zice de iubita lui si fata usuratica care a luato de printr-un bar sa zicem asa ia facut aia sex oral si ata fara sentimente fara nimik..fara ca,el sa i faca ei nimik intelegi deaia baieti zic asa...si credema multi baieti ar prefera si isi inseala partenerele doar pt ca le palce asta i atrage..iar ele nu le ofera...bine inteles cum repetam asta nu inseama sa i faci sex oral la fiecare iubit al tau sa fiecare baiat care iti palce si ai vrea o rel cu el

lavi
sus

anonima

Guest

scris pe 12 iun 2010 13:39 de anonima

baieti eu sunt de acord cu voi cu sexul oral,si noi facem asta eu cu sotul meu si ajung sa am si 3 orgasme pe zi,acum un an am inceput sa facem asta chiar daca ne cunoastem de 3ani,de cand ne am casatorit facem aproape in fiecare zi sex oral e foarte bine dar eu pana sa l cunosc pe sotul meu nu am mai fost cu nimeni altcineva deci am fost virgina si normal ca sotului meu ii face placere sa ma sarute acolo,dar ganditi va la una care a fost f....a de 10 barbati si a supt o la multi cat e de scarbos,eu daca as fi baiat mi ar fi greata sa i fac sex oral la una care a fost cu 10 barbati sincer,si trebuie sa mentionez ca nici sotul meu nu a mai facut la nimeni sex oral,eu is singura fata care mi a facut si el singurul barbat care il sarut acolo,el ma face sa ajing in cer asa de bine ma face sa ma simt,e ceva de nedescris il iubesc foarte mult si ma iubeste mult,nu e un pacat parerea mea sa iubesti pe cineva asa mult,e ceva firesc dar cu cine trebuie
sus

anonima

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

scris pe 12 iun 2010 13:46 de anonima

baieti eu sunt de acord cu voi cu sexul oral,si noi facem asta eu cu sotul meu si ajung sa am si 3 orgasme pe zi,acum un an am inceput sa facem asta chiar daca ne cunoastem de 3ani,de cand ne am casatorit facem aproape in fiecare zi sex oral e foarte bine dar eu pana sa l cunosc pe sotul meu nu am mai fost cu nimeni altcineva deci am fost virgina si normal ca sotului meu ii face placere sa ma sarute acolo,dar ganditi va la una care a fost f....a de 10 barbati si a supt o la multi cat e de scarbos,eu daca as fi baiat mi ar fi greata sa i fac sex oral la una care a fost cu 10 barbati sincer,si trebuie sa mentionez ca nici sotul meu nu a mai facut la nimeni sex oral,eu is singura fata care mi a facut si el singurul barbat care il sarut acolo,el ma face sa ajing in cer asa de bine ma face sa ma simt,e ceva de nedescris il iubesc foarte mult si ma iubeste mult,nu e un pacat parerea mea sa iubesti pe cineva asa mult,e ceva firesc dar cu cine trebuie el a fost primul care mi a facut sex oral mie,prima data eram foarte incordata nu ma simteam in largul meu parca dar dupa aia m am lasat dusa de val,a inceput si el sa mi cunoasca mai bine corpul ce i drept era si pt el prima data cand facea asta,dar ne simtim ffffff bine in orice caz,ne iubim destul de mult si tin minte ca sotul meu cand sa spovedit ultima data a zis la preot ca a facut asta si preotul a zis sa nu mai faca dar ia dat 20 de roni si se pare ca preotul la iertat de toate pacatele
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE F

scris pe 12 iun 2010 17:26 de dorinda

baieti eu sunt de acord cu voi cu sexul oral,si noi facem asta eu cu sotul meu si ajung sa am si 3 orgasme pe zi,acum un an am inceput sa facem asta chiar daca ne cunoastem de 3ani,de cand ne am casatorit facem aproape in fiecare zi sex oral e foarte bine dar eu pana sa l cunosc pe sotul meu nu am mai fost cu nimeni altcineva deci am fost virgina si normal ca sotului meu ii face placere sa ma sarute acolo,dar ganditi va la una care a fost f....a de 10 barbati si a supt o la multi cat e de scarbos,eu daca as fi baiat mi ar fi greata sa i fac sex oral la una care a fost cu 10 barbati sincer,si trebuie sa mentionez ca nici sotul meu nu a mai facut la nimeni sex oral,eu is singura fata care mi a facut si el singurul barbat care il sarut acolo,el ma face sa ajing in cer asa de bine ma face sa ma simt,e ceva de nedescris il iubesc foarte mult si ma iubeste mult,nu e un pacat parerea mea sa iubesti pe cineva asa mult,e ceva firesc dar cu cine trebuie el a fost primul care mi a facut sex oral mie,prima data eram foarte incordata nu ma simteam in largul meu parca dar dupa aia m am lasat dusa de val,a inceput si el sa mi cunoasca mai bine corpul ce i drept era si pt el prima data cand facea asta,dar ne simtim ffffff bine in orice caz,ne iubim destul de mult si tin minte ca sotul meu cand sa spovedit ultima data a zis la preot ca a facut asta si preotul a zis sa nu mai faca dar ia dat 20 de roni si se pare ca preotul la iertat de toate pacatele

Ce tare! Se pare ca biserica te poate face din tarfa, sfanta. La cate aberatii spuse de inalti prelati am citit, nu ma mai mir de nimic.
Era unul care, nu pot sa-mi explic altfel decat din cauza fanatismului religios, spunea ca "avortul are loc in biserica". Si asta din cauza anticonceptionalelor. Hai nu zau, ala s-o fi gandit inainte de a spune asemenea aberatii? Asta ar inseamna ca fiecare femeie care foloseste anticonceptionale sa aiba cateva avorturi pe luna...macar de s-ar informa inainte sa spuna lucruri false. Din pacate sunt destui fanatici religiosi pe lumea asta si din cauza lor au multi de suferit.
Sexul de orice fel se practica dinainte de a exista orice notiune de biserica si religie.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE F

scris pe 13 iun 2010 03:22 de Machiavelli

Ai dreptate...intr-o relatie e bine sa exista sexul oral deoarece poate stimula f mult apetitul sexual...dar cum spuneai si tu daca fetei ii place sa zboare din floare in floare

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Escapist

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s

scris pe 14 iun 2010 18:41 de Escapist

Nu realizezi imediat, dar incet, incet nu mai exista iubire, chiar daca acum exista multa.
Vezi in jurul tau: cate persoane din cele ce au facut sex oral au avut parte de implinire in dragoste si armonie?

Citeste si asta: http://sfaturiortodoxe.ro/iubire-sex/sexul-oral-avantaje-dezavantaje-masturbarea-si-prejudecatile-adolescente-adolescenti-fete-minore-baieti-sex-oral-iubire.htm

Un cuplu modern (ma refer la sot si sotie) fac si sex oral si se inteleg foarte bine.Si sunt sigur ca mai sunt si alte cupluri in aceeasi situatie.Esti un idiot.Cu credinta ai sa mori de foame.Cum am sa ma simt cand intru intr-o biserica?Cam asa: am intrat intr-o cladire.uau.ma duc la domn parinte sa imi spele pacatele pe 10lei.Nu mai fiti asa usor de controlat.Hai ceau si baga o rugaciune si pentru mine in timp ce fac sex oral.
sus

anonima

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa fa

scris pe 15 iun 2010 18:21 de anonima

si sa nu uitam ca sexul oral vine de la sine ca si cel normal,la noi asa a fost si cum ziceam suntem sot si sotie ne iubim extrem de mult si eu nu m as vedea cu alt barbat in pat niciodata asa cum fac altele,eu imi respect sotul si odata ce este iubire de ce ar fi rusinos sau un pacat?eu cred ca e mai pacat ca sotul sau sotia sa se duca si cu altii din cauza ca nu se simt bine sau eu nu cred ca Dumnezeu impune asta cuiva sa se iubeasca in modul asta,e o placere intensa care tu nu ai simtit o daca nu ai practicat o sau poate ca nu ti ibesti prietena de ajuns,ca nici sotul meu nu o iubea pe fosta lui prietena si nu a facut asta cu ea,de ce nu a facut?pt ca aia a fost plecata in italia si cand a venit voia sa i faca sex oral sotului mee,noi nu ne cunisteam dar mi a povestit el,pai cum stai 3 ani si nu ni faci asta dupa ce ajumgi in italiua si te intorci vrei sa i pupi scula,se vede ca aia a pupat o si la altii,dar nu asta era discutia voiam sa zic ca cel mai bine sa faci sex oral cu sotul sau sotia ta asa esti cel mai sigur parerea mea,si eu la inceput ziceam ca nu o sa fac niciodata asta,dar nu zi niciodata niciodata,daca dai de gust o sa ti placa,asa ca mai bine du te la manastire si fa te calugar
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 15 iun 2010 19:32 de ursaru

un articol interesant pentru fete =>>
http://www.intrefete.ro/sex/dragoste-sex/sexul-oral-controversat-imoral-delicios-6112950

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus
Pagina 5 din 5
«   1   2   3   4   5

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online