Prima noapte

Pagina 1 din 1
1

Bananierul

Newbie
3 mesaje

Prima noapte

scris pe 13 iun 2010 01:32 de Bananierul

Salut, am 15 si sunt virgin, de ceva timp vb cu o fost colega(pe care o iubesc de vreo 5 ani) ne plimbam seara, mai stam la o scara,etc... Faza este ca ea nu mai este virgina a mai facut-o de cateva ori(2-3) din cate stiu eu. Nu stiu daca si ei ii place de mine, dar trage totusi la mine, vrea sa se intalneasca cu mine,vb prin mesaje,etc...Nu este genul de fata timida, dar eu is cel mai timid baiat de pe pamanant, ma pierd foarte usor. Cum o pot excita, ce sa ii spun sa vrea sa faca sex cu mine? Va rog nu va bateti joc, niste idei, unde ar fi indicat sa o facem, cum trebuie sa fac, protejat,neprotejat,etc... Multumesc mult.

-
sus

cineva

Guest

Re: Prima noapte

scris pe 13 iun 2010 01:38 de cineva

Ai 15 si o iubesti de 5. La matematica mea asta inseamna ca o iubesti de la 10 ani.
Trecand peste varsta la care ai inceput sa o iubesti: o iubesti de 5 ani si nu i-ai spus? Si eu care credeam ca eu trag aiurea de timp.
Dar, din nou, intervine ala 10 ani.
Si acum: nu poti sa-i propui sa faceti sex. Decat daca esti prost. Sau daca ea e tarfa si o accepte, caz in care poti sa spui ca esti un prost norocos.
Acum ma intreb daca tu faci diferenta intre a placea si a iubi.
Daca chiar o iubesti spune-i ce simti. Ea chiar daca te iubeste/place nu o sa-ti spune pentru ca te simte (sigur te simte) si asteapta.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 13 iun 2010 01:53 de Machiavelli

Salut, am 15 si sunt virgin, de ceva timp vb cu o fost colega(pe care o iubesc de vreo 5 ani) ne plimbam seara, mai stam la o scara,etc... Faza este ca ea nu mai este virgina a mai facut-o de cateva ori(2-3) din cate stiu eu. Nu stiu daca si ei ii place de mine, dar trage totusi la mine, vrea sa se intalneasca cu mine,vb prin mesaje,etc...Nu este genul de fata timida, dar eu is cel mai timid baiat de pe pamanant, ma pierd foarte usor. Cum o pot excita, ce sa ii spun sa vrea sa faca sex cu mine? Va rog nu va bateti joc, niste idei, unde ar fi indicat sa o facem, cum trebuie sa fac, protejat,neprotejat,etc... Multumesc mult.

Nu inteleg de ce treaba asta asa directa...voi nici nu sunteti impreuna si deja vreti sa treceti la treaba...nu e chiar asa usor (asta in caz ca nu e vreo vagaboanta)..trebuie mai intai sa o cuceresti ...normal ca e bine sa o faci protejat

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Bananierul

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Prima noapte

scris pe 13 iun 2010 01:54 de Bananierul

Ai 15 si o iubesti de 5. La matematica mea asta inseamna ca o iubesti de la 10 ani.
Trecand peste varsta la care ai inceput sa o iubesti: o iubesti de 5 ani si nu i-ai spus? Si eu care credeam ca eu trag aiurea de timp.
Dar, din nou, intervine ala 10 ani.
Si acum: nu poti sa-i propui sa faceti sex. Decat daca esti prost. Sau daca ea e tarfa si o accepte, caz in care poti sa spui ca esti un prost norocos.
Acum ma intreb daca tu faci diferenta intre a placea si a iubi.
Daca chiar o iubesti spune-i ce simti. Ea chiar daca te iubeste/place nu o sa-ti spune pentru ca te simte (sigur te simte) si asteapta.

Am fost coleg cu ea in clasele: 3,4,5,6,7,8 si mi-a placut din prima de ea, iar in timp am ajuns sa o iubesc.

-
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 13 iun 2010 03:30 de Bozgoru

intarat-o.. zi ca ai auzit ca nu e buna la pat etc...( normal in sensul de caterinca).. bate-i apropouri(normal tot in sensul de caterinca).. si sa vezi ca o sa va mai apropiati... este un caz testat.. da paginile la site-ul asta in urma si priveste.. nu sunt misogin.. dar maj femeilor are dumb
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 13 iun 2010 10:13 de baby

intarat-o.. zi ca ai auzit ca nu e buna la pat etc...( normal in sensul de caterinca).. bate-i apropouri(normal tot in sensul de caterinca).. si sa vezi ca o sa va mai apropiati... este un caz testat.. da paginile la site-ul asta in urma si priveste.. nu sunt misogin.. dar maj femeilor are dumb

Si eu i-as zice : ma nu-s eu buna la pat dar cred ca nici tu nu ma poti ajuta sa capat experienta....dar nu e nici o problema, ramai in continuare amicul meu...gay

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Prima noapte

scris pe 13 iun 2010 10:38 de Pasaroi_Cuminte

Si eu i-as zice : ma nu-s eu buna la pat dar cred ca nici tu nu ma poti ajuta sa capat experienta...

Asa baby, zi-le baby.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

sgc

Guest

scris pe 13 iun 2010 15:45 de sgc

daca o iubesti de 5 ani, si stii c-a mai avut 2-3 relatii in timpul acesta, se presupune ca o cunosti suficient de bine, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa pui problema sexului protejat din motive de bts.totusi, intrebarea moarte n-are, asa ca o poti intreba scurt, inainte de actiune, daca vrea condom, sau nu. pun pariu c-o sa raspunda far-a se simti ofensata. daca trage la tine si vrea sa se-ntalneasca, cu tine si vorbiti prin mesaje sau, ma rog, inseamna, cel putin ca te place, daca nu cumva, chiar mai mult de-atat. tine tot de natura umana sa cautam compania pe care-i placem. nu se duce nimeni de placere, intrun mediu si-ntro companie pe care-o dezavuezi. nu te hazarda in a urma sfatul bozgorului in acest domeniu delicat. ai toate sansele sa-ti intoarca spatele, inainte de-a se mai obosi, macar sa-ti raspunda. ambitiile si raspunsurile-n caterinca nu se pun in pat. ma ambitionez sa demonstrez ca-s mai buna decat s-ar putea spune, la munca, la invatat, stiu eu..., ca pot fi mai amabila, mai sic, etc., dar nu m-ambitionez sa fac sex ... stiu eu, anal, ca s-a asa, una - intelegi, e doar un exemplu, ca sa-ntelegi, unde sunt domeniile unde m-as ambitiona eu, spre exemplu. a mai ramas intrebarea cum sa-i propui. invit-o pt. inceput la o petrecere, sau la o plimbare pe malul marii seara, etc. un cadru intim. nu poti sa-i zici prima data: hai, sa ne f., trebuie s-o aduci aproape de tine sa-nteleaga. la urmatoarele intalniri, merge sa-i spui, dar nu la prima partida de sex.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 13 iun 2010 15:50 de dorinda

Daca o vrei, ar trebui sa-ti iei un pic inima-n dinti. Timiditatea excesiva nu prea le place fetelor.
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 13 iun 2010 19:12 de compot

Si eu i-as zice : ma nu-s eu buna la pat dar cred ca nici tu nu ma poti ajuta sa capat experienta....dar nu e nici o problema, ramai in continuare amicul meu...gay

Daca intr-adevar ai face asta, e ca si cum ai fi infipta in c**** si singura ti-ai da in cap, sa te afunzi mai mult.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Prima noapte

scris pe 13 iun 2010 21:43 de sgc

Daca intr-adevar ai face asta, e ca si cum ai fi infipta in c**** si singura ti-ai da in cap, sa te afunzi mai mult.

m-ai incuiat cu replica asta. daca nu incercam sa dau reply, nu ma dumiream in ce-i infipta
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 14 iun 2010 02:01 de Bozgoru

neah.. asa gandesti tu acum la rece.. femeile nu gandesc atat in realitate..
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prima noapte

scris pe 14 iun 2010 05:27 de compot

m-ai incuiat cu replica asta. daca nu incercam sa dau reply, nu ma dumiream in ce-i infipta

Data viitoare o sa fac in asa fel incat sa nu mai apara cenzurat, pentru tine !

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

anamara

Senior member
54 mesaje

scris pe 5 nov 2010 11:29 de anamara

Faza este ca ea nu mai este virgina a mai facut-o de cateva ori(2-3) din cate stiu eu.

esti foarte naiv, nu si- a inceput viata sexuala sa o faca de 2 ori. La VARSTA ASTA are probabil experienta si o sa te indrume ea.
sus

Heinhill

Junior member
16 mesaje

scris pe 7 nov 2010 13:25 de Heinhill

In orice caz, dace e sa fie ceva(desi nu cred daca spui ca esti timid) :

SA O FACI PROTEJAT !

good luck
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 7 nov 2010 14:03 de Incepator

In orice caz, dace e sa fie ceva(desi nu cred daca spui ca esti timid) :

SA O FACI PROTEJAT !

good luck

Dar si tu ar trebui sa o faci protejat.

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

ella0790

Senior member
123 mesaje

scris pe 8 nov 2010 18:33 de ella0790

Daca o vrei, ar trebui sa-ti iei un pic inima-n dinti. Timiditatea excesiva nu prea le place fetelor.

ella0790
sus

Divenire

Veteran member
153 mesaje

scris pe 14 nov 2010 12:21 de Divenire

esti foarte naiv, nu si- a inceput viata sexuala sa o faca de 2 ori. La VARSTA ASTA are probabil experienta si o sa te indrume ea.

True

If you really desire something,don`t take NO for an answer.

Never regret something that once made you smile.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online