Nu simt nimic cand facem dragoste!

Pagina 2 din 2
«   1   2

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

scris pe 14 oct 2008 16:40 de baby

In leg cu candidoza...tratament trebuie sa ia si el neaparat..ca altfel va jucati "fotbal" cu candidoza..ba e mingea la tine ba e la el..si unde ajungeti asa?! Nu mi scapati niciodata de ea. Cand ai candida si ai tratament cu ovule NU trebuie sa faci sex sub nici o forma..pt ca ai facut degeaba tratamentul...Trebuie sa faci o pauza(cat iti spune doctorul). De obicei se dau antimicotice..nu antibiotice..deoarece antibioticele favorizeaza aparitia candidei. Nu ai de ce sa te sperii din cauza candidei..numai ca este foarte sacaitoare.. Majoritatea fetelor au.. Exista si un vaccin..se numeste IBC-10 se face la Cantacuzino la Bucuresti..si are valabilitate de 9 ani...nu stiu exact pretul dar dk vrei ma pot interesa. pup si bafta

vaccinul acela se face daca deja ai candidoza?
sau poti sa il faci preventiv?
cat costa?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

me

Guest

Nu simt nimic cand facem dragoste!

scris pe 14 oct 2008 17:01 de me

...nu ai inteles nu am avut 2 baieti in viata mea sexuala.asta incercam sa spun k el a fost PRIMUL si SINGURUL!!!si amndoi eram virgini....vreau sa stiu dak am vreo problema sau are el ..de ce nu pot avea orgasm vaginal?si tot nu am intels ce trebuie sa fac pentru a-l avea crezi k dak as face dragoste cu un un alt baiat l-as avea?
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

scris pe 14 oct 2008 19:03 de vladbodan

dc atunki cand fca dragoste cu prietenul meu nu simt nimica?chiar sunt foarte relaxata...toate is in regula dar nu am niki o reactie.in schimb dak el imi baga degetul simt si am si orgasm.am vb si cu el dar nush care e problema.ast rasp

esti sigura ca o baga unde trebuie?

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 14 oct 2008 19:04 de baby

cata rautate

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

scris pe 14 oct 2008 19:17 de Stranger_to_love

Daca i-o baga in fund macar durera simtea.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

scris pe 14 oct 2008 21:26 de Incepator

Nu crezi ca ai sarit oleaca gardu' cu replica asta ?

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 14 oct 2008 23:08 de simosimina

...nu ai inteles nu am avut 2 baieti in viata mea sexuala.asta incercam sa spun k el a fost PRIMUL si SINGURUL!!!si amndoi eram virgini....vreau sa stiu dak am vreo problema sau are el ..de ce nu pot avea orgasm vaginal?si tot nu am intels ce trebuie sa fac pentru a-l avea crezi k dak as face dragoste cu un un alt baiat l-as avea?

Iti spuneam problema mea..ca si eu am patit ca tine...eram virgini amandoi...yo nu aveam orgasm..era oribil sexul cu el..ma durea..etc..Mai citeste odata ce am scris mai sus...ca am inteles perfect care e pb ta.. pt ca si eu am trecut prin asta...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re:

scris pe 15 oct 2008 00:11 de Stranger_to_love

Nu crezi ca ai sarit oleaca gardu' cu replica asta ?

NU.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

me

Guest

nu prea simt

scris pe 15 oct 2008 11:48 de me

ok scuze !!!oricum iti multumesc foarte mult:*:*:*:*sper k o sa se rezolve tot:Psi sper sa vina si orgasmul)
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: nu prea simt

scris pe 15 oct 2008 12:30 de Incepator

ok scuze !!!oricum iti multumesc foarte mult:*:*:*:*sper k o sa se rezolve tot:Psi sper sa vina si orgasmul)

Hai ca se poate....
Succes....
Asteptam vesti !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 15 oct 2008 14:02 de vladbodan

pai ea spunea ca nu avea placeri ... deci in fund nu prea cred ca iti provoaca chiar atatea placeri ...

You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

iuli

Guest

scris pe 7 dec 2009 22:39 de iuli

Eu ma simt foarte ciudat cand fac dragoste si nu`mi pot explica ce simt. E o senzatie ciudata si nu reusesc sa`mi dau seama ce e ....oricum nu cred ca e placere(sau o placere imensa). Sunt putin ingrijorata si as dori sa stiu daca e ceva normal,ceea ce mi se intampla, sau exista o problema.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 8 dec 2009 20:21 de cherry_dream

Eu ma simt foarte ciudat cand fac dragoste si nu`mi pot explica ce simt. E o senzatie ciudata si nu reusesc sa`mi dau seama ce e ....oricum nu cred ca e placere(sau o placere imensa). Sunt putin ingrijorata si as dori sa stiu daca e ceva normal,ceea ce mi se intampla, sau exista o problema.

da mai multe detalii.. explica mai exact cum te simti.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

kiara

Guest

scris pe 26 apr 2010 16:07 de kiara

am aceeasi problema ca si tine si eu am schimbat deja 4 parteneri.de fiecare data asteptam sa fie altceva,sa simt si eu ceva cat de cat.iubitul meu de acuma a fost un adevarat cassanova :P pana sa fim impreuna si are experienta foarte multa. nici el nu a reusit.mama mi-a povestit ca a avut aceeasi problema. ma gandeam sa nu fie ceva ce se mosteneste.nu e prietenul tau de vina, daca il iubesti pentru nimic in lume nu face prostia sa te desparti de el pentru asta. nu se va rezolva nici cu urmatorul.vei fi tot mai dezamagita si va fi foarte incomfortabil, pentru ca acum macar prietenul tau te cunoaste cat de cat si ati impartit bune si rele. esti deschisa fata de el si iti cunoaste corpul. va iubiti si vreti sa va petreceti viata impreuna...nu strica dragostea pe care o ai pentru sex.mai bine mergi cu el la medic si cereti sfaturi. succes!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 26 apr 2010 16:32 de Machiavelli

dc atunki cand fca dragoste cu prietenul meu nu simt nimica?chiar sunt foarte relaxata...toate is in regula dar nu am niki o reactie.in schimb dak el imi baga degetul simt si am si orgasm.am vb si cu el dar nush care e problema.ast rasp

Eu cred ca va ganditi prea mult la actul sexual in fine.Nu va lasa-ti dusi de val si asta ar putea fii o cauza...incerca-ti mai multe impedimente care sa duca extaz-ul la extrem...trebuie sa iti provoace si altceva orgasm-ul in afara de degetzel.
Goodluck!

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

paula

Guest

scris pe 15 iun 2010 19:46 de paula

sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 18 iun 2010 02:17 de alexnico08

toate prezervativele se pot rupe.
-Cum?
-Daca prezervativul nu mai e lubrifiat...sau pasarica daca nu mai e uda,cand se freaca...devine uscat si nu mai aluneca...poc s'e va rupe daca il lasi asa.

un vin inainte de o partida de dragoste e foarte bun.Si pana la urma gandestete la placere,doar la placerea ta,pentru ca placerea lui vine cand te vede pe tine fericita(ca tipi,daca e cazul,sau ca te simti bine)
sus

Guest

Guest

scris pe 4 aug 2011 02:41 de Guest

si eu am aceeasi problema spune.mi daca ai gasit vreo solutie...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 4 aug 2011 07:09 de dorinda

si eu am aceeasi problema spune.mi daca ai gasit vreo solutie...

Sa fii sigura ca-ti va raspunde.....
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online