Semnificatia liniilor de la testul de sarcina

Pagina 1 din 1
1

test sarcina

Guest

Semnificatia liniilor de la testul de sarcina

scris pe 14 iun 2010 17:18 de test sarcina

buna.mi-am facut un test de sarcina cu prima urina,la 14 zile de la contact si mi-a aratat o linie accentuata,iar portiunea dupa aceasta linie s-a colorat pana la sfarsitul casetei intr-un roz foarte foarte pal.nu a aparut a doua linie,nici macar slab,dar mi se pare foarte ciudat coloritul casetei.ce inseamna asta?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Semnificatia liniilor de la testul de sarcina

scris pe 15 iun 2010 09:01 de Psyche

buna.mi-am facut un test de sarcina cu prima urina,la 14 zile de la contact si mi-a aratat o linie accentuata,iar portiunea dupa aceasta linie s-a colorat pana la sfarsitul casetei intr-un roz foarte foarte pal.nu a aparut a doua linie,nici macar slab,dar mi se pare foarte ciudat coloritul casetei.ce inseamna asta?

ai doua optiuni si ma gandesc ca instructiunile spuneau clar:una inseamna negativ,doua pozitiv,si aveai si modelul cum ar trebui sa arate. daca iti da cu virgula,deci nu iti da bine si nu esti convinsa,probabil nu aveai cantitatea suficienta de hormon in urina sau nu l-ai facut cum trebuie. mai ia unul.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Semnificatia liniilor de la testul de sarc

scris pe 15 iun 2010 22:38 de simosimina

ai doua optiuni si ma gandesc ca instructiunile spuneau clar:una inseamna negativ,doua pozitiv,si aveai si modelul cum ar trebui sa arate. daca iti da cu virgula,deci nu iti da bine si nu esti convinsa,probabil nu aveai cantitatea suficienta de hormon in urina sau nu l-ai facut cum trebuie. mai ia unul.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online