"Prima data" in parc.... (probleme cu erectia)

Pagina 1 din 1
1

roben

Newbie
9 mesaje

"Prima data" in parc.... (probleme cu erectia)

scris pe 18 iun 2010 01:32 de roben

Am o prietena care este indragostita de mine,nu suntem impreuna,suntem din localitati diferite si am hotarat sa ne intalnim intr-o dimineatza intr-un parc.A venit imbracata foarte provocator si avea chef de sex am stat pe banca cu ea se sculase penisu toate bune.Am mers intr-un loc mai ascuns si in momentul penetrari cand am incercat sa il bag a murit.Am 19 ani si asta fiind prima oara cand fac sex.
Oare de ce sa patesc asa ceva oare nu era un loc destul de intim nu prea imi dau seama care sa fie problema.In general nu am probleme cu penisu se scoala des.
Oare de la ce sa fie?O fi de vina locu pentru prima oara asa sa fiu stresat m-am grabit.Care poate sa imi dea niste sfaturi?

Multumesc!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Problema Urgenta

scris pe 18 iun 2010 09:03 de Psyche

Am o prietena care este indragostita de mine,nu suntem impreuna,suntem din localitati diferite si am hotarat sa ne intalnim intr-o dimineatza intr-un parc.A venit imbracata foarte provocator si avea chef de sex am stat pe banca cu ea se sculase penisu toate bune.Am mers intr-un loc mai ascuns si in momentul penetrari cand am incercat sa il bag a murit.Am 19 ani si asta fiind prima oara cand fac sex.
Oare de ce sa patesc asa ceva oare nu era un loc destul de intim nu prea imi dau seama care sa fie problema.In general nu am probleme cu penisu se scoala des.
Oare de la ce sa fie?O fi de vina locu pentru prima oara asa sa fiu stresat m-am grabit.Care poate sa imi dea niste sfaturi?

Multumesc!

pot fi diverse cauze,dar cu siguranta toate de natura psihica. poate ai avut si emotii,poate si locul a fost de vina si faptul ca erai expus te deranja. relaxeaza-te data viitoare,jucaria,implicit excitatia ta depinde si ea de cate ceva.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 18 iun 2010 09:15 de Danny_DaBoss

emotiile, pentru prima oara cand o faci si stresul ca te poate vedea cineva in public
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 18 iun 2010 11:15 de Nekunoskuta

Prima data nu se face intr-un loc public! Clar de aici provine problema ta.

Nimic...
sus

k

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Problema Urgenta

scris pe 20 iun 2010 03:58 de k

prima data? si in parc? deja vrei prea multe). incercati intr un loc linistit, si a doua oara in parc:P poate luati si amenda=)))
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re:

scris pe 20 iun 2010 04:12 de Machiavelli

Multumesc!

Fratele meu alt loc nu puteai sa gasesti decat in parc? Mai iese lumea la plimbare cu copii mici.Pe seama voastra se fac atat de publice ziarele cu stiri.Bullshit.
Normal ca de la lumea care se uita la voi nu ai avut rezultate.Problema este pe plan psihic si cred ca cel mai bine ar fii sa incerci sa gasesti o alta locatie.

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online