Spalarea penisului intre doua acte sexuale?

Pagina 1 din 1
1

cristian18

Guest

Spalarea penisului intre doua acte sexuale?

scris pe 8 iul 2010 08:45 de cristian18

as dori sa stiu shi yo : dupa ce termini un act sexual trebuie sa iti speli penisul inainte sa il incepi shi pe al doilea ... Shi cum e mai bine sa ejaculezi ( avand prezervativ ) in interioru lui sau in afara vaginului lasand prezervativul ??
PS: sper ca am fost inteles
sus

wtgabriel

Junior member
45 mesaje

Re: o mica intrebare :)

scris pe 8 iul 2010 11:01 de wtgabriel

Este cel mai bine sa iti speli penisu dupa fiecare ejaculare pentru simplul fapt ca poate pentru o clipa o sa se iveasca sexu neprotejat si nu ar avea rost sa te complici. Iar despre ejaculare, sunt sanse mici sa ai surprize daca folosesti prezervativ, in schimb pot aparea si astea stai linistit,mai ales in cazul in care a intrat putin aer in partea superioara, ar putea sa faca poc in timpul ejacularii. Chiar daca folosesti prezervativ,este cel mai sigur sa ejaculezi in exteriorul vaginului,nu se stie niciodata. Sper ca m-ai inteles
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: o mica intrebare :)

scris pe 8 iul 2010 21:46 de simosimina

as dori sa stiu shi yo : dupa ce termini un act sexual trebuie sa iti speli penisul inainte sa il incepi shi pe al doilea ... Shi cum e mai bine sa ejaculezi ( avand prezervativ ) in interioru lui sau in afara vaginului lasand prezervativul ??
PS: sper ca am fost inteles

Foloseste prezervativul! Ejaculeaza in el..logic ...apoi il arunci si iti faci un dus!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: o mica intrebare :)

scris pe 9 iul 2010 12:48 de cristian18

Foloseste prezervativul! Ejaculeaza in el..logic ...apoi il arunci si iti faci un dus!

ejaculez in interioru vaginului sau afara ?:-s
sus

wtgabriel

Junior member
45 mesaje

Re: Re: Re: o mica intrebare :)

scris pe 9 iul 2010 13:09 de wtgabriel

ejaculez in interioru vaginului sau afara ?:-s

Nu ai citit ce am scris ? citeste inca o data postul anterior si vei afla !
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

scris pe 9 iul 2010 14:23 de cristian18

Nu ai citit ce am scris ? citeste inca o data postul anterior si vei afla !

nu prea ti-am inteles exprimarea
sus

wtgabriel

Junior member
45 mesaje

scris pe 9 iul 2010 14:35 de wtgabriel

Chiar daca folosesti prezervativ,este cel mai sigur sa ejaculezi in exteriorul vaginului,nu se stie niciodata. Sper ca m-ai inteles

Sper ca acum ai inteles.
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: o mica intrebare :)

scris pe 11 iul 2010 20:30 de cristian18

ash mai dorii niste pareri pls :| deci 1. incepi actul sexual shi dupa ce ai terminat scoti balonashu shi dupa te duci sa te speli la penis shi dupa poti sa incepi a 2-a parte sau : 2. incepi actu sexual .. scoti balonashu il inozi shi dupa pui altu fara sa te speli shi continui ... cum e mai bine :-s
ps: nush daca ma exprim cum trebuie
sus

wtgabriel

Junior member
45 mesaje

scris pe 11 iul 2010 22:13 de wtgabriel

ash mai dorii niste pareri pls :| deci 1. incepi actul sexual shi dupa ce ai terminat scoti balonashu shi dupa te duci sa te speli la penis shi dupa poti sa incepi a 2-a parte sau : 2. incepi actu sexual .. scoti balonashu il inozi shi dupa pui altu fara sa te speli shi continui ... cum e mai bine :-s

Nu e mai simplu sa incepi actul sexual si sa faci in asa fel incat sa dureze cat mai mult? Iti pui prezervativul cand penisul este in erectie, incepi actul sexual, iar cand simti ca ejaculezi ,scoti penisul din vaginul partenerei si ejaculez extrem de putin,astfel,erectia va fi prelungita si poti continua actul sexual; La mine nu a mers de la inceput, nu ma puteam controla la primele partide de sex dar pe parcurs merge; poti prelungi actul sexual destul de mult timp in acest mod, iar la sfarsit,ejaculezi in prezervativ,in afara vaginului partenerei,scoti prezervativul,il inozi si il arunci! Sa nu folosesti acelasi prezervativ in doua acte sexuale! Odata scos de pe penis, prezervativul nu mai poate fi folosit si a doua oara,esti nevoit sa folosesti altul nou ! have fun
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

scris pe 15 iul 2010 22:53 de cristian18

alte pareri mai sunt !! as dori mai multe informatii daca se poate !! ms celor care au raspuns am inteles cate ceva ms inca odata
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 16 iul 2010 04:55 de Machiavelli

Dar ce ma tu esti leu?
Dupa ce ti-ai dat drumul prima data si terminati actul sexual in sine,savurati momentul timp de un sfert de ora si dupaia la dus.
Daca te mai tin balamalele poti venii cu al doilea numar.
Nu te grabii sa te duci repede la dus dupa ce ti-ai dat drumul
P.S. sper ca vorbesti despre iubita ta si nu de o panarama care e inchiriata pt 2 ore.Atunci se schimba situatia

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

scris pe 16 iul 2010 09:26 de basturk

Dar ce ma tu esti leu?
Dupa ce ti-ai dat drumul prima data si terminati actul sexual in sine,savurati momentul timp de un sfert de ora si dupaia la dus.
Daca te mai tin balamalele poti venii cu al doilea numar.
Nu te grabii sa te duci repede la dus dupa ce ti-ai dat drumul
P.S. sper ca vorbesti despre iubita ta si nu de o panarama care e inchiriata pt 2 ore.Atunci se schimba situatia

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mica intrebare :)

scris pe 22 iul 2010 14:02 de cristian18

up
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 22 iul 2010 18:10 de Bozgoru

Este cel mai bine sa iti speli penisu dupa fiecare ejaculare pentru simplul fapt ca poate pentru o clipa o sa se iveasca sexu neprotejat si nu ar avea rost sa te complici. Iar despre ejaculare, sunt sanse mici sa ai surprize daca folosesti prezervativ, in schimb pot aparea si astea stai linistit,mai ales in cazul in care a intrat putin aer in partea superioara, ar putea sa faca poc in timpul ejacularii. Chiar daca folosesti prezervativ,este cel mai sigur sa ejaculezi in exteriorul vaginului,nu se stie niciodata. Sper ca m-ai inteles
termina mah cu cretinitatile astea cu ejaculatul in exteriorul vaginului daca foloseste prezervativ "savantule"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online