Cum sa o fac sa tresara?

Pagina 1 din 2
1   2   »

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 9 iul 2010 01:05 de alexnico08

Dupa ce a trecut 2 luni de la primul act...ea a inceput sa nu mai tresara...sa nu se mai excite asa repede...carei treaba?
Imi poate spune cineva cum sa o fac sa se excite din nou foarte repede?
Eu am vazut ca inca ma iubeste si vrea sa fie cu mine,dar nu stiu ce se intampla,am vorbit cu ea si nu stie de ce.Spune ca se excita,dar nu ii mai vine sa sara in sus...DE CE?Pe mine ma inebunea cand incepea sa tremure si sa faca urat
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 9 iul 2010 10:18 de dorinda

Dupa ce a trecut 2 luni de la primul act...ea a inceput sa nu mai tresara...sa nu se mai excite asa repede...carei treaba?
Eu am vazut ca inca ma iubeste si vrea sa fie cu mine,dar nu stiu ce se intampla,am vorbit cu ea si nu stie de ce.Spune ca se excita,dar nu ii mai vine sa sara in sus...DE CE?Pe mine ma inebunea cand incepea sa tremure si sa faca urat

Cum sa tresara mai?
O femeie nu se excita la comanda si mai ales cum vrei si cat vrei tu. Daca vrei aceleasi senzatii tari, atunci munceste! Pune botu sau manuta si fa treaba! Bafta!
sus

medyana

Junior member
10 mesaje

scris pe 9 iul 2010 18:17 de medyana

poate nu faci ceea ce faceai atunci cand se excita tare intreab-o ce-i place sa-i faci

ce e rau te face mai puternic,,,,,,
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 9 iul 2010 22:41 de alexnico08

poate nu faci ceea ce faceai atunci cand se excita tare intreab-o ce-i place sa-i faci

a spus doar ca s'a schimbat si ca nu mai tresare... dar eu nu cred in asta
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 9 iul 2010 23:31 de Danny_DaBoss

incearca sa o curentezi, poate tresare
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 10 iul 2010 00:19 de alexnico08

e chiar asa de gluma? poate...
dar vorbesc serios...se poate ca relatia sa se fi racit?sau se poate schimba asa mult?...dar nu cred
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 10 iul 2010 01:26 de Danny_DaBoss

da, e foarte de gluma

normal ca relatia s-a racit.. poate e plictisita, vino si tu cu ceva nou si revigorant ca sa ii captezi atentia si sa fie din nou ca inainte..

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 10 iul 2010 08:16 de SORIN28

Ori curent ori un ac...ajuta mult astea doua

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 10 iul 2010 09:54 de dorinda

Pune-i un arici in pat si aseaz-o pe el. Cu siguranta va tresari.
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 10 iul 2010 12:14 de alexnico08

Pune-i un arici in pat si aseaz-o pe el. Cu siguranta va tresari.

macar fac lumea sa rada
Danny_DaBoss ... spune si mie ceva nou de vara sau altii...daca stiti
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresar

scris pe 10 iul 2010 19:19 de Danny_DaBoss

ceva nou de vara ? iesiti si voi la o terasa la o bere sau un fresh unde sa fie o atmosfera frumoasa, un cinema, o piscina sau strand, o plimbare cu masina in afara orasului(daca ai), o iesire in parc la inghetata si vata pe bat.... nush.. orice numai sa nu faceti aceleasi lucruri si sa fie aceiasi rutina.. faceti lucruri nebunesti si perverse care sa va excite pe amandoi.. sex in lift, pipaieli in taxi, baie impreuna..
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tr

scris pe 10 iul 2010 19:42 de luinwe

incearca sa o exciti in public

sau poate ti-ai pierdut tu indemanarea
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 10 iul 2010 23:30 de alexnico08

ceva nou de vara ? iesiti si voi la o terasa la o bere sau un fresh unde sa fie o atmosfera frumoasa, un cinema, o piscina sau strand, o plimbare cu masina in afara orasului(daca ai), o iesire in parc la inghetata si vata pe bat.... nush.. orice numai sa nu faceti aceleasi lucruri si sa fie aceiasi rutina.. faceti lucruri nebunesti si perverse care sa va excite pe amandoi.. sex in lift, pipaieli in taxi, baie impreuna..

SARUMANA BUNICULE
daca mai aveti idei imprastiatile
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac s

scris pe 11 iul 2010 00:56 de Danny_DaBoss

uitate si tu la filme, citeste reviste si povestiri xxx si cel mai important, fi imprevizibil
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa tresar

scris pe 11 iul 2010 03:40 de Psyche

macar fac lumea sa rada
Danny_DaBoss ... spune si mie ceva nou de vara sau altii...daca stiti

exista posibilitatea si sa se intample prea des pentru libidoul ei. in cazul asta,cauta sa-i augmentezi apetitul sexual.
parere proprie,poate proasta,poate doar la mine functioneaza-pune-o sa citeasca literatura erotica

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

sgc

Guest

scris pe 11 iul 2010 23:31 de sgc

parere proprie,poate proasta,poate doar la mine functioneaza-pune-o sa citeasca literatura erotica
ai zis foarte bine, ce-ai zis. sunt convinsa ca functioneaza la toata lumea, sau, ma rog, la foarte multe persoane
sus

GoldenLady

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac s

scris pe 17 iul 2010 21:20 de GoldenLady

hmm ar putea exista cateva cauze pentru care nu mai tresare una dinre ele ar putea fii cat de des o faceti daca o faceti prea des in fiecare zi sau de mai multe ori poate fi una dintre cauze si poti sa ii lasi timp sa se aprinda un pic dupa tine Incearca sa schimbi ceva la tine poate niste haine noi , un parfum nou asa cum o femeie poate fi sexi pentru un barbat asa poate fii si un barbat sexi pentru o femeie nu este obigatoriu sa schimbi ceva din punct de vedere sexual doar nu vrei sa para ca incerci cu toate puterie sa o satisfaci unei femei nu trebuie sa ii oferi prea mult ca se plictiseste si cu cat incerci mai mult sa ii faci e plac cu atat ridica nasu mai sus dar nici prea putin ca se simte "folosita" si neiubita. O tunsoare la moda plus alte mici schimbari poti incerca si pozitii noi (daca nu ati incercat inca iti recomand sa o asezi pe burta sa o saruti usor e spate in timp ce iti misti sodurie delicat un fel de doggy style sa ii lingi usor lobul urechii crede-ma sa simti rasufarea calda a partenerului e senzationala, in timp ce te joci delicat cu buzele si limba pe gatul ei misca-te mai repede.. )incerca sa o surprinzi pentru ca degeaba face un barbat totul ca a carte in pat daca nu exista atractia aceea de moment in care iti doresti doar sa fii iubit nu conteaza cum si unde si cel mai important de retinut NICIODATA nu incerca sa o convingi sa o faceti daca nu are chef pentru ca exista doua posibilitati ori sa ii vina cheful pe parcurs si exact cand se simtea mai bine tu sa termini ori sa nu ii vina deloc si sa se prefaca ca se simte bine dar inauntrul ei sa inceapa sa te respinga si nu e bine... Ce sa iti mai spun asta e parerea mea dar sunt multe alte posibiitati nimeni nu poate cunoaste cu adevarat femeia..
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o f

scris pe 18 iul 2010 00:01 de sgc

hmm ar putea exista cateva cauze pentru care nu mai tresare una dinre ele ar putea fii cat de des o faceti daca o faceti prea des in fiecare zi sau de mai multe ori poate fi una dintre cauze si poti sa ii lasi timp sa se aprinda un pic dupa tine Incearca sa schimbi ceva la tine poate niste haine noi , un parfum nou asa cum o femeie poate fi sexi pentru un barbat asa poate fii si un barbat sexi pentru o femeie nu este obigatoriu sa schimbi ceva din punct de vedere sexual doar nu vrei sa para ca incerci cu toate puterie sa o satisfaci unei femei nu trebuie sa ii oferi prea mult ca se plictiseste si cu cat incerci mai mult sa ii faci e plac cu atat ridica nasu mai sus dar nici prea putin ca se simte "folosita" si neiubita. O tunsoare la moda plus alte mici schimbari poti incerca si pozitii noi (daca nu ati incercat inca iti recomand sa o asezi pe burta sa o saruti usor e spate in timp ce iti misti sodurie delicat un fel de doggy style sa ii lingi usor lobul urechii crede-ma sa simti rasufarea calda a partenerului e senzationala, in timp ce te joci delicat cu buzele si limba pe gatul ei misca-te mai repede.. )incerca sa o surprinzi pentru ca degeaba face un barbat totul ca a carte in pat daca nu exista atractia aceea de moment in care iti doresti doar sa fii iubit nu conteaza cum si unde si cel mai important de retinut NICIODATA nu incerca sa o convingi sa o faceti daca nu are chef pentru ca exista doua posibilitati ori sa ii vina cheful pe parcurs si exact cand se simtea mai bine tu sa termini ori sa nu ii vina deloc si sa se prefaca ca se simte bine dar inauntrul ei sa inceapa sa te respinga si nu e bine... Ce sa iti mai spun asta e parerea mea dar sunt multe alte posibiitati nimeni nu poate cunoaste cu adevarat femeia..
chiar, ca-i misto chestia asta. nu mai zice si tu la toata lumea
sus

GoldenLady

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa

scris pe 18 iul 2010 04:21 de GoldenLady

chiar, ca-i misto chestia asta. nu mai zice si tu la toata lumea

Eh nu pot sa ma abtin
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

scris pe 18 iul 2010 23:55 de sgc

Eh nu pot sa ma abtin
ok
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa o f

scris pe 19 iul 2010 00:24 de dorinda

Si daca nu-i place sa fie linsa? Eu una urasc asta!
Sa stii ca sunt femei pentru care orice faci niciodata nu este de ajuns. Din pacate ( sau din fericire ) exista si barbati la fel, care au pretentii. Adevarul este ca mereu este loc de mai bine, indiferent despre ce este vorba, iar in cazul de fata, mai ales de sex.
sus

sgc

Guest

scris pe 19 iul 2010 13:16 de sgc

Sa stii ca sunt femei pentru care orice faci niciodata nu este de ajuns. Adevarul este ca mereu este loc de mai bine, indiferent despre ce este vorba, iar in cazul de fata, mai ales de sex.
exact, asta a spus si userul de mai-sus. n-ai citit ce-a scris, te-ai repezit sa contrazici, pt. c-ai vazut ca eu i-am dat dreptate.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 19 iul 2010 14:29 de Danny_DaBoss

eu sunt total de acord cu GoldenLady.. trebuie sa ai imaginatie si sa iti placa sa surprinzi partenerul mereu cu cate ceva frumos ca sa nu se plictiseasca... nu e greu.. numai sa vrei
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 19 iul 2010 14:31 de sgc

eu sunt total de acord cu GoldenLady.. trebuie sa ai imaginatie si sa iti placa sa surprinzi partenerul mereu cu catev ceva frumos ca sa nu se plictiseasca... nu e greu.. numai sa vrei
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 19 iul 2010 22:24 de SORIN28

unei femei nu trebuie sa ii oferi prea mult ca se plictiseste si cu cat incerci mai mult sa ii faci e plac cu atat ridica nasu mai sus

Ma mir cum de partea asta nu a starnit reactii violente din partea purtatoarelor de vagin.
Asta de regula o spunem noi...si cand o spunem e jale.

Radio Greu de difuzat

sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

Re: Re: Cum sa o fac sa tresara?

scris pe 19 iul 2010 23:44 de Firefox

Ma mir cum de partea asta nu a starnit reactii violente din partea purtatoarelor de vagin.
Asta de regula o spunem noi...si cand o spunem e jale.
pentru ca e adevarat..

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

GoldenLady

Junior member
25 mesaje

scris pe 20 iul 2010 08:08 de GoldenLady

Si daca nu-i place sa fie linsa? Eu una urasc asta!
Sa stii ca sunt femei pentru care orice faci niciodata nu este de ajuns. Din pacate ( sau din fericire ) exista si barbati la fel, care au pretentii. Adevarul este ca mereu este loc de mai bine, indiferent despre ce este vorba, iar in cazul de fata, mai ales de sex.

M-am referit la ceva delicat nu sa o umple de bale ca doar nu se apuca sa ii umple urechile cu saliva, atingeri usoare pe gat pe lobul urechi din ce stiu majoriatea femeilor si barbatilor le face placere sa fie sarutati pe gat si pe lobul urechii mai sunt si barbati care iti baga limba in ureche de zici ca vrea sa te lase surda si asta desigur ca nu face placere nimanui Sigur nu iti place sa fii linsa ? nici la locul acela mai speacial
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 20 iul 2010 13:24 de Danny_DaBoss

si mai se intreaba unii de ce sunt inselati...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 20 iul 2010 13:38 de SORIN28

si mai se intreaba unii de ce sunt inselati...

Deci:
- spalaturi in ureche nu i-am facut si nici limba mea nu s-a jucat cu scarita si ciocanelul din urechea ei.
- sigur nu le-am lasat surde

De ce am fost inselat? A stiu, ca sunt nesimtit, ca vorbesc cum vreau, ca ma doare-n basca de toatalumea, ca nu suport ipocrizia, ca nu am facultate...ce panarama, pot sa traiesc si fara astea si chiar traiesc bine.

Radio Greu de difuzat

sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 20 iul 2010 13:51 de Danny_DaBoss

eh ma refeream ca majoritatea se abtin de la gesturi frumoase atunci cand se merita si cere cazul...
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online