Vagin larg?

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 19 iul 2010 11:08 de basturk

Muschii aceia se pot contracta si fara masaj. Trebuie doar un pic de exercitiu.

de exercitii stiu, dar faza cu masatul...ca se strange....stiu ca se contracta interiorul vaginului, dar....este ca si cum mi-ai spune ca daca eu aplic kegel , dupa 1 an sparg betonul de la temelia casei cu intrumentul din dotare, ceea ce nu prea cred

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

scris pe 19 iul 2010 11:11 de alinutzaa

de exercitii stiu, dar faza cu masatul...ca se strange....stiu ca se contracta interiorul vaginului, dar....este ca si cum mi-ai spune ca daca eu aplic kegel , dupa 1 an sparg betonul de la temelia casei cu intrumentul din dotare, ceea ce nu prea cred

....Interiorul vaginului se contracta dar intr-o anumita masura...
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 19 iul 2010 12:20 de basturk

logic

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Tarja

Guest

scris pe 22 iul 2010 19:10 de Tarja

Normal ca se contracta intr-o anumita masura, ca altfel n-ar mai fi posibila penetrarea. Eu, din proprie experienta, pot sa afirm ca acum, dupa ani de practica( nu am orgasm decat prin stimularea clitorisului), nu mai ma pot masturba cu obiecte la fel de groase ca la 20 de ani. Clar vaginul meu e mai stramt, altfel nu gasesc o explicatie, ca de umezit ma umezesc la fel de mult.
Am scris experimentul meu in speranta ca poate ajuta, cineva se plangea ca are vaginul prea larg.
sus

Diiie

Junior member
12 mesaje

Heeeelp

scris pe 25 aug 2010 12:24 de Diiie

Salut! Ei bine.. am nevoie de cateva sfaturi.Pur si simplu imi e teama sa o fac cu actualul prieten (noul) doar pentru faptul ca.. imi e teama ca acesta sa nu simta ca sunt larga. Mi-am incaput viata sexuala acum 3 luni cu primul meu prieten deoarece parea ceva de durata. Dar asta este, lumea e plina de nesimtiti si de infideli .Specific ca intre mine si ex-ul era o diferenta de varsta destul de mare iar intre mine si actualul diferenta e micuta. Credeti ca ar trebui sa-mi fac griji, sau e doar o obsesie de a mea? Astept raspunsuri, sfaturi. Multumesc!
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Heeeelp

scris pe 25 aug 2010 12:44 de femme

Salut! Ei bine.. am nevoie de cateva sfaturi.Pur si simplu imi e teama sa o fac cu actualul prieten (noul) doar pentru faptul ca.. imi e teama ca acesta sa nu simta ca sunt larga. Mi-am incaput viata sexuala acum 3 luni cu primul meu prieten deoarece parea ceva de durata. Dar asta este, lumea e plina de nesimtiti si de infideli .Specific ca intre mine si ex-ul era o diferenta de varsta destul de mare iar intre mine si actualul diferenta e micuta. Credeti ca ar trebui sa-mi fac griji, sau e doar o obsesie de a mea? Astept raspunsuri, sfaturi. Multumesc!

Daca ti-ai inceput viata sexuala acum 3 luni, nu poti avea vaginul larg!!
Asta in primul rand; in al doilea rand, abia ti-ai inceput viata sexuala cu un baiat si deja treci la altul! Nu te judec, dar gandeste-te tu daca e bine asa! Zic si eu, nu dau cu paru'.

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Diiie

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Heeeelp

scris pe 26 aug 2010 12:59 de Diiie

^^ multumesc. Da, inteleg ce spui. pupa
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online