Sunt sanse sa fiu insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Joanna

Guest

Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 17 iul 2010 22:59 de Joanna

Buna seara! Sunt noua pe acest forum, deci va scriu pentru prima data.Sunt cu prietenul meu de 8 luni.Mi-am inceput viata sexuala cu el acum 3 luni.De atunci am facut-o mereu cu prezervativ.Am observat ca el nu se simtea foarte bine in timpul actului sexual.De multe ori am avut eu orgasm inaintea lui.Astazi am facut-o fara prezervativ.Am incredere in el.Mi-a spus sa stau linistita ca nu se v-a intampla nimic, ca a mai facut-o fara prezervativ de "n" ori.Practic am inceput actul sexual neprotejat si nu a ejaculat in mine.Tin sa mentionez ca asta a fost prima data cand l-am vazut cu adevarat satisfacut.Apoi pentru ca ne-a placut, am mai facut-o dupa jumatate de ora.La fel...nu a ejaculat in mine.Vreau sa va spun ca menstruatia mi s-a terminat pe data de 12.Deci e vreo sansa sa fiu insarcinata?...Apropo eu am 17 ani iar el 20
sus

Joanna

Guest

Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 17 iul 2010 23:25 de Joanna

Va rog ajutati-ma.... am inceput sa fiu putin speriata...
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 18 iul 2010 12:28 de alinutzaa

Nu stiu ce sa spun.Sansele sa fii insarcinata sunt mari... Acum depinde de norocul fiecaruia.Eu te sfatuiesc ca de acum incolo sa folostiti prezervativ.Metoda retragerii nu e foarte indiciata.......Sfatul meu e sa faci un test de sarcina dupa 14 zile de la contactul sexual.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 18 iul 2010 14:02 de Danny_DaBoss

De multe ori am avut eu orgasm inaintea lui.

nu asa ar fi normal ?
sus

Joanna

Guest

Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 18 iul 2010 14:12 de Joanna

nu asa ar fi normal ?

Probabil ca este ... dar... totusi sunt putin speriata. Pot ramane insarcinata sau nu??... Aseara nu am dormit mai deloc gandindu-ma intruna la asta. El m-a asigurat sa ca nu se va intampla nimic dar....... Ajutati-ma!
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 18 iul 2010 16:04 de Danny_DaBoss

depinde.. depinde de el cum se controleaza cand isi da drumu.. eu de ex am folosit cam 3 prezervative in viata asta si nu am avut nici o problema..
sus

Joanne

Guest

Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 18 iul 2010 17:06 de Joanne

depinde.. depinde de el cum se controleaza cand isi da drumu.. eu de ex am folosit cam 3 prezervative in viata asta si nu am avut nici o problema..

Pai... el spune sa nu-mi fac nici o problema. Dar...noi am facut-o inca odata dupa ce a ejaculat, deci practic s-ar putea sa fi ramas pe canal niste spermatozoizi pierduti care s-au "amestecat" cu acea picatura a placerii
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 18 iul 2010 18:52 de dorinda

Pai... el spune sa nu-mi fac nici o problema. Dar...noi am facut-o inca odata dupa ce a ejaculat, deci practic s-ar putea sa fi ramas pe canal niste spermatozoizi pierduti care s-au "amestecat" cu acea picatura a placerii

Daca stii asta, de ce risti? O vizita la planning sau la ginecolog nu costa, doar anticonceptionalele pe care ti le prescrie. Puteati sa mai asteptati un pic...ca doar nu i se ofilea cucu.
sus

Joanna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcin

scris pe 18 iul 2010 22:36 de Joanna

Daca stii asta, de ce risti? O vizita la planning sau la ginecolog nu costa, doar anticonceptionalele pe care ti le prescrie. Puteati sa mai asteptati un pic...ca doar nu i se ofilea cucu.

Offf..Pai sincer imi e cam frica sa zicem asa, sa incep sa iau anticonceptionale.Am auzit de la diferite persoane ca iti schimba metabolismul( te ingrasi, ti se maresc sanii, ti se deregleaza data la care trebuie sa iti vina menstruatia etc.)... Dar totusi nu mi-ati raspuns la intrebare.. Pot fi sau nu insarcinata in aceste conditii?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insa

scris pe 19 iul 2010 00:45 de dorinda

Offf..Pai sincer imi e cam frica sa zicem asa, sa incep sa iau anticonceptionale.Am auzit de la diferite persoane ca iti schimba metabolismul( te ingrasi, ti se maresc sanii, ti se deregleaza data la care trebuie sa iti vina menstruatia etc.)... Dar totusi nu mi-ati raspuns la intrebare.. Pot fi sau nu insarcinata in aceste conditii?

Legat de anticonceptionale: de la unele te ingrasi (Diane 35, care sunt date mai mult pentru dereglari hormonale decat pentru contraceptie), in schimb iti cam fac pofta de mancare si de-asta se zice ca ingrasa, iar sanii ti se maresc si te dor un pic primele doua luni de la administrare. Iar de menstra, numai bine, chiar o regleaza si poti sa stabilesti tu cand vrei sa vina si cand nu. Dar mai ales, stii cu exactitate cand vine si cat tine.
Ti-au zis si ceilalti forumisti, depinde. De el, de cat de fertila esti tu. Daca te poate linisti cu ceva, intreaba-l daca a mai folosit aceasta metoda cu vreo fata si daca ea lua sau nu anticonceptionale. Sa nu-ti fie rusine pentru ca aici este vorba de tine. Vezi ca daca te stresezi din cauza asta, poate sa-ti intarzie. Mai asteapta cateva zile si fa-ti un test.
sus

tinkerbell

Junior member
43 mesaje

scris pe 19 iul 2010 00:59 de tinkerbell

Buna seara! Sunt noua pe acest forum, deci va scriu pentru prima data.Sunt cu prietenul meu de 8 luni.Mi-am inceput viata sexuala cu el acum 3 luni.De atunci am facut-o mereu cu prezervativ.Am observat ca el nu se simtea foarte bine in timpul actului sexual.De multe ori am avut eu orgasm inaintea lui.Astazi am facut-o fara prezervativ.Am incredere in el.Mi-a spus sa stau linistita ca nu se v-a intampla nimic, ca a mai facut-o fara prezervativ de "n" ori.Practic am inceput actul sexual neprotejat si nu a ejaculat in mine.Tin sa mentionez ca asta a fost prima data cand l-am vazut cu adevarat satisfacut.Apoi pentru ca ne-a placut, am mai facut-o dupa jumatate de ora.La fel...nu a ejaculat in mine.Vreau sa va spun ca menstruatia mi s-a terminat pe data de 12.Deci e vreo sansa sa fiu insarcinata?...Apropo eu am 17 ani iar el 20

acelasi lucru l-am facut si eu...exista niste sanse foarte reduse sa ramai datorita lichidului preejaculator care contine si el un numar ce e drept redus de spermatozoizi...situatia nu e chiar complicata, exista sanse dar minime...pentru linistea ta fa un test de sarcina dupa 2 sapt de la contact...!!! si data viitoare folositi protectie...nu va protejeaza doar de o eventuala sarcina ci si de bolile cu transmitere sexuala...!!!

Fiecare obstacol din viata mea e amintirea faptului ca trebuie sa merg mai departe...!!!
sus

tinkerbell

Junior member
43 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcin

scris pe 19 iul 2010 01:00 de tinkerbell

anticonceptionalele se prescriu doar la persoana peste 18 ani...ea e ink minora...!!!

Fiecare obstacol din viata mea e amintirea faptului ca trebuie sa merg mai departe...!!!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 19 iul 2010 01:10 de dorinda

anticonceptionalele se prescriu doar la persoana peste 18 ani...ea e ink minora...!!!

Nu te contrazic.
Stiu persoane si mai mici care iau anticonceptionale, dar nu m-am gandit sa le intreb cine le-a prescris. Asta daca au beneficiat de un consult de specialitate...Oricum, eu n-am avut treaba pana acum vreo doi ani cu asta.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 19 iul 2010 10:53 de basturk

idem

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Joanna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu

scris pe 19 iul 2010 10:55 de Joanna

Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Si... Dorinda, eu am vorbit cu el si mi-a spus ca a mai folosit metoda retragerii de 'n' ori( cu mai multe acte sexuale intr-o zi) si nu s-a intamplat nimic, plus ca fetele nu au luat anticonceptionale. In legatura cu aceste anticonceptionale nu stiu ce sa zic...O sa ma mai gandesc.Si da, tinkerbell are dreptate.Se prescriu doar persoanelor peste 18 ani dar ma gandesc ca la cabinete perticulare nu e nici o problema.Voi ce anticonceptionale luati, recomandati?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 19 iul 2010 10:58 de basturk

ideea este ca oricat de bine se controleaza el, ar fi fost bine sa nu mai aveti si al 2-lea act.sanse sa ramai sunt.testul barza e destul de ieftin si te scapa de neliniste, asa ca...fuguta la farmacie.eu cred ca in proportie de 95% nu trebuie sa iti faci griji....dar asta e parerea mea, ce poate fi schimbata de multi factori, asa ca data viitoare ori iei anticonceptionale, ori caciulita.
eu nu folosesc prezervativ si nici una din prietenele mele nu au luat pastile ( decat in ultimul an) si pana acum nu am avut neplaceri.acum...dupa norocul fiecaruia

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Joanna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu

scris pe 19 iul 2010 11:08 de Joanna

ideea este ca oricat de bine se controleaza el, ar fi fost bine sa nu mai aveti si al 2-lea act.sanse sa ramai sunt.testul barza e destul de ieftin si te scapa de neliniste, asa ca...fuguta la farmacie.eu cred ca in proportie de 95% nu trebuie sa iti faci griji....dar asta e parerea mea, ce poate fi schimbata de multi factori, asa ca data viitoare ori iei anticonceptionale, ori caciulita.
eu nu folosesc prezervativ si nici una din prietenele mele nu au luat pastile ( decat in ultimul an) si pana acum nu am avut neplaceri.acum...dupa norocul fiecaruia

Offf. Pai eu din cate stiu un test de sarcina se poate face dupa 2 saptamani de la actul sexual... Nu?.Daca l-as face acum ar fi un rezultat concret?...Dupa cum am mai spus.. El m-a sfatuit sa stau linistita ca totul o sa fie ok, ca a mai facut-o de multe ori asa si nu s-a intamplat nimic. Dar vedeti voi... e vorba de zilele alea fertile/nefertile.Am precizat ca menstruatia mi s-a terminat pe data de 12 , iar actul sexual a avut loc pe data de 17. Deci sunt 5 zile la mijloc...As vrea sa imi calculez si eu zilele astea dar nu am o menstruatia stabila...uneori vine pe 7, alteori pe 9.Daca stie cineva ceva de aceste zile de dinainte si de dupa menstruatie sa imi zica si mie.Eu am auzit ca cica 4 zile inainte si 4 zile dupa o poti face fara nici o restrictie...Acum nu stiu ce sa zic. Voi ce parere aveti?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa

scris pe 19 iul 2010 12:29 de basturk

Offf. Pai eu din cate stiu un test de sarcina se poate face dupa 2 saptamani de la actul sexual... Nu?.Daca l-as face acum ar fi un rezultat concret?...Dupa cum am mai spus.. El m-a sfatuit sa stau linistita ca totul o sa fie ok, ca a mai facut-o de multe ori asa si nu s-a intamplat nimic. Dar vedeti voi... e vorba de zilele alea fertile/nefertile.Am precizat ca menstruatia mi s-a terminat pe data de 12 , iar actul sexual a avut loc pe data de 17. Deci sunt 5 zile la mijloc...As vrea sa imi calculez si eu zilele astea dar nu am o menstruatia stabila...uneori vine pe 7, alteori pe 9.Daca stie cineva ceva de aceste zile de dinainte si de dupa menstruatie sa imi zica si mie.Eu am auzit ca cica 4 zile inainte si 4 zile dupa o poti face fara nici o restrictie...Acum nu stiu ce sa zic. Voi ce parere aveti?

fa un test....cum sa mergi dupa metoda calendarului ( care oricum nu este sigura) cand tu nici nu ai ciclul regulat?fa un test...nu trebuie sa treaca neaparat 2 sapt.asta sa fi tu sigura

sus

Joanna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse

scris pe 19 iul 2010 12:35 de Joanna

fa un test....cum sa mergi dupa metoda calendarului ( care oricum nu este sigura) cand tu nici nu ai ciclul regulat?fa un test...nu trebuie sa treaca neaparat 2 sapt.asta sa fi tu sigura

Pai asa ziceam si eu cu acea metoda a calendarului... Am sa fac totusi un test daca spuneti ca rezultatul va fi cat de cat concret.Multumesc
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 19 iul 2010 14:23 de Danny_DaBoss

hmm.. dar "picatura placerii" nu se amesteca cu saliva ?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse sa

scris pe 19 iul 2010 15:24 de dorinda

Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Si... Dorinda, eu am vorbit cu el si mi-a spus ca a mai folosit metoda retragerii de 'n' ori( cu mai multe acte sexuale intr-o zi) si nu s-a intamplat nimic, plus ca fetele nu au luat anticonceptionale. In legatura cu aceste anticonceptionale nu stiu ce sa zic...O sa ma mai gandesc.Si da, tinkerbell are dreptate.Se prescriu doar persoanelor peste 18 ani dar ma gandesc ca la cabinete perticulare nu e nici o problema.Voi ce anticonceptionale luati, recomandati?

Se poate sa ai noroc!
Iar de anticonceptionale...alea doar medicul ti le poate prescrie, in functie de problemele pe care le ai. Sunt cateva "la moda", dar asta nu inseamna ca ti se si potrivesc.
sus

Joanna

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt sanse

scris pe 19 iul 2010 22:31 de Joanna

Se poate sa ai noroc!
Iar de anticonceptionale...alea doar medicul ti le poate prescrie, in functie de problemele pe care le ai. Sunt cateva "la moda", dar asta nu inseamna ca ti se si potrivesc.

Multumesc frumos...Sper sa am noroc... Maine am sa iau un test si am sa va spun rezultatul
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online