Plictiseala in pat
Pagina 1 din 1
anonim
Guest
|
Plictiseala in pat
scris pe 3 nov 2008 10:46 de anonim
Am vz ca mai era un topic cu "ce le place fetelor sa le faci " dar mai intreb aici intr-o alta formula si eu . Cum mai scapam de monotonia din pat ? Mrg nu neaparat monotonie dar de fiecare data cand fac sex cu partenera stim amandoi ce va urma dupa saruturile pe gat,urechi ,sani,coapse si abdomen . De fiecare data se intampla la fel ,aproape ca incepe sa nu mai fie interesant.Si am uitat sa mai zic ca nu sunt tocmai un tip creativ sau cu o imaginatie prea bogata . Puteti da ceva sfaturi concrete ?
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Plictiseala in pat
Am vz ca mai era un topic cu "ce le place fetelor sa le faci " dar mai intreb aici intr-o alta formula si eu . Cum mai scapam de monotonia din pat ? Mrg nu neaparat monotonie dar de fiecare data cand fac sex cu partenera stim amandoi ce va urma dupa saruturile pe gat,urechi ,sani,coapse si abdomen . De fiecare data se intampla la fel ,aproape ca incepe sa nu mai fie interesant.Si am uitat sa mai zic ca nu sunt tocmai un tip creativ sau cu o imaginatie prea bogata . Puteti da ceva sfaturi concrete ?
Vezi ca maine iti voi muta plictiseala la sectiunea "Viata sexuala"!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
anonim
Guest
|
Re: Re: Plictiseala in pat
scris pe 4 nov 2008 16:16 de anonim
Vezi ca maine iti voi muta plictiseala la sectiunea "Viata sexuala"!
Multumesc si scuze ca am gresit sectiunea
|
sus |
|
vera_mary88
Expert member 535 mesaje
|
Re: Re: Re: Plictiseala in pat
Multumesc si scuze ca am gresit sectiunea
Schimbati decorul, faceti un secenariu in care sa zicem tu esti profesorul si ea e eleva...cateodata e bine si sa o faceti mai repede asa fara prea multe saruturi si mangaieri daca stii unde bat....vorbeste cu ea is sigura ca are si ea fanteziile ei la fel cum tu le ai pe ale tale trebuie doar sa discutati....
"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
|
sus |
|
vladbodan
Expert member 1249 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat
MOVE YOUR ASS STRAIGHT TO HARDCORE !!! miscate prin camera
dezbraco nu in pat , in picioare , in geam , lipita de dulap , putin instinct animalic , poate ti se va parea mai interesant , cu tupeu , o pui pe birou , o aranjezi acolo , pe scaun , pe jos in dulap daca te crezi in stare , BAGA MARE
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.
You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
anonim
Guest
|
scris pe 5 nov 2008 18:44 de anonim
Schimbati decorul, faceti un secenariu in care sa zicem tu esti profesorul si ea e eleva...cateodata e bine si sa o faceti mai repede asa fara prea multe saruturi si mangaieri daca stii unde bat....vorbeste cu ea is sigura ca are si ea fanteziile ei la fel cum tu le ai pe ale tale trebuie doar sa discutati....
Nu e vorba de lipsa de comunicare ,suntem ok din punctul asta de vedere doar ca nu prea ne vin idei . Multumesc pentru cele cateva de aici ! Sunt...interesante
|
sus |
|
vladbodan
Expert member 1249 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat
Nu e vorba de lipsa de comunicare ,suntem ok din punctul asta de vedere doar ca nu prea ne vin idei . Multumesc pentru cele cateva de aici ! Sunt...interesante succes
You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.
You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Oooooo, asta cu proful si studenta este deja clasic.... nu trebuie ratat! In acelasi "stil" s-ar incadra episoadele usor sadice, in care unul din parteneri il imobilizeaza pe celalalt (legat de pat/scaun cu catuse - cumparate special in acest scop sau improvizate din esarfe, legat la ochi) sau il "chinuie" obligandu-l sa stea nemiscat in timp ce celalalt face striptease in fata lui sau se masturbeaza sau il mangaie cat mai senzual cu putinta.... Ar mai fi jocurile sexuale cu pedepse..., apoi cele cu accesorii de tot felul (de la ciocolata, frisca bla bla bla pana la chestii cumparate de la sex shop)...., sexul in locuri "neconventionale" (pe covor, in baie, pe masa din bucatarie, la el la birou etc.), preludiul inceput in momente neasteptate (o soapta sexy la ureche in timp ce cuplul se afla la masa cu rudele/prietenii, un telefon la serviciu in care unul ii spune celuilalt ca este hot si-ar vrea una-alta......). Daca nu au imaginatie, se pot inspira din carti, stiam una americana, scrisa de Nancy Friday, in care sunt descrise o droaie de fantezii in circa 400 de pagini, dar cred ca acum sunt si carti/articole romanesti in librarii sau pe Internet, nu-i nici o rusine sa te inspiri din ele.
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
vera_mary88
Expert member 535 mesaje
|
Oooooo, asta cu proful si studenta este deja clasic.... nu trebuie ratat! In acelasi "stil" s-ar incadra episoadele usor sadice, in care unul din parteneri il imobilizeaza pe celalalt (legat de pat/scaun cu catuse - cumparate special in acest scop sau improvizate din esarfe, legat la ochi) sau il "chinuie" obligandu-l sa stea nemiscat in timp ce celalalt face striptease in fata lui sau se masturbeaza sau il mangaie cat mai senzual cu putinta.... Ar mai fi jocurile sexuale cu pedepse..., apoi cele cu accesorii de tot felul (de la ciocolata, frisca bla bla bla pana la chestii cumparate de la sex shop)...., sexul in locuri "neconventionale" (pe covor, in baie, pe masa din bucatarie, la el la birou etc.), preludiul inceput in momente neasteptate (o soapta sexy la ureche in timp ce cuplul se afla la masa cu rudele/prietenii, un telefon la serviciu in care unul ii spune celuilalt ca este hot si-ar vrea una-alta......). Daca nu au imaginatie, se pot inspira din carti, stiam una americana, scrisa de Nancy Friday, in care sunt descrise o droaie de fantezii in circa 400 de pagini, dar cred ca acum sunt si carti/articole romanesti in librarii sau pe Internet, nu-i nici o rusine sa te inspiri din ele.
Da cartea aia am citit-o si eu nu toata da no...se numeste parca "Fanteziile barbatilor" si sunt de toate pentru toti
"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
|
sus |
|
oanaaaaa
Veteran member 192 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat
Da cartea aia am citit-o si eu nu toata da no...se numeste parca "Fanteziile barbatilor" si sunt de toate pentru toti
eu am o mica obiectie la faza asta, e parerea mea, poate ca altii nu o impartasesc: eu cred ca astfel de carti trebuiesc citite, de preferat de catre amandoi si apoi lasata jos si uitata! In momentul in care citesti o fantezie povestita intr-o carte nu trebuie sa-ti faci iluzia ca o s-o pui in practica exact ca acolo, pentru ca ai fi mult prea concentrat sa nu uiti ceva incat ai uita sa te bucuri de act in sine.
Da, e bine sa mai si citesti una alta cand esti in pana de idei, dar dupa ce termini de citit , lasi cartea, o uiti si treci la practica, ideile oricum au ramas undeva in mintea ta si in timp ce faci dragoste o sa-ti vina tot felul de idei si o sa-ti construiesti propria fantezie mult mai interesanta decat in carti!
Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. (Nicolae Iorga).
|
sus |
|
dan40
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat
scris pe 13 nov 2008 17:37 de dan40
luati kamasutra...incercati pozitiile de acolo.....acum e frig da vara merge intr-un parc noaptea....creste adrenalina.....sau in orice loc care e frumos si va ofera intimitate dar si suspans
|
sus |
|
blonda01
Senior member 66 mesaje
|
dezbraco nu in pat , in picioare , in geam , lipita de dulap , putin instinct animalic , poate ti se va parea mai interesant , cu tupeu , o pui pe birou , o aranjezi acolo , pe scaun , pe jos in dulap daca te crezi in stare , BAGA MARE
oo daa. ce tare ce ai zis ) hhaha
|
sus |
|
alexandra
Guest
|
scris pe 3 feb 2009 14:29 de alexandra
Am vz ca mai era un topic cu "ce le place fetelor sa le faci " dar mai intreb aici intr-o alta formula si eu . Cum mai scapam de monotonia din pat ? Mrg nu neaparat monotonie dar de fiecare data cand fac sex cu partenera stim amandoi ce va urma dupa saruturile pe gat,urechi ,sani,coapse si abdomen . De fiecare data se intampla la fel ,aproape ca incepe sa nu mai fie interesant.Si am uitat sa mai zic ca nu sunt tocmai un tip creativ sau cu o imaginatie prea bogata . Puteti da ceva sfaturi concrete ? sexul este ca si dragostea dar faci copii
|
sus |
|
picpoc
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 6 feb 2009 17:47 de picpoc
daca vrei ceva interesant in viata ta sexuala...poi nush...schimba ambientul! poate niste jucarioare o sa va fie de folos!sau poartate mai animalic cu ea ! trageo de par cand faceti sex,sau cand iti face sex oral incearca sa o misti tu de cap dupa propriile reguli!puneo sa te lege de maini in timp ce te saruta sau iti face o felatie o sa fie mult mai excitant pentru tine!vorbestei murdar in pat poate asa o sa te simti mai atras! incerca sa fii mai salbatic mai plin de viata si de pasiune
SUNT 2 TIPURI DE FETE: UNELE CARE O IAU SI ALTELE CARE NU RECUNOSC!!:d
|
sus |
|
cristiana
Guest
|
dezbracativa complet si sarutativa peste peste TOT
scris pe 15 dec 2009 15:55 de cristiana
|
sus |
|
McLove
Expert member 3587 mesaje
|
scris pe 15 dec 2009 17:10 de McLove
Asa este... Cand o sa ai buletin, sa ne anunti, pentru a trece la alt nivel.
Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
sus |
|
miky27
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 28 dec 2009 21:06 de miky27
o intrebare fff interesanta,fff putini oameni au puterea de a recunoaste ca,viiata lui sexuala nu este oki este o monotonie...saftul meu trebuie sa discuti acest lucru cu partenera/partenerul tau si sa fi sincer cu ea/el sai spui ca iti doresti altceva...sa scapi de inhibitii o viiata sexuala frumoasa si inplinita nu inseamna doar manghieri,saruturi si apoi penetrare si insemna o consexiune pshica ceva de necunoscut mereu ceva nou trebuie sa incerci altceva de cat ce ai facut pana acum ex cand esti cu ea/el intr-un loc public sa o faci cu el sau ceva mai tentant mai neobijnuit decat sexul simplu si normal...trebuie sa fie armonie si incredere intr-un cuplu parteneri intre ei sa aibe curaju sa spuna ce isi doreste sa ofere si sa faca absolut tot cea ce i trece prin cap si cand i trece prin cap...asta insemna o relatie oki sexuala de cuplu
lavi
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
dezbraco nu in pat , in picioare , in geam , lipita de dulap , putin instinct animalic , poate ti se va parea mai interesant , cu tupeu , o pui pe birou , o aranjezi acolo , pe scaun , pe jos in dulap daca te crezi in stare , BAGA MARE Astea da idei
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
McLove
Expert member 3587 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat
scris pe 28 dec 2009 21:44 de McLove
Daca v-ati plictisit, eu va recomand sa o faceti in cap. Atunci, gravitatea va juca si ea un rol important.
PS: vorbesc serios!
Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat
Daca v-ati plictisit, eu va recomand sa o faceti in cap. Atunci, gravitatea va juca si ea un rol important.
PS: vorbesc serios!
Oooo daaaaaaaa..... Acum depinde cum interpreteaza sugestia ta: pot "sa o faca" din pozitia stand pe cap, ceea ce ar induce unele probleme.... gravitationale (desi nu insurmontabile), sau in cap, adica in imaginatia lor (se uita unul la altul si isi imagineaza ca "o fac" fara sa actioneze), ambele situatii avand o doza oarecare de gravitate....
P.S. Ar merge si un 69 pe perete, cu unul stand pe cap, ce parere ai?
|
sus |
|
vital
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat
scris pe 29 dec 2009 02:19 de vital
Ea are nevoie sa se simta folosita, sa se simta fara putere, sa se simta femeie.
Nu-ti trebuie confort pentru sex, sau oricum ea nu are nevoie de sex in pat, ci de ceva ca in cele mai obscene fantasme ale ei.
Admira-i corpul, rabateaz-o pe birou cu fata in jos, baga-i mana in vagin si rupe-i chilotii dintr-o miscare (daca poarta bikini ca sa-i poti rupe). Va simti spaima amestecata cu excitare. Apoi mangaie-o "acolo", baga-ti degetele in ea, fa-i sa-i ia foc clitorisul si fa sex salbatic cu ea. Nu asculta ce-ti zice ea, tu mergi mai departe ca si cum nu a spus nimic. Cat timp nu te impinge/imbranceste sau nu tipa la tine inseamna ca vrea sa mergi mai departe, cand e ametita de sex si a avut cel putin un orgasm, o intorci si ii bagi penisul in gura, apoi iti dai drumul pe fata ei. Poti sa o faci c**** , tarfa, sa o intrebi daca ii place ce-i faci.... etc...
[Cenzurat de ExoticDream]
|
sus |
|
alina
Guest
|
imi pare rau k femeile nu sunt deschise...
scris pe 6 feb 2010 12:22 de alina
eu si prietenul meu am gasit o metoda perfecta pt a scapa de monotonie... o data la o luna,2, in functie de cum simtitm, acceptam o a 3-a persoana in cuplu si este fenoenal, indiferent ca alegem ink o femeie sau un barbat, artrebui sa discuti cu ea si sa ii explici k sexul este doar sex si placere, nu implica si dragoste!!! Si inca ceva in afara partidelor sexuale el este fff gelos dar niciodata nu imi reproseaza ceea ce se intampla intre noi la sex pt k este constient k ii doar placere si nu sunt curioasa de ei ca barbati, bafta nu o sa va para rau!!!
|
sus |
|
euu
Guest
|
Re: imi pare rau k femeile nu sunt deschise...
scris pe 7 feb 2010 19:48 de euu
eu si prietenul meu am gasit o metoda perfecta pt a scapa de monotonie... o data la o luna,2, in functie de cum simtitm, acceptam o a 3-a persoana in cuplu si este fenoenal, indiferent ca alegem ink o femeie sau un barbat, artrebui sa discuti cu ea si sa ii explici k sexul este doar sex si placere, nu implica si dragoste!!! Si inca ceva in afara partidelor sexuale el este fff gelos dar niciodata nu imi reproseaza ceea ce se intampla intre noi la sex pt k este constient k ii doar placere si nu sunt curioasa de ei ca barbati, bafta nu o sa va para rau!!! .......................................................................pfoa ce chestie..eu nu as accepta asa ceva
|
sus |
|
ada83
Guest
|
Re: Re: imi pare rau k femeile nu sunt deschise...
scris pe 19 iul 2010 23:01 de ada83
eu daaaaaaaaaaa, si va rog spuneti mi si mie de une pot lua o a treia persoana, vreau si eu inca o fata pt mine si prientenul meu. ma puteti informa?
|
sus |
|
Danny_DaBoss
Expert member 2005 mesaje
|
Re: Re: Re: imi pare rau k femeile nu sunt deschis
hai sa te lamuresc in privinta sexului in trei:
Orice bărbat visează, măcar o dată, la o partidă de sex cu două tipe. Sunt cupluri care experimentează, frecvent, amorul cu un al treilea partener. Sexul în trei sau în grup poate fi o fantezie excitantă. Dar implică şi riscuri...
Dacă partenera ta este de acord să primiţi în dormitor o altă femeie, e lăudabil. Înseamnă că, în momentul în care decide asta, are încredere în tine. Se poate însă ca, după experienţă, să se simtă "trădată".
Dacă tu ai fost mai atent cu cealaltă femeie, lucru foarte posibil într-o astfel de situaţie, atunci partenera ta stabilă va suferi...
Persoanele care îşi doresc să încerce sexul în grup sunt, de obicei, persoane cărora le place să îi privească pe alţii în timp ce fac sex. Această dorinţă, însă, dusă la extrem, nu este foarte sănătoasă.
E posibil ca partenerii să uite să se mai satisfacă unul pe celălalt atunci când rămân singuri în intimitate..
În general, persoanele care practică sexul în grup sunt bisexuale. De aceea, e foarte greu să controlezi cât de sănătoase sunt din punct de vedere sexual.
Schimbarea mai multor parteneri poate mări riscul apariţiilor bolilor cu transmisie sexuală.
Mulţi cred că, practicat din când în când, sexul în grup poate distruge monotonia iminentă ce apare într-un cuplu. Dar poate distruge şi sentimentele durabile, căci oferă o alternativă ce poate pă-rea mai interesantă unuia dintre parteneri. E un fel de "te-am înşelat, dar am făcut-o cu ştirea ta".
Dacă ambii parteneri doresc să experimenteze sexul în grup, ei trebuie să discute înainte despre ceea ce va urma. Despre sentimentele lor.
Despre ceea ce îi îndeamnă să facă acest pas. Despre ce ar putea simţi după.
Şi, foarte important, trebuie să discute, în amănunt, cum ar trebui să fie cea de-a treia persoană şi cum se vor comporta cu ea.
Partenerii trebuie să stabilească nişte limite, pentru ca experienţa asta să nu le strice relaţia.
|
sus |
|
dorinda
Expert member 3383 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: imi pare rau k femeile nu sunt des
scris pe 20 iul 2010 00:41 de dorinda
hai sa te lamuresc in privinta sexului in trei:
Orice bărbat visează, măcar o dată, la o partidă de sex cu două tipe. Sunt cupluri care experimentează, frecvent, amorul cu un al treilea partener. Sexul în trei sau în grup poate fi o fantezie excitantă. Dar implică şi riscuri...
Dacă partenera ta este de acord să primiţi în dormitor o altă femeie, e lăudabil. Înseamnă că, în momentul în care decide asta, are încredere în tine. Se poate însă ca, după experienţă, să se simtă "trădată".
Dacă tu ai fost mai atent cu cealaltă femeie, lucru foarte posibil într-o astfel de situaţie, atunci partenera ta stabilă va suferi...
Persoanele care îşi doresc să încerce sexul în grup sunt, de obicei, persoane cărora le place să îi privească pe alţii în timp ce fac sex. Această dorinţă, însă, dusă la extrem, nu este foarte sănătoasă.
E posibil ca partenerii să uite să se mai satisfacă unul pe celălalt atunci când rămân singuri în intimitate..
În general, persoanele care practică sexul în grup sunt bisexuale. De aceea, e foarte greu să controlezi cât de sănătoase sunt din punct de vedere sexual.
Schimbarea mai multor parteneri poate mări riscul apariţiilor bolilor cu transmisie sexuală.
Mulţi cred că, practicat din când în când, sexul în grup poate distruge monotonia iminentă ce apare într-un cuplu. Dar poate distruge şi sentimentele durabile, căci oferă o alternativă ce poate pă-rea mai interesantă unuia dintre parteneri. E un fel de "te-am înşelat, dar am făcut-o cu ştirea ta".
Dacă ambii parteneri doresc să experimenteze sexul în grup, ei trebuie să discute înainte despre ceea ce va urma. Despre sentimentele lor.
Despre ceea ce îi îndeamnă să facă acest pas. Despre ce ar putea simţi după.
Şi, foarte important, trebuie să discute, în amănunt, cum ar trebui să fie cea de-a treia persoană şi cum se vor comporta cu ea.
Partenerii trebuie să stabilească nişte limite, pentru ca experienţa asta să nu le strice relaţia.
Sa stiu ca i se ofileste cucu si tot n-as accepta nici macar a treia persoana. Mi-ajunge pisica mea cea curioasa...
De felul meu sunt un pic geloasa si posesiva, dar oricat as sti ca ma iubeste, tot n-as accepta sa-l impart cu alta sau sa ma imparta el cu altul. Il strang de gat.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|