Apropo de cazuri de viol

Pagina 1 din 1
1

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Apropo de cazuri de viol

scris pe 25 apr 2010 22:51 de Psyche

vreau sa cer o parere tuturor si daca cineva cunoaste procedurile astea ale justitiei imi poate da mai multe informatii ar fi perfect.

in urma cu doi ani,am avut si eu un incident de felul. totul s-a terminat cu bine,am reusit sa scap. tipul era oricum un anonim,parea mai degraba un pedofil psihopat.

ce ma ingrijoreaza pe mine defapt e faptul ca am ascuns atunci totul pentru ca situatia o cerea. eu lucram la negru,minora,in urma cercetarilor gen "de unde veneai la ora aia?" s-ar fi aflat toate astea.
tatal meu a aflat abia dupa un an. m-am temut sa-i spun atunci pentru ca mi-ar fi limitat orizonturile si m-am simtit in stare sa imi iau singura precautii de atunci.
dar saptamana trecuta,cand ma intorceam cu niste prieteni care ma conduceau acasa,seara tarziu,l-am observat pe individ,la fel cum il observasem cu doi ani in urma dar nu mi-a pasat,pe o banca,pe bulevardul la cateva strazi de blocul meu. gandul ca fiinta aia mizerabila ar putea profita de cineva ma doboara. nu imi e frica pentru mine caci mi-am invatat de atunci lectia. nu mai merg neinsotita,dar ma tem pentru altele,care probabil,intr-o situatie ca aia,nu ar putea scapa.
e tarziu,cred,sa-l pot denunta. nici nu as vrea sa depun plangere. as vrea doar sa-l pun in viziunea autoritatilor.
cum ar trebui sa procedez?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 25 apr 2010 23:11 de McLove

Omoara-l!

Nu poti face nimic... poate s-a schimbat, poate nu s-a schimbat.
In plus, cine va pune sa umblati noaptea, neinsotite, si prin zone rau famate?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 25 apr 2010 23:20 de Pischot

Psyche, omoara-l cu gandul... tortureaza-l!
La mine a mers!
Prinde`l pe o banca... ia`ti cativa prieteni si prinde`l pe la spate...bagati-i o batista, sau ceva de genul, in gura, pune`i sa`l tina si tortureaza`l... apropie`te de el.. povesteshte`i ce s-a intamplat sa`si aminteasca ... explica`i ca erai o copila si nu`ti dadeai seama ce ganduri meschine avea nemernicul... prindei outele in palma si strange`i`le fara sa`ti pese ca-l doare[candva asa te-a durut si pe tine] si ii spui decat:"aveai de gand sa-ti pui amprenta pe mintea si trupul meu"

Fa-i ce vrei...
Daca spui ca nu te stie nu are ce sa-ti faca!

Noi acum ne intalnim mai mereu... dar evita sa dea ochii cu mine! Si oricum chipul ala e animal psihopat in calduri imi provoaca o sila fantastica... Dar si privirea mea ii provoaca un resentiment destul de acid!

Merita sincer! Merita sa`i chinuim cum si noi ne-am chinuit atata timp cu gandul ca s-ar putea intampla iar fara sa mai gasim scapare!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 25 apr 2010 23:20 de Psyche

Omoara-l!

Nu poti face nimic... poate s-a schimbat, poate nu s-a schimbat.
In plus, cine va pune sa umblati noaptea, neinsotite, si prin zone rau famate?

dracul ne pune,nu stiu.
e vorbea de societatea asta cretina,de oamenii carora le lipseste cate-o doaga.
nu era vreo zona rau famata,era cartierul in care locuiesc,deloc rau famat,ba dimpotriva.
si tre sa pot face ceva!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 25 apr 2010 23:24 de McLove

nu era vreo zona rau famata,era cartierul in care locuiesc,deloc rau famat,ba dimpotriva.
si tre sa pot face ceva!

Am vorbit in general, nu despre cartierul tau, sau despre tine.

Te-ai gandit ca poate s-a schimbat? Te-ai gandit ca fiecare om plateste pentru faptele lui?
Nu poti face nimic, decat sa astepti... macar daca exista Batman.

Prinde`l pe o banca... ia`ti cativa prieteni si prinde`l pe la spate...bagati-i o batista, sau ceva de genul, in gura, pune`i sa`l tina si tortureaza`l... apropie`te de el.. povesteshte`i ce s-a intamplat sa`si aminteasca ... explica`i ca erai o copila si nu`ti dadeai seama ce ganduri meschine avea nemernicul... prindei outele in palma si strange`i`le fara sa`ti pese ca-l doare[candva asa te-a durut si pe tine] si ii spui decat:"aveai de gand sa-ti pui amprenta pe mintea si trupul meu"

Asta... a fost foarte ciudat!

Si dupa... toti in duba!

Suntem in jungla, sa ne facem toti dreptate?
"Asta ma enerveaza, il omor s-o iau pe ma-sa!"

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 25 apr 2010 23:39 de Pischot

Asta... a fost foarte ciudat!

Si dupa... toti in duba!

nu am ajuns in duba pentru asta!
Ii era/este frica sa nu fie legat pentru tentativa de viol si perversiune sexuala [pana la 5 ani cel putin de inchisoare].

Plus ca m-am interesat de trecutul lui si sub 15 ani nu avea cum sa ia daca facea vreo plangere impotriva mea si imi dadeam drumul la gura!
nu e vorba de facut legea! Ci pur si simplu... de a`i fi si lui frica sa traiasca cum si mie mi-a fost candva!

Ti-e foarte greu sa ai incredere si curaj sa te apropii de o persoana de sex masculin dupa un astfel de incident!
Nici pe tata nu`l mai suportam langa mine, vedea in privirea lui aceiasi ura cu care nenorocitul a incercat sa profite de mine!
E greu sa treci peste!

chiar sunt curioasa cum a trecut psyche peste si cum si`a depasit frica.

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 26 apr 2010 15:45 de ursaru

nu am ajuns in duba pentru asta!
Ii era/este frica sa nu fie legat pentru tentativa de viol si perversiune sexuala [pana la 5 ani cel putin de inchisoare].

Plus ca m-am interesat de trecutul lui si sub 15 ani nu avea cum sa ia daca facea vreo plangere impotriva mea si imi dadeam drumul la gura!
nu e vorba de facut legea! Ci pur si simplu... de a`i fi si lui frica sa traiasca cum si mie mi-a fost candva!

Ti-e foarte greu sa ai incredere si curaj sa te apropii de o persoana de sex masculin dupa un astfel de incident!
Nici pe tata nu`l mai suportam langa mine, vedea in privirea lui aceiasi ura cu care nenorocitul a incercat sa profite de mine!
E greu sa treci peste!

chiar sunt curioasa cum a trecut psyche peste si cum si`a depasit frica.

foarte bine i-ai facut
din pacate,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 27 apr 2010 00:27 de Pischot

foarte bine i-ai facut
din pacate,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

Va multumim!

sus

kaya47

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de vi

scris pe 27 apr 2010 13:15 de kaya47

cateva din fostele mele prietene mi`au dezvaluit acelasi lucru, faptul ca au fost la un pas de viol.. mi se pare alarmanta treaba, se pare ca multe fete au trecut prin experienta asta. asemenea persoane imi provoaca o repulsie de nedescris si daca as prinde unul zau ca n`ar mai scapa intreg din mainile mele.
sus

kaya47

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: apropo de cazuri de viol

scris pe 27 apr 2010 13:20 de kaya47

autoritatile romane stim si noi cum sunt.. uneori sunt de parere ca trebuie sa luam initiativa si sa ne facem singuri dreptate
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Apropo de cazuri de viol

scris pe 27 apr 2010 22:27 de compot

as vrea doar sa-l pun in viziunea autoritatilor.

Pentru tine e mult prea tarziu, dar du-te la politie si spune-le prin ce ai trecut. Data viitoare, daca va fi vreun viol, o sa fie luat in seama!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

mAlEfYk

Junior member
10 mesaje

scris pe 20 iul 2010 19:18 de mAlEfYk

nu cred ca mai poti face nimic acum...iti trebuie dovezi sau martori si stii ca dupa un an sau cateva luni cand ti se scoala tie sa-l denunti nu se mai poate face nimic...asa e legea asta mizerabila din romaniaasta e...oricum ...incearca sa uiti ce ti sa intamplat si sa iti traiesti viatza in continuare fara resentimente

...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Apropo de cazuri de viol

scris pe 20 iul 2010 20:17 de dorinda

Cel mai bine e sa-l prinda si sa-i taie cucu...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 21 iul 2010 02:56 de Bozgoru

vreau sa cer o parere tuturor si daca cineva cunoaste procedurile astea ale justitiei imi poate da mai multe informatii ar fi perfect.

in urma cu doi ani,am avut si eu un incident de felul. totul s-a terminat cu bine,am reusit sa scap. tipul era oricum un anonim,parea mai degraba un pedofil psihopat.

ce ma ingrijoreaza pe mine defapt e faptul ca am ascuns atunci totul pentru ca situatia o cerea. eu lucram la negru,minora,in urma cercetarilor gen "de unde veneai la ora aia?" s-ar fi aflat toate astea.
tatal meu a aflat abia dupa un an. m-am temut sa-i spun atunci pentru ca mi-ar fi limitat orizonturile si m-am simtit in stare sa imi iau singura precautii de atunci.
dar saptamana trecuta,cand ma intorceam cu niste prieteni care ma conduceau acasa,seara tarziu,l-am observat pe individ,la fel cum il observasem cu doi ani in urma dar nu mi-a pasat,pe o banca,pe bulevardul la cateva strazi de blocul meu. gandul ca fiinta aia mizerabila ar putea profita de cineva ma doboara. nu imi e frica pentru mine caci mi-am invatat de atunci lectia. nu mai merg neinsotita,dar ma tem pentru altele,care probabil,intr-o situatie ca aia,nu ar putea scapa.
e tarziu,cred,sa-l pot denunta. nici nu as vrea sa depun plangere. as vrea doar sa-l pun in viziunea autoritatilor.
n-ai ce sa faci.. pe politie ii doare-n c.ur daca vii tu dupa 2 ani.. dracu politia d-abia prinde pe unu care a violat-o pe una in ziua respectiva si aia e inca plina de sperma lui.. doar asa.. restu fabule..
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Apropo de cazuri de viol

scris pe 21 iul 2010 10:57 de Danny_DaBoss

Psyche, simplu, vi cu 2-3 baieti si ii pui sa il bata pana il lasa lat.. dar in viata..

Si sa ii si zici in momentul ala de ce este batut, pentru ce ti-a facut..

Gandeste-te ca daca nimeni nu ii face nimic, el continua sa faca asta si nu se stie care fata i se impotriveste mai urat si va urma moarta in vreun tufis sau rau...
sus

...

Guest

Re: Re: Re: Apropo de cazuri de viol

scris pe 21 iul 2010 21:31 de ...

si eu eram la un pas de viol( dar ii multumesc Domnului ca totul s-a terminat cu bine).(eram virgina, si sunt)
sunt niste senzatii groaznice, eu in gandul meu ziceam (Doamne, oare chiar se va intimpla asta cu mine?)
cautam cu ochii poate vad pe cineva, dar nimic. el imi tinea maina la gura, si ma taraia in tufis. credeam ca nu mai scap vie.
dar s-a intimplat o minune, pentru ca la un moment dat m-a lasat in voie. nu stiu care a fost motivul...
sus

josephine

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Re: Re: Apropo de cazuri de viol

scris pe 25 iul 2010 00:39 de josephine

si eu eram la un pas de viol( dar ii multumesc Domnului ca totul s-a terminat cu bine).(eram virgina, si sunt)
sunt niste senzatii groaznice, eu in gandul meu ziceam (Doamne, oare chiar se va intimpla asta cu mine?)
cautam cu ochii poate vad pe cineva, dar nimic. el imi tinea maina la gura, si ma taraia in tufis. credeam ca nu mai scap vie.
dar s-a intimplat o minune, pentru ca la un moment dat m-a lasat in voie. nu stiu care a fost motivul...

stie cineva cam care este termenul limita pt a depune o plangere pentru tentativa de viol? la cate zile de la incident se poate inainta plangerea? am fost si eu intr-o situatie asemanatoare acum 5 zile. din fericire am scapat doar cu o fractura la piciorul stang, insa mai am inca atacuri de panica si unele lacune in ceea ce priveste succesiunea faptelor..... am fost intr-o stare coplesitoare de soc din care astept sa-mi revin. de aceea nu indraznesc inca sa inaintez plangerea, desi am vorbit deja cu autoritatile si cunosc cazul meu. asadar, daca stie cineva care este termenul limita de zile in care se poate depune plangerea pt tentativa de viol v-as ruga sa mi-l comunicati si mie. mersi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online