Exista fete care fac sex pe bani?
Pagina 2 din 2
Danny_DaBoss
Expert member 2005 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
Am inteles, Boss. Oare pe strand am sanse ?
daca faci sa se uite fetele dupa tine, peste tot ai sanse nu numai pe strand. numai sa nu fi tu disperat ca restul si sa te duci sa le agati cu texte ieftine..
poti initia o conversatie prin intrebari simple si placute fara intentia de a agata care are legatura cu ce se petrece in jurul vostru.. si din discutie in discutie mergi mai departe si vezi cum reactioneaza.. mai departe cu discutia nu cu gesturi proaste si sa pui mana pe unde nu trebuie.
La plecare poti intreba daca mai poti da vreodata de ea in locul respectiv sau cum faceti sa mai vorbiti... Nu ii ceri nimic, iti da ea de bunavoie
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Ok, multumesc de sfaturi si incurajari. O sa revin cu noutati peste o saptaman, doua. Cine stie...
|
sus |
|
Danny_DaBoss
|
Ok, multumesc de sfaturi si incurajari. O sa revin cu noutati peste o saptaman, doua. Cine stie...
Cu placere. Toata chestia e sa nu fi disperat si insistent. Fa-le pe ele sa fie interesate de tine si ele sa te caute Bafta
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Exista asa ceva ?
scris pe 22 iul 2010 18:14 de Bozgoru
Daca eram in stare, imi gaseam pana acuma. gandire drastica.. dar stii tu ce stii... .. si da nu e nici o problema sa te duci la prostituate... atata timp cat s acauti dalea cat mai scumpe... ca cu cat e mai scumpa e si mai buna( din pct de vedere al BTS)....
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ?
gandire drastica.. dar stii tu ce stii... .. si da nu e nici o problema sa te duci la prostituate... atata timp cat s acauti dalea cat mai scumpe... ca cu cat e mai scumpa e si mai buna( din pct de vedere al BTS)....
Pai m-am razgandit. Nu mai vreau sa dau banii pe prostituate. Am stat si m-am gandit. Pai maine-poimaine trec de 20 de ani (acum am 18) si eu nu am avut niciodata o prietena. Nu am sarutat niciodata o fata. Si ca sa fiu sincer pana la capat, mi-e si putin ciuda pe prietenii mei care toti au prietene. De ce sa fiu eu mai prost ?
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Exista fete care fac sex pe bani?
Pt voi stiu ca pare amuzant, dar pt mine nu deloc, crede-ma.
|
sus |
|
McLove
Expert member 3587 mesaje
|
Re: Re: Re: Exista fete care fac sex pe bani?
scris pe 23 iul 2010 00:15 de McLove
E ceva sa lucrezi 2 luni de zile, ca sa ti-o tragi cu una 10 minute... Acum, fiecare cu ce poate!
Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac sex pe bani?
Am fost azi la strand. Am pus ochii pe o fata foarte frumoasa. Am urmarit-o putin cu privirea sa vad daca e insotita de un mascul sau nu. Nu era. Era doar ea cu o prietena. Se invartea tot pe acolo pe unde era si eu. In acele momente nu aveam altceva in cap decat sa intru in vorba cu ea. Dar nu am putut. Ceva in mine ma retinea. Acum am ajuns acasa si mor de ciuda ca nu am incercat. Chiar daca sansele erau foarte mici sa iasa ceva, macar incercam. Acum ma simt asa.. nici nu stiu.. mi-e ciuda ca sunt asa prost. Putea fi un start. Sunt foarte deprimat. Cred ca n-o sa am niciodata prietena.
Acum sa va intreb si pe voi, fetele. Daca ati fi la strand si ar veni un baiat la voi pe care nu l-ati mai vazut niciodata si ar incerca sa intre in vorba cu voi, cum ati reactiona ?
|
sus |
|
Danny_DaBoss
|
Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac sex pe ba
eu parca ti-am zis sa nu fi disperat nu ? ele te simt cand esti disperat si te evita..
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac sex p
eu parca ti-am zis sa nu fi disperat nu ? ele te simt cand esti disperat si te evita..
Pai si atunci cum fac sa vad ca am pus ochii pe ea ? Eu daca vad pe una care imi place, ma uit incontinuu la ea si nu fac nimic. Cred ca deja e obisnuinta. Ma multumesc doar cu privitul.
|
sus |
|
Danny_DaBoss
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac s
Eu daca vad pe una care imi place, ma uit incontinuu la ea si nu fac nimic.
Tocmai aia e problema. Cand cineva se uita insistent la o fata, da dovada de om super disperat si frustrat si ea il evita orice ar face. Uita-te la ea cat sa te observe si ea, arata-i un zambet frumos si atat.. Daca incepe si ea sa te "vaneze", sa iti zambeasca si sa iti fure priviri atunci poti sa te gandesti sa faci ceva
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care f
Tocmai aia e problema. Cand cineva se uita insistent la o fata, da dovada de om super disperat si frustrat si ea il evita orice ar face. Uita-te la ea cat sa te observe si ea, arata-i un zambet frumos si atat.. Daca incepe si ea sa te "vaneze", sa iti zambeasca si sa iti fure priviri atunci poti sa te gandesti sa faci ceva
Ok, multumesc. Mai incerc.
|
sus |
|
anonimu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care fac s
scris pe 24 iul 2010 02:12 de anonimu
Pai si atunci cum fac sa vad ca am pus ochii pe ea ? Eu daca vad pe una care imi place, ma uit incontinuu la ea si nu fac nimic. Cred ca deja e obisnuinta. Ma multumesc doar cu privitul. ceva de genul asta sunt si eu ....ma multumesc cu privitul
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete care f
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat aici, dar oricum nu am facut nimic. Pur si simplu nu am unde sa intalnesc fete. Pe zi ce trece sunt tot mai deprimat. Mai ales acum cand un vecin de-al meu care nu a avut niciodata prietena, il vad ca vine acasa cu o gagica foarte sexy si frumoasa. Cand l-am vazut parca mi-a dat cineva cu ceva in cap. Bine, el arata si mult, dar MULT mai bine ca mine. Nu mai am chef de nimic, nu mai am pofta de mancare, nu mai pot sa dorm, nu mai am energie, nu mai am chef de viata. Stau si ma gandesc ca nu o sa fiu niciodata ca voi, baietii normali. Niciodata nu am avut curaj sa ma dau la o fata pt ca ma cred urat si mi-e frica sa nu ma fac de ras. Nu am incredere deloc in mine. Pe langa asta mai sunt si pretentios. Eu as vrea o fata frumoasa si sexy, dar sunt constient ca nu o sa am niciodata parte de asa ceva. Nu mai stiu ce sa fac. Sunt disperat. Nu mai am pt ce sa traiesc. Nu-mi vad rostul in viata. Parca traiesc degeaba.
Eu nu vreau sa-mi plangeti de mila. Vreau doar sa spun tot ce am pe suflet si sa ma ajutati daca puteti.
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete ca
scris pe 3 aug 2010 18:42 de SORIN28
A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat aici, dar oricum nu am facut nimic. Pur si simplu nu am unde sa intalnesc fete. Pe zi ce trece sunt tot mai deprimat. Mai ales acum cand un vecin de-al meu care nu a avut niciodata prietena, il vad ca vine acasa cu o gagica foarte sexy si frumoasa. Cand l-am vazut parca mi-a dat cineva cu ceva in cap. Bine, el arata si mult, dar MULT mai bine ca mine. Nu mai am chef de nimic, nu mai am pofta de mancare, nu mai pot sa dorm, nu mai am energie, nu mai am chef de viata. Stau si ma gandesc ca nu o sa fiu niciodata ca voi, baietii normali. Niciodata nu am avut curaj sa ma dau la o fata pt ca ma cred urat si mi-e frica sa nu ma fac de ras. Nu am incredere deloc in mine. Pe langa asta mai sunt si pretentios. Eu as vrea o fata frumoasa si sexy, dar sunt constient ca nu o sa am niciodata parte de asa ceva. Nu mai stiu ce sa fac. Sunt disperat. Nu mai am pt ce sa traiesc. Nu-mi vad rostul in viata. Parca traiesc degeaba.
Eu nu vreau sa-mi plangeti de mila. Vreau doar sa spun tot ce am pe suflet si sa ma ajutati daca puteti.
La cum pui tu problema si cum scrii in incheiere : "Nu mai am pt ce sa traiesc" ...nu pot sa-ti spun decat : MORI MA, faci lumii un bine.
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fet
La cum pui tu problema si cum scrii in incheiere : "Nu mai am pt ce sa traiesc" ...nu pot sa-ti spun decat : MORI MA, faci lumii un bine.
Pai daca asta simt.
|
sus |
|
sgc
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista
scris pe 4 aug 2010 00:27 de sgc
Pai daca asta simt. ce te-ai face dac-ai fi pus in postura de-a sustine moralul vreunei persoane?!? ce te-ai face dac-ai fi o persoana care-ar trebui sa-si asume si responsabilitati?!? ce te-ai face dac-ar fi cazul sa constientizezi ca trebuie la randul tau sa oferi?!? ce te-ai face daca-ti-as spune ca m-am saturat, c-am obosit cumplit, dac-as incepe sa-ti plang eu pe umar?!? ce te-ai face dac-ar trebui sa suporti tu din cauza mea, cate-am suportat eu din cauza ta, sa mai responsabilitati si fata de un copil si-un parinte, sa-ti impui tot autocontrolul sa faci fata responsabilitatilor?!? ce te-ai face daca vreodata cei aceia 4 din istoricul vietii mele sexuale, ar intra pe forum, si-ar scrie ei, abia aceia chestii picante despre mine, asa cum au scris despre tine exotic, darkangel si carrie?!? nashpa, nu!? sau printrun ziar, sau prin fm?!? si mai nashpa, nu-i asa!? da-i mai simpla fuga asta de responsabilitati de vreo 6ani si ceva, si plansul de mila, cat mai lash cu putinta, ca plec inapoi, da-ma dracu' si viata-si continua cursul bine merci pt. tine, nu-i asa?!? ce-ti pasa tie, ce provoci, tu stai pe forum intro vesnica autocompatimire, ce conteaza ca-n ceea ce ma priveste chiar porti o parte de vina?!? e-te pixu', ce-ai avut si ce-ai pierdut!?!
|
sus |
|
DaNNY_DiViNO
Expert member 1750 mesaje
|
si tara moare de foame...
🔴 Content Creator [@] DannyDivino
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Bine, el arata si mult, dar MULT mai bine ca mine.
Stau si ma gandesc ca nu o sa fiu niciodata ca voi, baietii normali. Niciodata nu am avut curaj sa ma dau la o fata pt ca ma cred urat si mi-e frica sa nu ma fac de ras. Nu am incredere deloc in mine.
Pai, cel mai probabil esti naspa rau de tot. Nu esti singurul de pe lumea asta, stai linistit. Defapt, daca stam bine si ne gandim, cati dintre noi de pe aici am fost bombe sexy masculine vreodata? Defapt, vezi tu si noi astia de pe aici tot niste naspeti suntem. Dar diferenta dintre noi si tine este ca am facut ceva in sensul asta.
Daca esti un slabanog, cu un par naspa si un ten plin de cosuri ghici ce tre sa faci! Trebuie sa te duci la sala sa pui ceva pe tine, tre sa te duci la un frizer calumea sa te tunda cum trebuie si sa faci o vizita la dermatolog pentru un tratament impotriva cosurilor.
Astea sunt doar niste exemple oarecare. Pune mana si fa ceva in legatura cu infatisarea ta si usor, usor vei prinde putin curaj. Ti s-a tot spus sa te imbraci bine, sa fi atent sa mirosi frumos tot timpul, etc. Dar tu in loc sa faci ceva in sensul asta, continui sa iti plangi de mila.
Da-ti 2 palme peste fata si trezeste-te la realitate. Povestile alea cu ratusca ceea urata sunt doar povesti. Iar tu esti ratusca ceea urata.
Si nu stiu de ce, dar am impresia ca tu, dupa ce ca esti urat, mai esti si pretentios si vrei neaparat o tipa din aia de 5 stele, care sa arate super bine. Dar vezi ca astea-s doar vise si in caz ca nu esti plin de bani, putin probabil sa te considere vreuna dintre tipele super misto, ceva mai mult decat un obstacol pe trotuar. Iar daca exista persoane care te mint ca o sa fi apreciat pentru ca esti sensibil si nu stiu ce, chiar daca esti urat cu spume, sa sti ca persoanele alea te mint.
Pune mana si fa ceva in legatura cu aspectul tau, incepe si tu cu o tipa naspa, ca sa vezi cum sta treaba cu fetele si usor, usor, cu trecerea anilor o sa avansezi.
Dar nu...tu vrei sa fi naspa, fara bani in buzunar, dar cu o bomba sexy langa tine
|
sus |
|
DaNNY_DiViNO
|
Are dreptate Vali, ti-am mai spus si eu ce ai de facut dar nu bagi la cap.
Si inca o chestie sa ti minte, cand ai pretentii la o tipa de 5 stele, gandeste-te la un singur lucru: De ce ar sta cu tine ?
|
sus |
|
Coco1st
Senior member 84 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista asa ceva ?
scris pe 4 aug 2010 11:32 de Coco1st
Evident ca nu am tupeu si indrazneala sa intru in vorba cu fete pe care nu le cunosc. Daca au prieten (99,9% au)? Ma fac de ras? DA.
omule nu exista doar fetele acelea...iesi o zi prin oras (parc,pub,mall sau orice altceva de gen) si vei gasi!
Crede-ma e imposibil sa nu vezi fete care sa-ti starnesca interesul...
Iubeste! Gusta din acest sentiment,n-ai nimic de regretat!
|
sus |
|
popeasca
Guest
|
scris pe 5 aug 2010 19:22 de popeasca
Salut alex! Sper ca nu ajung prea tarziu cu mesajul asta! (in sensul ca sper ca inca le mai citesti)
Am dat intamplator de forumul asta cautand ceva solutii la problemele pe care la am eu in cuplu si trebuie sa spun ca m-a impresionat un pic povestea ta din mai multe motive. In primul rand pentru ca si eu am fost la randul meu in postura de "ratusca cea urata" mult timp in adolescenta si stiu ca la un moment dat te termina moral gandurile ca nu atragi pe nimeni pe lumea asta, ca nu te vrea nimeni, ca esti singur si e normal sa-ti pierzi increderea in tine. In al doilea rand pentru ca am un frate in aceeasi situatie ca tine, as zice un pic mai grava, pentru ca el are deja 26 de ani, a vut o singura relatie pana acum, dar cred ca e inca virgin. El e o persoana foarte sensibila, si din pacate a dezvoltat o timiditate aproape patologica saracul cu care se lupta acum. Cam aceleasi simptome ca si tine, nu are curajul sa vorbeasca cu fetele din cauza multor refuzuri si din cauza impresiei ca spune numai tampenii de care nu poate scapa. Si stai sa vezi! Tin sa mentionez ca e o persoana culta, care a citit mult, inclusiv poezie, are studii superioare si e departe de a fi grosolan in vreun fel. Problema lui e, din pacate, fizicul, faptul ca e f scund si slaaaab, adica pe la 1.65 si 49 de kg, supt la fata si cu urme pe fata. Asa ca acum ducem un fel de lupta impreuna (eu incerc sa-l ajut sa scape de timiditate si sa fie natural) si unde vroiam de fapt sa ajung ca vad ca ma lungesc.
Idee era ca eu incerc sa-l ajut sa vada perspectiva unei femei. Eu am 24 de ani si sunt casatorita
, am un barbat incredibil, pe care nu as fi sperat vreodata sa-l am (de fapt, cand l-am vazut prima oara mi-am zis: da, da ia=ti gandul, un tip ca el nu se va uita niciodata la tine!). Vreau sa spun. E magulitor pentru o femeie sa citeasca ce scrieti unii dintre voi, dar eu va asigur ca nici noi femeile nu suntem niste zeite! Serios, si noi trecem prin asta, lipsa de siguranta, ne indragostim de vreun barbat pe care il idolatrizam si il vedem perfect, suferim, ne simtitm urate, etc.
Eu, de exemplu, sunt o fata normala, pe care ai considera-o draguta in anumite ocazii, poate chiar ai considera ca arata traznet in alte ocazii, dar care oricum s-ar intimida daca ai veni asa la piscina cum zici tu. Adica nicidecum nu ar avea o reactie de printesa sau de omnipotenta cum vedem in filme. Adica sincer, nu-mi place deloc ideea asta ca barbatii sau baietii sa se simta asa neajutorati sau lipsiti de curaj in fata unei femei care e o diva sau ceva. Sunt pentru toata faza cu curtatul si asta mi se pare una dintre cele mai frumoase faze ale unei relatii, dar cu naturalete, deschis, etc. Le zice bine DaNNY dupa parerea mea. Adica nu e nevoie sa fii disperat.
Si ar mai fi o parte a doua de care vreau sa-ti spun. Cum zice si Coco, nu sunt numai fete din astea. Eu am cunoscut o gramada de fete dragute, frumusele, colege de-ale mele, care erau singure si ar fi vrut o relatie. Adica crede-ma, mai degraba iti doresti sa ai o prietena draguta cu care sa te simti in largul tau si sa fie naturala decat o bomba sexy sau genul de fata dupa care se intorc toate privirile si care poate chiar ar avea niste pretentii (vane as spune eu, pt ca frumusetea nu are a face cu caracterul, adica nu meritam mai mult doar pt ca suntem mai frumosi). Iar genul asta de fete dragute, normale, se gasesc si ai putea fi surpins ca poti avea o viata sexuala foarte sanatoasa si faina cu o fata care nu pare foarte sexy sau senzuala.
no, ce sa mai zic, apreciez mult ca ai renuntat la ideea de a "cumpara" un corp, un vagin si iti spun, un sfat de la o fata: serios acum, trebuie sa incerci sa fii natural(fetelor le place mult naturaletea in relatie cu ele inca de la primele flirturi) si sa ai mai multa incredere in tine. Chair daca primesti refuzuri, asa se castiga experienta.
Iti urez multa, multa bafta, si sa ne mai tii informati cum mai evolueaza viata ta sentimentala.
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Multumesc mult de sfaturi & incurajari, popeasca.
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Sa va mai intreb ceva. Care e diferenta dintre un psihiatru si un psiholog ? Vreau sa ma duc neaparat ca starea mea se agraveaza. Am inceput sa ma gandesc la suicid.
Si ce faci acolo la psihiatru/psiholog? Ii spui tot ce ai pe suflet si el iti da sfaturi? Sau iti da si medicamente ? Trebuie sa mergi de mai multe ori ?
Multumesc.
|
sus |
|
DaNNY_DiViNO
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ex
psihologul trateaza oameni, psihiatrul trateaza nebuni..
|
sus |
|
valentine
Guest
|
scris pe 9 aug 2010 12:57 de valentine
am un frate in aceeasi situatie ca tine, as zice un pic mai grava, pentru ca el are deja 26 de ani, a vut o singura relatie pana acum, dar cred ca e inca virgin. El e o persoana foarte sensibila, si din pacate a dezvoltat o timiditate aproape patologica saracul cu care se lupta acum. Cam aceleasi simptome ca si tine, nu are curajul sa vorbeasca cu fetele din cauza multor refuzuri si din cauza impresiei ca spune numai tampenii de care nu poate scapa. Si stai sa vezi! Tin sa mentionez ca e o persoana culta, care a citit mult, inclusiv poezie, are studii superioare si e departe de a fi grosolan in vreun fel. Problema lui e, din pacate, fizicul, faptul ca e f scund si slaaaab, adica pe la 1.65 si 49 de kg, supt la fata si cu urme pe fata.
Eeeeexoootiiiccc???
|
sus |
|
Bozgoru
|
scris pe 9 aug 2010 20:01 de Bozgoru
Pai, cel mai probabil esti naspa rau de tot. Nu esti singurul de pe lumea asta, stai linistit. Defapt, daca stam bine si ne gandim, cati dintre noi de pe aici am fost bombe sexy masculine vreodata? Defapt, vezi tu si noi astia de pe aici tot niste naspeti suntem. Dar diferenta dintre noi si tine este ca am facut ceva in sensul asta.
Daca esti un slabanog, cu un par naspa si un ten plin de cosuri ghici ce tre sa faci! Trebuie sa te duci la sala sa pui ceva pe tine, tre sa te duci la un frizer calumea sa te tunda cum trebuie si sa faci o vizita la dermatolog pentru un tratament impotriva cosurilor.
Astea sunt doar niste exemple oarecare. Pune mana si fa ceva in legatura cu infatisarea ta si usor, usor vei prinde putin curaj. Ti s-a tot spus sa te imbraci bine, sa fi atent sa mirosi frumos tot timpul, etc. Dar tu in loc sa faci ceva in sensul asta, continui sa iti plangi de mila.
Da-ti 2 palme peste fata si trezeste-te la realitate. Povestile alea cu ratusca ceea urata sunt doar povesti. Iar tu esti ratusca ceea urata.
Si nu stiu de ce, dar am impresia ca tu, dupa ce ca esti urat, mai esti si pretentios si vrei neaparat o tipa din aia de 5 stele, care sa arate super bine. Dar vezi ca astea-s doar vise si in caz ca nu esti plin de bani, putin probabil sa te considere vreuna dintre tipele super misto, ceva mai mult decat un obstacol pe trotuar. Iar daca exista persoane care te mint ca o sa fi apreciat pentru ca esti sensibil si nu stiu ce, chiar daca esti urat cu spume, sa sti ca persoanele alea te mint.
Pune mana si fa ceva in legatura cu aspectul tau, incepe si tu cu o tipa naspa, ca sa vezi cum sta treaba cu fetele si usor, usor, cu trecerea anilor o sa avansezi.
Dar nu...tu vrei sa fi naspa, fara bani in buzunar, dar cu o bomba sexy langa tine
nu ai luat in considerare ca poate fii naspa rau de tot.. in sensul sa fie urat si clar urat... nu sa aiba doar freza naspa .. sa aiba cosuri si sa fie gras sau slab...
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Exista fete care fac sex pe bani?
scris pe 9 aug 2010 20:03 de Bozgoru
Va salut. Am 18 ani si sunt virgin. Vreau sa-mi incep viata sexuala pt ca nu mai rezist. Am lucrat 2 luni de zile si am reusit sa adun aprox. 800 lei. Stiti cumva daca exista fete care, sa zicem, au locuinta, sunt curate etc.. dar fac sex pe bani? Si daca exista asa ceva, cum as putea sa dau de ele ? c****** de pe centura nu ma intereseaza pt ca mi-e frica de boli.
Astept raspuns. Multumesc.
sincer daca etsi urat... singura ta sansa e sa fii bogat.. daca n-ai bani ai belit-o..... simtul umorului nu te va ajuta prea mult in viata cu femeile.. doar la divertis daca vrei sa te angajezi...
|
sus |
|
Alexx_TM
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Exista fete care fac sex pe bani?
Sunt mai slab, dar la fatza nu sunt urat.
|
sus |
|
Pagina 2 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|