Oare se poate sa fi ramas insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Motorola

Junior member
11 mesaje

Oare se poate sa fi ramas insarcinata?

scris pe 22 iul 2010 14:21 de Motorola

Buna ziua, am si eu o nedumerire.
Eu si prietena mea suntem impreuna de aproape 3 ani, suntem virgini amandoi. Am decis sa trecem la pasul urmatorul si anume sexul.Prima data nu am reusit nu a rezistat durerii(este o fire mai fricoasa si mai sensibila), a 3-a oara am reusit sa ii bag 2 degete in vagin(penisul nu am reusit nici a 2-a oara), asta s-a intamplat cam acum 2 saptamani. Astazi s-a plans de greturi si ii este frica sa nu ii intarzie menstruatia. Este posibil sa fii patit ceva prin introducerea degetelor care sa nu fii fost tocmai curate, sau prin faptul ca i-am atins cu penisul vaginul si am mai frecat etc(problema lichidului seminal...etc)?
Mentionez ca eu trebuie sa fac 18 ani iar ea 17 ani.
Astept un raspuns, va multumesc mult!

Eu si numai eu!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata?

scris pe 22 iul 2010 18:09 de Bozgoru

Eu si prietena mea suntem impreuna de aproape 3 ani, suntem virgini amandoi. Am decis sa trecem la pasul urmatorul si anume sexul.Prima data nu am reusit nu a rezistat durerii(este o fire mai fricoasa si mai sensibila), a 3-a oara am reusit sa ii bag 2 degete in vagin(penisul nu am reusit nici a 2-a oara), asta s-a intamplat cam acum 2 saptamani. Astazi s-a plans de greturi si ii este frica sa nu ii intarzie menstruatia. Este posibil sa fii patit ceva prin introducerea degetelor care sa nu fii fost tocmai curate, sau prin faptul ca i-am atins cu penisul vaginul si am mai frecat etc(problema lichidului seminal...etc)?
daca ai incercat sa o penetrezi fara prezervativ e posbil orice.. dar e posbil afie si ea ipohondra
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata?

scris pe 22 iul 2010 18:35 de alinutzaa

Daca ai zis ca nu ai reusit sa introduci penisul in vagin nu inteleg pentru ce iti mai faci griji aiurea...Crezi ca spermatozoizii si lichidul preejaculator au forta sa intre si sa fecundeze tot ce apuca p-acolo? Sau dupa parerea ta sunt niste rachete nucleare?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 22 iul 2010 20:01 de Danny_DaBoss

ah da... sigur e.. daca dupa 2 saptamani deja are greturi.. plm inseamna ca peste 2 saptamani naste..

voi chiar nu aveti nici cea mai vaga idee cum functioneaza chestia asta in ciuda sutelor de mesaje similare de aici nu ?
sus

Motorola

Junior member
11 mesaje

scris pe 22 iul 2010 22:45 de Motorola

ah da... sigur e.. daca dupa 2 saptamani deja are greturi.. plm inseamna ca peste 2 saptamani naste..

voi chiar nu aveti nici cea mai vaga idee cum functioneaza chestia asta in ciuda sutelor de mesaje similare de aici nu ?

Am scris aceasta intrebare datorita faptului ca ea m-a rugat sa o fac pentru a scapa eu i-am zis ca nu va fii nici o problema, si va rog sa va abtineti de la comentarii offtopic!

Eu si numai eu!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 22 iul 2010 23:37 de simosimina

daca lichidul seminal a avut legatura cu cu vaginul, adica daca a intrat acolo este posibil, dar din cauza degetelor...no way...
Asa ca protejati-va!

Zilele trecute am auzit a 2a bomba = o cunostinta a ramas insarcinata folosind pelicule contraceptive.
Spun asta, deoarece trebuie sa va hotarati la ce metoda o sa folositi!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 23 iul 2010 15:34 de Danny_DaBoss

daca lichidul seminal a avut legatura cu cu vaginul, adica daca a intrat acolo este posibil, dar din cauza degetelor...no way...
Asa ca protejati-va!

Zilele trecute am auzit a 2a bomba = o cunostinta a ramas insarcinata folosind pelicule contraceptive.
Spun asta, deoarece trebuie sa va hotarati la ce metoda o sa folositi!

cu pelicule stiu si eu o gramada care au burta la gura deja... tinand cont ca nu ofera decat 20% protectie..
sus

Motorola

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Oare se poate sa fii ramas insarcinata

scris pe 24 iul 2010 00:40 de Motorola

cu pelicule stiu si eu o gramada care au burta la gura deja... tinand cont ca nu ofera decat 20% protectie..

Prezervativul este baza, cele thin..fiind mai subtiri prezinta vreun dezavantaj sau pericol?

Eu si numai eu!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online