Probleme in cuplu

Pagina 1 din 1
1

endrill

Newbie
7 mesaje

Probleme in cuplu

scris pe 30 iul 2010 20:41 de endrill

Buna seara!Am 28 de ani si sunt casatorita de aproape 2 ani.Sotul meu a urmat un tratament pt atacuri de panica timp de 1 an.In aceasta perioada nu mai putea sa faca dragoste.In aceeasi perioada eu m-am ingrasat din cauze evidente,hormonale.L-am inteles atunci dar acum s-au implinit aproape 2 ani jumatate si inca nu s-a mai intamplat nimic intre noi.El spune ca si-a revenit dar nu mi-a demonstrat lucrul acesta.Spune ca acum nu poate sa se culce cu mine pt ca m-am ingrasat.Eu nu stiu ce sa mai cred.A trecut mult prea mult timp.Sunt intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac mai departe.Multumesc anticipat pt sfaturile oferite!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Probleme in cuplu

scris pe 30 iul 2010 20:50 de dorinda

Buna seara!Am 28 de ani si sunt casatorita de aproape 2 ani.Sotul meu a urmat un tratament pt atacuri de panica timp de 1 an.In aceasta perioada nu mai putea sa faca dragoste.In aceeasi perioada eu m-am ingrasat din cauze evidente,hormonale.L-am inteles atunci dar acum s-au implinit aproape 2 ani jumatate si inca nu s-a mai intamplat nimic intre noi.El spune ca si-a revenit dar nu mi-a demonstrat lucrul acesta.Spune ca acum nu poate sa se culce cu mine pt ca m-am ingrasat.Eu nu stiu ce sa mai cred.A trecut mult prea mult timp.Sunt intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac mai departe.Multumesc anticipat pt sfaturile oferite!

Ciudat raspunsul lui. Daca te iubeste, te iubeste si grasa si slaba si gravida si negravida. Si eu m-am mai ingrasat de cand l-am cunoscut pe prietenul meu, dar nu-l deranjeaza atat de tare incat sa nu se culce cu mine.
Eu zic sa discuti cu el sa vezi daca intr-adevar asta este problema, dar te sfatuiesc sa incepi sa mergi si la sala sau sa faci sport. E vara si poti alerga linistita daca nu-ti permiti sa mergi la sala. In afara de asta, mai am o curiozitate: ce anume i-a provocat atacurile acelea de panica?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 30 iul 2010 21:00 de Danny_DaBoss

Ciudat raspunsul lui. Daca te iubeste, te iubeste si grasa si slaba si gravida si negravida.

ciudat... asta in cazul in care si voi iubiti barbatul pitic, chel si cu pwla mica..
sus

endrill

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 30 iul 2010 21:24 de endrill

Atacurile de panica au aparut in urma divortului parintilor(cand avea vreo 8 ani) si a faptului ca a trebuit sa faca fata la multe greutati.Acum este bine,situatia financiara a noastra este buna,el era inainte super indragostit de mine (aratam ft bine)dar ceva s-a intamplat si nu cred ca un barbat dc te-a luat de sotie nu te mai doreste in cazul in care ai pus cateva kg.Sunt dezamagita de el,de situatie in sine.Nu stiu ce sa mai cred.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 30 iul 2010 21:42 de dorinda

Atacurile de panica au aparut in urma divortului parintilor(cand avea vreo 8 ani) si a faptului ca a trebuit sa faca fata la multe greutati.Acum este bine,situatia financiara a noastra este buna,el era inainte super indragostit de mine (aratam ft bine)dar ceva s-a intamplat si nu cred ca un barbat dc te-a luat de sotie nu te mai doreste in cazul in care ai pus cateva kg.Sunt dezamagita de el,de situatie in sine.Nu stiu ce sa mai cred.

Pare o persoana foarte sensibila la necazuri. Si eu am avut destule, dar nu am avut atacuri de panica. Totusi, de la 8 ani pana acum a trecut destul timp, ar fi trebuit sa nu mai fie chiar atat de afectat de problema asta, desi iti marcheaza viata.
Se pare ca el sta ceva mai rau cu psihicul. Vorbeste cu el si daca intr-adevar este o problema psihica, intelege-l si directioneaza-l catre un ajutor de specialitate. S-ar putea sa-l ajute sfaturile unui psiholog/psihiatru.
In paralel cu tratamentul pentru atacurile de panica nu a facut si niste sedinte la psiholog/psihiatru?
Si te rog, da mai multe detalii despre viata voastra de dinainte si cea de acum, pentru ca ceea ce a declansat ruptura asta dintre voi nu e de ieri de azi. Pare mult mai veche decat crezi. Gandeste-te bine, incearca sa fii obiectiva si poate vei observa ceva ce ai omis.
sus

endrill

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 30 iul 2010 22:02 de endrill

In afara de tratament a facut si sedinte de psihoterapie. Noi ne-am cunoscut acum 4 ani si dupa 2 ani ne-am hotarat sa ne casatorim.El dinainte de casatorie imi spunea ca nu suporta oamenii grasi..in special femeile(apropo nu am luat decat cateva kg...nu sunt obeza)Suntem tineri si de putin timp casatoriti de aceea nu pot crede ca un om care spune ca te iubeste nu poate sa aiba relatii cu tine pt ca ai un strat de grasime.El mi-a spus ca poate face sex,ca si-a revenit(in timpul tratamentului nu mai putea)dar nu cu mine...nici macar nu incearca.S-ar parea ca sentimentele au disparut o data cu aparitia kg.Sunt dezamagita de el.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 30 iul 2010 23:43 de dorinda

In afara de tratament a facut si sedinte de psihoterapie. Noi ne-am cunoscut acum 4 ani si dupa 2 ani ne-am hotarat sa ne casatorim.El dinainte de casatorie imi spunea ca nu suporta oamenii grasi..in special femeile(apropo nu am luat decat cateva kg...nu sunt obeza)Suntem tineri si de putin timp casatoriti de aceea nu pot crede ca un om care spune ca te iubeste nu poate sa aiba relatii cu tine pt ca ai un strat de grasime.El mi-a spus ca poate face sex,ca si-a revenit(in timpul tratamentului nu mai putea)dar nu cu mine...nici macar nu incearca.S-ar parea ca sentimentele au disparut o data cu aparitia kg.Sunt dezamagita de el.

Si prietenului meu ii plac fetele slabute, dar cele cateva kilograme in plus ale mele nu-l impiedica sa aiba o realtie cu mine.
Oricata repulsie ar avea fata de o persoana grasa, nu ar trebui sa reactioneze asa fata de tine, daca, dupa cum zici, nu ai pus pe tine decat cateva kilograme. Alta e problma si nu statul tau minuscul de sunculita. Daca ai ocazia sa faci un experiment, pleaca pentru macar o saptamana si vezi cum reactioneaza la intoarcere. Iar in timpul in care esti plecata, sa nu vorbiti prea mult si prea des. Daca simte aceeasi repulsie fata de tine cand te vei intoarce, apoi poti sa-l trimiti la alta mai slaba. Iti faci bagajul si-ai plecat. Sa nu te cramponezi vreodata de faptul ca te-ai casatorit cu el sau alte lucruri asemanatoare. Daca nu poate sa treaca peste aspectul tau fizic, inseamna ca nu te iubeste suficient de mult incat acea relatie sa continue. Mai bine 2-4 ani pierduti decat o viata intreaga plina de nefericire.
Mai trebuie sa iei in calcul si varianta in care si-a gasit pe altcineva...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 31 iul 2010 03:51 de ExoticDream

Mai trebuie sa iei in calcul si varianta in care si-a gasit pe altcineva...

Si mie mi se pare ca tratamentul prelungit, abstinenta si poate si alti factori au determinat erodarea sentimentelor lui. In plus, daca doar acele kilograme sunt motivul pentru care s-a indepartat, imi face impresia unui tip cam superficial. Ma bate insa si gandul ca poate a dat de alta, probabil la serviciu....

Nu cred ca a-l lasa singur este o solutie buna, daca exista altcineva nu va face decat sa profite de ocazie. Daca nu se lamureste pe cale directa care-i problema si daca intr-adevar este vorba doar de cateva kilograme, as merge pe varianta unei cure de slabire nu foarte drastice, combinate cu mers la sala/aerobica, sport sau macar gimnastica in casa si plimbari lungi pe jos, mers cu bicicleta.... In doua saptamani se da jos acel surplus si daca nici atunci lucrurile nu se imbunatatesc..... la revedere, drum bun!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 31 iul 2010 18:09 de baby

Si mie mi se pare ca tratamentul prelungit, abstinenta si poate si alti factori au determinat erodarea sentimentelor lui. In plus, daca doar acele kilograme sunt motivul pentru care s-a indepartat, imi face impresia unui tip cam superficial. Ma bate insa si gandul ca poate a dat de alta, probabil la serviciu....

Din cate stiu eu cam asa e. Tratamentul scade apetitul sexual...am patit si eu asta [dar de la alte pastile] si e greu sa iti revii.

Dar de aici pana la a-ti zice tie ca nu o poate face pt ca te-ai ingrasat mi se pare culmea nesimtirii.

E batut in freza cumva?
Adica stai langa el,il sustii atata timp sa se faca vitelul bine si la final te face grasa.

Barbatu asta trebuie scuturat bine pana cade din cires.

Asta daca nu cumva are dreptate Exotic si si-o fi gasit tipu vreo amanta

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cu

scris pe 31 iul 2010 18:41 de dorinda

Din cate stiu eu cam asa e. Tratamentul scade apetitul sexual...am patit si eu asta [dar de la alte pastile] si e greu sa iti revii.

Dar de aici pana la a-ti zice tie ca nu o poate face pt ca te-ai ingrasat mi se pare culmea nesimtirii.

E batut in freza cumva?
Adica stai langa el,il sustii atata timp sa se faca vitelul bine si la final te face grasa.

Barbatu asta trebuie scuturat bine pana cade din cires.

Asta daca nu cumva are dreptate Exotic si si-o fi gasit tipu vreo amanta

Eu zic totusi sa-l lase cu ochii-n soare vreo doua saptamani in care sa nu vorbeasca deloc cu el. Atunci o sa vada cat de mult o iubeste. De ce zic sa plece? Pentru ca barbatii sunt atat de inconstienti uneori incat nu stiu sa aprecieze ceea ce au langa ei.
sus

endrill

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i

scris pe 31 iul 2010 21:12 de endrill

Multumesc pt sfaturile si parerile voastre!Am mai discutat si m-a asigurat ca nu m-a inselat doar ca are o adevarata obsesie in ceea ce priveste greutatea.Imi este teama sa nu ma ia drept fraiera dar...O sa incerc sa slabesc dar dezamagirea este prea mare si nu stiu dc voi mai putea vreodata sa il mai privesc la fel.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

scris pe 31 iul 2010 21:30 de dorinda

Multumesc pt sfaturile si parerile voastre!Am mai discutat si m-a asigurat ca nu m-a inselat doar ca are o adevarata obsesie in ceea ce priveste greutatea.Imi este teama sa nu ma ia drept fraiera dar...O sa incerc sa slabesc dar dezamagirea este prea mare si nu stiu dc voi mai putea vreodata sa il mai privesc la fel.

Ar fi trebuit sa-i spui ca daca te iubeste cu adevarat, te iubeste pentru ce esti, nu pentru cum arati. Ce o sa faca atunci cand vei fi gravida? Sau dupa ce vei naste? Sper ca este constient ca nu vei mai arata chiar la fel ca inainte.
Iti inteleg dezamagirea, dar cum a mai zis cineva, el este cam superficial, pune prea mare pret pe aspectul exterior.
Iti doresc numai bine, sa va intelegeti si sa va iubiti.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 1 aug 2010 22:57 de Nekunoskuta

ciudat... asta in cazul in care si voi iubiti barbatul pitic, chel si cu pwla mica..

Daca erai atent era vorba de transformarea pe parcursul anilor. Cand barbatii vor cheli, se vor micsora in inaltime si li se va scurta p*&a, DA, ne vom iubi sotii cand vor ajunge asa

Ontopic: Cauta intelesurile ascunse, subtile ale explicatiilor lui. Nu cred ca un barbat care se casatoreste din dragoste nu-si mai iubeste sotia daca ia cateva kg in plus. Sotul meu m-a cunoscut cand eram mai slaba, ne-am casatorit cand m-am mai ingrasat, acum iar am slabit mult si ma cearta ca nu mananc...si mereu a facut dragoste cu mine! Asta e grija unui sot, nu sa nu faca dragoste cu sotia pentru ca are cateva kg in plus.

Ma intreb cum va reactiona cand vei fi gravida

Nimic...
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cu

scris pe 2 aug 2010 12:57 de Danny_DaBoss

la voi poate.. eu si in spital cu perfuzia-n mana imi venea sa ma f** in draci... nu cred ca poate sa fie lipsa de apetit sexual doar dezinteres.
sus

endrill

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i

scris pe 2 aug 2010 14:00 de endrill

Am mai purtat cateva discutii cu el pe parcursul zilei de ieri.Raspunsul lui clar si la obiect este ca ma iubeste dar din simplul fapt ca m-am ingrasat nu il mai atrag.Nu poate,pur si simplu.M-a rugat sa slabesc,pt ca atunci vom fi din nou un cuplu in adevaratul sens.Acum ca imi spune adevarul sau nu...numai el stie.Eu am dubiile mele,dar poate ca barbatii asa gandesc.Nu stiu...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu

scris pe 3 aug 2010 04:05 de Bozgoru

divort.. daia exista divortul sincer.. si din cauza unor probleme de genul..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 3 aug 2010 04:07 de Bozgoru

Am mai purtat cateva discutii cu el pe parcursul zilei de ieri.Raspunsul lui clar si la obiect este ca ma iubeste dar din simplul fapt ca m-am ingrasat nu il mai atrag.Nu poate,pur si simplu.M-a rugat sa slabesc,pt ca atunci vom fi din nou un cuplu in adevaratul sens.Acum ca imi spune adevarul sau nu...numai el stie.Eu am dubiile mele,dar poate ca barbatii asa gandesc.Nu stiu...
de ce va lasati calcate in picioare.. eu nu inteleg asta... "sa slabesc ca altfel sotu nu se mai culca cu mine".. sincer.. dar sinceeer... ar trebui sa te desparti de el.. si apoi sa slabesti pt. tine si numai pt tine..
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 3 aug 2010 05:39 de compot

Am mai purtat cateva discutii cu el pe parcursul zilei de ieri.Raspunsul lui clar si la obiect este ca ma iubeste dar din simplul fapt ca m-am ingrasat nu il mai atrag.

Normal, e om cu capul pe umeri care se respecta. Grasele sunt cele mai nasoale femei(recunosc ca si-o problema personala cu ele)cu care se combina doar: virginii, uratii, prostii si cei cu fetishuri bizare. Incearca neaparat sa slabesti, fa miscare in parc, tine cura de slabire, orice, cauta pe net metode de slabit, fa ceva util pentru relatia ta... in caz ca vrei sa existe si sadureze!

El dinainte de casatorie imi spunea ca nu suporta oamenii grasi..in special femeile(apropo nu am luat decat cateva kg...nu sunt obeza).
Cateva Kg peste cele 70... ?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

scris pe 3 aug 2010 10:04 de Danny_DaBoss

hai sa iti zic o chestie, in primul rand nici mie ca barbat nu m-ar atrage o femeie ponderala, nu imi place estetic, fizic si nici psihic ca sa fie femeia mai mare ca mine sa nu o pot lua in brate...
in al doilea rand toate zic ca vaai, e temporar ca ma apuc sa fac sport si slabesc.. intr-adevar fac sport... 2 zile.. isi da duhu.. apoi te ia cu d-alea ca "Daca ma iubesti ma accepti asa cum sunt".. Hai Nu !
Adica stii ca esti neatragatoare, barbatul de langa tine nu te doreste si plm tu stai si nu faci nimic in privinta asta.. Da dovada de.. lene ?
no offense
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 3 aug 2010 10:33 de valentine

Danny_DaBoss, are dreptate in cazul asta. Sunt mult prea multe cazurile in care la voi "cateva kilograme in plus" inseamna in prima faza 2-3, dupa aceea 8-9, pana ne trezim ca ati pus 14-15 kg!
Si evident, din lipsa chefului de a face ceva in sensul asta si a va ingriji, ne bagati povestea aia cu "daca ma iubesti, ma placi asa cum sunt". Pai mai nene, daca eu ma combin cu tine cand ai 60 kg si ajungem sa ai 75, mi se pare foarte normal sa am o oarecare reticenta in a face sex cu tine. Si mi se pare si un motiv foarte bun pentru a te gandi la despartire!
Daca erati la varsta 40+, cand deja aspectul nu mai conteaza, intelegeam, dar asa...?
Am fost in situatia asta si stiu ce inseamna sa iei o tipa aproape model si sa ajungeti in stadiul in care ea e mai...grea decat tine.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 4 aug 2010 13:18 de Nekunoskuta

...Pai mai nene, daca eu ma combin cu tine cand ai 60 kg si ajungem sa ai 75, mi se pare foarte normal sa am o oarecare reticenta in a face sex cu tine...

Pai mai nene, daca eu ma combin cu tine cand esti brunet, inalt si cu bani iar peste 10 ani ai chelie, cocoasa si esti falimentar ce sa mai fac?

Baieti, dupa raspunsurile voastre va dau un sfat: nu va casatoriti cat timp ganditi asa! O casnicie nu o poti termina peste 2 ani pentru ca sotia a pus 5 kg pe ea, peste 10 pentru ca i s-a last pielea pe fata si pe corp, peste 20 pentru ca e la menopauza si are toane!

A te ingrasa/slabi nu tine neaparat de lene si nesimtire, poate avea si alte cauze si s-ar putea sa le descoperiti in timp chiar la sotia voastra.

Nimic...
sus

b

Guest

scris pe 10 aug 2010 23:08 de b

wow...de 2 ani .nu stiu cum rezisti sincer.Am avut si noi o perioada ca faceam dragoste de 1-2x/sapt si mi e mi se parea rar.Am mers in concediu,ne-am relaxat,a fost super si de atunci facem zilnic,chiar de 2-3x/zi.Bine,incepuseram sa facem mai des inainte sa plecam,dar nici asa des ca acum.
Oricum la voi e alta problema din moment ce ti-a spus ca te-ai ingrasat si de aia inseamna ca nu il mai atragi si nu are rost sa intrebi pe net ce sa faci cand este logic ca trebuie sa slabesti si sa ai o discutie serioasa cu el.Esti sigura ca nu are amanta?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online