Sex salbatic cu profu' de matematica
Sondaj: diareea e cauza tuturor relelor de pe Pamant,inclusiv poluarea ,gripa porcina si criza financiara???
Pagina 1 din 1
elenavacaru
Senior member 53 mesaje
|
Sex salbatic cu profu' de matematica
buna seara,dragii mei!de multa vreme nu v-am mai incantat cu peripetiile mele erotico-fantastice.Am inceput anul scolar cu piciorul drept!Printre cadrele didactice noi se numara si un profesor de matematica(care are probleme cu urdorile dar e f sexos).la ora de matematica de azi m-a scos la tabla,am rezolvat exercitul cu sarguinta si m-am dus la dumnealui cu carnetul de note sa ma premieze cu un calificativ pe masura desi as fi preferat sa ma aprecieze in funduletz cu vreo 2 ciocani..scuze,am vrut sa zic diplome de merit:rolleyes.Am luat carnetul de note si am vazut ca in el e strecurata un biletel mic in care scria frumos caligrafiat "VREAU SA TE IAU IN SEX".S-A incheiat ora ,am asteptat sa iasa din clasa toti colegii mei si m-am indreptat si eu spre usa iar el s-a ridicat de la catedra si mi-a dat o palma la funduletz.Am fugit repede spre baie pt ca am simtit ceva moale si caldut intre buci,cand dau jos chiloteii am constat ca o dadusem in diaree de emotie.Prof a venit dupa mine si a deschis usa la wc spunandu-mi car prefera sa imi dea o palmuta la funduletul golIn situatia de fata va inchipuiti ca trebuia sa il refuz indarjita,altfel m-as fi facut de ras ,insa el sia pus in joc toate forta masculina,m-a prins de mana si m-a sucit cu spatele la el ,mi-a dat pantalonii cu tot chilotei josam incercat din rasputeri sa ma opun insa realitatea era cruda era chiar in fata lui,mi-a vazut funduletul murdar de fecale lichide extinse pe toata fesa stangacand a vazut el a fugit oripilat.Ce credeti??ce parere si-o fi facut despre mine??oare o sa ma lase corijenta??
va pup pe botic
|
sus |
|
simosimina
Expert member 4400 mesaje
|
Re: sex salbatic cu profu de matematica
buna seara,dragii mei!de multa vreme nu v-am mai incantat cu peripetiile mele erotico-fantastice.Am inceput anul scolar cu piciorul drept!Printre cadrele didactice noi se numara si un profesor de matematica(care are probleme cu urdorile dar e f sexos).la ora de matematica de azi m-a scos la tabla,am rezolvat exercitul cu sarguinta si m-am dus la dumnealui cu carnetul de note sa ma premieze cu un calificativ pe masura desi as fi preferat sa ma aprecieze in funduletz cu vreo 2 ciocani..scuze,am vrut sa zic diplome de merit:rolleyes.Am luat carnetul de note si am vazut ca in el e strecurata un biletel mic in care scria frumos caligrafiat "VREAU SA TE IAU IN SEX ".S-A incheiat ora ,am asteptat sa iasa din clasa toti colegii mei si m-am indreptat si eu spre usa iar el s-a ridicat de la catedra si mi-a dat o palma la funduletz .Am fugit repede spre baie pt ca am simtit ceva moale si caldut intre buci,cand dau jos chiloteii am constat ca o dadusem in diaree de emotie .Prof a venit dupa mine si a deschis usa la wc spunandu-mi car prefera sa imi dea o palmuta la funduletul gol In situatia de fata va inchipuiti ca trebuia sa il refuz indarjita,altfel m-as fi facut de ras ,insa el sia pus in joc toate forta masculina,m-a prins de mana si m-a sucit cu spatele la el ,mi-a dat pantalonii cu tot chilotei jos am incercat din rasputeri sa ma opun insa realitatea era cruda era chiar in fata lui,mi-a vazut funduletul murdar de fecale lichide extinse pe toata fesa stanga cand a vazut el a fugit oripilat.Ce credeti??ce parere si-o fi facut despre mine??oare o sa ma lase corijenta??
Eşti bun/ă la aberat. Vorbesc foarte serios. Te va căuta managerul meu să-ţi facă o propunere pentru o publicaţie în revista "Sunt prost, dar am inspiraţie". Multă baftă în continuare!
“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: sex salbatic cu profu de matematica
Eşti bun/ă la aberat. Vorbesc foarte serios. Te va căuta managerul meu să-ţi facă o propunere pentru o publicaţie în revista "Sunt prost, dar am inspiraţie". Multă baftă în continuare!
Ma intreb daca de data asta a nimerit sectiunea potrivita sau a ajutat-o unul din colegii moderatori....!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
elenavacaru
Senior member 53 mesaje
|
Re: Re: Re: sex salbatic cu profu de matematica
nu s-a pus problema sa ma directioneze cineva am fost bine intentionata si v-am usurat munca
va pup pe botic
|
sus |
|
Zambila
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: sex salbatic cu profu de matematic
scris pe 25 sep 2009 18:13 de Zambila
nu s-a pus problema sa ma directioneze cineva am fost bine intentionata si v-am usurat munca
si numele tau spune totul)...partea q vacaru.
|
sus |
|
McLove
Expert member 3587 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: sex salbatic cu profu de matem
scris pe 25 sep 2009 18:19 de McLove
oh, foarte sexy, chiloteii maro...Iti recomand un sul de hartie igienica.
Cat ai stat sa scrii aceasta poveste de dragoste?
Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
sus |
|
simosimina
Expert member 4400 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex salbatic cu profu de m
oh, foarte sexy, chiloteii maro...Iti recomand un sul de hartie igienica.
Cat ai stat sa scrii aceasta poveste de dragoste?
) nu cred că a stat mult, pt că atât îl/o duce capul) e "expert/ă" în acest domeniu..al aberaţiilor.
“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
|
sus |
|
mandarina
Veteran member 295 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex salbatic cu profu
DOAMNE
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Sex salbatic cu profu' de matematica
scris pe 26 sep 2009 17:42 de Bozgoru
buna seara,dragii mei!de multa vreme nu v-am mai incantat cu peripetiile mele erotico-fantastice.Am inceput anul scolar cu piciorul drept!Printre cadrele didactice noi se numara si un profesor de matematica(care are probleme cu urdorile dar e f sexos).la ora de matematica de azi m-a scos la tabla,am rezolvat exercitul cu sarguinta si m-am dus la dumnealui cu carnetul de note sa ma premieze cu un calificativ pe masura desi as fi preferat sa ma aprecieze in funduletz cu vreo 2 ciocani..scuze,am vrut sa zic diplome de merit:rolleyes.Am luat carnetul de note si am vazut ca in el e strecurata un biletel mic in care scria frumos caligrafiat "VREAU SA TE IAU IN SEX ".S-A incheiat ora ,am asteptat sa iasa din clasa toti colegii mei si m-am indreptat si eu spre usa iar el s-a ridicat de la catedra si mi-a dat o palma la funduletz .Am fugit repede spre baie pt ca am simtit ceva moale si caldut intre buci,cand dau jos chiloteii am constat ca o dadusem in diaree de emotie .Prof a venit dupa mine si a deschis usa la wc spunandu-mi car prefera sa imi dea o palmuta la funduletul gol In situatia de fata va inchipuiti ca trebuia sa il refuz indarjita,altfel m-as fi facut de ras ,insa el sia pus in joc toate forta masculina,m-a prins de mana si m-a sucit cu spatele la el ,mi-a dat pantalonii cu tot chilotei jos am incercat din rasputeri sa ma opun insa realitatea era cruda era chiar in fata lui,mi-a vazut funduletul murdar de fecale lichide extinse pe toata fesa stanga cand a vazut el a fugit oripilat.Ce credeti??ce parere si-o fi facut despre mine??oare o sa ma lase corijenta?? doamne cat am ras.. nota 10 pt elena
|
sus |
|
DonOmarAlger
Guest
|
scris pe 26 sep 2009 19:03 de DonOmarAlger
buna seara,dragii mei!de multa vreme nu v-am mai incantat cu peripetiile mele erotico-fantastice.Am inceput anul scolar cu piciorul drept!Printre cadrele didactice noi se numara si un profesor de matematica(care are probleme cu urdorile dar e f sexos).la ora de matematica de azi m-a scos la tabla,am rezolvat exercitul cu sarguinta si m-am dus la dumnealui cu carnetul de note sa ma premieze cu un calificativ pe masura desi as fi preferat sa ma aprecieze in funduletz cu vreo 2 ciocani..scuze,am vrut sa zic diplome de merit:rolleyes.Am luat carnetul de note si am vazut ca in el e strecurata un biletel mic in care scria frumos caligrafiat "VREAU SA TE IAU IN SEX ".S-A incheiat ora ,am asteptat sa iasa din clasa toti colegii mei si m-am indreptat si eu spre usa iar el s-a ridicat de la catedra si mi-a dat o palma la funduletz .Am fugit repede spre baie pt ca am simtit ceva moale si caldut intre buci,cand dau jos chiloteii am constat ca o dadusem in diaree de emotie .Prof a venit dupa mine si a deschis usa la wc spunandu-mi car prefera sa imi dea o palmuta la funduletul gol In situatia de fata va inchipuiti ca trebuia sa il refuz indarjita,altfel m-as fi facut de ras ,insa el sia pus in joc toate forta masculina,m-a prins de mana si m-a sucit cu spatele la el ,mi-a dat pantalonii cu tot chilotei jos am incercat din rasputeri sa ma opun insa realitatea era cruda era chiar in fata lui,mi-a vazut funduletul murdar de fecale lichide extinse pe toata fesa stanga cand a vazut el a fugit oripilat.Ce credeti??ce parere si-o fi facut despre mine??oare o sa ma lase corijenta?? ti-ai pierdut din amuzament ....am citit si alte topicuri ale tale si erau mai interesante .....cu asta ai dat rateu
|
sus |
|
1996leo
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 26 sep 2009 22:35 de 1996leo
buna seara,dragii mei!de multa vreme nu v-am mai incantat cu peripetiile mele erotico-fantastice.Am inceput anul scolar cu piciorul drept!Printre cadrele didactice noi se numara si un profesor de matematica(care are probleme cu urdorile dar e f sexos).la ora de matematica de azi m-a scos la tabla,am rezolvat exercitul cu sarguinta si m-am dus la dumnealui cu carnetul de note sa ma premieze cu un calificativ pe masura desi as fi preferat sa ma aprecieze in funduletz cu vreo 2 ciocani..scuze,am vrut sa zic diplome de merit:rolleyes.Am luat carnetul de note si am vazut ca in el e strecurata un biletel mic in care scria frumos caligrafiat "VREAU SA TE IAU IN SEX ".S-A incheiat ora ,am asteptat sa iasa din clasa toti colegii mei si m-am indreptat si eu spre usa iar el s-a ridicat de la catedra si mi-a dat o palma la funduletz .Am fugit repede spre baie pt ca am simtit ceva moale si caldut intre buci,cand dau jos chiloteii am constat ca o dadusem in diaree de emotie .Prof a venit dupa mine si a deschis usa la wc spunandu-mi car prefera sa imi dea o palmuta la funduletul gol In situatia de fata va inchipuiti ca trebuia sa il refuz indarjita,altfel m-as fi facut de ras ,insa el sia pus in joc toate forta masculina,m-a prins de mana si m-a sucit cu spatele la el ,mi-a dat pantalonii cu tot chilotei jos am incercat din rasputeri sa ma opun insa realitatea era cruda era chiar in fata lui,mi-a vazut funduletul murdar de fecale lichide extinse pe toata fesa stanga cand a vazut el a fugit oripilat.Ce credeti??ce parere si-o fi facut despre mine??oare o sa ma lase corijenta?? Esti sarita calumea de pe fix sau nu mai mie mi se pare?!
|
sus |
|
crisexpert
Expert member 514 mesaje
|
Re: Re: Sex salbatic cu profu' de matematica
mmmiisto
De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
|
sus |
|
tiby
Veteran member 366 mesaje
|
scris pe 5 nov 2009 04:42 de tiby
buna seara,dragii mei!de multa vreme nu v-am mai incantat cu peripetiile mele erotico-fantastice.Am inceput anul scolar cu piciorul drept!Printre cadrele didactice noi se numara si un profesor de matematica(care are probleme cu urdorile dar e f sexos).la ora de matematica de azi m-a scos la tabla,am rezolvat exercitul cu sarguinta si m-am dus la dumnealui cu carnetul de note sa ma premieze cu un calificativ pe masura desi as fi preferat sa ma aprecieze in funduletz cu vreo 2 ciocani..scuze,am vrut sa zic diplome de merit:rolleyes.Am luat carnetul de note si am vazut ca in el e strecurata un biletel mic in care scria frumos caligrafiat "VREAU SA TE IAU IN SEX ".S-A incheiat ora ,am asteptat sa iasa din clasa toti colegii mei si m-am indreptat si eu spre usa iar el s-a ridicat de la catedra si mi-a dat o palma la funduletz .Am fugit repede spre baie pt ca am simtit ceva moale si caldut intre buci,cand dau jos chiloteii am constat ca o dadusem in diaree de emotie .Prof a venit dupa mine si a deschis usa la wc spunandu-mi car prefera sa imi dea o palmuta la funduletul gol In situatia de fata va inchipuiti ca trebuia sa il refuz indarjita,altfel m-as fi facut de ras ,insa el sia pus in joc toate forta masculina,m-a prins de mana si m-a sucit cu spatele la el ,mi-a dat pantalonii cu tot chilotei jos am incercat din rasputeri sa ma opun insa realitatea era cruda era chiar in fata lui,mi-a vazut funduletul murdar de fecale lichide extinse pe toata fesa stanga cand a vazut el a fugit oripilat.Ce credeti??ce parere si-o fi facut despre mine??oare o sa ma lase corijenta??
Fato tu ne omori cu fanteziile tale)
|
sus |
|
sweety16
Expert member 1226 mesaje
|
Sti e foarte ciudata ca indiferent de cat de prosta esti scriitotusi corect...chiar si in mesajele care mi le trimiti pe privat si ma injuri...
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
|
sus |
|
Maria77
Senior member 124 mesaje
|
scris pe 22 nov 2009 13:26 de Maria77
Mi s-a facut scarba. Alta data cand mai inventezi povesti scrie una mai frumoasa. Nu as vrea sa fiu in locul tau
Maria
|
sus |
|
sweety16
|
Re: Re: Re: Sex salbatic cu profu' de matematica
Si e ft atent la detalii.
Dupa parerea mea e un el.
Dar daca tot ai fantezii si vrei sa ni le impartasesti incearca sa eviti detaliile alea scarboase.
Mie imi plac povestile lui/ei.Sunt foarte amuzante si pline de protie incat ma fac sa-mi imaginez pana unde poate ajunge cretinismul din anumite persoane si cat de penibile pot deveni acestea.
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
buna seara,dragii mei!de multa vreme nu v-am mai incantat cu peripetiile mele erotico-fantastice.Am inceput anul scolar cu piciorul drept!Printre cadrele didactice noi se numara si un profesor de matematica(care are probleme cu urdorile dar e f sexos).la ora de matematica de azi m-a scos la tabla,am rezolvat exercitul cu sarguinta si m-am dus la dumnealui cu carnetul de note sa ma premieze cu un calificativ pe masura desi as fi preferat sa ma aprecieze in funduletz cu vreo 2 ciocani..scuze,am vrut sa zic diplome de merit:rolleyes.Am luat carnetul de note si am vazut ca in el e strecurata un biletel mic in care scria frumos caligrafiat "VREAU SA TE IAU IN SEX ".S-A incheiat ora ,am asteptat sa iasa din clasa toti colegii mei si m-am indreptat si eu spre usa iar el s-a ridicat de la catedra si mi-a dat o palma la funduletz .Am fugit repede spre baie pt ca am simtit ceva moale si caldut intre buci,cand dau jos chiloteii am constat ca o dadusem in diaree de emotie .Prof a venit dupa mine si a deschis usa la wc spunandu-mi car prefera sa imi dea o palmuta la funduletul gol In situatia de fata va inchipuiti ca trebuia sa il refuz indarjita,altfel m-as fi facut de ras ,insa el sia pus in joc toate forta masculina,m-a prins de mana si m-a sucit cu spatele la el ,mi-a dat pantalonii cu tot chilotei jos am incercat din rasputeri sa ma opun insa realitatea era cruda era chiar in fata lui,mi-a vazut funduletul murdar de fecale lichide extinse pe toata fesa stanga cand a vazut el a fugit oripilat.Ce credeti??ce parere si-o fi facut despre mine??oare o sa ma lase corijenta?? Ai un 10 de la mine...
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
Natalya
Senior member 110 mesaje
|
scris pe 18 apr 2010 20:21 de Natalya
ce imaginatie bogata
Nu vei sti niciodata ce inseamna binele pana nu cunosti raul!
|
sus |
|
Machiavelli
Expert member 1640 mesaje
|
ioi mamy...
Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
|
sus |
|
Ionutz
Guest
|
scris pe 14 mai 2010 07:29 de Ionutz
Asa si numele tau e Marghioala sau Asfaltina ...
|
sus |
|
elenavacaru
Senior member 53 mesaje
|
Sti e foarte ciudata ca indiferent de cat de prosta esti scriitotusi corect...chiar si in mesajele care mi le trimiti pe privat si ma injuri...
stii* se scrie...
va pup pe botic
|
sus |
|
sweety16
|
stii* se scrie...
Nu mi-a fost dor de tine...dar da ai dreptate am omis un "i". Si? Care e problema ta? vroai sa ne arati ca stii sa scrii sau ce?
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
scris pe 1 aug 2010 17:40 de SORIN28
stii* se scrie...
Daca vroiai sa te afirmi, incepeai cu litera de tipar. Asa nu ai facut decat sa demonstrezi ca nici tu nu stii prea multe "vacarule".
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Sex salbatic cu profu' de matemati
scris pe 1 aug 2010 20:48 de Arayas
PENTRU ELENA DE LA PROFESOR:
"Draga Elena,
Sa stii ca ai inteles gresit comportamentul meu din acea zi. Esti foarte sexoasa si ma inebunesti zilnic cand te vad cu carnetelul in mana. E inutil sa-ti spun ca nu sunt suparat pe tine, din contra, nimic nu s-a schimbat. Uite, ieri cand te-ai scarpinat in c*r la tabla am avut o erectie de n-am putut sa plec din clasa nici dupa pauza...mi se blocase penisul in sertarul de la catedra. Abia m-a scos aia de rusa din clasa (mi s-a culcat instantaneu cand am vazut-o, ca ea ar fi frumoasa dar o strica peruca, dintii de tabla, proteza de la picior si o tata de cauciuc). Pe scurt, draga Elena, nu trebuie sa lasam nefericitele fluide corporale sa ne desparta! Eu am reactionat asa dintr-un motiv simplu: cand ti-am vazut bucile goale, m-am c*cat pe mine de emotie!
Cu drag,
Profesorul "
Dragostea invinge. Pe cine, ce, nu mai conteaza!
http://babayuga.blogspot.ro/
|
sus |
|
ThT
Expert member 1423 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sex salbatic cu profu' de mate
scris pe 2 aug 2010 20:35 de ThT
...
Nu ne faci favoarea de a disparea din nou de pe forum?
Behind my smile is everything you'll never understand!
|
sus |
|
Coco1st
Senior member 84 mesaje
|
scris pe 4 aug 2010 01:49 de Coco1st
ai mai mult de un neuron?
Iubeste! Gusta din acest sentiment,n-ai nimic de regretat!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|