Altceva decat sex!:))

Pagina 2 din 2
«   1   2

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 5 apr 2004 23:17 de YLoveCamelia

Citind laborioasa explicatiune stiintifica, a tinerei noastre sperante infector,nu m-am putut retine in a nu elabora urmatoarea teorema:

TEOREMA:Legaturile firave intre cei doi neuroni pe care-i poseda,cate un (L)user pe aici, se pot rupe dramatic,atunci cind specimenul in cauza este pus in fata unui ecran in mod text!

P.S.Idem

nici nu te ai referit la ai cui neuroni bat la ochi cel mai t a r e.
no ..no

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 5 apr 2004 23:36 de YLoveCamelia

Levi stai jos: 5!
1.Un om normal are in jur de 10 miliarde!
Eu sunt blonda si am vreo 12 miliarde!
2.Neuronii nu se regenereaza in situatii speciale, ci prin exercitii si efort intelectual!

vad ca vreii sa fii subtila scotand la iveala o idee pe care probabil o crezi dar o acoperi cu tenta de
ca sa fie subtila..
subtil o ce etsi :P

in rest subscriu ( in postul asta ).

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 6 apr 2004 00:09 de Aluka

vad ca vreii sa fii subtila scotand la iveala o idee pe care probabil o crezi dar o acoperi cu tenta de
ca sa fie subtila..
subtil o ce etsi :P

in rest subscriu ( in postul asta ).

Iar te-am prins fara textul pregatit in Word!Devine obisnuinta si se transforma in obicei..!Nu e bine pentru imaginea ta..!
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 6 apr 2004 20:30 de YLoveCamelia

Iar te-am prins fara textul pregatit in Word!Devine obisnuinta si se transforma in obicei..!Nu e bine pentru imaginea ta..!

huh ?.. nevermind

dualis

Veteran member
478 mesaje

Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 8 iul 2004 01:15 de dualis

Am si eu un fix!
Neuronii!
Stie cineva ce sunt de fapt neuronii?
Cati neuroni are un om normal?
Cum se regenereaza?
De ce se distrug?

Neuronul este unitatea structurala si functionala a sistemului nervos.
Numarul : 50 miliarde !
14 miliarde numai in scoarta cerebrala (sau cortexul cerebral - sediul constiintei si al limbajului).
Despre regenerarea neuronala, deocamdata, doar teorii si sperante.
Zilnic se distrug peste 100.000, deci in 80 de ani pierdem cam 10% din neuroni.

"si-mi spun : du-te dracului de viata, ca frumoasa mai esti !"
(C. Noica)

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

Re: Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 8 iul 2004 20:55 de Wizard20

Neuronii sunt celulele de baza ale sistemului nervos.
Un om normal are cateva sute de milioane. O blonda are unul foarte singuratic.
Neuronii nu se reproduc si se regenereaza doar in situatii speciale.
Se distrug din cauza comelor alcoolice repetate.

Cu raspunsul celorlanti si al tau in special ma faceti sa ajung la urmatoarea concluzie "Citesti o carte ...te relaxezi ...Citesti pe forum te ENERVEZI!" Dupa cum ziceai mai sus un om normal are nus cate milioane de neuroni ...blondele nu fac parte din specia umana sau nu am inteles yo bine? A ..si sa stii ca ai fii foarte surprins cat de de despteapta poate sa fie o BLONDA..da am scris bine o BLONDA ..care poate sa aiba IQ-ul cu mult mai mare decat al tau! Si de unde stiti voi cati neuroni aveti mai(intrebarea asta este adresata in special pentru SABBA) iati numarat cumva! Sa imi ziceti si mie cum a-ti facut sa vad shi yo cati am ok? Raspunsuri mai stupide decat astea nu am mai vazut pana acum!

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 iul 2004 01:40 de ExoticDream

Cu raspunsul celorlanti si al tau in special ma faceti sa ajung la urmatoarea concluzie "Citesti o carte ...te relaxezi ...Citesti pe forum te ENERVEZI!" Dupa cum ziceai mai sus un om normal are nus cate milioane de neuroni ...blondele nu fac parte din specia umana sau nu am inteles yo bine? A ..si sa stii ca ai fii foarte surprins cat de de despteapta poate sa fie o BLONDA..da am scris bine o BLONDA ..care poate sa aiba IQ-ul cu mult mai mare decat al tau! Si de unde stiti voi cati neuroni aveti mai(intrebarea asta este adresata in special pentru SABBA) iati numarat cumva! Sa imi ziceti si mie cum a-ti facut sa vad shi yo cati am ok? Raspunsuri mai stupide decat astea nu am mai vazut pana acum!

Dupa cum se observa, levi a luat 5 pt prestatia la ora de anatomie, nu s-a priceput sa numere constiincios! N-o lua si tu in serios, uneori mai glumim si noi pe-aici....intre posturi ca cel privind violata semiviolata careia i-a semiplacut, ciudatul care si-a taia atza cu cutterul, injuraturi si alte aberatii, ne mai amuzam cateodata....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

arpad

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 10 iul 2004 22:50 de arpad

bile anlale sex in grou ffm ciorapi si exxtaz

ARPAD
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 11 iul 2004 14:57 de FireSoul

bile anlale sex in grou ffm ciorapi si exxtaz

Aberatii, discutii off topic, tot felu' de redusi...aduna-i, doamne, shi da-le foc!

Save water! drink beer!!!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 11 iul 2004 17:43 de sabba

Cum am numarat!
Pur si simplu: 1,2,3,4....s.a.m.d la 11,8 miliarde trebuie sa recunosc ca m-am plictisit!Si m-ai trebuie sa recunosc ca am rotunjit! M-ai prins acum, na!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 12 iul 2004 16:16 de ExoticDream

Cum am numarat!
Pur si simplu: 1,2,3,4....s.a.m.d la 11,8 miliarde trebuie sa recunosc ca m-am plictisit!Si m-ai trebuie sa recunosc ca am rotunjit! M-ai prins acum, na!

Bine ca ai ce numara! Altora le sunt suficiente degetele de la o mana.....pt numarat, nu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dualis

Veteran member
478 mesaje

scris pe 12 iul 2004 21:07 de dualis

Bine ca ai ce numara! Altora le sunt suficiente degetele de la o mana.....pt numarat, nu?

Destepte degete.

Câinii tãi sãlbatici vor sã fie liberi
I want you to hit me as hard as you can !
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 12 iul 2004 23:38 de Infector

Vorbesti din propria ta experienta

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 13 iul 2004 12:05 de ExoticDream

Vorbesti din propria ta experienta

Te inseli! Din a ta! Si vis-a-vis de numarat, si...restul!!!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Altceva decat sex!:))

scris pe 13 iul 2004 12:43 de Infector

Te inseli! Din a ta! Si vis-a-vis de numarat, si...restul!!!

Moama m-ai spart la faza asta.Da , te cred pe cuvant , daca spui tu

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

hhh

Guest

scris pe 24 dec 2004 15:39 de hhh

NOTIUNI GENERALE DESPRE
SISTEMUL NERVOS SI ANALIZATORI

SISTEMUL NERVOS – reprezinta totalitatea organelor formate din neuroni si celule gliale, caracteristice omului si animalelor, cu rolul fiziologic de a transmite excitatiile organelor receptoare externe sau interne, cu caracter informativ, spre segmentul central, unde are loc analiza informatiei si sinteza reactiei de raspuns care pe caile motoare ajung la organele efectoare. Pe baza legaturilor nervoase, organele corpului functioneaza coordonat corespunzator interesului momentan al organismului, constituind un sistem unitar. In descrierea sistemului nervos se deosebeste sistemul nervos periferic si sistemul nervos central. Primul cuprinde nervii si ganglionii situati in afara masei sistemului nervos central, iar cel din urma inseamna ansamblul maduvei spinarii si creierului. Privit sub un alt aspect se deosebeste sistemul nervos somatic si vegetativ. Sistemul nervos somatic cuprinde organele si elementele nervoase prin care se realizeaza toate actele constiente, care pun organismul in relatie cu mediul extern, iar sistemul nervos vegetativ (numit in descrierile mai vechi si sistem nervos autonom), reprezinta totalitatea structurilor nervoase, prin care se coordoneaza activitatea organelor interne, in mod i
sus

hhh

Guest

scris pe 24 dec 2004 15:39 de hhh

NOTIUNI GENERALE DESPRE
SISTEMUL NERVOS SI ANALIZATORI

SISTEMUL NERVOS – reprezinta totalitatea organelor formate din neuroni si celule gliale, caracteristice omului si animalelor, cu rolul fiziologic de a transmite excitatiile organelor receptoare externe sau interne, cu caracter informativ, spre segmentul central, unde are loc analiza informatiei si sinteza reactiei de raspuns care pe caile motoare ajung la organele efectoare. Pe baza legaturilor nervoase, organele corpului functioneaza coordonat corespunzator interesului momentan al organismului, constituind un sistem unitar. In descrierea sistemului nervos se deosebeste sistemul nervos periferic si sistemul nervos central. Primul cuprinde nervii si ganglionii situati in afara masei sistemului nervos central, iar cel din urma inseamna ansamblul maduvei spinarii si creierului. Privit sub un alt aspect se deosebeste sistemul nervos somatic si vegetativ. Sistemul nervos somatic cuprinde organele si elementele nervoase prin care se realizeaza toate actele constiente, care pun organismul in relatie cu mediul extern, iar sistemul nervos vegetativ (numit in descrierile mai vechi si sistem nervos autonom), reprezinta totalitatea structurilor nervoase, prin care se coordoneaza activitatea organelor interne, in mod inconstient. Aceste impartiri sunt in primul rand didactice, deoarece sistemul nervos este un tot unitar,care intr-o stransa interactiune cu sistemul endocrin constituie sistemul neuro-endocrin, sistemul reglator si coordonator al tuturor functiilor organismului.

ANALIZATOR (ANALIZOR) – Denumire data de Pavlov unui complex structural, care are rolul de a analiza excitatiile cu care organismul vine in contact; orice analizator este compus din trei parti esentiale: un receptor (capatul periferic), format di organul de simt (ureche, ochi…, o cale de transmitere reprezentata de nerv si de un centru senzorial (capatul central), localizat in scoarta cerebrala. Exemple de analizatori: vizual, acustic, gustativ,olfactiv.tactil. Activitatea de analiza a scoartei cerebrale se face pe baza senzatiilor ce se produc in centrii de proectie corticali in urma excitatiilor venite prin analizatori.

DATE DE ANATOMIE SI FIZIOLOGIE
A SISTEMULUI NERVOS

Functia de baza a sistemului nervos este de a mentine unitatea dintre organism si mediul inconjurator si de a coordona si regla activitatea tuturor organelor si sistemelor care alcatuiesc organismul.
In raport cu aceste doua functii principale, sistemul nervos, desi unitar, este subimpartit in doua parti:
1) sistemul nervos somatic sau al vietii de relatie ce asigura legatura organismului cu mediul inconjurator si
2) sistemul nervos vegetativ, zis si autonom, ce asigura coordonarea functionarii organelor interne (asigura homeostazia).
1. Sistemul nervos somatic sau al vietii de relatie este alcatuit de:
a) sistemul nervos central si
b) sistemul nervos periferic.
a) Sistemul nervos central este constituit din:
- encefal, format din: emisferele cerebrale, diencefalul, cerebelul si trunchiul cerebral (mezencefalul, puntea Varoli, bulbul rahidian);
- maduva spinarii.
b) Sistemul nervos periferic este alcatuit din:
- nervii cerebrali sau cranieni si
- nervii spinali.
2. Sistemul nervos vegetativ simpatic si parasimpatic este format din:
- portiunea centrala situata in: trunchiul cerebral si maduva spinarii;
- portiunea periferica alcatuita din: ganglionii vegetativi si fibre nervoase vegetative.
Sistemul nervos central, format din creier si maduva spinarii, se dezvolta din santul neural dorsal, creierul aparand in portiunea anterioara a acestuia. Ultimul element de dezvoltare a creierului (adica partea lui cea mai noua) este scoarta cerebrala.

NEURONUL – celula nervoasa, este elementul morfofunctional al sistemului nervos . El este format dintr-un corp celular, un numar de prelungiri numite dendrite si de o prelungire mai mare, axonul (cilindrax), care intra in legatura cu alti neuroni, respectiv cu dendritele acestora. Locul de intalnire a axonului cu dendritele se numeste sinapsa, aceasta permite trecerea influxului nervos de la o celula la alta prin intermediul mediatorilor chimici de tip adrenalina si acetilcolina. Forma si dimensiunile neuronilor variaza dupa rolul pe care il au. Cele mai importante categorii de neuroni sunt: neuronii motorii, neuronii senzitivi, neuronii senzoriali, neuronii simpatici, neuronii parasimpatici etc…
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 25 dec 2004 21:12 de nemesis

Citeste mai sus, scumpete Infector! Iata ce-ti lipseste!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

monik

Guest

scris pe 17 oct 2005 14:03 de monik

[neuronii suntcelule nervoase ce alcatuiesc sistemul nostru nervos.ei nu se regenereaza.ne nastem cu aprox.:20-60 miliarde de neuroni(depinde ce material citesti)si pe parcursul vietii pierdem cantitati importante.
sus

me . s

Guest

scris pe 7 oct 2009 10:49 de me . s

neuronul = celula inalt specializata care reprezinta unitatea structurala si functionala a sistemului nervos . Daca nu le asiguri conditiile necesare (oxigen , glucoza etc. ) GATA ! bye-bye neuroni . Asta mai stiu si eu din clasa a7a . Acum am vreo 20 de ani . Si dak n-ai inteles axista google ; Ai auzis kumva de search :| ? Si mai intreaba si u prof. de biologie
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online