Cheaguri negre de sange

Pagina 1 din 1
1

drooz

Veteran member
156 mesaje

Cheaguri negre de sange

scris pe 14 aug 2010 03:35 de drooz

salut all , ce vreau sa va intreb este ca : pretena mea prezinta scurgeri gen cheaguri de sange negre , si e cam speriata ea are aceasta problema de vreo 2 ani dar ii e rusina sa vorbeasca despre asta asa ca mam gandit eu sa postez , am rugato sa mearga la ginecolog dar din pacate nu vrea .cica ii curge o chestie maronie eu nu stiu nu ma pricep la chestii de genu , voua vi sa mai intamplat fetelor ? se poate sa fie de la vreo sarcina ceva ,ca akm in ultimul timp ia revenit ,iar stopul ia intarziat vreo 4 zile precizez ca nu a trecut cine stie ce timp de cand nu mei e virgina ma gandesc la ceva dereglari in organism na voi stiti mai bine deci ? .....

imi cer scuze daca sa mai postat ceva de genu si scz poate mam exprimat gresit

jhon
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: cHeaguri negre de sange ::(:(:-ss

scris pe 14 aug 2010 09:58 de DaNNY_DiViNO

asta cand ? cand e pe ciclu ?

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: cHeaguri negre de sange ::(:(:-ss

scris pe 14 aug 2010 13:28 de drooz

asta cand ? cand e pe ciclu ?
nu , ii vine asa de aiurea ,eu am intr poate asa se manifesta ciclul:|:|

jhon
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 14 aug 2010 14:39 de Randunik

salut all , ce vreau sa va intreb este ca : pretena mea prezinta scurgeri gen cheaguri de sange negre , si e cam speriata ea are aceasta problema de vreo 2 ani dar ii e rusina sa vorbeasca despre asta asa ca mam gandit eu sa postez , am rugato sa mearga la ginecolog dar din pacate nu vrea .cica ii curge o chestie maronie eu nu stiu nu ma pricep la chestii de genu , voua vi sa mai intamplat fetelor ? se poate sa fie de la vreo sarcina ceva ,ca akm in ultimul timp ia revenit ,iar stopul ia intarziat vreo 4 zile precizez ca nu a trecut cine stie ce timp de cand nu mei e virgina ma gandesc la ceva dereglari in organism na voi stiti mai bine deci ? .....

Scurgerile maronii pot fi efectul unei raceli sau pot fi si chisturi ovariene.cel mai bine ar fii sa mearga la un ginecolog
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 14 aug 2010 14:54 de victoria_ok

Iti dai seama ca fata asta are aceasta problema de 2 ANI. Oare chiar parintii nu se intereseaza de sanatatea ei?
Trimite-o numai decit la ginecolog, fara multe ezitari. Sau daca se teme mergi cu ea.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 14 aug 2010 15:20 de sweety16

Iti dai seama ca fata asta are aceasta problema de 2 ANI. Oare chiar parintii nu se intereseaza de sanatatea ei?
Trimite-o numai decit la ginecolog, fara multe ezitari. Sau daca se teme mergi cu ea.

Sau poate fata nu are 14 ani si poate sa mearga si singurica la ginecolog.Daca ea e inconstienta nu ai cum sa o duci fortat la doctor.Si nu cred ca e deloc normal, spui ca e speriata dar nu prea se observa...si a mai stat si 2 ani asa...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: cHeaguri negre de sange ::(:(:-ss

scris pe 14 aug 2010 15:59 de drooz

ea are 17 ani ,eu tot incerc sa o conving ,ea asa zice ca de cca 2 ani are chesti asta voua vi sa mai intamplat ? sau ati mai auzit\?

jhon
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sange ::(:(:-ss

scris pe 14 aug 2010 16:28 de alinutzaa

ea are 17 ani ,eu tot incerc sa o conving ,ea asa zice ca de cca 2 ani are chesti asta voua vi sa mai intamplat ? sau ati mai auzit\?

Mmmm...ciudat! Dar tu cumva ai vazut aceste " cheaguri" pe care le are ea " de 2 ani"? Ca banuiesc ca daca ii esti cea mai buna prietena, trebuia sa iti fi aratat la un moment dat.Poate le are, nu zic nu. Dar sa fim seriosi, de 2 ani? Chiar asa de imatura e la 17 anisori ai ei, sa nu se ingrijoreze, sa nu se duca la ginecolog?
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sange ::(:(:

scris pe 14 aug 2010 17:06 de drooz

Mmmm...ciudat! Dar tu cumva ai vazut aceste " cheaguri" pe care le are ea " de 2 ani"? Ca banuiesc ca daca ii esti cea mai buna prietena, trebuia sa iti fi aratat la un moment dat.Poate le are, nu zic nu. Dar sa fim seriosi, de 2 ani? Chiar asa de imatura e la 17 anisori ai ei, sa nu se ingrijoreze, sa nu se duca la ginecolog?
sunt prietenul ei nu prietena ) nu am vazut niciodata doar ce mi-a zis ea , nush dc dar nu vrea sa mearga la ginecolog+ ca nu vrea k mama ei sa afle ca numai este virgina .. cred k si asta ar fi un motiv ... dar ce sunt acele cheaguri ????

jhon
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sange ::

scris pe 14 aug 2010 17:17 de alinutzaa

sunt prietenul ei nu prietena ) nu am vazut niciodata doar ce mi-a zis ea , nush dc dar nu vrea sa mearga la ginecolog+ ca nu vrea k mama ei sa afle ca numai este virgina .. cred k si asta ar fi un motiv ... dar ce sunt acele cheaguri ????

Aaaa... Scuze. Am crezut ca esti prietena ei cea mai buna!... Da asta e motivul pentru care ea nu vrea sa mearga la ginecolog cu mama ei! Dar se poate duce singura, sau cu tine pentru o consulatie! O primestie orice ginecolog, indiferent daca e minora! Ca doar se duce sa puna niste intrebari nicidecum pentru vreo interventie! Asa ca ia-o frumos de o manuta si du-o la ginecolog, ca nu-i de gluma! Nu stiu de la ce sunt aceste cheaguri. Nu am avut parte de asa ceva si nu cunosc pe nimeni care sa fi avut asa ceva!.. E ciudat... Poate are probleme acolo jos, ca altfel nu-mi explic.Ca nah... doar de 2 ani i se intampla asta
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sang

scris pe 14 aug 2010 18:20 de drooz

Aaaa... Scuze. Am crezut ca esti prietena ei cea mai buna!... Da asta e motivul pentru care ea nu vrea sa mearga la ginecolog cu mama ei! Dar se poate duce singura, sau cu tine pentru o consulatie! O primestie orice ginecolog, indiferent daca e minora! Ca doar se duce sa puna niste intrebari nicidecum pentru vreo interventie! Asa ca ia-o frumos de o manuta si du-o la ginecolog, ca nu-i de gluma! Nu stiu de la ce sunt aceste cheaguri. Nu am avut parte de asa ceva si nu cunosc pe nimeni care sa fi avut asa ceva!.. E ciudat... Poate are probleme acolo jos, ca altfel nu-mi explic.Ca nah... doar de 2 ani i se intampla asta
nui nimik :-p ,akm tre sa o conving si sa ii fiu alaturi ,vedem noi pana la urma ...offf

jhon
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de

scris pe 14 aug 2010 18:30 de alinutzaa

nui nimik :-p ,akm tre sa o conving si sa ii fiu alaturi ,vedem noi pana la urma ...offf

Exact... Succes!
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sange ::

scris pe 14 aug 2010 18:33 de victoria_ok

Du-te tu cu ea. Ca starea asta nu-i a bine. Ginecologul o va primi numai decit. Teama de mama nu trebuie sa o impiedice. Caci totusi e sanatatea ei la mijloc.
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cHeaguri negre de sang

scris pe 14 aug 2010 22:15 de drooz

Du-te tu cu ea. Ca starea asta nu-i a bine. Ginecologul o va primi numai decit. Teama de mama nu trebuie sa o impiedice. Caci totusi e sanatatea ei la mijloc.
asa am sa fac , careva a mai auzit ceva de genu??

jhon
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 15 aug 2010 01:38 de simosimina

ia anticonceptionale?

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

scris pe 15 aug 2010 12:00 de drooz

ia anticonceptionale?
nu ia anticonceptionale

jhon
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: cHeaguri negre de sange ::(:(:-ss

scris pe 15 aug 2010 23:42 de drooz

ceva ajutor ???

jhon
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

18 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online