Parafimoza

Pagina 1 din 1
1

Andrei1994

Newbie
6 mesaje

Parafimoza

scris pe 17 aug 2010 12:39 de Andrei1994

Salutare . Am facut acum 4 zile o operatie de parafimoza . Acum Glandul penisului este foarte sensibil , doare la atingere . Ma dau cu Betadina de la frigider zilnic o data . Credeti ca v-a trece durerea de la Betadina ? Sau imi puteti da alte sfaturi cum sa-mi treaca mai repede ? Si inca o problema ... acum , dupa ce jumatate din preput a fost taiat... in partea stanga a glandului , pielea e cu vreo 1-2 CM mai mare(pare umflat). Credeti ca este o problema(nu a facut operatia bine) sau asa trebuie sa fie si se va face bine in timp ? Multumesc
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Parafimoza

scris pe 17 aug 2010 17:41 de victoria_ok

Salutare . Am facut acum 4 zile o operatie de parafimoza . Acum Glandul penisului este foarte sensibil , doare la atingere . Ma dau cu Betadina de la frigider zilnic o data . Credeti ca v-a trece durerea de la Betadina ? Sau imi puteti da alte sfaturi cum sa-mi treaca mai repede ? Si inca o problema ... acum , dupa ce jumatate din preput a fost taiat... in partea stanga a glandului , pielea e cu vreo 1-2 CM mai mare(pare umflat). Credeti ca este o problema(nu a facut operatia bine) sau asa trebuie sa fie si se va face bine in timp ? Multumesc

Cu durerile la atingere nu stiu ce sa-ti spun. Dar dupa operatie e normal sa-ti fie umflat preputul. El isi va reveni aproximativ peste o saptamana, daca nu si mai mult...
sus

Andrei1994

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Parafimoza

scris pe 17 aug 2010 18:35 de Andrei1994

Cu durerile la atingere nu stiu ce sa-ti spun. Dar dupa operatie e normal sa-ti fie umflat preputul. El isi va reveni aproximativ peste o saptamana, daca nu si mai mult...

Va Rog ajutati-ma .... cum scap de durere ... e foarte sensibil la atingere si nu pot sta cu un sort pe mine ca ma rupe ... trebuie sa stau in pielea goala in casa ca sa ma simt comod .
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Parafimoza

scris pe 17 aug 2010 21:35 de ExoticDream

Maine iti voi muta postul la sectiunea "Sanatate/Probleme", sper sa primesti mai multe sfaturi acolo.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online