Decalotare penis

Pagina 1 din 1
1

Andrei

Guest

Decalotare penis

scris pe 27 dec 2009 19:50 de Andrei

Am si eu o nelamurire . Astazi , dupa ani de zile , ( am 17 ani ) mi s`a decalotat penisul complet dar nu in stare erecta . Si asta dupa multe incercari . Cand am descoperit capul am observat la baza glandului o " substanta " alba . Presupun ca era sperma . Am indepartat`o cum am putut , ma deranja la inceput , dar apoi cu apa calduta am reusit . Intrebarea mea este : pot aparea complicatii ? A mai patit cineva asa ceva ? Si sa`mi dai niste informatii sau niste pareri ce ar trebui sa fac sa nu apara alte complicatii . Multumesc !
sus

Andrei

Guest

Re: Decalotare penis

scris pe 29 dec 2009 14:29 de Andrei

interesante pareri
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Decalotare penis

scris pe 29 dec 2009 14:52 de Kari

interesante pareri

Ce va mai inghesuiti ma baieti sa-l ajutati...

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

piball

Senior member
54 mesaje

scris pe 29 dec 2009 14:57 de piball

Am si eu o nelamurire . Astazi , dupa ani de zile , ( am 17 ani ) mi s`a decalotat penisul complet dar nu in stare erecta . Si asta dupa multe incercari . Cand am descoperit capul am observat la baza glandului o " substanta " alba . Presupun ca era sperma . Am indepartat`o cum am putut , ma deranja la inceput , dar apoi cu apa calduta am reusit . Intrebarea mea este : pot aparea complicatii ? A mai patit cineva asa ceva ? Si sa`mi dai niste informatii sau niste pareri ce ar trebui sa fac sa nu apara alte complicatii . Multumesc !

eu m'am nascut cu penisul,pot sa spun normal,adica nu aveam nici fimoza si pielea se dadea pana la baza glandului(era lipita de baza capului)si mi s'a decalotat complet pe la 12-13 ani parca(bineinteles am ramas cu ata) iar in jurul bazei am niste proeminente rotunde,mici si albe si ma gandesc probabil ca si tu ai patit la fel ca mine,nu cred ca ai de ce sa te temi..sunt doar urme de la ruperea pielii.sper ca ti'am fost de ajutor.bafta!
sus

Andrei

Guest

scris pe 29 dec 2009 16:52 de Andrei

Multumesc pentru ajutor intr`adevar astept si alte pareri .
sus

nebunu'

Guest

Re: Re: Re: Decalotare penis

scris pe 30 dec 2009 20:06 de nebunu'

bah, spala-te mai des ... nu odata la 3 luni
sus

piball

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Decalotare penis

scris pe 30 dec 2009 22:19 de piball

mi'ai vazut tu penisul ma?si dupa ce ma spal tot asa e,nu este ceva care sa se ia nici nu e alba alba.acum geniul din tine o sa zica"pai da ma ca e intarita de cand nu te'ai mai spalat"pentru ca daca ti'ai cere scuze na..asta ar insemna sa recunosti ca esti prost deci mai bine o tii asa in prostie..multa lume proasta aici.
sus

Andrei

Guest

scris pe 1 ian 2010 18:42 de Andrei

unde ai crescut prietene ? in beci ?
sus

Anonim

Guest

scris pe 17 iun 2010 12:46 de Anonim

nu este nici o problema,ceea ce ai indepartat tu,avand in vedere ca nu ai "belit"penisul complet atat de mult timp,erau doar celule moarte ce au stat acolo,si era si normal sa te doara putin cand leai spalat.cel putin asta cred eu...pentru ca si io am avut ceva asemanator....pe la 13 ani.....De acum incolo no sa mai gasesti asa ceva pentru ca o sa te speli,cu penisul "belit"Sper ca am fost pe intelesul tuturor.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 17 iun 2010 23:47 de SORIN28

nu este nici o problema,ceea ce ai indepartat tu,avand in vedere ca nu ai "belit"penisul complet atat de mult timp,erau doar celule moarte ce au stat acolo,si era si normal sa te doara putin cand leai spalat.cel putin asta cred eu...pentru ca si io am avut ceva asemanator....pe la 13 ani.....De acum incolo no sa mai gasesti asa ceva pentru ca o sa te speli,cu penisul "belit"Sper ca am fost pe intelesul tuturor.

Mai inteligentule, hai sa-ti explic pe "romaneste" : ce a curatat el a fost "branza" depusa prin nespalare.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

reMiz0r

Junior member
16 mesaje

scris pe 18 iun 2010 01:55 de reMiz0r

Mai inteligentule, hai sa-ti explic pe "romaneste" : ce a curatat el a fost "branza" depusa prin nespalare.

Poate raspunsul lui Sorin a fost umpic cam fortat dar are dreptate , penisul trebuie spalat la doua zile cel mult si decalotarea trebuie facuta frecvent pentru a diminua riscult de fimoza. Penisul e la fel de important ca si ficatul daca vrei sa ai mostenitori.

Viata va f*** pe toti !
sus

JuiceBoy

Senior member
76 mesaje

scris pe 21 iun 2010 01:05 de JuiceBoy

Poate raspunsul lui Sorin a fost umpic cam fortat dar are dreptate , penisul trebuie spalat la doua zile cel mult si decalotarea trebuie facuta frecvent pentru a diminua riscult de fimoza. Penisul e la fel de important ca si ficatul daca vrei sa ai mostenitori.

Subscriu!

H.E.L.P. !!!
sus

Kaya

Junior member
36 mesaje

scris pe 21 iun 2010 02:03 de Kaya

pai vezi ca nu se potriveste? ridichiile si telemeaua merg cu mirodeniile din salamul taranesc. muschiul tiganesc merge cu o BRANZA VECHE si un vin bun. da-o si cu rozmarin
sus

yoo

Guest

scris pe 17 aug 2010 20:32 de yoo

am 14 ani... sunt inca virgin si penisul meu nu sa decalotat. Se poate decalota si mai incolo? sper ca nu trebuie interventie chirurgicala. Este ceva grav? id meu raul_raul_raul96
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 19 aug 2010 02:44 de Machiavelli

am 14 ani... sunt inca virgin si penisul meu nu sa decalotat. Se poate decalota si mai incolo? sper ca nu trebuie interventie chirurgicala. Este ceva grav? id meu raul_raul_raul96

Pai si de ce mata-n c*ur pui id-ul?Sa ti-l decaloteze pe mess?
Daca vrea cineva sa e ajute posteaza aici.
Mama voastra de copchii tembeli

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

scris pe 19 aug 2010 03:04 de andreiu21

Pai si de ce mata-n c*ur pui id-ul?Sa ti-l decaloteze pe mess?
Daca vrea cineva sa e ajute posteaza aici.
Mama voastra de copchii tembeli

Gata, stiu!
Imi fac site: "Decalotari online"
-iti faci cont
-trimiti id-u
-te rozolvam la domiciliu

Nevermind!
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 19 aug 2010 09:53 de alexnico08

so gandi ca i'a cazut branza pe penis dupa ce a mancat un sanvis sau...doar branza. Acu o sa fie mai atent sa nu mai cada
"branza"care se zice de ea,se creeaza pe capul penisului.Aceasta apare din cauza nespalarii zilnice De aceea a spus cineva,SPALATE!
Si nu iti fa griji
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online