Dupa cat timp se vede burtica?

Pagina 4 din 4
«   1   2   3   4

Florin1802

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Buna ziua

scris pe 18 aug 2010 23:42 de Florin1802

Dupa cum stii( sper sa stii ) aici e vorba despre acea picatura a placerii care in cele mai multe cazuri contine spermatozoizi! Practic, daca spui ca nu ai ejaculat, nu ai cum sa o fi lasat insarcinata, dar tine cont ca totusi a avut loc un contact sexual neprotejat! Momentan nu poti face nimic.Dar totusi spune-i sa faca un test de sarcina dupa 10-14 zile de la contactul sexual!

dar daca e sa fii fost pre-ejaculare este vreun pericol pentru ea ? ( ma refer daca poate ramane insarcinata )
sus

fyonna22

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa c

scris pe 19 aug 2010 21:06 de fyonna22

la 14 ani u tiai inceput deja viata conjugala?o my good?
cei in capul vostru

dyanna a facut testul ..eu nu am facut ink ..trebuie sal fac ...peste 7 zile.............................ink nu shtyu ce va ieshi ....sper sa iasa negativ ...iar eu m'am culact cu prietenul meu akuma 2 zile ..shi de aia te intreb ...dc ma doare burta ...shi...am dulul acela ...sunt foarte speriata ...si ..in plus am 14 ani ...ce crezi ca ash putea sa fac ....se poate sa fii ramas insarcinata ???????
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Du

scris pe 19 aug 2010 21:09 de McLove

la 14 ani u tiai inceput deja viata conjugala?o my good?
cei in capul vostru

Cica "viata conjugala"... cauta in DEX, analfabetule, ce inseamna "conjugal".

Prea multi copaci pe lume... multi merita taiati.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

lara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se vede

scris pe 26 aug 2010 15:39 de lara

buna!sunt lara am si eu o nelamurire..ultima oara am intretinut relatii sexuale in urma cu 3 luni,am folosit prezervativ si banuiesc ca ex.ul mi.ar fi sp daca se rupea,nu e genu care sa riste dar anyway..nu am nicio simptoma de gravida doar ca am impresia ca as avea burta,in aceste luni ciclu mi.a venit regulat dar nush,poate sunt f speriata si e doar in gandul meu..mentionez ca burtica am avut mai mereu dar totusi,e posibil sa fiu insarcinata?
sus

lara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se v

scris pe 26 aug 2010 15:45 de lara

apropo,am fost l doctor pentru durere de cap si mi.am facut tot felu d analize la sange unde mi.a gasit tiroida,stiti daca sarcina se afla si din analizele la sange?
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se v

scris pe 26 aug 2010 17:43 de femme

buna!sunt lara am si eu o nelamurire..ultima oara am intretinut relatii sexuale in urma cu 3 luni,am folosit prezervativ si banuiesc ca ex.ul mi.ar fi sp daca se rupea,nu e genu care sa riste dar anyway..nu am nicio simptoma de gravida doar ca am impresia ca as avea burta,in aceste luni ciclu mi.a venit regulat dar nush,poate sunt f speriata si e doar in gandul meu..mentionez ca burtica am avut mai mereu dar totusi,e posibil sa fiu insarcinata?

NU exista sanse sa fi ramas insarcinata!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Dani3lla

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa cat timp

scris pe 4 sep 2010 02:23 de Dani3lla

Salut am ji eu o mica intrebare... acum 2 saptamani eu si prietenul meu ne-am cam "jucat" (mentionez ca ink sunt virgina) si a incercat sa ma penetreze dar l-am oprit din cauza dureri... totusi stiu ca avea acel "lichid al placerii" care poate contine spermatozoizi ... e posibil daca ma atins pe acolo ca acei spermatozoizi sa patrunda si sa raman insarcinata?

(sincer nu prea cred dar de la un timp am inceput sa am nijte simptome ciudate si scurgeri abundente uneori urat mirositoare... poate am facut o infectie ceva cine stie ... mai astept pana pe 13 cand ar trebuii sa-mi vina menstruatia)
sus

nina1992

Newbie
2 mesaje

:D

scris pe 15 mar 2011 13:53 de nina1992

si eu am o problema
am avut un contact sexual neprotejat cam in a 5`a zi de ciclu cu ejaculare afara..
luna urmatoare mi`a venit ciclul..am facut un test "Barza" si a iesit negativ.. luna asta trebuia sa`mi vina azi dar nu a venit inca.. sunt putin speriata.. credeti k as putea fi insarcinata?

VA multumesc!!
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: :D

scris pe 15 mar 2011 14:47 de dorinda

si eu am o problema
am avut un contact sexual neprotejat cam in a 5`a zi de ciclu cu ejaculare afara..
luna urmatoare mi`a venit ciclul..am facut un test "Barza" si a iesit negativ.. luna asta trebuia sa`mi vina azi dar nu a venit inca.. sunt putin speriata.. credeti k as putea fi insarcinata?

VA multumesc!!

Mai asteapta. Ti-a intarziat cateva ore si te panichezi?
sus

Guest

Guest

Re: :D

scris pe 21 iun 2011 19:18 de Guest

si eu am o problema

VA multumesc!!
sus
Pagina 4 din 4
«   1   2   3   4

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online