Cum faci sa se simta bine partenerul?

Pagina 1 din 1
1

ANDREEA

Guest

Cum faci sa se simta bine partenerul?

scris pe 17 aug 2010 16:04 de ANDREEA

BUNA AM SI EU O INTREBARE CUM AS PUTEA SA IMI FAC PARTENERUL SA SE EXCITE MAI TARE SI SA IL FAC SA SE SIMTA MAI BINE DEOARECE DUPA PRIMUL NUMAR NU I SE MAI SCOALA PENISUL I SE SCOALA FOARTE GREU VA ROG AJUTATIMA
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BINE PARTENERUL

scris pe 17 aug 2010 16:59 de DaNNY_DiViNO

BUNA AM SI EU O INTREBARE CUM AS PUTEA SA IMI FAC PARTENERUL SA SE EXCITE MAI TARE SI SA IL FAC SA SE SIMTA MAI BINE DEOARECE DUPA PRIMUL NUMAR NU I SE MAI SCOALA PENISUL I SE SCOALA FOARTE GREU VA ROG AJUTATIMA

normal ca nu i se scoala din moment ce stai sa intrebi pe forumuri ce sa faci... documenteaza-te !

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BINE PARTENERUL

scris pe 17 aug 2010 17:11 de ursaru

fa-i un sex oral

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BINE PARTENERU

scris pe 17 aug 2010 22:26 de alinutzaa

fa-i un sex oral

Ingrediente secrete: frisca, miere si cuburi de gheata! Ai sa vezi, ca in mai putin de jumatate de ora il dai peste cap total( daca stii ce sa faci cu ele).
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BINE PARTE

scris pe 17 aug 2010 23:06 de DaNNY_DiViNO

Ingrediente secrete: frisca, miere si cuburi de gheata! Ai sa vezi, ca in mai putin de jumatate de ora il dai peste cap total( daca stii ce sa faci cu ele).

da, ok, asta intr-o seara.... si a2a ?

sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BINE P

scris pe 17 aug 2010 23:15 de alinutzaa

da, ok, asta intr-o seara.... si a2a ?

A doua?...Un dus cu apa rece, apoi un masaj erotic cu ulei de trandafiri....restul vine de la sine!
sus

exeret

Junior member
12 mesaje

scris pe 18 aug 2010 00:17 de exeret

Ma fascineaza alinutzaa

@ANDREEA de preludiu ati auzit ? Din ce zici tu acolo voi treceti direct la sex
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 aug 2010 01:23 de ExoticDream

You really have experience, don't you? Astea sunt chestii pentru avansati! La 18 ani ati dat gata toata Kama Sutra si apoi....?!? Swing?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 18 aug 2010 12:23 de McLove

You really have experience, don't you? Astea sunt chestii pentru avansati! La 18 ani ati dat gata toata Kama Sutra si apoi....?!? Swing?

Cad de rea ai fost aici!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMTA BI

scris pe 18 aug 2010 13:53 de SORIN28

Cad de rea ai fost aici!

Te contrazic, n-a fost rea...a fost doar realista.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

scris pe 18 aug 2010 14:43 de alinutzaa

Nu cred ca trebuie sa se ajunga la swing de la varsta asta.Sunt o mie de chestii, de joculete, de tehnici pentru preludiu, sex oral , sex anal si tot asa!De ce sa nu le incercam pe toate ( care ne plac )pas cu pas?In plus, partenerii ii mai schimbi, ca doar nu ai sa ramai cu o persoana toata viata , iar toate aceste tehnici, joculete, difera de la partener la partener.Deci, dupa parerea mea, mereu ai parte de ceva nou, daca stiu cum sa abordezi subiectul!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 18 aug 2010 16:37 de ursaru

:>

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 18 aug 2010 17:18 de DaNNY_DiViNO

vedeti ? asta e problema voastra... vreti sa stiti, vreti sa vi se dea idei, ce sa faceti si cum iar cand cineva va da idei, si este fata, gata.. e c**** , e prea experimentata.. a facut nu stiu ce si nu stiu cum care capul tau frustrat nu poate percepe asta si incepe sa comenteze....

asa siiiii? care ar fi problema daca la 18 ani ii place sa invete si sa experimenteze in relatia ei ?

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 18 aug 2010 17:23 de ursaru

vedeti ? asta e problema voastra... vreti sa stiti, vreti sa vi se dea idei, ce sa faceti si cum iar cand cineva va da idei, si este fata, gata.. e c**** , e prea experimentata.. a facut nu stiu ce si nu stiu cum care capul tau frustrat nu poate percepe asta si incepe sa comenteze....

asa siiiii? care ar fi problema daca la 18 ani ii place sa invete si sa experimenteze in relatia ei ?

Bine Danny,ai zis`o pe asta.Mare dreptate ai!

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMT

scris pe 18 aug 2010 17:55 de DaNNY_DiViNO

Asta e... eu de 4 ani de cand sunt pe forumul asta nu cred ca am facuto pe vreuna c**** pentru ca stia sau facea prea multe...
Si oricum nu as sta in nici un caz cu o femeie care nu-mi este compatibila in pat si nu are imaginatie..

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE

scris pe 18 aug 2010 18:44 de ursaru

Asta e... eu de 4 ani de cand sunt pe forumul asta nu cred ca am facuto pe vreuna c**** pentru ca stia sau facea prea multe...
Si oricum nu as sta in nici un caz cu o femeie care nu-mi este compatibila in pat si nu are imaginatie..

Corect!

sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

scris pe 18 aug 2010 19:22 de alinutzaa

Mda... asa sunt unii... mai incuiati la minte! Chiar asa de adormiti sunt? Traim in 2010! Eu zic ca unii sunt cu mult inapoi fata de zilele in care traiesc!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 19 aug 2010 01:35 de McLove

Mda... asa sunt unii... mai incuiati la minte! Chiar asa de adormiti sunt? Traim in 2010! Eu zic ca unii sunt cu mult inapoi fata de zilele in care traiesc!

Ai grija pe cine jignesti... ti-am mai zis o data ca vorbesti cand nu trebuie.

Si... daca te vezi aparata de Dani, crezi ca ai dreptul sa jignesti pe altii superiori tie? (in multe lucruri) Il vezi pe el ca ii face pe ceilalti incuiati la minte?
Invata sa respecti, sau daca nu poti, incearca sa te abtii, si sa vorbesti cum trebuie.

Stai linistita... de multe ori, voi incurcati "deschisa la lucruri noi" cu altceva.

Nu cred ca a insinuat cineva ca "x e c**** ". S-a precizat doar ca stiti prea multe pentru varsta voastra, si nu se stie ce se va intampla peste 5-10 ani.

Asta e ultima data cand iti mai vorbesc frumos... data viitoare, poti sa fi ruda si cu cel care a facut forumul asta.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 aug 2010 02:07 de ExoticDream

Probabil te referi la mine. No problem, insa, asa cum a zis si McLove, ar fi bine sa ne respectam unii pe altii. Eu nu te-am jignit, mi-am exprimat doar uimirea ca la cei nici 17 ani ai tai posezi deja o gramada de experienta sexuala. Este o mirare sincera, m-am uitat recent in calendar si am aflat ca traim in 2010, insa chiar si asa nu-mi iese deloc calculul, nu-mi dau seama cat de repede poate invata cineva tehnicile astea, de aceea ma si intrebam in alt topic la ce varsta ai inceput.

Suntem aici ca sa ne consultam unii cu altii, sa invatam una-alta, nu-i asa? Teorie am citit aproape toti, dar interesant este de stiut cam de cat timp si de cati parteneri este nevoie ca sa poti spune ca stapanesti arta sexuala la un nivel mediu, sa zicem. Daca cineva isi incepe astazi viata sexuala si daca s-a documentat binisor, poate ca in 2 ani, de exemplu, sa atinga o experienta acceptabila? Intreb pentru ca la 15 ani mi se pare destul de greu sa fi citit mult in domeniu si sa ai maturitatea necesara sa aplici Kama Sutra ca la carte.

Chiar daca cica am evoluat pe toate planurile, nu sunt convinsa ca acumularea unei experiente sexuale serioase la varste mici reprezinta un lucru pozitiv. In fuga dupa ceea ce "se poarta" si este "cool", se sare peste etape intregi, copilaria se restrange si se aluneca intr-un fel de melanj care nu se cheama maturitate. Unul din rezultatele acestei goane dupa placere fizica inainte de orice este demonetizarea iubirii ca sentiment, ceea ce pe termen lung are efecte negative, inclusiv pentru cei "moderni". Perioada asta galopanta in care se face sex cu disperare, schimband n parteneri, este urmata de una de saturare, in care nu mai stii ce sa faci cu tine, te trezesti debusolat, experimentat, dar.... fara sa stii ce mai vrei. Ai incercat aproape totul din punct de vedere sexual si nu mai ai cum sa privesti o relatie la modul romantic+sexual, adica total.

Dany te aproba pentru ca el are aceleasi idei despre sex timpuriu ca si tine. Nimeni nu spune ca a face intr-o relatie tot felul de lucruri incitante in pat, folosindu-ti propria fantezie si ceea ce citesti, nu reprezinta un lucru bun, diferenta intre voi si mine este doar de timing.... voi spuneti ca e ok sa se inceapa la 13-14 ani, eu merg pe ideea unui 18 nebatut in cuie, depinzand de atingerea maturizarii psihice, nu doar fizice.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE

scris pe 19 aug 2010 06:52 de compot

Dany te aproba pentru ca el are aceleasi idei despre sex timpuriu ca si tine.

Ba nu, Dany are altele in cap!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA

scris pe 19 aug 2010 09:56 de DaNNY_DiViNO

Ba nu, Dany are altele in cap!

Din moment ce traiesc independent, nu am parinti, nu ma intretine nimeni, eu imi fac singur totul, eu imi fac de mancare, imi spal, imi calc, ma trezesc dimineata sa ma duc la lucru, incerc sa imi fac o cariera si tot asa, a nu se confunda ca sunt tanar, prost si nu gandesc.
Ba gandesc, dar imi fac toate poftele. Nu sunt genul care sa ma limitez mental si sa ma abtin de la orice. Nu sunt genul care la varsta mea si la tot ce am realizat, sa imi zica o putza de 20 de ani ce sa fac cu viata mea.
Nu imi pare rau de nimic ceea ce am facut si cu cine am fost.. Da, am fost cu multe, m-am f**** in draci dar pana cand ? Pana la prima femeie adevarata. Aia mi-a pus capac si fiind tanar si aventurier nu am stiut sa o tin aproape, am pierdut-o si bineinteles ca inca si acuma imi pare rau.
Am facut o schimbare in viata mea, un al mod de a gandi si de-a actiona si deja am o alta femeie adevarata langa mine. Si de data asta nu mai pleaca.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FAC

scris pe 19 aug 2010 12:02 de McLove

Nu imi pare rau de nimic ceea ce am facut si cu cine am fost.. Da, am fost cu multe, m-am f**** in draci dar pana cand ? Pana la prima femeie adevarata. Aia mi-a pus capac si fiind tanar si aventurier nu am stiut sa o tin aproape, am pierdut-o si bineinteles ca inca si acuma imi pare rau.

Fiecare om, are o varsta, unde totul inceteaza. (ma refer la perioada unde facem multe lucruri fara sa gandim)
Tu, ai ajuns deja la varsta, unde ai nevoie de cineva serios langa tine, care sa te sprijine, sa te ajute, pentru a intretine acolo, o mica familie.
Deja viata nu mai e atat de roz, incep sa apara problemele, trebuie sa te chinui putin.

Eu cred ca atunci, ne maturizam... cand incepem sa ne gandim la o familie.

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA

scris pe 19 aug 2010 13:08 de DaNNY_DiViNO

Eu cred ca atunci, ne maturizam... cand incepem sa ne gandim la o familie.

Sa stii ca da.
Dar cum sa te maturizezi, cum sa evoluezi spre a avea o familie a ta daca tu ca om nu vrei sa faci nimic, nu stii sa faci nimic, nu vrei sa incerci nimic.. Ca totusi si daca ai o femeie frumoasa langa tine care te iubeste, trebuie sa stii sa o ti aproape nu ? Cum faci asta daca nu cunosti personajele vietii ? Cum cunosti personajele si felul lor de a fi daca nu incerci ? Cum sa incerci si sa nu te faca lumea c**** ? Si daca te face, de ce ar trebui sa iti pese ?

In fond e viata ta, tu trebuie sa fi stapan pe viata ta, nu trebuie sa te iei dupa altii si nu trebuie sa faci ce zic altii.. Tu trebuie sa faci ceea ce simti, ce doresti si ce este bine pentru tine..

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CU

scris pe 19 aug 2010 13:43 de McLove

Cum sa incerci si sa nu te faca lumea c**** ?

Pana acum nu mi-a zis nimeni ca as fi c**** .

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CU

scris pe 20 aug 2010 03:22 de ExoticDream

Dar cum sa te maturizezi, cum sa evoluezi spre a avea o familie a ta daca tu ca om nu vrei sa faci nimic, nu stii sa faci nimic, nu vrei sa incerci nimic.. Ca totusi si daca ai o femeie frumoasa langa tine care te iubeste, trebuie sa stii sa o ti aproape nu ? Cum faci asta daca nu cunosti personajele vietii ? Cum cunosti personajele si felul lor de a fi daca nu incerci ?

Nu este necesar sa incerci toate cele ca sa dobandesti experienta: de exemplu, nu cred ca vei dori sa vezi prin propria experienta cum te simti cand te arunci de la etaj, pentru unele lucruri te mai bazezi si pe experienta altora, si pe ceea ce s-a dovedit in timp. Este normal ca in adolescenta sa socializezi, sa te straduiesti sa inveti sa cunosti oamenii, dar de aici pana la a tine neaparat sa incerci de toate pana cand te stabilizezi este cale lunga.

Tu trebuie sa faci ceea ce simti, ce doresti si ce este bine pentru tine..

..... daca si numai daca nu ranesti pe altii!

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 20 aug 2010 08:20 de DaNNY_DiViNO

..... daca si numai daca nu ranesti pe altii!

una vorbeste omu, alta intelege gaina... in fine..

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online