Pregatiri inaintea sexului oral....

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Diana

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 23 aug 2010 00:43 de Diana

Vezi, aici e o mare problema in mentalitatea majoritatii romanilor. Daca vizitezi un doctor pentru "cabina"(cap) nu inseamna ca esti nebun.
Nu-ti mai recunosti cacatul cu ochi? E normal, omul e frustrat ca nu primeste ce-si doreste...a fost reclama falsa si ii vine sa returneze marfa si sa ceara despagubiri si sa caute la alt magazin.
Uite, daca e adevarat ce spui tu...pun pariu ca in scurt timp va despartiti.

Sincer,nici eu nu cred ca se va solutiona astfel situatia asta! Bine ca el saracul... e trist , nefericit, frustrat, dar nu se pune nimeni nimeni in pielea mea sa vada cum ma simt! Deh,sunteti barbati...
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 23 aug 2010 01:26 de compot

Sincer,nici eu nu cred ca se va solutiona astfel situatia asta! Bine ca el saracul... e trist , nefericit, frustrat, dar nu se pune nimeni nimeni in pielea mea sa vada cum ma simt! Deh,sunteti barbati...

Observ ca-ti place sa-l vezi: trist, nefericit, frustrat!!
N-ar fi mai bine sa-l vezi fericit?
Si asta-i ultimul post adresat tie.
Daca nu intelegi, ca sexul oral e o normalitate, ramai "incuiata", cum zicea cineva.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 aug 2010 01:41 de ExoticDream

Nici mie nu mi se pare normal sa fii fortata sa faci ceva care nu-ti place. Este adevarat ca sexul oral a devenit o componenta fireasca a vietii sexuale a majoritatii cuplurilor, insa nu si obligatorie. Trebuie ca ambii parteneri sa se simta bine facand asta. In cazul de fata avem o problema: el isi doreste foarte mult acest lucru si amandoi sunt incapatanati, dar paradoxal au dreptate si unul, si celalalt! Si in mod straniu, nici unul, nici celalalt nu cedeaza catusi de putin, punand in pericol insasi existenta relatiei!

Ce ar fi de facut? Pai.... daca la mijloc mai exista iubire si intelegere, eu cred ca ar trebui ca fiecare sa cedeze cate un pic.... pana cand se ajunge la un numitor comun, adica ea il lasa pe el sa ii faca sex oral, vede daca ii place; daca da, lucurile o iau pe calea cea buna si toata lumea e multumita; daca nu, el mai are rabdare o vreme si apoi incearca din nou. Abia dupa sexul oral facut de el ei se poate vorbi de actiunea inversa, in pasi marunti, cu bunavointa din partea ei si cu intelegere din partea lui daca se fac greseli si daca, in final, ea ajunge la concluzia ca nu ii place. Oricum..... trebuie incercat... macar o data.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregat

scris pe 23 aug 2010 01:51 de ursaru

Ursaru prin ce-a spus, s-a referit la faptul ca esti demodata... esti precum hainele de acum 100 de ani purtate in al nostru secol, in nici un caz nu s-a referit la faptul ca esti proasta. Tu, daca nu vrei sa-i faci lui sex oral, sa nu-i faci. Dar totusi, de ce ai apelat la acest site? Pe mine, pe nimeni nu intereseaza faptul ca tu nu vrei sa-i faci sex oral. E alegerea ta!
Cand o sa te desparti de el si vei incepe sa plangi, o sa ne dai dreptate noua!

Da,ms Compot pentru completare Deja o fata care nu face sex oral cu iubitu ei pierde teren in fata unei potentiale,viitoare iubite careia i-ar place sa faca/primeasca sex oral.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului oral...

scris pe 23 aug 2010 07:42 de Machiavelli

Curat, curat, curat si relaxat

Ohh yes

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului

scris pe 23 aug 2010 10:48 de SORIN28

Bueyyy! Vezi ca esti intr-o grava eroare! Nu am parerea asta despre iubi meu

Data viitoare, ca sa nu ma existe erori invata sa citezi. Eu am vazut scris la tine.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Diana

Guest

scris pe 23 aug 2010 12:13 de Diana

Nici mie nu mi se pare normal sa fii fortata sa faci ceva care nu-ti place. Este adevarat ca sexul oral a devenit o componenta fireasca a vietii sexuale a majoritatii cuplurilor, insa nu si obligatorie. Trebuie ca ambii parteneri sa se simta bine facand asta. In cazul de fata avem o problema: el isi doreste foarte mult acest lucru si amandoi sunt incapatanati, dar paradoxal au dreptate si unul, si celalalt! Si in mod straniu, nici unul, nici celalalt nu cedeaza catusi de putin, punand in pericol Poate daca nu ar fi atat de stresant si insistent,in timp as fi fost de acord sa fac asa ceva. Dar in conditiile in care el nu-mi respecta optiunile si incearca sa ma forteze(prin manipulare) nici nu ma gandesc. Stiu ca atunci cand tii la cineva nu-l faci sa sufere,ii respecti parerile,optiunile...Ceea ce el nu face,dimpotriva!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Pregatiri inaintea sexului oral....

scris pe 23 aug 2010 12:23 de simosimina

Buna, maine merg acasa la prieten si el tot insista sa imi faca sex oral de cateva luni si eu tot il refuz pe motiv ca imi este rusine si mi-a zis ca maine nu mai scap. As avea nevoie de niste sfaturi va rog...adica pregatiri, ce trebuie sa fac, imi e frica sa nu ma fac de ras, sa zica ceva de gust etc. Voi fetelor cum va pregatiti inainte de o astfel de experienta?

nu e vorba de nici o pregatire aici...iti faci un dus...te dai cu o lotiune...chestii pe care le faci oricum zilnic.
Ai grija sa fii si tu epilata...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

alina89

Guest

Re: Re: Pregatiri inaintea sexului oral....

scris pe 23 aug 2010 16:57 de alina89

Salut, voiam sa va zic ca totul a decursc foarte bine, si a fost minunat, o experienta noua :-? ma bucur ca m-am lasat pe mana lui. Multumesc pentru raspunsuri!
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului oral....

scris pe 23 aug 2010 17:02 de ThT

Salut, voiam sa va zic ca totul a decursc foarte bine, si a fost minunat, o experienta noua :-? ma bucur ca m-am lasat pe mana lui. Multumesc pentru raspunsuri!

Diana ai citit?

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Diana

Guest

Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului oral...

scris pe 23 aug 2010 17:56 de Diana

Diana ai citit?
DA,am citit! Nu ma tenteaza,thanks. Sunt foarte suparata din cauza comportamentului iubitului meu si nu vreau sa fac/sa mi se faca. De fapt,suparata e putin spus, sunt extrem de dezamagita de felul cum abordeaza problema(prin manipulare) :sad
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului ora

scris pe 23 aug 2010 18:45 de ThT

DA,am citit! Nu ma tenteaza,thanks. Sunt foarte suparata din cauza comportamentului iubitului meu si nu vreau sa fac/sa mi se faca. De fapt,suparata e putin spus, sunt extrem de dezamagita de felul cum abordeaza problema(prin manipulare) :sad

Peste ceva timp parca vad ca ne surprinzi si tu cu un post de genul aluia.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 23 aug 2010 19:04 de sweety16

Auzi da ce pierzi daca incerci? Doar asta as vrea sa-mi raspunzi...in cazul in care nu-ti place ok...asta e nu o mai repeti.Sau macar lasa-l sa-ti faca...nu-ti place il rogi sa se opreasca si gata

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Diana

Guest

scris pe 23 aug 2010 19:24 de Diana

Auzi da ce pierzi daca incerci? Doar asta as vrea sa-mi raspunzi...in cazul in care nu-ti place ok...asta e nu o mai repeti.Sau macar lasa-l sa-ti faca...nu-ti place il rogi sa se opreasca si gata
Normal ca nu am nimic de pierdut. Doar ca pur si simplu nu-mi doresc asta. Si iubitelul in loc sa ma inteleaga ma streseaza zilnic cu chestia asta. Atitudinea lui ma deranjeaza f mult. Poate peste un timp as fi acceptat(1,2...N luni). Dar dupa cum sta situatia nu cred se mai pune pb asta vreodata!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sex

scris pe 23 aug 2010 19:35 de valentine

Mie mi se pare normal sa nu vrea sa ii faca d-soara Diana sex oral iubitului.
Daca el e pampalau si o tot bate la cap sa-i faca, poate sa fie sigur ca n-o sa ii faca nici in vecii vecilor.
Ar trebui sa-si foloseasca si el materia cenusie si sa inteleaga ca nu poti presa pe cineva sa-ti faca ceva doar de dragul de a o face.
Trebuia sa o ia si el mai pe ocolite, mai pe vrajite si acum Diana ne explica ce misto e sa ii faca sex oral iubitului

Diana, eu zic sa nu mai intri pe site si sa-l trimiti pe el pe site sa ne intrebe cum sa te convinga
sus

Diana

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea

scris pe 23 aug 2010 22:21 de Diana

Daca el e pampalau si o tot bate la cap sa-i faca, poate sa fie sigur ca n-o sa ii faca nici in vecii vecilor.
Ar trebui sa-si foloseasca si el materia cenusie si sa inteleaga ca nu poti presa pe cineva sa-ti faca ceva doar de dragul de a o face.
Trebuia sa o ia si el mai pe ocolite, mai pe vrajite si acum Diana ne explica ce misto e sa ii faca sex oral iubitului

DAAAA!! Uite ce idee buna mi-ai dat.Poate ma enerveaza mult...ca ii dau frumusel link la ce s-a vb aici!

Diana, eu zic sa nu mai intri pe site si sa-l trimiti pe el pe site sa ne intrebe cum sa te convinga
sus

Diana

Guest

scris pe 23 aug 2010 22:22 de Diana

Buna idee! Cu prima ocazie cand ma enerveaza ii dau linkul sa vada ce zic si altii/
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inai

scris pe 24 aug 2010 01:41 de suchi

deci persoana care ai deschis topicul,tia iesit?
si eu am avut aceeasi problema cu prietena mea,dar asta pana ia dat de gust,si de placerile vietii

tot noi,dragi tovarasi
sus

marcualcool

Guest

scris pe 24 aug 2010 05:19 de marcualcool

diana)daca nu vrei nu fa si gata...nu inteleg de ce trebuie sa repeti ca nu vrei sa o faci de sute de ori..eu una,,,mam saturat de comentariile tale,,si fara suparare,,eu zic sa incerci..ca sa vezi despre ce este vorba..apoi daca nu iti place nu o mai faci..:*
sus

marcualcool

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inai

scris pe 24 aug 2010 05:35 de marcualcool

Buna idee! Cu prima ocazie cand ma enerveaza ii dau linkul sa vada ce zic si altii/

sus

alina89

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri

scris pe 24 aug 2010 17:00 de alina89

deci persoana care ai deschis topicul,tia iesit?
si eu am avut aceeasi problema cu prietena mea,dar asta pana ia dat de gust,si de placerile vietii

Da a iesit si inca foarte bine...
sus

zapa

Guest

scris pe 24 aug 2010 20:14 de zapa

spala-te bine acolo si ar prinde bine si o clisma
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

scris pe 25 aug 2010 10:34 de femme

spala-te bine acolo si ar prinde bine si o clisma

O clisma? Pentru ce?

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri

scris pe 25 aug 2010 10:44 de baby

Nu am dc sa ma supar McLove ,dar observ cateodata la baby ca are asa o mentalitate de virgina.

Da` poate sunt si virgina ....mai stii?

Am mentalitate de virgina de ce?

Pentru ca nu stau ca proasta sa accept sa ii fac pe plac unuia?

Voi va incapatinati sa credeti cu tarie ca sexul oral "vindeca" orice problema apare intr-o relatie.
Si ca aduce imbunatatiri. Si ca de aia apar stelele pe cer.

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 25 aug 2010 10:49 de ursaru

Da` poate sunt si virgina ....mai stii?

Am mentalitate de virgina de ce?

Pentru ca nu stau ca proasta sa accept sa ii fac pe plac unuia?

Voi va incapatinati sa credeti cu tarie ca sexul oral "vindeca" orice problema apare intr-o relatie.
Si ca aduce imbunatatiri. Si ca de aia apar stelele pe cer.

Virgina nu mai esti de mult,dar ai niste conceptii aiurea despre unele chestii.Esti genul de fata care vrea sa domine relatie,sa se faca numai ca ea.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 25 aug 2010 10:52 de baby

Aici ai gresit maxim: ...cacatul ala cu ochi, e iubitul tau(sau cel putin asa te-ai pronuntat). Daca asta e parerea ta despre el, ce naiba mai cauti cu el?
Continuarea de la mesajul tau e o mare prostie. Tu sa-l parasesti? Nu inteleg cat de dobitoc este el ca suporta asa ceva langa el...de fapt, va meritati.(stii tu vorba: un bou si o belea)

Ca un mic "p.s." - incepi sa semeni cu "sgc" si tare mi-e frica sa nu...ma abtin

Nu ma refeream la iubitul meu si nici al don'soarei de pe forum.

Eu am zis asa la general.
Si cu toate ca voi baietii nu vreti sa imi dati dreptate sunt multe alte persoane care mi-ar da!

Am si zis mai sus....nu sunt impotriva sexului oral.
Cine vrea sa faca nu am nimic impotriva.

Dar de la a face de bunavoie pana la a forta pe cineva sa faca doar de dragul tau e cale lunga.

Pe mine asta ma deranjeaza.

Ca sunt oameni care nu inteleg ca tu nu vrei sa faci o chestie si tot insista.
Atunci nu ar mai fi placere pt mine ar fi doar pt el.

Bun si unde am ajunge?

Ati inteles total gresit.
v-au deranjat 2 propozitii din ce am scris...sau doua cuvinte si ati sarit degeaba.

Si daca seman cu SGC nu ma omor stai linistit.
O sa ma suporte si pe mine pamantul

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 25 aug 2010 10:56 de ursaru

Nu ma refeream la iubitul meu si nici al don'soarei de pe forum.

Eu am zis asa la general.
Si cu toate ca voi baietii nu vreti sa imi dati dreptate sunt multe alte persoane care mi-ar da!

Am si zis mai sus....nu sunt impotriva sexului oral.
Cine vrea sa faca nu am nimic impotriva.

Dar de la a face de bunavoie pana la a forta pe cineva sa faca doar de dragul tau e cale lunga.

Pe mine asta ma deranjeaza.

Ca sunt oameni care nu inteleg ca tu nu vrei sa faci o chestie si tot insista.
Atunci nu ar mai fi placere pt mine ar fi doar pt el.

Bun si unde am ajunge?

Ati inteles total gresit.
v-au deranjat 2 propozitii din ce am scris...sau doua cuvinte si ati sarit degeaba.

Si daca seman cu SGC nu ma omor stai linistit.
O sa ma suporte si pe mine pamantul

Bun!Inteleg ce vrei sa zici...ca nu se poate fortat.Dar pe mine altceva ma intriga:cum sa zici ca nu iti place ceva ce n-ai incercat?Multe fete spun ca nu vor sa faca sex oral pt ca nu vor sau nu le place ,desi ele n-au facut in viata lor.:P

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sex

scris pe 25 aug 2010 11:03 de baby

Bun!Inteleg ce vrei sa zici...ca nu se poate fortat.Dar pe mine altceva ma intriga:cum sa zici ca nu iti place ceva ce n-ai incercat?Multe fete spun ca nu vor sa faca sex oral pt ca nu vor sau nu le place ,desi ele n-au facut in viata lor.:P

Nu le place ideea.
La asta se refera.
Nu ca nu le place gustul,mirosul,culoarea instrumentului.

Ideea in sine de a suge...pardon de a face oral.

Eu la fel am zis. Nu fac nu fac....pana am avut o tentativa.
Nereusita.
Si am decis sa nu mai incerc.
Nu ma simt bine facand asta.

Nu are nimeni dreptul sa ma condamne sau sa ma forteze sa fac.
Daca el vrea si considera ca asta poate distruge o relatie e liber.

Decat sa stau cu cineva care ma forteaza sa ii fac pe plac fara sa se gandeasca la cum ma simt eu...mai bine singura.

Am zis. Pe mine ideea ca altii fac oral nu ma scarbeste.
Mi s-a facut. M-a si sarutat dupa...deci nu e vorba ca mi-e greata.

Doar ca nu vreau sa fac. Iar persoana care m-ar obliga nu ar mai fi iubitul meu ci din secunda doi s-ar transforma intr-un c.a.c.a.t cu ochi...si in secunda trei...ar deveni ex-iubit.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 25 aug 2010 11:05 de McLove

Doar ca nu vreau sa fac. Iar persoana care m-ar obliga nu ar mai fi iubitul meu ci din secunda doi s-ar transforma intr-un c.a.c.a.t cu ochi...si in secunda trei...ar deveni ex-iubit.

Nu prea cred asta...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 25 aug 2010 11:07 de ursaru

Nu le place ideea.
La asta se refera.
Nu ca nu le place gustul,mirosul,culoarea instrumentului.

Ideea in sine de a suge...pardon de a face oral.

Eu la fel am zis. Nu fac nu fac....pana am avut o tentativa.
Nereusita.
Si am decis sa nu mai incerc.
Nu ma simt bine facand asta.

Nu are nimeni dreptul sa ma condamne sau sa ma forteze sa fac.
Daca el vrea si considera ca asta poate distruge o relatie e liber.

Decat sa stau cu cineva care ma forteaza sa ii fac pe plac fara sa se gandeasca la cum ma simt eu...mai bine singura.

Am zis. Pe mine ideea ca altii fac oral nu ma scarbeste.
Mi s-a facut. M-a si sarutat dupa...deci nu e vorba ca mi-e greata.

Mda..e alegerea fiecaruia daca face sau nu,dar consider ca unele fete au prea multe prejudecati si conceptii gresite.

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online