Masturbarea

Pagina 1 din 2
1   2   »

Firentze

Expert member
546 mesaje

Masturbarea

scris pe 23 aug 2010 13:23 de Firentze

Cred ca am o problema, cum n-am mai facut-o demult am zis hai s-o fac si am intampinat o problema, nu m-am lubrefiat aproape deloc cum o faceam alta data si nici nu am avut orgasm clitoridian sa fi fost ca am sarit direct acolo si nu am pregatit momentul ca alta data:-?

0604
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Masturbarea

scris pe 23 aug 2010 13:25 de femme

Cred ca am o problema, cum n-am mai facut-o demult am zis hai s-o fac si am intampinat o problema, nu m-am lubrefiat aproape deloc cum o faceam alta data si nici nu am avut orgasm clitoridian sa fi fost ca am sarit direct acolo si nu am pregatit momentul ca alta data:-?

adica, nu te-ai excitat deloc? si de ce ai continuat daca nu te excitai?

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

LethaL4You

Junior member
16 mesaje

Re: Masturbarea

scris pe 23 aug 2010 13:57 de LethaL4You

Mai intai invata dracu sa scrii romaneste, sa inteleaga tot "prostu'"!!! Cati ani ai?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Masturbarea

scris pe 23 aug 2010 14:27 de McLove

Mai intai invata dracu sa scrii romaneste, sa inteleaga tot "prostu'"!!! Cati ani ai?

Taci ma, copac! Are mai multi ani decat ai tu iq.
Spune-mi, unde a gresit?

Firentze, ti-ai raspuns singura... nu te-ai excitat si de-asta.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 00:05 de Firentze

Spune-mi, unde a gresit?

Firentze, ti-ai raspuns singura... nu te-ai excitat si de-asta.

Merci pentru raspuns!:*

0604
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 02:30 de compot

Spune-mi, unde a gresit?

Probabil se referea la faptul ca a scris: "lubrefiat", dupa clitoridian urma .(punct). Dar era probabil frustrata ca nu a avut orgasm.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 11:16 de McLove

Probabil se referea la faptul ca a scris: "lubrefiat", dupa clitoridian urma .(punct). Dar era probabil frustrata ca nu a avut orgasm.

In momentele acelea, cine mai sta sa scrie corect?

Nu am observat ca a scris "lubrefiat", dar... de multe ori "i" = "e"

sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 14:55 de alinutzaa

Cu siguranta asta e motivul! Lubrifierea e secretul pentru un orgasm ca la carte( parerea mea ) .
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 15:08 de Firentze

Macar de-ar gresi toti atat de putin cat am gresit eu

0604
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 15:20 de sweety16

Macar de-ar gresi toti atat de putin cat am gresit eu

Firentze trebuie sa scrii perfect mereu! astfel esti o inculta, iar cei superiori iti vor atrage atentia pentru a te corecta si a nu mai repeta greseala facuta .)Asa sta treaba aici pe forum.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 16:24 de Firentze

Firentze trebuie sa scrii perfect mereu! astfel esti o inculta, iar cei superiori iti vor atrage atentia pentru a te corecta si a nu mai repeta greseala facuta .)Asa sta treaba aici pe forum.

Am inteles sa traiti )

0604
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 16:28 de McLove

Sincer, cand va vad cu gura asta mare... In plus, ei nu i s-a zis nimic.

PS: daca tot vorbesti de "cum sa scriu", sincer... tu ar trebui sa le arati altora cum sta treaba. Dar, cand vad ca pui "perfect mereu", e clar...

Dezamagitor... sau, mai mult patetic. Sa ai gura mare cand imi arati ca poti apasa pe taste corect, pana atunci, majoritatea sunteti niste mucosi, cu "fite" de oras.

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea

scris pe 24 aug 2010 17:56 de sweety16

Sincer, cand va vad cu gura asta mare... In plus, ei nu i s-a zis nimic.

PS: daca tot vorbesti de "cum sa scriu", sincer... tu ar trebui sa le arati altora cum sta treaba. Dar, cand vad ca pui "perfect mereu", e clar...

Dezamagitor... sau, mai mult patetic. Sa ai gura mare cand imi arati ca poti apasa pe taste corect, pana atunci, majoritatea sunteti niste mucosi, cu "fite" de oras.

Cand o sa inveti sa citesti atunci sa imi comentezi tu mie posturile, ok?Daca arunci o privire pe topic vei observa ca i s-a reprosat ca a scris gresit nu stiu ce cuvant.Nu ma face mucoasa pentru ca nu iti permiti.Nu ma cunosti, deci nu vad de ce spui ca am "fite" de oras.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare

scris pe 24 aug 2010 18:16 de McLove

iar cei superiori iti vor atrage atentia pentru a te corecta si a nu mai repeta greseala facuta .)

Eu cand iti zic ca ai gura mare, imi zici ca sunt nesimtit.

Vezi mai sus... am postat eu? Da! I-am zis aluia sa taca? Da! E cineva cunoscut? Nu!
Eu ti-am zis ca nu noi i-am reprosat ceva, doar unu care are 16...

Nici nu m-ar interesa vreodata sa te cunosc... va arat ca vorbiti doar ca sa nu adormiti.

Ce se intampla, ai postat doar pentru ca noi, ti-am reprosat ca nu ai scris corect si ai zis "stai, nu sunt singura"?

Ti s-a zis intr-un mod civilizat, dar tu, gandindu-te si probabil ofticandu-te, a trebuit sa ii analizezi si pe altii, spunandu-le "vezi ca te verifica astia". Vrei sa te "razbuni"? Razbuna-te prin alte metode, nu una, prin care tu, iti arati fitele alea de care vorbeam. Gen: "hai sa fac misto, ca sa mearga treaba".

sus

unu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur

scris pe 24 aug 2010 18:40 de unu

mclove daca esti asa destept de ce nu iti vezi mai bine de treaba ta si de ce nu incerci sa incetezi sa o mai faci pe moralistu' ? De ce incerci intotdeauna sa ai ultimul cuvant de spus? o fi din cauza ca esti prea frustrat si prea incuiat la minte? asta nu stiu... cel putin asa lasi impresia..
daca lumea nu se ridica la standardele tale , nu mai baga in seama toate cele. nu crezi ca-i pierdere de vreme?
noi stim ca esti un atotstiutor , sau vreun filozof care graieste numai adevaruri universale, dar nu trebuie sa ne demonstrezi.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur

scris pe 24 aug 2010 19:31 de sweety16

Eu cand iti zic ca ai gura mare, imi zici ca sunt nesimtit.

Vezi mai sus... am postat eu? Da! I-am zis aluia sa taca? Da! E cineva cunoscut? Nu!
Eu ti-am zis ca nu noi i-am reprosat ceva, doar unu care are 16...

Nici nu m-ar interesa vreodata sa te cunosc... va arat ca vorbiti doar ca sa nu adormiti.

Ce se intampla, ai postat doar pentru ca noi, ti-am reprosat ca nu ai scris corect si ai zis "stai, nu sunt singura"?

Ti s-a zis intr-un mod civilizat, dar tu, gandindu-te si probabil ofticandu-te, a trebuit sa ii analizezi si pe altii, spunandu-le "vezi ca te verifica astia". Vrei sa te "razbuni"? Razbuna-te prin alte metode, nu una, prin care tu, iti arati fitele alea de care vorbeam. Gen: "hai sa fac misto, ca sa mearga treaba".

Ti-am zis ca nu stii sa citesti.Nu cred ca te-am acuzat pe tine ca ai corectat-o asa ca nu vad de ce te agiti atata.

Nu stii ce inseamna "fite".Stai linistit, ma descurc si la capitolu' asta dar deocamdata nu cred ca am avut "fite" aici, pe site. Si nu cred ca imi doresc sa ma afirm mai mult ca tine.

PS: Nu e nevoie sa ma corectezi ca am inceput propozitia cu "si" stiu ca nu e corect.

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma

scris pe 24 aug 2010 19:32 de sweety16

mclove daca esti asa destept de ce nu iti vezi mai bine de treaba ta si de ce nu incerci sa incetezi sa o mai faci pe moralistu' ? De ce incerci intotdeauna sa ai ultimul cuvant de spus? o fi din cauza ca esti prea frustrat si prea incuiat la minte? asta nu stiu... cel putin asa lasi impresia..
daca lumea nu se ridica la standardele tale , nu mai baga in seama toate cele. nu crezi ca-i pierdere de vreme?
noi stim ca esti un atotstiutor , sau vreun filozof care graieste numai adevaruri universale, dar nu trebuie sa ne demonstrezi.

Bine spus.Idem!

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 24 aug 2010 19:46 de McLove

Totusi e ciudat... ultimul meu post nu contine nimic ciudat, doar am dat mai multe detalii... Se trezeste "unu" sa posteze, apoi sweety16.

Eu cand va zic ca unii sunt prea inapti... asta e!

Ai dreptate... sunt incuiat la minte si frustrat!
Revin, ma duc sa ma sinucid.

PS: "unu", data viitoare cand imi raspunzi, vorbeste-mi cu "dumneavoastra".
Pe tine te violez online, folosind firul de net.

PS2: sweety16, inteleg, esti utilizator mai vechi al forumului. Dar daca mai continui asa, spunandu-mi ca sunt nu stiu cum, si dandu-te importanta pe langa mine, te fac sa nu mai postezi pe forumul asta.

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 24 aug 2010 19:55 de sweety16

Totusi e ciudat... ultimul meu post nu contine nimic ciudat, doar am dat mai multe detalii... Se trezeste "unu" sa posteze, apoi sweety16.

PS2: sweety16, inteleg, esti utilizator mai vechi al forumului. Dar daca mai continui asa, spunandu-mi ca sunt nu stiu cum, si dandu-te importanta pe langa mine, te fac sa nu mai postezi pe forumul asta.

Multumesc frumos, chiar m-ai facut sa rad.Apreciez si chiar o sa "ma dau in continuare importanta pe langa tine" sunt tare curioasa cum o sa ma faci sa nu mai postez.Recunosc, uneori ai ceva umor.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 24 aug 2010 20:07 de McLove

Multumesc frumos, chiar m-ai facut sa rad.Apreciez si chiar o sa "ma dau in continuare importanta pe langa tine" sunt tare curioasa cum o sa ma faci sa nu mai postez.Recunosc, uneori ai ceva umor.

E chiar atat de greu sa ai un post, fara greseli?
Ai probleme? Acolo, in Bucuresti, nu se obisnuieste sa va duceti la ore?

Invata "a scrie", apoi deranjeaza-ma...

Umilitor... pentru mine, ca am ajuns sa ma cert cu un copil care nu stie ce e aia o metafora. Fuck me!

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 24 aug 2010 20:37 de femme

Umilitor... pentru mine, ca am ajuns sa ma cert cu un copil care nu stie ce e aia o metafora. Fuck me!

Nu va mai certati ,mai copii , ca nu e frumos!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 24 aug 2010 20:40 de sweety16

Ehh uite ca nu.Aici in Bucuresti suntem asa "fitosi" ca nu dam pe la ore.
Uite cand o sa ai tu notele mele de la liceu mai vorbim.Si n-am chef sa stau sa pun virgule si nici atat sa scriu asa cum vrei tu, ok?Plus ca deja incepi sa ma plictisesti...

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 24 aug 2010 20:42 de sweety16

Nu va mai certati ,mai copii , ca nu e frumos!

McLove daca nu se cearta cu cineva nu se simte bine si pana nu va inceta "cearta" nu se va opri.

sus

Kaya

Junior member
36 mesaje

scris pe 24 aug 2010 21:27 de Kaya

McLove daca nu se cearta cu cineva nu se simte bine si pana nu va inceta "cearta" nu se va opri.

se plictiseste, ce vrei si tu de la un plictisit )
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 24 aug 2010 21:48 de sweety16

se plictiseste, ce vrei si tu de la un plictisit )

Nu cred ca pretind prea mult daca ii cer sa ma lase in pace, nu?Ok am inteles ca nu stiu sa scriu, sunt inapta, inculta, fitoasa, frustrata, patetica si inca multe altele.Dac sunt asa de ce isi pierde timpul cu mine? O persoana inteligenta si superioara cu vaste cunstinte in gramatica si nu numai precum McLove nu ar trebuie sa se coboare la nivelul meu.Asa-i?

PS: Lasand caterinca la o parte te simti mai bine cand jignesti lumea( pe care nu o cunosti)? Nici eu nu sunt inger de Biserica si eu jignesc si ironizez anumite persoane adeseori insa numai atunci cand am de ce, cand am pe ce sa ma bazez cand fac niste afirmatii.Atunci cand persoana respectiva ma jigneste nu doar asa ca n-am eu ce face.
Si inca ceva, asta cred ca va fi ultimul post adresat tie.Eu nu-ti voi mai comenta posturile indiferent ce vor contine acestea.Astept acelasi lucru, daca nu e prea mare derajul, "domnule"!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re

scris pe 24 aug 2010 23:28 de SORIN28

, te fac sa nu mai postezi pe forumul asta.

Tu nu mai ameninta cand stii ca nu ai nici o putere. Nu esti nici admin si nici moderator.
sweety16 Las-o mai moale cu tupeul ca nu te prinde.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 24 aug 2010 23:34 de McLove

O persoana inteligenta si superioara cu vaste cunstinte in gramatica si nu numai precum McLove nu ar trebuie sa se coboare la nivelul meu.Asa-i?

Draga persoana inteligenta, cum ai precizat mai sus... nu eu iti comentez posturile, nici nu te-am bagat in seama. Tu esti singura care vorbeste pe aici, eu doar pun un punct, sa vad pana unde te duce capul... din pacate, vad ca nu prea te ajuta asa de mult.

Ma vezi pe mine ca iti spun ca am avut numai note de 10 pe nu stiu unde? Ma vezi pe mine ca iti demonstrez vreo teorema?

Unde jignesc? Pe tine te jignesc pentru ca meriti... in rest, arata-mi alt post, unde un user intreaba frumos cum poate rezolva o problema, si eu il jignesc.

Nu imi pierd timpul cu tine... eu vreau sa te invat, ca daca gresesti aici, vei gresi si in alta parte. Dar, mintea ta, de copil, nu vede asta.

Cica, si eu ma cert in momentul asta... ma vezi pe mine, gresind? Ma vezi "mancand" unele cuvinte?

Toti ziceti ca sunt inteligent, ca sunt atotstiutor... ar fi bine, tinand cont ca am o singura rugaminte, SA SE VORBEASCA IN ROMANA!

Si, stai linistita... nu scapi asa usor. Nu iti convine, poti sa pleci, sa apelezi la admin, nu ma intereseaza.

O sa iti comentez toate posturile, pana o cand o sa inveti sa tastezi.

Uite cand o sa ai tu notele mele de la liceu mai vorbim

Parca tu erai cea din frunte... "Nu ii mai judeca pe cei pe care nu-i cunosti!"

Ma cunosti tu pe mine? Logic, gandeste-te... poate esti un rahat pe langa mine, poate esti un zeu pe langa mine.

Intra la facultate, asigura-ti un loc de munca, si ne intalnim peste 10 ani, sa-mi zici: "uite ba, sunt mai tare decat tine!"

Liceul e... doar acolo, sa fie.

Tu nu mai ameninta cand stii ca nu ai nici o putere. Nu esti nici admin si nici moderator.

Doar imi place sa sufar...

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 25 aug 2010 02:45 de Bozgoru

nu s-au facut greseli chiar asa mari gramaticale aici.. si sweety.. nu conteaza notele mari din liceu... si eu aveam colege de nota 10 si cand le punea profa sa arate unde e Brasovu pe harta Romaniei aratau la Iasi.. si totusi aveau note mai mari ca mine.. si iq-ul mai mic cu 50 de pct... notele nu conteaza..
sus

onlyforgod

Veteran member
398 mesaje

scris pe 25 aug 2010 13:42 de onlyforgod

Mclove daca ai avea putin creier n-ai mai sta sa analizezi toate greselile care se fac. ai uitat ca nimeni nu-i perfect? si oricum cu inca putin creier ai intelege posturile care chiar daca au greseli gramaticale au o coerenta care poate fi inteleasa... si oricum nu asta conteaza intr-un forum , asta-i pierdere de vreme in loc sa stai sa dai explicatii gramaticale mai bine ai da un raspuns competent si la obiect . si nu privi problema numai din punctul tau de vedere, mai pune-te si in locu' altuia si priveste si din alte perspective... asta daca nu cumva esti vreun monoman incuiat.

"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
"We must become the change we want to see in the world".-Mohandas Gandhi.
sus

Kaya

Junior member
36 mesaje

scris pe 25 aug 2010 18:50 de Kaya

Draga persoana inteligenta, cum ai precizat mai sus... nu eu iti comentez posturile, nici nu te-am bagat in seama. Tu esti singura care vorbeste pe aici, eu doar pun un punct, sa vad pana unde te duce capul... din pacate, vad ca nu prea te ajuta asa de mult.

Ma vezi pe mine ca iti spun ca am avut numai note de 10 pe nu stiu unde? Ma vezi pe mine ca iti demonstrez vreo teorema?

Unde jignesc? Pe tine te jignesc pentru ca meriti... in rest, arata-mi alt post, unde un user intreaba frumos cum poate rezolva o problema, si eu il jignesc.

Nu imi pierd timpul cu tine... eu vreau sa te invat, ca daca gresesti aici, vei gresi si in alta parte. Dar, mintea ta, de copil, nu vede asta.

Cica, si eu ma cert in momentul asta... ma vezi pe mine, gresind? Ma vezi "mancand" unele cuvinte?

Toti ziceti ca sunt inteligent, ca sunt atotstiutor... ar fi bine, tinand cont ca am o singura rugaminte, SA SE VORBEASCA IN ROMANA!

Si, stai linistita... nu scapi asa usor. Nu iti convine, poti sa pleci, sa apelezi la admin, nu ma intereseaza.

O sa iti comentez toate posturile, pana o cand o sa inveti sa tastezi.

Parca tu erai cea din frunte... "Nu ii mai judeca pe cei pe care nu-i cunosti!"

Ma cunosti tu pe mine? Logic, gandeste-te... poate esti un rahat pe langa mine, poate esti un zeu pe langa mine.

Intra la facultate, asigura-ti un loc de munca, si ne intalnim peste 10 ani, sa-mi zici: "uite ba, sunt mai tare decat tine!"

Liceul e... doar acolo, sa fie.

Doar imi place sa sufar...

esti nebun ))) tu citesti ce`ai scris? apuca`te de altceva, serios
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online