Anticonceptionale

Pagina 1 din 1
1

alina

Guest

Anticonceptionale

scris pe 24 aug 2010 18:14 de alina

Buna ziua, am 16 ani si vreau sa incep sa iau anticonceptionale ca metoda de protectie suplimentara pe langa prezervativ. Stiu ca trebuie sa merg la un cabinet de plannig, ma pot duce singura? sau am nevoie sa vina un adult cu mine? In ce consta consultatia pentru prescrierea anticonceptionalelor potrivite pentru mine? Multumesc anticipat.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Anticonceptionale

scris pe 24 aug 2010 18:24 de McLove

Buna ziua, am 16 ani si vreau sa incep sa iau anticonceptionale ca metoda de protectie suplimentara pe langa prezervativ. Stiu ca trebuie sa merg la un cabinet de plannig, ma pot duce singura? sau am nevoie sa vina un adult cu mine? In ce consta consultatia pentru prescrierea anticonceptionalelor potrivite pentru mine? Multumesc anticipat.

Te duci la un medic ginecolog... acolo el iti va spune daca e bine sau nu sa iei anticonceptionale. Nu le iei tu, crezand ca sunt bomboane.

Nu crezi ca esti cam mica pentru asa ceva? Ele sunt nocive...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

alina

Guest

Re: Re: Anticonceptionale

scris pe 24 aug 2010 18:38 de alina

Te duci la un medic ginecolog... acolo el iti va spune daca e bine sau nu sa iei anticonceptionale. Nu le iei tu, crezand ca sunt bomboane.

Nu crezi ca esti cam mica pentru asa ceva? Ele sunt nocive...
Poate sunt prea mica, de aceea ma duc la doctor si nu le iau dupa ureche dar din moment ce mi-am inceput viata sexuala vreau sa ma protejez bine, pentru sanatatea mea si consider ca asta este cea mai buna decizie in aceasta situatie.
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Anticonceptionale

scris pe 24 aug 2010 19:27 de ursaru

Poate sunt prea mica, de aceea ma duc la doctor si nu le iau dupa ureche dar din moment ce mi-am inceput viata sexuala vreau sa ma protejez bine, pentru sanatatea mea si consider ca asta este cea mai buna decizie in aceasta situatie.

Adevarat,safety first

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

alina

Guest

Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale

scris pe 24 aug 2010 19:58 de alina

Bun, deci imi poate raspunde cineva la intrebari va rog?!
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionale

scris pe 25 aug 2010 18:57 de baby

Bun, deci imi poate raspunde cineva la intrebari va rog?!

parerea mea [ca si eu iau] e ca ar fi bine sa mai astepti si sa nu incepi sa iei.

am fost si eu la un cabinet de planning si e un medic
deci nu ar fi o problema...te-ar sfatui bine

mai bine ai grija ce prezervative folositi si lasi sa mai treaca timp pana sa iei

esti micuta

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 25 aug 2010 19:09 de victoria_ok

Nu e chiar bine ca la varsta ta sa folosesti deacum anticonceptionale. Prelungeste-o cu prezervativele pana la varsta de macar 18 ani. Sanatate
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 26 aug 2010 02:11 de Bozgoru

nu trebuie sa vina nici un adult.... tin eu minte ca acu vreo 7 ani prietena mea de atunci avea tot 16 ani. si i le-a prescris un medic fara nici un adult prin preajma..( decat eu care asteptam afara)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Anticonceptionale

scris pe 26 aug 2010 02:26 de ExoticDream

Nu e chiar bine ca la varsta ta sa folosesti deacum anticonceptionale. Prelungeste-o cu prezervativele pana la varsta de macar 18 ani. Sanatate

Si eu o sfatuiesc acelasi lucru. O fi mai incomod cu prezervativul, insa este preferabil acest "sacrificiu" in loc sa regrete mai tarziu.... Graba de a-ti incepe viata sexuala are pretul ei...

P.S. Maine voi muta subiectul la "Viata sexuala"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online