Masturbarea
Pagina 2 din 2
McLove
Expert member 3587 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 25 aug 2010 20:27 de McLove
Chiar credeti ca ma intereseaza cum scrie aia?
Eh, ce sa faci cand e implicata o pasarica intr-o cearta? Trebuie sa impresionam... nu-i asa, Kaya?
Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
sus |
|
sweety16
Expert member 1226 mesaje
|
Chiar credeti ca ma intereseaza cum scrie aia?
Eh, ce sa faci cand e implicata o pasarica intr-o cearta? Trebuie sa impresionam... nu-i asa, Kaya?
Defapt remarca ca habar n-ai sa interpretezi un text, adica nu stii sa citesti inteligentule.Eu spun ceva, tu intelegi altceva.
Si pana la urma ce te f*** pe tine grija de cum scriu eu? Atata timp cat intelegi taci si zi daca ai ceva de zis, daca nu taci in p*** mea ca deja ma enervezi!acum spui ca nu te intereseaza, ok, atunci de ce tot comentezi? Altceva n-ai ce sa faci decat sa te bagi in seama cu mine?Du-te mai bine si fa-ti si tu o viata, nu mai sta sa ne controlezi noua virgulele!
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
|
sus |
|
sweety16
|
Draga persoana inteligenta, cum ai precizat mai sus... nu eu iti comentez posturile, nici nu te-am bagat in seama. Tu esti singura care vorbeste pe aici, eu doar pun un punct, sa vad pana unde te duce capul... din pacate, vad ca nu prea te ajuta asa de mult.
Ma vezi pe mine ca iti spun ca am avut numai note de 10 pe nu stiu unde? Ma vezi pe mine ca iti demonstrez vreo teorema?
Unde jignesc? Pe tine te jignesc pentru ca meriti... in rest, arata-mi alt post, unde un user intreaba frumos cum poate rezolva o problema, si eu il jignesc.
Nu imi pierd timpul cu tine... eu vreau sa te invat, ca daca gresesti aici, vei gresi si in alta parte. Dar, mintea ta, de copil, nu vede asta.
Cica, si eu ma cert in momentul asta... ma vezi pe mine, gresind? Ma vezi "mancand" unele cuvinte?
Toti ziceti ca sunt inteligent, ca sunt atotstiutor... ar fi bine, tinand cont ca am o singura rugaminte, SA SE VORBEASCA IN ROMANA!
Si, stai linistita... nu scapi asa usor. Nu iti convine, poti sa pleci, sa apelezi la admin, nu ma intereseaza.
O sa iti comentez toate posturile, pana o cand o sa inveti sa tastezi.
Parca tu erai cea din frunte... "Nu ii mai judeca pe cei pe care nu-i cunosti!"
Ma cunosti tu pe mine? Logic, gandeste-te... poate esti un rahat pe langa mine, poate esti un zeu pe langa mine.
Intra la facultate, asigura-ti un loc de munca, si ne intalnim peste 10 ani, sa-mi zici: "uite ba, sunt mai tare decat tine!"
Liceul e... doar acolo, sa fie.
Doar imi place sa sufar...
Esti prost sau te prefaci? Cum poti sa spiu ca nu mi-ai comentat posturile si nici nu m-ai bagat in seama?Nu tu ai incercat sa pui punct, eu am incercat, dar vad ca nu am cu cine.Atunci vom continua asa.
Unde jignesti? Peste tot. NU sunt singura.
Nu te vad manacand cuvinte, dar vad ca pe cat de bine stii gramatica, pe atat de prost stai la comunicare.
Ne pisam pe rugamintea ta!
Si clar esti un rahat pe langa mine! NU gramatica face un om, nu criticile pline de isulte te fac mai bun ca amine! Ai un comportament jegos!
Sufera in alta parte mai bine...sufera la unu smecher pe strada asa cum faci aici virtual sa vezi ce pumn in gura iti iei.
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:04 de McLove
Defapt remarca ca habar n-ai sa interpretezi un text, adica nu stii sa citesti inteligentule.Eu spun ceva, tu intelegi altceva.
Si pana la urma ce te f*** pe tine grija de cum scriu eu? Atata timp cat intelegi taci si zi daca ai ceva de zis, daca nu taci in p*** mea ca deja ma enervezi!acum spui ca nu te intereseaza, ok, atunci de ce tot comentezi? Altceva n-ai ce sa faci decat sa te bagi in seama cu mine?Du-te mai bine si fa-ti si tu o viata, nu mai sta sa ne controlezi nou virgulele!
Ce se intampla, draga?
Te-ai enervat? A crescut tensiunea?
Nu iti place? Enerveaza-te, dar ai grija la limbaj, ca nu vorbesti cu fundu'.
Acum, in ultimul post, am vorbit cu tine?
Eu cand spun ca te bagi in seamna ca un prezervativ rupt.
Si, nu ma f*** nimeni... poate pe tine, daca tot esti cu vorba asta-n gura.
Nu ma intereseaza... doar imi place sa-mi bat joc.
PS: ai cioaca?
"iar am f**** un baietel"
Nu te vad manacand cuvinte, dar vad ca pe cat de bine stii gramatica, pe atat de prost stai la comunicare.
Ma vezi jignindu-i pe ceilalti? Sorin mi-a atras atentia, ma vezi ca-i zic ceva?
Kaya mi-a zis sa ma apuc de altceva... i-am zis eu ceva?
Eu ii jignesc pe cei idioti, si ar fi bine sa te simti.
Ne pisam pe rugamintea ta!
Daca nu faci acum, pe monitor, esti fraiera!
Si clar esti un rahat pe langa mine! NU gramatica face un om, nu criticile pline de isulte te fac mai bun ca amine! Ai un comportament jegos!
Bine, daca tu zici...
Sufera in alta parte mai bine...sufera la unu smecher pe strada asa cum faci aici virtual sa vezi ce pumn in gura iti iei.
De ce? Ala de pe strada intelege...
Si, astept sa ma bati... esti, iar, fraiera daca nu o faci. Adica, sa isi bata unu din provincie joc de tine?
|
sus |
|
sweety16
|
Ce se intampla, draga?
Ai vorbit despre mine, cretinule!
|
sus |
|
sweety16
|
Ce se intampla, draga?
Opaaa...vorbesc cum vreau, fie ca iti convine, fie ca nu! Cand o sa fi tu moderator atunci sa-mi atragi atentia! Pana atunci, gura mica!
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:11 de McLove
Ai vorbit despre mine, cretinule!
Sa analizam situatia ta... acum, la ora 21, tu mananci din tastatura, ma injuri, esti proasta...
Eu, mananc, si ma intalnesc cu cineva...
Nu eu imi pierd timpul... fail, soro!
Opaaa...vorbesc cum vreau, fie ca iti convine, fie ca nu! Cand o sa fi tu moderator atunci sa-mi atragi atentia! Pana atunci, gura mica!
De ce? Pentru mine e o placere cand te vad, chinuindu-ti neuronii. De ce as vrea sa taci?
Tu sigur nu esti suparata de atunci cu melodia, cand te-ai simtit?
|
sus |
|
sweety16
|
Sa analizam situatia ta... acum, la ora 21, tu mananci din tastatura, ma injuri, esti proasta...
Cu moartea poate...
Atata timp cat imi raspunci e destul de logic ca si tu iti pierzi timul cu mine, nu?Dar esti prea prost sa observi asta...asta e asa e cand esti f**** la creier de viata...
|
sus |
|
sweety16
|
De ce? Pentru mine e o placere cand te vad, chinuindu-ti neuronii. De ce as vrea sa taci?
Ce melodie?
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:18 de McLove
Cu moartea poate...
Atata timp cat imi raspunci e destul de logic ca si tu iti pierzi timul cu mine, nu?Dar esti prea prost sa observi asta...asta e asa e cand esti f**** la creier de viata...
Ma, ce texte... ce cuvinte! Rusine mie ca am ajuns sa ma cert cu o parazita! (adica, persoana care asculta Parazitii)
Cica "te intalnesti cu moartea". What the ...?
Sa-ti moara dupa colt... chiar m-ai impresionat!
Cica sunt " f**** la creier de viata"... bine, fie.
Unde esti tu, valentine?
|
sus |
|
victoria_ok
Veteran member 337 mesaje
|
Doamne McLove...ce nebun esti
Calmati-va oameni...
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:21 de McLove
Doamne McLove...ce nebun esti
Calmati-va oameni...
Eu sunt calm... ea e singura care tot ma jigneste, si eu doar o agit.
Pacat ca nu vede ca eu, totusi, glumesc.
|
sus |
|
sweety16
|
Ma, ce texte... ce cuvinte! Rusine mie ca am ajuns sa ma cert cu o parazita! (adica, persoana care asculta Parazitii)
Cica "te intalnesti cu moartea". What the ...?
Sa-ti moara dupa colt... chiar m-ai impresionat!
Cica sunt " f**** la creier de viata"... bine, fie.
Unde esti tu, valentine?
Mda... multe melodii ale lor ti-ar putea fi dedicate...te regasesti in multe versuri de-ale lor.
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:25 de McLove
Mda... multe melodii ale lor ti-ar putea fi dedicate...te regasesti in multe versuri de-ale lor.
Daca tu zici... dar, parca ei erau de partea mea.
Eu nu sunt pitipoanca, care crede ca daca asculta o melodie "rep" e mai p**** decat o p**** la volanul unui Mercedes.
Sigur nu esti tu cea care se regaseste?
|
sus |
|
sweety16
|
Eu sunt calm... ea e singura care tot ma jigneste, si eu doar o agit.
Pacat ca nu vede ca eu, totusi, glumesc.
Doamne...eu sunt, spre deosebire de tine, cea care jigneste doar atunci cand este jignita!Stii ca i-ai facut pe multi de pe forum "copii frustrati", nu?
Ei bine, asta esti tu.Un ratat frustrat care nu pierde nicio ocazie sa faca pe desteptu'.Asa incerci sa te remarci pe forum... si din pacate nu e tocmai modalitatea cea mai buna...
Cum spuneam prostia se mai dovedeste si prin atitudine nu doar prin absenta de la orele de romana...
In fine...
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:29 de McLove
Doamne...eu sunt, spre deosebire de tine, cea jigneste doar atunci cand este jignita!Stii ca i-ai facut pe multi de pe forum "copii frustrati", nu?
Ei bine, asta esti tu.Un ratat frustrat care nu pierde nicio ocazie sa faca pe desteptu'.Asa incerci sa te remarci pe forum... si din pacate nu e tocmai modalitatea cea mai buna...
Cum e mai bine... frustrat, care isi traieste viata, sau analfabet, care isi traieste viata in bataie de joc? Bine, in locul lui "analfabet" poti pune ceea ce te caracterizeaza pe tine. Am zis sa nu fiu nesimtit...
Cum spuneam prostia se mai dovedeste si prin atitudine nu doar prin absenta de la orele de romana...
In fine...
Pai, cum?
O iei pe aratura?
Atitudine = prostie ?
Hai, impresioneaza-ma cu altceva... nu prea se vad notele alea bune, de la liceu. Pacat!
|
sus |
|
sweety16
|
Daca tu zici... dar, parca ei erau de partea mea.
Eu nu sunt pitipoanca, care crede ca daca asculta o melodie "rep" e mai p**** decat o p**** la volanul unui Mercedes.
Sigur nu esti tu cea care se regaseste?
Ouu vai i-auite cine a inceput sa vorbeasca urat!
Asa McLove, critica-ma pe mine si apoi fa ceea ce am facut si eu.Pitipoanca? nu sunt din pacate...insa sunt obisnuita sa arunci vorbe care nu au niciun temei...nu-i problema!
Ascult doar o melodie "rep" nu? Iarasi esti amuzant...si iarasi vorbesti in necunostinta de cauza...dar si cu asta sunt obisnuita.
|
sus |
|
sweety16
|
Cum e mai bine... frustrat, care isi traieste viata, sau analfabet, care isi traieste viata in bataie de joc? Bine, in locul lui "analfabet" poti pune ceea ce te caracterizeaza pe tine. Am zis sa nu fiu nesimtit...
Pai, cum?
O iei pe aratura?
Atitudine = nesimtire
Prost = nu il duce capu'
Hai, impresioneaza-ma cu altceva... nu prea se vad notele alea bune, de la liceu. Pacat!
Ai uitat ca sunt o pitipoanca cu fite????Nu se poate...pai nu ti-am zis ca ca imi plateste taticu' toate notele...La inteligenta ta sclipitoare trebuia sa-ti dai seama de asta pan acum
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:33 de McLove
Ouu vai i-auite cine a inceput sa vorbeasca urat!
Asa McLove, critica-ma pe mine si apoi fa ceea ce am facut si eu.Pitipoanca? nu sunt din pacate...insa sunt obisnuita sa arunci vorbe care nu au niciun temei...nu-i problema!
Ascult doar o melodie "rep" nu? Iarasi esti amuzant...si iarasi vorbesti in necunostinta de cauza...dar si cu asta sunt obisnuita.
Piz.da e cuvant urat? Nu merge "ce-i mai pasarica decat o pasarica la volanu' unui Mercedes?"
Eu nu vorbesc urat... te injur? doar foloseam denumirea organului cu care va mandriti.
Ascult doar o melodie "rep" nu? Iarasi esti amuzant
Am inteles... esti o "raperita". Cul, fato!
Pacat... toti manelistii cred asta.
Hai, arata-mi inteligenta!
|
sus |
|
sweety16
|
.
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 25 aug 2010 21:35 de McLove
Ai uitat ca sunt o pitipoanca cu fite???? Nu se poate...pai nu ti-am zis ca ca imi plateste taticu' toate notele...La inteligenta ta sclipitoare trebuia sa-ti dai seama de asta pan acum
Am inteles...
Cand nu ai cu cine, chiar nu ai! Deja ai ajuns la stadiul de 12 ani.
McLove, out!
thanksbyemars!
|
sus |
|
sweety16
|
Piz.da e cuvant urat? Nu merge "ce-i mai pasarica decat o pasarica la volanu' unui Mercedes?"
Eu nu vorbesc urat... te injur? doar foloseam denumirea organului cu care va mandriti.
Am inteles... esti o "raperita". Cul, fato!
Pacat... toti manelistii cred asta.
Hai, arata-mi inteligenta!
Nu, daca ascult un anumit tip de muzica nu inseamna ca ma cred "raperita".
Cand scrii nu te mai gandi la tine, eu nu ascult "rap" manelizat ca tine...stai calm oricum nu stii ce inseamna aia hip-hop deci hai sa nu deschidem subiectul!
|
sus |
|
sweety16
|
thanksbyemars!
Si eu am 12 ani nu?
|
sus |
|
onlyforgod
Veteran member 398 mesaje
|
sweety16, lasa-l in pace sa traiasca in lumea lui, cred ca cea mai buna rezolvare ar fi sa-l ignori...si cred ca asa ar trebui sa faca toata lumea, oricum nu e decat un demagog)
"I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".-Dr. Martin Luther King Jr.
"We must become the change we want to see in the world".-Mohandas Gandhi.
|
sus |
|
sweety16
|
sweety16, lasa-l in pace sa traiasca in lumea lui, cred ca cea mai buna rezolvare ar fi sa-l ignori...si cred ca asa ar trebui sa faca toata lumea, oricum nu e decat un demagog )
Am incercat, insa nu e prea usor.Are deosebitul "talent" e a enerva lumea.
|
sus |
|
Rolando
Expert member 1553 mesaje
|
scris pe 12 ian 2011 17:58 de Rolando
nu s-au facut greseli chiar asa mari gramaticale aici.. si sweety.. nu conteaza notele mari din liceu... si eu aveam colege de nota 10 si cand le punea profa sa arate unde e Brasovu pe harta Romaniei aratau la Iasi.. si totusi aveau note mai mari ca mine.. si iq-ul mai mic cu 50 de pct... notele nu conteaza.. Exact...foarte bun exemplu...si eu aveam in clasa colege care aveau numai note de 10 si ele nu scoteau un cuvant la ore legat de lectie.La geografie aceeasi poveste......o intreaba profesoara pe o colega "Ce este Berlinul? Tara sau oras?" si colega raspunde "Tara".Imi amintesc ca pe semestrul acela a terminat cu media 10 la geografie,iar un coleg care stia toate tarile europei+capitale si orase din fiecare tara a avut 9 media.Sa vezi ce se mai oftica,si il inteleg ca si eu sa fii fost in locul lui muream de ciuda Imi amintesc ca faceam mereu cu el un fel de concurs la geografie in care ne intrebam reciproc diverse lucrui din geografie si eram cam apropiati la cunostinte.Geografia si cu sporul ne placea si noua la scoala
http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
|
sus |
|
Pagina 2 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|