De ce fetele vor baieti mai mari?
Sondaj: Fetele sunt interesate de baieti mai mari k ele cu cativa ani diferentza de la 3 in sus ?
Pagina 2 din 3
sgc
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baiet
scris pe 20 mar 2010 21:04 de sgc
Uneori poate fi inlocuit si cu: PROSTIE...
Ti-am ingrosat si subliniat.
Ma refeream la cazu' de fata.(vezi unde am dat quote) am vazut unde-ai dat quote si-am si spus ca nu vreau sa ma bag in discutia dintre voi doi.
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai ma
"Incapabilitatea" ???
Da-i un "update" dex-ului .
Chiar n-ai auzit de incapabilitate??
Pe tine te cred in stare sa-ti dai seama de ce-am vrut sa zic in caz ca nu e cuvantul in DEX. .
Da, acela era cuvantul cu pricina. I-am dat update DEXului, dar degeaba: tot nu exista! Poate ai vrut sa spui incapacitatea, dar..... mai trebuie ceva, incapacitatea de a....? Cred ca prostia ar putea fi alegerea potrivita.
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
vladbodan
Expert member 1249 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti ma
Da, acela era cuvantul cu pricina. I-am dat update DEXului, dar degeaba: tot nu exista! Poate ai vrut sa spui incapacitatea, dar..... mai trebuie ceva, incapacitatea de a....? Cred ca prostia ar putea fi alegerea potrivita.
Incapabil sau incapabilitate
ex Sunt incapabil sa-mi dau seama de ce nu gasesc cuvantul asta in dex
adica nu reusesti
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.
You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baiet
Incapabil sau incapabilitate
ex Sunt incapabil sa-mi dau seama de ce nu gasesc cuvantul asta in dex
adica nu reusesti
Adjectivul sau substantivul incapabil exista, incercarea de substantivare asa cum ai scris-o tu (dupa modelul sincer -> sinceritate) insa nu!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
vladbodan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor b
Adjectivul sau substantivul incapabil exista, incercarea de substantivare asa cum ai scris-o tu (dupa modelul sincer -> sinceritate) insa nu!
deci de la "de ce fetele vor baieti mai mari decat ele" am ajuns la lectii de gramaticala ... uau
You're a mug,
You run with the wolves,
You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele v
deci de la "de ce fetele vor baieti mai mari decat ele" am ajuns la lectii de gramaticala ... uau
Si de-aia vor fetele baieti mai mari, sa stie sa se exprime, nu sa poarte "conversatii" in chinuitul limbaj de Messenger!
|
sus |
|
prafulet
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fete
scris pe 22 mar 2010 01:28 de prafulet
da, exact de aia cauta fetele baieti mai mari, ca sa dezbata gramatica limbii romane.
|
sus |
|
moniquah
Newbie 2 mesaje
|
Re: De ce fetele vor baieti mai mari?
nu stiu de ce dar majoritatea fetelor din ziua de azi isi aleg iubitio cu cativa anii mai marishori decat ele :|:|:| ;care ar fi cauza ..cunosc multe fete de 16 -17 ani care au prieten de 22-23..25 ani :||: care ar fi motivul ..nu ca ar fi materialiste ..nush dc dar nu prea pot sa le inteleg ..voi ce ziceti
e vorba de o oarecare siguranta, dar nu e o lege... cand aveam si eu 15 ani vroiam un prieten mai mare decat mie pt ca e mai amtur decat cei de varsta mea nu? Asa si acum, un barbat de 30 de ani e mai matur decat unul de 22 sau 23... parerea mea
Nu lasa totul pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu trebuie sa il mai faci )
|
sus |
|
vladbodan
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fete
stiu stiu ... asa-i cum spui tu, sau mai exista si varianta in care probabil nu ai observat oameni mai invarsta care sa scrie la fel... adica messengeresc, totusi, aici pe forum voi va bazati pe luciditate maxima, nu cumva sa greseasca omul de parca voi sunteti ceva specii de pe alta planeta care se numesc "perfecti". de ce va mai doare capul cum scriu oamenii? ei vin aici pentru raspunsuri, nu pentru ora de gramatica, daca nu va convine felul in care scrie, la fel de usor poti sa nici nu raspunzi
You're a mug,
You run with the wolves,
You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
McLove
Expert member 3587 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce
scris pe 28 mar 2010 20:08 de McLove
Pe forum asta, limba obligatorie, limba in care trebuie sa se vorbeasca e Limba Romana, NU Limba Messenger, NU Limba rh0mahn3sht3!
Eu vorbesc romaneste, ei de ce nu vorbesc romaneste?!
Probabil, chiar suntem niste specii de pe alta planeta, greseala noastra, pentru ca dorim... imposibilul!
PS: vezi ca tu ai probleme cu "i".
PS2: stai linistit, nu ma atac, te atac!
Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
|
sus |
|
eualinuta
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari?
Cei care au peste 23-24 de ani, si stau cu fete de 15-16 ani, nu vor avea niciodata sansa la o prietena de varsta lor.
E usor sa minti si sa vrajesti o fata de 15 ani, insa de la 20 de ani in sus, trebuie sa ai cap!
nu sunt de acord cu chestia asta fetele de la 20 si ceva de ani vor mult mai multe chestii..in principiu banii sunt pe primul loc..de la o fata de 16-17-18 ani un baiat de 20 si ceva de ani are mult mai multe sanse sa fie cu adevarat iubit decat daca ar fi cu una de varsta lui..parerea mea..ma uit si eu prin jur si trag concluzii
Cand pisica nu e acasa inseamna ca e la veterinar)
|
sus |
|
Machiavelli
Expert member 1640 mesaje
|
nu stiu de ce dar majoritatea fetelor din ziua de azi isi aleg iubitio cu cativa anii mai marishori decat ele :|:|:| ;care ar fi cauza ..cunosc multe fete de 16 -17 ani care au prieten de 22-23..25 ani :||: care ar fi motivul ..nu ca ar fi materialiste ..nush dc dar nu prea pot sa le inteleg ..voi ce ziceti
asta se intampla la prima vedere..pentru ca si un baiat de aceeasi varsta sau chiar un pic mai mic decat ea ii pot asigura ceea ce ii asigura un baiat mai mare..e normal ca la un oarece sondaj fetele nu si-ar dorii un putzoi.sa fim seriosi ...
Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
scris pe 21 apr 2010 03:18 de Bozgoru
Cei care au peste 23-24 de ani, si stau cu fete de 15-16 ani, nu vor avea niciodata sansa la o prietena de varsta lor.
E usor sa minti si sa vrajesti o fata de 15 ani, insa de la 20 de ani in sus, trebuie sa ai cap! e o cretinatate ce ai spus sper sa-ti dai seama singur de asta..
|
sus |
|
McLove
|
Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari?
scris pe 21 apr 2010 15:02 de McLove
e o cretinatate ce ai spus sper sa-ti dai seama singur de asta..
Probabil vor putea sa cucereasca si o fata de varsta lor... dar, majoritatea fetelor, sub 16 ani, nu stiu multe lucruri, abia invata sa traiasca...
Sunt si femei de 40 de ani, care au mintea mai "frageda" decat cele de sus, si... as alege sa conversez cu o scandura. (aici vorbesc din propria experienta, nu va doresc sa intalniti o asemenea femeie)
Depinde... dar, pana la urma, tot ele raman cu buza umflata.
Probabil altundeva am gresit, corecteaza-ma!
|
sus |
|
Monique_me
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari?
Pun pariu ca o sa radeti de mine, am 19 ani si "sunt" de 4 luni cu un baiat de 28 din Canada Totul merge foarte bine, e prima persoana la care tin. Nici nu se pune problema de sex, sunt virgina si el stie asta. Stiu ca si el tine la mine, dar nu stiu...toti prietenii mei imi spun ca nu e de mine, ca e prea mare, ca nu stiu ce. Doar prietena mea cea mai buna imi spune ca daca tin la el deja varsta si distanta nu mai conteaza.
Sa va spun si despre tip: e un baiat foarte educat, nu a avut multe relatii dar stie cum sa se poarte cu o fata. Nu bea dar fumeaza, ma rog pentru mine nu conteaza ca si eu sunt fumatoare. Vine destul de des in Romania, ca fratele lui sta in Bucuresti, deci ne vedem de 3-4 ori pe luna. Nu-l iubesc inca, dar tin foarte mult la el.
Acum, vreau doar sa va intreb: cum priviti voi chestia asta ? Ca pe o ciudatenie ?
|
sus |
|
compot
Expert member 1548 mesaje
|
scris pe 24 apr 2010 15:09 de compot
e o cretinatate ce ai spus sper sa-ti dai seama singur de asta..
Nu e deloc o cretinatate, doar ca a generalizat putin, in rest treaba exact asa sta.
Femeile nu gem...
Femeile compot
|
sus |
|
ovidiu
Guest
|
scris pe 9 mai 2010 10:46 de ovidiu
Nu stiu la care din ele te referi.
Iau si eu la alegere: "Incapabilitatea" ???
Pe tine te cred in stare sa-ti dai seama de ce-am vrut sa zic in caz ca nu e cuvantul in DEX. .
|
sus |
|
a4dy01
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti ma
scris pe 15 mai 2010 21:32 de a4dy01
Ce probleme..
Toata chestia cu "fata vrea pe unul mai mare" depinde doar de maturitatea baiatului... (eu la 14 ani am avut iubita de 16.. si am stat luni bune cu ea, ma refer peste 8-9 luni) Fetele deobicei considera baietii mai mici decat ele ca fiind niste imaturi...(care se joaca cu masinutele dupa capul unora dintr ele) dar nu e tot timpul asa! sa fim seriosi..
Fetele vor prieteni cu care sa poate sa vorbeasca despre orice... ceea ce ele considera ca nu gasesc la un tip mai mic ca ele. Este o fixa a fetelor, sa se dea mare cu iubitul lor, ignorand vorba din popor :"buburuza mica rastoarna carul mare" care de multe ori este adevarata :P. Toata viata mea am avut prietene mai mari decat mine si asa este in toata familia mea.. femeia mai invasta ca barbatul.
Nu conteaza varsta! totul depinde de personalitatea fiecaruia:P
|
sus |
|
radu
Guest
|
scris pe 24 iun 2010 23:40 de radu
ma bagt si eu,puteti duce o conversatie mai pe intelesu tuturor?
Nu stiu la care din ele te referi.
Iau si eu la alegere: "Incapabilitatea" ???
|
sus |
|
Mãdã
Guest
|
scris pe 9 iul 2010 18:31 de Mãdã
Nu e deloc o cretinatate, doar ca a generalizat putin, in rest treaba exact asa sta.
A generalizat cam mult. Avand in vedere ca adolescentele dispun de o oarecare maturitate psihologica, mai ales daca la 15 ani ai iesit afara din casa si sti cum sta treaba... e la fel de greu sa vrajesti la o fata de asta. Fetele s'au maturizat mult mai repede... si'au facut prieteni de sex opus cu care nu este neaparat vorba de o relatie... Mai ales daca ele sunt deshise afla cum sta treaba.
Am aproape 15 ani si cred ca stiu destul de multe pentru ca am inceput sa ies demult, sa'mi fac prieteni cu care sa am legaturi stranse, cu care pot vorbi deschis orice...am invatsat foarte multe de la ei. 90% din fetele de varsta mea sunt asa... Plus ca la ele nu'i asa de usor de vrajit... Daca nu cunosc o persoana nu'i ofer sansa la o relatie... poate sa vrajeasca si sa'mi spuna ca ma iubeste... si sa faca ce'o face pana nu mai poate... Si majoritatea prietenelor de varsta mea sunt asa.
Asa ca nu'i asa de usor de vrajit la o 'copila' de 15 ani.
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 9 iul 2010 18:44 de McLove
Am aproape 15 ani si cred ca stiu destul de multe pentru ca am inceput sa ies demult, sa'mi fac prieteni cu care sa am legaturi stranse, cu care pot vorbi deschis orice...am invatsat foarte multe de la ei. 90% din fetele de varsta mea sunt asa... Plus ca la ele nu'i asa de usor de vrajit... Daca nu cunosc o persoana nu'i ofer sansa la o relatie... poate sa vrajeasca si sa'mi spuna ca ma iubeste... si sa faca ce'o face pana nu mai poate... Si majoritatea prietenelor de varsta mea sunt asa.
Spune-mi... cum e un baiat? E usor sa zici "sunt inteligent", dar mai greu cu demonstratu'.
|
sus |
|
jairzinho
Guest
|
Re: Re: Re: Re: de ce fetele...?
scris pe 10 iul 2010 12:42 de jairzinho
de exp eu am o amica care are 15 ani si oleak .. iar prietenul ei are 22 ce zici de asta :|:| ... stiu ..vechea vb "dragoste nu are varsta" dar ..... si eu stiu pe unu de vreo 38 de ani care in urma cu un an umbla cu una de clasa a-8a,e drept nu a stat prea mult cu ea,vreo 6luni si-a facut treaba cu ea si gata .....dar ce este interesant ca s-a orientat la alta cam de aceeasi varsta,adica una de clasa a-10-a
|
sus |
|
sweety16
Expert member 1226 mesaje
|
A generalizat cam mult. Avand in vedere ca adolescentele dispun de o oarecare maturitate psihologica, mai ales daca la 15 ani ai iesit afara din casa si sti cum sta treaba... e la fel de greu sa vrajesti la o fata de asta. Fetele s'au maturizat mult mai repede... si'au facut prieteni de sex opus cu care nu este neaparat vorba de o relatie... Mai ales daca ele sunt deshise afla cum sta treaba.
Asa ca nu'i asa de usor de vrajit la o 'copila' de 15 ani.
Nu sunt de acord cu tine.90%??? nu ) nu sunt asa.poate asa le consideri pe prietenele tale dar crede-ma ca majoritatea sunt usor de prostit.O sa vezi ca pe mesarura ce vor mai trece cativa ani o sa realizezi ca nu toate sunt asa cum le crezi tu acuma.
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
|
sus |
|
ana_ovy009
Guest
|
scris pe 28 aug 2010 16:44 de ana_ovy009
dragostea cand vine nu te intreaba cati ani ai si in primul rand daca iubesti pe cineva nu te uiti la banii luni de ex eu am 16 ani si iubesc un baiat de 23 asta inseamna ca sunt materialista?nu pt ca eu sunt departe de el la 4000 de km si nu poate sa imi ofere nimic decat dragostea lui daca il iubeam pt banii lui acum cas la departare ii dedeam papusi mai are balta peste dar eu il iubesc si asta nu poti schimba
|
sus |
|
ana_ovy009
Guest
|
scris pe 28 aug 2010 16:49 de ana_ovy009
de ce crezi tu asta draga daca tu esi mai mare crezi ca esti mai destep sau desteapta desigur ca pot avea dar daca pers se indragosteste de una de 15,16 ce vrei sai faci nu neaparat cas proaste se lasa,daca vrei sa stii una de 15 ani gandeste mai bn decat unde de 20 care stie doar sa ceara bani si sa faca sex cu bosorogi asa ca şşşşş
|
sus |
|
ana_ovy009
Guest
|
scris pe 28 aug 2010 16:50 de ana_ovy009
hahaha ce jalic esti...
|
sus |
|
sweety16
|
de ce crezi tu asta draga daca tu esi mai mare crezi ca esti mai destep sau desteapta desigur ca pot avea dar daca pers se indragosteste de una de 15,16 ce vrei sai faci nu neaparat cas proaste se lasa,daca vrei sa stii una de 15 ani gandeste mai bn decat unde de 20 care stie doar sa ceara bani si sa faca sex cu bosorogi asa ca şşşşş
In foarte, foarte putine cazuri una de 15 ani va gandi mai bine decat una de 20 )) Daca are 20 de ani nu inseamna ca trebuie sa ceara bani ca sa o faca cu oameni in varsta.Toti ne maturizam si ne schimbam pe parcurs.Peste cativa ani iti vei da seama ca ceea ce simti acum nu e chiar aceea iubire intensa pe care probabil o vei simti peste cativa ani.Ca drept dovada a ceea ce spun, ce fel de relatie este una la distanta de 4000km??Nu-mi spune mie ca asta e dragoste.Relatiile la distanta si asa se intretin greu, mai ales la varsta de 16 ani.
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
|
sus |
|
ExoticDream
|
Ca drept dovada a ceea ce spun, ce fel de relatie este una la distanta de 4000km??Nu-mi spune mie ca asta e dragoste.Relatiile la distanta si asa se intretin greu, mai ales la varsta de 16 ani.
Scuza-ma ca te intreb, dar... ai trait tu o astfel de dragoste ca sa poti spune ca iubirea la distanta (fie ea si de mii de kilometri), chiar si la 16 ani, nu poate fi intensa, adevarata, traita cu toata fiinta?
Probabil ca aceasta neincredere in ceea ce poate exista dincolo de "ograda" noastra (adica cel mult perimetrul localitatii in care vietuim) vine din superficialitatea cu care este tratat acest sentiment sublim de catre majoritatea adolescentilor... Ne-am obisnuit sa vedem "relatii" rupandu-se din orice fleac, observam la fiecare pas oameni care inseala chiar daca partenerul locuieste la cateva sute de metri de ei, ne este prea lene sa luptam chiar si cand in cuplu apar probleme marunte, astfel incat cu greu am mai putea crede ca o iubire departe-departe are vreo sansa..... Si totusi, mai exista oameni care se gasesc intamplator, constata ca se potrivesc si sunt hotarati sa infrunte orice obstacol pentru a fi impreuna...
|
sus |
|
McLove
|
scris pe 30 aug 2010 12:14 de McLove
Scuza-ma ca te intreb, dar... ai trait tu o astfel de dragoste ca sa poti spune ca iubirea la distanta (fie ea si de mii de kilometri), chiar si la 16 ani, nu poate fi intensa, adevarata, traita cu toata fiinta?
Asa ceva nu exista, si nu va exista vreodata.
|
sus |
|
sweety16
|
Nu, n-am trait o astfel de experienta.Totodata, consider ca pe varsta de 15-16 ani nu prea se poate pune problema de o dragoste intensa, adevarata si traita cu toata fiinta.Iubirea vine in timp atunci cand stai alaturi de persoana respectiva Nu-mi spune ca o pustoaica de 16 ani traieste o iubite intensa si adevarata cu un tip pe care nu l-a vazut niciodata.
In opinia mea, relatiile la distanta au o sansa doar in cazul in care cele 2 persoane au anumita maturitate si experienta de viata.
|
sus |
|
Pagina 2 din 3
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|