Sex fara prezervativ...sarcina???

Pagina 1 din 1
1

bonibon

Newbie
7 mesaje

Sex fara prezervativ...sarcina???

scris pe 1 sep 2010 09:32 de bonibon

buna.....ma numesc lavinia si acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala...am facut-o fara prezervativ si el nu si-a dat drumul in mine...dar am inteles ca si lichidul acela ma poate lasa gravida mai ales ca am fost virgina...este adevarat sau nu??? acum pe 2-3 sept. trebuie sa-mi vina si sunt foarte speriata......va rog dati-mi un sfat!!...multumesc

boni
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: este posibil???

scris pe 1 sep 2010 14:20 de Bozgoru

buna.....ma numesc lavinia si acum o saptamana mi-am inceput viata sexuala...am facut-o fara prezervativ si el nu si-a dat drumul in mine...dar am inteles ca si lichidul acela ma poate lasa gravida mai ales ca am fost virgina...este adevarat sau nu??? acum pe 2-3 sept. trebuie sa-mi vina si sunt foarte speriata......va rog dati-mi un sfat!!...multumesc
da poti ramane insarcinata. sunt sanse destul de mari...
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 1 sep 2010 15:29 de femme

De ce nu puneti intrebarile astea inainte sa o faceti?? Eu nu pot stii....

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

scris pe 1 sep 2010 15:33 de alinutzaa

Sunt sanse de 70%...Acum depinde de norocul tau...Asteapta sa vezi daca iti vine la data respectiva( daca intarzie 2,3 zile, nu te panica, e poate doar o dereglare, tinand cont ca ti-ai inceput viata sexuala) si daca nu, fa un test de sarcina dupa 14 zile de la contact.. Adica cam pe 7,8.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 1 sep 2010 20:26 de victoria_ok

Desigur ca sunt sanse. Mai bine o facea-i cu prezervativ, pentru ca tu fiind virgina oricum nu stii diferenta intre a face sex cu prezervativ sau fara. Sa-ti faci oricum un test de sarcina, pentru siguranta!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: este posibil???

scris pe 1 sep 2010 20:37 de Psyche

Sunt sanse de 70%...Acum depinde de norocul tau...Asteapta sa vezi daca iti vine la data respectiva( daca intarzie 2,3 zile, nu te panica, e poate doar o dereglare, tinand cont ca ti-ai inceput viata sexuala) si daca nu, fa un test de sarcina dupa 14 zile de la contact.. Adica cam pe 7,8.

sanse de 70%? asta cum ai calculat-o?
nu poti spune "mai ales ca eram virgina",sansele ar fi fost aceleasi si daca nu erai. sansele nu sunt de 70%,sunt mult mai mici,dat fiind faptul ca nu erai nici in perioada de ovulatie. e o chestie destul de logica. ganditi-va ca din milioanele de spermatozoizi eliberati,numai unul daca reuseste sa fecundeze ovulul. pentru ca sperma sa treaca de cervix,care e un muschi destul de puternic,are nevoie de o anumita presiune,nu mare ce e drept,insa sansele scad cand e vorba de lichidul seminal.
se poate sa ai ghinionul sa fi ramas insarcinata,trebuie sa fi chiar o ghinionista pentru asta caci copii din "picatura placerii" nu am intalnit niciunul,desi exista,fapt din care rezulta ca sunt putini.
e nevoie doar de 10 zile de la contactul sexual ca sa iti poti face un test de sarcina si rezultatul sa fie veridic.
daca scapi acum,ai grija data viitoare. e drept ca e mult mai placut fara prezervativ,atat pentru tine cat si pentru el,dar nu renunta la el. daca te decizi pentru un singur partener,poti opta si pentru pilulele contraceptive care sunt foarte confortabile.
multa bafta!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: este posibil???

scris pe 1 sep 2010 21:38 de simosimina

70%..daca sunt 69%? te-ai gandit?
in fine...testul de sarcina se face la 10 zile de la contactul neprotejat...

Ea are sanse sa ramana...si mai bine se gandea inainte sa o ia "valul", dar nu judec pe nimeni aici...sper numai sa nu fi avut ghinion
Anunta-ne daca ti-a venit!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

bonibon

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: este posibil???

scris pe 2 sep 2010 09:34 de bonibon

70%..daca sunt 69%? te-ai gandit?
in fine...testul de sarcina se face la 10 zile de la contactul neprotejat...

Ea are sanse sa ramana...si mai bine se gandea inainte sa o ia "valul", dar nu judec pe nimeni aici...sper numai sa nu fi avut ghinion
Anunta-ne daca ti-a venit!
am vb cu prietenul meu si mi0a sp sa nu mi fac griji....cred ca lichidul acela vine inaintea spermei...iar el imediat ce a simtit a scos o...acum astept sa-mi vina...

boni
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: este posibil???

scris pe 2 sep 2010 19:06 de Nekunoskuta

am vb cu prietenul meu si mi0a sp sa nu mi fac griji....

Daca si el stie atatea cate stii si tu...felicitari...veti fi parinti! ....daca nu acum peste putin timp

Nimic...
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: este posibil???

scris pe 2 sep 2010 19:09 de femme

Daca si el stie atatea cate stii si tu...felicitari...veti fi parinti! ....daca nu acum peste putin timp

Intreaba pe forum si tot pe el il crede!!Fetele!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este posibil???

scris pe 2 sep 2010 19:33 de victoria_ok

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: este posibil???

scris pe 2 sep 2010 20:42 de Psyche

ideea e ca a afirmat ca a intrat in contact cu lichidul seminal si noi i-am spus verzi si uscate,dar daca evenimentul nu a avut loc,toate cele bune,fetito!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

bonibon

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este posibil???

scris pe 4 sep 2010 11:44 de bonibon

ideea e ca a afirmat ca a intrat in contact cu lichidul seminal si noi i-am spus verzi si uscate,dar daca evenimentul nu a avut loc,toate cele bune,fetito!
...va anunt ca mi a venit...ms oricum pt sfaturi..

boni
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online