Violata si insarcinata...

Pagina 1 din 1
1

adina

Guest

Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 12:36 de adina

Buna ziua, am o mare problema care ma apasa...acum 2 luni am fost violata, este si vina mea nu am putut sa ma apar. Prima greseala..nu le-am zis parintilor nu cred ca ar fi suportat..acum sunt insarcinata in cel putin o luna. Am 16 ani nu stiu ce sa fac, cum sa le zic parintilor. Nu mai pot dormi noaptea ma simt vinovata, ma simt murdara, mi s-a furat cel mai frumos cadou pentru persoana draga.Nu stiu daca sa fac avort, este totusi o viata, nu imi pot omori copilul..dar nici nu pot trai sa il vad zilnic, aducandu-mi aminte de ce mi s-a intamplat. Daca ma hotarasc sa il dau spre adoptie, voi pierde un an de scoala. Chiar nu stiu ce sa fac, vreau sa fiu o pers normala..am atata durere in mine...nu mai suport, mi-e sila sa ma uit in oglinda, vreau sa trec peste...va rog sfatuiti-ma ce sa fac..
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 12:50 de sweety16

Buna ziua, am o mare problema care ma apasa...acum 2 luni am fost violata, este si vina mea nu am putut sa ma apar. Prima greseala..nu le-am zis parintilor nu cred ca ar fi suportat..acum sunt insarcinata in cel putin o luna. Am 16 ani nu stiu ce sa fac, cum sa le zic parintilor. Nu mai pot dormi noaptea ma simt vinovata, ma simt murdara, mi s-a furat cel mai frumos cadou pentru persoana draga.Nu stiu daca sa fac avort, este totusi o viata, nu imi pot omori copilul..dar nici nu pot trai sa il vad zilnic, aducandu-mi aminte de ce mi s-a intamplat. Daca ma hotarasc sa il dau spre adoptie, voi pierde un an de scoala. Chiar nu stiu ce sa fac, vreau sa fiu o pers normala..am atata durere in mine...nu mai suport, mi-e sila sa ma uit in oglinda, vreau sa trec peste...va rog sfatuiti-ma ce sa fac..

In primul rand trebuie sa le spui parintilor tai.Este greu sa treci peste asa ceva, este greu sa le dai o asemenea veste.O foarte buna prietena a trecut prin asa ceva acum cativa ani si nici acum nu a trecut peste trauma aia.La fel ca si tine nu le-a zis parintilor...insa ei vor fi singurii care te vor ajuta sa treci peste.Ce vei face cu micutul ce luat nastere din acea intamplare trista este alegerea ta.Eu sincer nu stiu ce as face in locul.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 1 sep 2010 14:20 de Bozgoru

eu zic in primul rand... ca esti insarcinata in 2 luni.. nu in cel putin o luna... ca altfel e dubios ce zici tu aici... in sfarsit... ( in cazul in care a fost chiar viol.. nu genul ala de viol in care tu te duci cu ala in pat.. el incepe sa ti-o traga si in timpul actului zici ca nu mai vrei).. si tu nu ai anuntat politia.. ai o mare vina.. pentru ca anuntand politia.. si astfel violatorul fiind pedepsit.. tu te simteai macar un procent mai bine ca s-a facut dreptate...
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 1 sep 2010 15:35 de femme

Ne pare sincer rau pentru tine! Stiu ca e inutil acum, dar trebuia sa-ti anunti parintii si politia imediat ce s-a intamplat!
Acum trebuie sa le spui, oricum! Si nu e vina ta, orice ai fi facut! Niciodata nu e vina celei care este violata! Gaseste, impreuna cu parintii tai, o solutie in ceea ce priveste copilul!!
Multa bafta si sa treci cu capul sus peste tot!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

deea88

Guest

Re: Re: Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 18:17 de deea88

mai, sa pastrezi copilul nu are rost, avand in vedere k ai fost violata, parerea mea..
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 1 sep 2010 19:30 de Psyche

nu vreau sa pun la indoiala faptul ca ai fost violata ci doar las asta pe seama faptului ca "viol" e termenul pentru multe actiuni care nu coincid cu ceea ce ar trebui sa insemne defapt. in primul rand,pune-ti intrebarea daca,indiferent de circumstantele in care s-a intamplat,ai pastra copilul la cei 16 ani ai tai. in viziunea mea,un viol e ceva grav si inca mai traumatizant la o varsta frageda. discuta cu parintii tai in legatura cu subiectul,caci ei sunt in masura sa te ajute cu problema si cu dilema totodata si sfat personal,daca vrei sa il iei,nu incredinta cele intamplate nimanui altcineva daca e cu putiinta,caci mai ales intr-un oras mic,vestile zboara repede si imbobocesc de la om la om iar reputatia nu e ceva de neglijat.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 23:06 de sweety16

Ne pare sincer rau pentru tine! Stiu ca e inutil acum, dar trebuia sa-ti anunti parintii si politia imediat ce s-a intamplat!
Acum trebuie sa le spui, oricum! Si nu e vina ta, orice ai fi facut! Niciodata nu e vina celei care este violata! Gaseste, impreuna cu parintii tai, o solutie in ceea ce priveste copilul!!
Multa bafta si sa treci cu capul sus peste tot!!

Uneori mai este si vina celei care a fost violata.Sunt multe care nu se gandesc la tot ce se poate intampla.Ma refer la fetele care umbla noaptea singure pe strazi, care merg si beau pana nu mai stiu de ele pe la cine stie ce petreceri ai o doua zi se trezesc in alte paturi.Ca fata trebuie sa ai si putina grija de tine.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 23:14 de femme

Uneori mai este si vina celei care a fost violata.Sunt multe care nu se gandesc la tot ce se poate intampla.Ma refer la fetele care umbla noaptea singure pe strazi, care merg si beau pana nu mai stiu de ele pe la cine stie ce petreceri ai o doua zi se trezesc in alte paturi.Ca fata trebuie sa ai si putina grija de tine.

Iar tu, ca fata, nu ar trebui sa zici vreodata ca este si vina fetei cand este violata!
Poate fi ea cea mai mare c.u.r.v.a din lume, poate umbla doar beata si cu c.u.r.u.l. la vedere, asta nu da voie nimanui s-o violeze! Si spun asta, chiar daca imi vor sari mult/multe in cap! Violul nu are decat un singur vinovat: cel care il comite! Restul sunt circumstante!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 23:52 de sweety16

Iar tu, ca fata, nu ar trebui sa zici vreodata ca este si vina fetei cand este violata!
Poate fi ea cea mai mare c.u.r.v.a din lume, poate umbla doar beata si cu c.u.r.u.l. la vedere, asta nu da voie nimanui s-o violeze! Si spun asta, chiar daca imi vor sari mult/multe in cap! Violul nu are decat un singur vinovat: cel care il comite! Restul sunt circumstante!

da, insa chiar fata ar putea evita violul daca ar avea grija in ce circumstante se expune.Daca umbla beata si cu c.u.r.u.l la vedere dupa aia sa nu se planga ca a fost violata.Daca ea nu are grija de ea, atunci cine? Nu intelege ca le iau apararea violatorilor.IN opinia mea sunt doar niste oamnei de nimic care ar trebui pedepsiti mai aspuru, insa tot ceea ce trebuie sa facem, ca fete/femei e sa incercam sa ne protejam cat putem.Daca e sa se intample intradevar i se poate intampla si celei mai cuminti fete, insa sunt si unele care si-o cauta cu lumanarea.

sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 23:54 de femme

da, insa chiar fata ar putea evita violul daca ar avea grija in ce circumstante se expune.Daca umbla beata si cu c.u.r.u.l la vedere dupa aia sa nu se planga ca a fost violata.Daca ea nu are grija de ea, atunci cine? Nu intelege ca le iau apararea violatorilor.IN opinia mea sunt doar niste oamnei de nimic care ar trebui pedepsiti mai aspuru, insa tot ceea ce trebuie sa facem, ca fete/femei e sa incercam sa ne protejam cat putem.Daca e sa se intample intradevar i se poate intampla si celei mai cuminti fete, insa sunt si unele care si-o cauta cu lumanarea.

Sunt de acord ca trebuie sa ne protejam si sa avem grija de noi...dar de aici si pana la a spune ca o fata e vinovata si ea la un viol..e cale lunga!
Probabil ca ai vrut altceva sa exprimi, dar nu ti-ai gasit cuvintele!!

Farrah Fawcett

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata...

scris pe 1 sep 2010 23:55 de sweety16

Sunt de acord ca trebuie sa ne protejam si sa avem grija de noi...dar de aici si pana la a spune ca o fata e vinovata si ea la un viol..e cale lunga!
Probabil ca ai vrut altceva sa exprimi, dar nu ti-ai gasit cuvintele!!

Vroiam sa spun ca unele sunt si ele vinovate intr-o anumita masura!

sus

adina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarcinata

scris pe 2 sep 2010 02:09 de adina

Vroiam sa spun ca unele sunt si ele vinovate intr-o anumita masura!

S-a intamplat dupamiaza..ma intorceam de la bazin era in jur de ora 3 si nu purtam nimic care sa atraga atentia...aveam blugi si o bluza fara decolteu..ca sa ajung acasa am luat-o ca de obicei printre blocuri si acolo m-a atacat un individ..am incercat sa lupt dar nu am putut..sweety16 are dreptate..a fost si vina mea, daca as fi stiut sa ma apar mai bine poate aveam o sansa..am tipat dar nimeni nu a sarit sa ma ajute..scara de bloc respectiva e una mai mult pustie din cauza ca blocul este in renovare..
sus

just me

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si insarci

scris pe 2 sep 2010 04:43 de just me

S-a intamplat dupamiaza..ma intorceam de la bazin era in jur de ora 3 si nu purtam nimic care sa atraga atentia...aveam blugi si o bluza fara decolteu..ca sa ajung acasa am luat-o ca de obicei printre blocuri si acolo m-a atacat un individ..am incercat sa lupt dar nu am putut..sweety16 are dreptate..a fost si vina mea, daca as fi stiut sa ma apar mai bine poate aveam o sansa..am tipat dar nimeni nu a sarit sa ma ajute..scara de bloc respectiva e una mai mult pustie din cauza ca blocul este in renovare..

In cazul asta singurul lucru cel poti face e sa le spui parintilor cele intamplate caci nu ai nici o vina(faptul ca nu tei putut apara este un lucru normal avand in vedere ca un baiat/barbat este mult mai puternim decat o fata/femeie) asa ca vorbeste cu parinti tai,anunta autoritatile.
Am simtit nevoia de a raspunde din perspectiva unui barbat pentru ca urasc astfel de oameni si asa ceva mi se pare inacceptabil.
Vreau sa atrag aici atentia tuturor femeilor pentru ca nu se stie niciodata cand dati peste un psihopat
asa ca e bn sa aveti la indemana un spray lacrimogen sau daca nu cel mai bn e o lovitura puternica in coaie si asa ii va pieri cheful,pt ca am ceva experienta in lupte va spun ca cea mai buna metoda de a scapa de un atac e o lovitura puternica intro zona sensibila a corpului si apoi fugiti.
Personal tind sa cred ca cea mai buna
lovitura este cea cu podul palmei in jona de desuptul nasului in sus,asta producere sangerarea nasului,lacrimarea ochilor,pierderea echilibrului,etc.
Acum revenind la subiect trebuie sa iti anunti parinti si autoritatile,parerea mea e ca ar trebui sa avortezi dar ar trebui facut acest lucru in asa fel incat sa nu se afle(vecini,colegi,etc) e important.
Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate dar gandestete ca totul va fi bine,fi optimista.
sus

just me

Guest

scris pe 2 sep 2010 05:06 de just me

As mai avea ceva de adaugat,aici se vede si importanta unui prieten,sincer sa fiu nimeni nu ar avea curajul sa atace in conditile in care esti cu prietenul(aici ma refer la un tip bn facut nu orce prostanac) langa tn.
Aceasta intamplare nefericita ma facut sa ma consteintizez anumite lucruri,adica trebuie sa stii sa te aperi ori ca esti fata sau baiat,recomand practicarea unui stil de karate.Eu practic Kyokushin am centura neagra dar sunt o persoana cat se poate de calma si nonviolenta,in general aceste discipline nau rolul de a te invata sa te lupti ci sa deschizi bine ochi la cea ce e in jurul tau,sa nu fi indiferent/a la cea ce e in jurul tau.
Atat am avut de spus sper ca cele zise mai sus sa previna astfel de cazuri.Inca o data va spun traitiva viata in asa fel incat sa nu regretati nimic si fiti mereu optimisti(desi in romania lucrul asta e foarte rar ).
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si ins

scris pe 2 sep 2010 12:45 de femme

In cazul asta singurul lucru cel poti face e sa le spui parintilor cele intamplate caci nu ai nici o vina(faptul ca nu tei putut apara este un lucru normal avand in vedere ca un baiat/barbat este mult mai puternim decat o fata/femeie) asa ca vorbeste cu parinti tai,anunta autoritatile.
Am simtit nevoia de a raspunde din perspectiva unui barbat pentru ca urasc astfel de oameni si asa ceva mi se pare inacceptabil.
Vreau sa atrag aici atentia tuturor femeilor pentru ca nu se stie niciodata cand dati peste un psihopat
asa ca e bn sa aveti la indemana un spray lacrimogen sau daca nu cel mai bn e o lovitura puternica in coaie si asa ii va pieri cheful,pt ca am ceva experienta in lupte va spun ca cea mai buna metoda de a scapa de un atac e o lovitura puternica intro zona sensibila a corpului si apoi fugiti.
Personal tind sa cred ca cea mai buna
lovitura este cea cu podul palmei in jona de desuptul nasului in sus,asta producere sangerarea nasului,lacrimarea ochilor,pierderea echilibrului,etc.
Acum revenind la subiect trebuie sa iti anunti parinti si autoritatile,parerea mea e ca ar trebui sa avortezi dar ar trebui facut acest lucru in asa fel incat sa nu se afle(vecini,colegi,etc) e important.
Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate dar gandestete ca totul va fi bine,fi optimista.

Multumin pentru sfaturi!!
Cu siguranta sunt de mare ajutor, asta daca nu-ti pierzi capul in momentele acelea!!!

Farrah Fawcett

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violata si

scris pe 2 sep 2010 16:45 de victoria_ok

Imi pare destul de rau ce sa intimplat cu tine. Dar...trebuie sa le spui parintilor, sa discuti cu ei. Acum daca ai vreo 1-2 luni mai ai sanse de a face avort. Nu scapa acesta ocazie. Nu cred ca acest copil e dorit de tine, iti va distruge tot viitorul. E un cosmar!!
Discuta numai decit cu parintii. Daca poti te-as ruga sa ne tii la curent...
Huh, bafta!
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violat

scris pe 2 sep 2010 17:14 de victoria_ok

Eu cred ca acel tip care te-a violat te cunostia. Pentru ca singura ai zis ca de obicei te duci printre blocuri. Deci putea sa te urmareasca de mai mult timp, si sa puna la punct cum, cind, si unde sa te violeze.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 2 sep 2010 21:18 de sweety16

Nu, tu nu ai avut nicio grija in cazul acesta.Era normal sa nu te poti apara in fata unui inivid asa.Eu ma refeream la cu totul alte cazuri.Cum spuneam, cand e sa se intample, se intampla, fara sa fie neapart vina ta.

sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Violat

scris pe 2 sep 2010 21:22 de femme

Imi pare destul de rau ce sa intimplat cu tine. Dar...trebuie sa le spui parintilor, sa discuti cu ei. Acum daca ai vreo 1-2 luni mai ai sanse de a face avort. Nu scapa acesta ocazie. Nu cred ca acest copil e dorit de tine, iti va distruge tot viitorul. E un cosmar!!
Discuta numai decit cu parintii. Daca poti te-as ruga sa ne tii la curent...
Huh, bafta!

nu scapa aceasta ocazie

Se vorbeste de o viata aici, nu de o pereche de cremwursti!!
Este doar decizia fetei daca pastreaza sau nu copilul si nu cred ca raspunsurile de genul
"da" sau "
'nu" ii folosesc cu adevarat!!

Farrah Fawcett

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi

scris pe 2 sep 2010 21:29 de victoria_ok

nu scapa aceasta ocazie

Se vorbeste de o viata aici, nu de o pereche de cremwursti!!
Este doar decizia fetei daca pastreaza sau nu copilul si nu cred ca raspunsurile de genul
"da" sau "
'nu" ii folosesc cu adevarat!!

Desigur ca e decizia ei daca vrea sa pastreze copilul sau nu. Eu doar m-am dat cu parerea.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 2 sep 2010 21:41 de femme

Desigur ca e decizia ei daca vrea sa pastreze copilul sau nu. Eu doar m-am dat cu parerea.

Nu ne putem da cu parerea in ceea ce priveste viata sau moartea unui viitor om!!

Farrah Fawcett

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 2 sep 2010 21:42 de Psyche

in situatia ei,mi-as urma ratiunea si nu inima(cat despre asta,nu stiu ce instincte maternale ale lui peste poti avea la 16 ani). daca e sa te uiti obiectiv,nu faci altceva decat sa-ti nenorocesti copilul,daca decizi sa il ai. in primul rand,pentru ca a face parte dintr-o familie dezbinata inseamna a fi etichetat de societate dupa alte norme decat cele care se cuvin. asta ar fi un aspect. al doilea ar fi acela ca iti condamni copilul sa traiasca fara prezenta paterna si lipsa unuia din parinti,mai ales in copilarie,marcheaza copilul ca sa nu mai zic ca faptul ca esti renegat de unul din parinti inseamna o durere si mai mare.
isi sacrifica viitorul,nu are ce sa-i ofere copilului,si aici nu ma refer la partea financiara caci,treaca-mearga,mai poti face ceva in privinta asta,ma refer la faptul ca fiecare copil are dreptul de a se naste intr-un camin,inconjurat de grija si dragoste,iar astea ii vor lipsi. ea are 16 ani,nici macar ea nu are habar cu ce se mananca viata ca sa putem spune ca va compensa cu ce poate si pe deasupra,mai trece si printr-o perioada traumatizanta dupa viol.
ma bazez pe cele spuse ca sa argumentez de ce,in conditia ei,as avorta un copil rezultat dintr-un viol.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online