Sex adolescenti

Pagina 1 din 1
1

nokiae51

Newbie
1 mesaje

Sex adolescenti

scris pe 7 sep 2010 14:45 de nokiae51

Va rog....raspunsuri serioase.

Am 17 ani si vreau neaparat sa imi incep viata sexuala fiindca multi prieteni cu care umblu deja au facut-o dar eu am avut doar cateva relatii de scurta durata. Liceul unde invat nu imi permite asta pentru ca este un liceu nmai cu fete ``tocilare`` si nu sunt ele genul....
Nu stiu unde sa mai caut....sunt din Bucuresti, odata am fost cu cativa prieteni in niste cluburi dar nimic .....
plss care ma poate ajuta sau are sfaturi id mess: [cenzurat de DarkAngel]

Acesta nu este un site de matrimoniale pickup get a date sau alte chestii de genu. Idurile de messenger si numerele de telefon se trimit numai in privat cui doreste sa le primeasca Daca mai continui cu abateri din acestea iti voi sterge posturile, daca insisti dupa ce sterg posturile urmeaza ban

Alex
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Sex adoloscenti

scris pe 7 sep 2010 18:28 de the_gogu

Pai in primul rand...rasfoieste forumul la seductie si o sa gasesti ceva pe-acolo, erau mai demult niste topicuri interesante scrise de valentine, acum daca n-am mai intrat de foarte mult timp habar-nam ce mai e pe forumu asta dar bagate si citeste, nu te astepta sa primesti nu stiu cate raspunsuri ca userii care de obicei dadeau sfaturi cred ca s-au cam saturat sa scrie acelasi lucru de 10 ori pe zi pentru fiecare puturos.
CAt despre cunoscut...iesi mereu afara cu prietenii, incearca sa cunosti cat mai multa lume, dupa asta vei cunoaste pe prietenii, prienilor etc... nu te astepta ca in club sa gasesti neaparat, sunt sanse mari intradevar dar iti recomand sa nu bei alcool daca te duci in club si vrei sa agati pentru ca fetele sunt cam exasperate in club de restul barbatilor care in proportie de 90% sunt beti in club. si etc mai citeste pe forum. Si nu te astepta acum cum ai cunoscut-o pe una gata sa-ti sara in brate si sa-ti spune sa faci sex cu ea, daca prietenii cu care umbli si-au inceput viata sexuala ce? esti mai prost? daca crezi...inseamna ca esti, nu te mai vaita atat din cauza ca esti virgin ca nu-ti face bine.
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Sex adoloscenti

scris pe 8 sep 2010 09:26 de yony

Am 17 ani si vreau neaparat sa imi incep viata sexuala fiindca multi prieteni cu care umblu deja au facut-o dar eu am avut doar cateva relatii de scurta durata. Liceul unde invat nu imi permite asta pentru ca este un liceu nmai cu fete ``tocilare`` si nu sunt ele genul....
Nu stiu unde sa mai caut....sunt din Bucuresti, odata am fost cu cativa prieteni in niste cluburi dar nimic .....

Acesta nu este un site de matrimoniale pickup get a date sau alte chestii de genu. Idurile de messenger si numerele de telefon se trimit numai in privat cui doreste sa le primeasca Daca mai continui cu abateri din acestea iti voi sterge posturile, daca insisti dupa ce sterg posturile urmeaza ban

da'mi voie sa te contrazic un pic...nu trebuie sa iti incepi viata sexuala doar pt ca toti prietenii tai au facut-o...
asta o face fiecare cand simte... fara sa se simta constrans de cineva sau ceva..
te inteleg ca esti la varsta, si perioada in care iti "urla" hormonii, dar nu are nimic daca tu esti virgin si altii nu, crede'ma !!!
mai bine asteapta sa ai o relatie, cu o fata pe care o placi/iubesti, si o sa fie mult mai ok decat asa, parerea mea

si app: majoritatea baietilor de varsta ta se lauda ca ei nu mai sunt virgini, dar de unii e numai lauda... pt ca le e rusine sa recunoasca adevarul...
sus

ella0790

Senior member
123 mesaje

Re: Sex adolescenti

scris pe 21 sep 2010 11:11 de ella0790

plss care ma poate ajuta

daca prietenii tai se arunca in cap o faci si tu nu?esti virgin nu criminal!

ella0790
sus

AnaAnita

Newbie
8 mesaje

Re: Sex adolescenti

scris pe 21 sep 2010 15:05 de AnaAnita

Pai daca fetele de la liceul tau nu sunt de nasul tau dute la un alt liceu. Poate unul de baieti
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online