Prietenul meu zice ca vreau prea mult sex!

Pagina 1 din 1
1

koryna

Junior member
27 mesaje

Prietenul meu zice ca vreau prea mult sex!

scris pe 28 feb 2007 16:25 de koryna

Sunt impreuna cu prietenul meu de 7 luni de zile.Acum...problema mea este urmatoarea...el sustine ca eu vreau prea mult sex...Acum...io chiar nu vad asha situatie.La inceput...cand ne-am cunoscut o faceam de vreo 2 ori pe zii...cateodata si in 2 reprize...Acum,pauza.Zice ca vreau prea mult,si ca na....mai vrea si el o pauza.Doar ca...pauzele lui sunt cam de 4-5 zile.Acum,eu,obisnuita cu...in fiecare zii...la pauze de vreo 4 zile...mi-e cam greu,mai ales ca tinb la el si il doresc.Numai cand ma gandesc la el cateodata,imi doresc sa fii fost langa mine sa-i pot sari in brate.
Acum...la care-i problema...la mine sau la el???
Voi ce parere aveti?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult sex!

scris pe 28 feb 2007 17:12 de ExoticDream

...mi-e cam greu,mai ales ca tinb la el si il doresc.

Tu vrei sa faci sex des pentru ca il iubesti sau pur si simplu pentru ca iti place asta? In cazul in care esti atrasa mai mult de sex decat de prietenul tau ca persoana, este posibil ca baiatul sa se simta o idee folosit.... altfel nu cred ca ar face mofturi la "prea mult"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

koryna

Junior member
27 mesaje

Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult sex!

scris pe 28 feb 2007 17:18 de koryna

Tu vrei sa faci sex des pentru ca il iubesti sau pur si simplu pentru ca iti place asta? In cazul in care esti atrasa mai mult de sex decat de prietenul tau ca persoana, este posibil ca baiatul sa se simta o idee folosit.... altfel nu cred ca ar face mofturi la "prea mult"!

Pai...sincera sa fiu...nu prea reusesc sa gasesc raspunsul la intreabarea ta...cred ca e si una si cealalta.Dar...unde ati mai vazut voi barbati care sa spuna ca au nevoie de o pauza???
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult

scris pe 28 feb 2007 19:38 de stefanoski

Pai...sincera sa fiu...nu prea reusesc sa gasesc raspunsul la intreabarea ta...cred ca e si una si cealalta.Dar...unde ati mai vazut voi barbati care sa spuna ca au nevoie de o pauza???

Pai daca el o face toata treaba, ma gandesc ca poate o fi si el slabit.
Ce-i mult strica...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Bursucu

Veteran member
189 mesaje

Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult sex!

scris pe 4 mar 2007 04:17 de Bursucu

Sunt impreuna cu prietenul meu de 7 luni de zile.Acum...problema mea este urmatoarea...el sustine ca eu vreau prea mult sex...Acum...io chiar nu vad asha situatie.La inceput...cand ne-am cunoscut o faceam de vreo 2 ori pe zii...cateodata si in 2 reprize...Acum,pauza.Zice ca vreau prea mult,si ca na....mai vrea si el o pauza.Doar ca...pauzele lui sunt cam de 4-5 zile.Acum,eu,obisnuita cu...in fiecare zii...la pauze de vreo 4 zile...mi-e cam greu,mai ales ca tinb la el si il doresc.Numai cand ma gandesc la el cateodata,imi doresc sa fii fost langa mine sa-i pot sari in brate.
Acum...la care-i problema...la mine sau la el???
Voi ce parere aveti?

niciodata nu-ti dori mai mult decat poti primi pt ca poti ramane si fara aia...
incearca sa nu mai fi asa "limfomana" si stiti vorba aia : mai rarut ca-i mai dragutz! cu cat trece mai mult timp cu atat dorinta si pt el este mai mare...lasa-l usor...
io cred ca sexul pt tine e obisnuinta si baiatul a cam obosit sau s-a saturat pt ca stii cum e sa faci acelasi lucru zilnic...e monotonie...
aveti grija de voi si mai rarutz

"A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala.
Trebuie sa cautam in noi pacea, si ne vom putea bucura de adevarata
fericire!"
"Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte
adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda." (Herbert Agar)

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea mult sex!

scris pe 4 mar 2007 10:28 de verdiuc

De 4-5 ori pe zi.......zi de zi????
E prea mult.Adica intr-o zi sau 2-3,cuprinsi de un foc nebun,si poate inconjurati si de un decor potrivit,ar fi ok,dar sa iti doreste ca el sa vrea atat de des timp indelungat e . I s-a luat,sun sigur,si poate ca lucrurile intamplandu-se atat de des,s-ar putea sa i se ia de tot de tine,daca va ajunge sa vada in tine doar sex si atat.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 6 mar 2007 11:22 de YLoveCamelia

pai am auzit asa : in cercurile de prieteni, la tv, din carti, din sursa internet.

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 6 mar 2007 18:55 de Nekunoskuta

De 4-5 ori pe zi.......zi de zi????
E prea mult.

Daca imi arati unde ai citit tu asta eu ma las de sex

Adevarul e ca in multe cazuri intr-o relatie numarul partidelor de sex ( a se citi "dragoste" in unele cazuri) descresc odata cu maturizarea relatiei. Asta nu e insa ceva rau, cel putin eu asa gandesc. Inseamna ca partenerii gasesc alte moduri de a isi umple timpul, nu neaparat prin sex.

Problema ta cred ca e faptul ca il placi pentru sex, nu pentru personalitatea lui.

Nimic...
sus

flori

Guest

Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea m

scris pe 6 sep 2010 11:52 de flori

ca sa vezi, si mie mi s-a intamplat zilele astea sa imi zica la fel. Si suntem impreuna de 2 ani. Baga vrajeala ca, cand vom face copii n-o sa mai aiba sperma :|
sus

Eu Nu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau pr

scris pe 6 sep 2010 14:54 de Eu Nu

ca sa vezi, si mie mi s-a intamplat zilele astea sa imi zica la fel. Si suntem impreuna de 2 ani. Baga vrajeala ca, cand vom face copii n-o sa mai aiba sperma :|

=))))))))))))))))))
sus

Eu Nu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vrea

scris pe 6 sep 2010 14:56 de Eu Nu

Multa lume nesatula din vina baietilor
)
Sunt care isi satisfac partenerele si inca ar fi in stare si in loc la alti care nu pot
ce ziceti baieti?
nu "ajutam" fetele astea?
)
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca

scris pe 6 sep 2010 19:08 de alexnico08

vai ce as vrea eu asa des...
spunei din partea mea: bucurate baaaa ca e asa doritoare de dragoste...si mai ales DOAR CU TINE!
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau pr

scris pe 6 sep 2010 22:28 de femme

Asta da "vrajeala"! Saracu, cauta orice portita de scapare!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vrea

scris pe 7 sep 2010 00:59 de Pischot

Asta da "vrajeala"! Saracu, cauta orice portita de scapare!!

Wow.. si totusi sa ma UMILESC in fata lui?! Sa-i arat ca-l doresc?! Da eu ce-am... n-am maini?! OMG!

Serios...Fa-te ca nu-l vrei doua saptamani! Te chinui si tu ca ti-e greu, dar saruta-l , fa-l sa te vrea si gaseste si tu o scuza!
Abtine-te tu!
Fa-l sa te vrea din toate puterile si apoi ii explici ca : " Asa te-ai simtit si tu cand el a refuzat si tu-l doreai! " sa vedem cum ii pica! Dar il refuzi categoric!

Wow... sa ma rog de el sa fiu a lui!
Dumnezeule...:|

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 7 sep 2010 02:07 de Machiavelli

Wow.. si totusi sa ma UMILESC in fata lui?! Sa-i arat ca-l doresc?! Da eu ce-am... n-am maini?! OMG!

Serios...Fa-te ca nu-l vrei doua saptamani! Te chinui si tu ca ti-e greu, dar saruta-l , fa-l sa te vrea si gaseste si tu o scuza!
Abtine-te tu!
Fa-l sa te vrea din toate puterile si apoi ii explici ca : " Asa te-ai simtit si tu cand el a refuzat si tu-l doreai! " sa vedem cum ii pica! Dar il refuzi categoric!

Wow... sa ma rog de el sa fiu a lui!
Dumnezeule...:|

Ia nu mai invata fetele la prostii
Daca ei i-o fii placand sa stea decat cu cracii in sus si baiatul sa "munceasca" tot timpul o fii obosit si el na.Ce,o-ti fii voi divine dar nu suntem nici noi roboti.Il compatimesc...

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 8 sep 2010 23:06 de vladbodan

nu sti niciodata ce job nasol are sau ce trebuie sa faca sau prin ce trebuie sa treaca in fiecare zi ca sa poata sa o faca uneori zilnic ... parerea mea, am trecut si eu prin chestii de genul

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice ca vreau prea m

scris pe 9 sep 2010 23:43 de femme

nu sti niciodata ce job nasol are sau ce trebuie sa faca sau prin ce trebuie sa treaca in fiecare zi ca sa poata sa o faca uneori zilnic ... parerea mea, am trecut si eu prin chestii de genul

Nu te-am mai "vazut" de mult pe forum!!

On topic: Asta asa e, dar nu poate sa o refuze in fiecare zi, ca nu e fiecare zi o zi nasoala! Barbatii...cine sa-i inteleaga!?

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenul meu zice

scris pe 10 sep 2010 04:01 de Bozgoru

vai ce as vrea eu asa des...
spunei din partea mea: bucurate baaaa ca e asa doritoare de dragoste...si mai ales DOAR CU TINE!
ai dat un raspuns de copil.. sa nu folosesc alt cunvant..
sus

metaforic

Veteran member
161 mesaje

scris pe 10 sep 2010 13:09 de metaforic

ai gresit, trebuia sa postezi la rubrica bdsm caci la noi cand ii arati cuiva ca il/o doresti nu se cheama umilinta.

Nu?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

94 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online