Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarcina?

Pagina 1 din 1
1

bbm

Newbie
3 mesaje

Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarcina?

scris pe 8 sep 2010 10:27 de bbm

Buna
Sunt noua pe forum, dar inainte am tot citit raspunsurile voastre la anumite probleme, astfel incat m-am incumetat si eu sa vin cu o problema

acum 2 saptamani am facut sex cu prietenul meu (protejat-prezervativ)
dupa actul sexual am observat pe lenjeria de pat o pata alba, branzoasa. el a zis ca nu a avut cum sa curga sperma pe langa prezervativ, dar eu sunt speriata, pentru ca nu s-a mai intamplat asta pana acum.
maine trebuie sa-mi vina menstruatia, dar ieri am observat pe chilot o pata maronie si acum nu mai vine nimic.pentru mine e normal la inceput sa imi vina maroniu, apoi rosu. problema acum e ca s-a oprit de tot si am citit ca asta poate fi nidatie.
credeti ca lichidul acela alb a fost sperma sau a fost de la mine? sunt speriata si chiar nu stiu ce sa fac

tin sa mentionez ca am avut dureri ale sanilor, mai ales sfarcurile, m-a durut putin burta si mi-e tot timpu somn, am stari schimbatoare. nu stiu daca e de la SPM sau posibila sarcina
sus

Ana

Guest

Re: ajutati-ma urgent va rog

scris pe 8 sep 2010 17:08 de Ana

Buna
Sunt noua pe forum, dar inainte am tot citit raspunsurile voastre la anumite probleme, astfel incat m-am incumetat si eu sa vin cu o problema

dupa actul sexual am observat pe lenjeria de pat o pata alba, branzoasa. el a zis ca nu a avut cum sa curga sperma pe langa prezervativ, dar eu sunt speriata, pentru ca nu s-a mai intamplat asta pana acum.
maine trebuie sa-mi vina menstruatia, dar ieri am observat pe chilot o pata maronie si acum nu mai vine nimic.pentru mine e normal la inceput sa imi vina maroniu, apoi rosu. problema acum e ca s-a oprit de tot si am citit ca asta poate fi nidatie.
credeti ca lichidul acela alb a fost sperma sau a fost de la mine? sunt speriata si chiar nu stiu ce sa fac

tin sa mentionez ca am avut dureri ale sanilor, mai ales sfarcurile, m-a durut putin burta si mi-e tot timpu somn, am stari schimbatoare. nu stiu daca e de la SPM sau posibila sarcina
Imi pare rau nu vreau sa te sperii dar poate fi vorba de o sarcina cel mai bine fa maine dimineata un test de sarcina, se poate sa nu fie nimic si doar sa iti intarzie din cauza stresului..ai grija multa bafta! sa ne tii la curent.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: ajutati-ma urgent va rog

scris pe 8 sep 2010 19:04 de victoria_ok

Imi pare rau nu vreau sa te sperii dar poate fi vorba de o sarcina cel mai bine fa maine dimineata un test de sarcina, se poate sa nu fie nimic si doar sa iti intarzie din cauza stresului..ai grija multa bafta! sa ne tii la curent.

Durere de sani, de burta sunt simptomele ca acus o sa-ti vina menstruatia. Daca ati facut-o protejati, de ce-ti mai pui problema daca esti sau nu insarcinata? Desigur cu exceptia ca nu s-a rupt prezervativul
In rest cu cred ca esti insarcinata!
sus

Dianaaaa

Junior member
21 mesaje

Re: ajutati-ma urgent va rog

scris pe 8 sep 2010 23:50 de Dianaaaa

Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru si sunt f speriata :-s Menstruatia trebuia sa-mi vina astazi si vad k nu mi-a venit :-s Sper sa nu fie nimic rau :-s
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: ajutati-ma urgent va rog

scris pe 9 sep 2010 00:50 de Leroy

Stati linistite, atat timp cat prezervativul nu s-a rupt nu exista sansa sa fi curs pe langa, decat, daca a stat prea mult cu penisul in vagin, timp in care si-a pierdut erectia si a permis spermei sa curga pe langa, timp care depinde de fiecare baiat in parte.
Daca a scos-o imediat si s-a observat pata atunci e de la voi (se intampla de cele mai multe ori ca un act sexual sa se termine si cu un fel de ejaculare feminina, adica un lichid asemanator spermei pe care de multe ori il asociem cu sperma, spre greseala noastra, care de fapt e rezultatul unui orgasm al femeii.

In concluzie, stati linistite, asteptati menstruatia din minut in minut

Festina Lente !
sus

bbm

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: ajutati-ma urgent va rog

scris pe 9 sep 2010 10:12 de bbm

Stati linistite, atat timp cat prezervativul nu s-a rupt nu exista sansa sa fi curs pe langa, decat, daca a stat prea mult cu penisul in vagin, timp in care si-a pierdut erectia si a permis spermei sa curga pe langa, timp care depinde de fiecare baiat in parte.
Daca a scos-o imediat si s-a observat pata atunci e de la voi (se intampla de cele mai multe ori ca un act sexual sa se termine si cu un fel de ejaculare feminina, adica un lichid asemanator spermei pe care de multe ori il asociem cu sperma, spre greseala noastra, care de fapt e rezultatul unui orgasm al femeii.

In concluzie, stati linistite, asteptati menstruatia din minut in minut

daca stau bine sa ma gandesc a stat putin in interiorul meu dupa ce a terminat, dar nu mai stiu exact cat.oricum nu foarte mult, iar erectia din cate mi-aduc eu aminte nu ii disparuse inca :-?
mi-am facut ieri un test de sarcina si a fost negativ, dar cum nu sunt foarte sigura daca au trecut 10 zile de la respectivul contact, o sa fac altul luni daca nu`mi vine menstruatia pana atunci
iar de 2 zile am ramas tot cu petele acelea maronii, iar ieri nu a mai venit nimic :|
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: ajutati-ma urgent va rog

scris pe 9 sep 2010 14:50 de victoria_ok

daca stau bine sa ma gandesc a stat putin in interiorul meu dupa ce a terminat, dar nu mai stiu exact cat.oricum nu foarte mult, iar erectia din cate mi-aduc eu aminte nu ii disparuse inca :-?
mi-am facut ieri un test de sarcina si a fost negativ, dar cum nu sunt foarte sigura daca au trecut 10 zile de la respectivul contact, o sa fac altul luni daca nu`mi vine menstruatia pana atunci
iar de 2 zile am ramas tot cu petele acelea maronii, iar ieri nu a mai venit nimic :|

O sa-ti vina, n-are incotro
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ajutati-ma urgent va rog

scris pe 9 sep 2010 16:21 de Leroy

O sa-ti vina, n-are incotro

Corect...

Nu dispare erectia atat de repede, deci nu exista posibilitate sa ramai insarcinata.
Menstruatia iti poate intarzia din 100 de motive, asa ca poti sa stai calma.
In plus, daca ma gandesc mai bine, ar fi trebuit sa fii si in perioada nefertila daca e cu cateva zile inainte de menstruatie, asa ca inca un motiv sa nu te ingrijorezi.

Festina Lente !
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarci

scris pe 9 sep 2010 22:59 de simosimina

Buna

stresul este cauza intarzierii....cat despre pata, sincer eu cred ca este de la tine...sperma de obicei dupa ce ramane pe ceva se face ca apa...iar tu ai spus ca era ceva branzos...si nu poate fi decat de la tine.
Stai linistita ca o sa iti vina

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

metaforic

Veteran member
161 mesaje

Re: Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila sarci

scris pe 10 sep 2010 13:34 de metaforic

Buna

ce-ti mai trebuie ginecolog cand ai internet si destule fete gata sa-ti povesteasca tot ce-au auzit ele despre "insarcinari si desarcinari".
Daca ati facut-o protejati

modul...

Menstruatia trebuia sa-mi vina astazi si vad k nu mi-a venit :-s Sper sa nu fie nimic rau :-s

Adica miracolul vietii e ceva rau? (urate emoticoanele de pe forumul asta, acum voiam sa pun ceva ca sunt uimit)

un fel de ejaculare feminina, adica un lichid asemanator spermei

da, seamana cu sperma prin faptul ca exista.

Menstruatia iti poate intarzia din 100 de motive

da.. dar 99 dintre ele nu sunt chiar motive

Nu?
sus

bbm

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Sex protejat, pata pe cearceaf, posibila s

scris pe 10 sep 2010 22:08 de bbm

stresul este cauza intarzierii....cat despre pata, sincer eu cred ca este de la tine...sperma de obicei dupa ce ramane pe ceva se face ca apa...iar tu ai spus ca era ceva branzos...si nu poate fi decat de la tine.
Stai linistita ca o sa iti vina

da...era branzos cand sa uscat...dar inainte e ca si cum as fi varsat apa :|
Leroy, nu s-a intamplat cu cateva zile inainte de menstruatie...s-a intamplat la 2 saptamani dupa ce s-a terminat
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

98 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online