Despre orgasmul intravaginal .

Pagina 1 din 1
1

Frag

Junior member
47 mesaje

Despre orgasmul intravaginal .

scris pe 10 sep 2010 16:51 de Frag

Prietena mea are orgasm intravaginal , dar doar cand este ea deasupra , pe mine nu ma satisface si as prefera o pozitie mai "rapida" ( gen misionarul sau dogy style ) dar ea nu are orgasm si partida devine plictisitoare ....

Acum intrebarea ... : Cunoaste cineva o pozitie favorabila pentru aman2 ? ... Am experimentat mai multe si nici un succes . O idee ceva ?

Save me ) !

Genial forumul . Respect pentru veterani , sper sa am o activitate constanta si sa fiu cat de cat bine primit

Bafta tuturor !

Cred ca nu am postat unde trebuie , defapt sigur nu am postat ! scuze :">

The dolphins are gay sharks !!

вă вăiαтuℓз
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Despre orgasmul intravaginal .

scris pe 10 sep 2010 17:34 de Psyche

Prietena mea are orgasm intravaginal , dar doar cand este ea deasupra , pe mine nu ma satisface si as prefera o pozitie mai "rapida" ( gen misionarul sau dogy style ) dar ea nu are orgasm si partida devine plictisitoare ....

Acum intrebarea ... : Cunoaste cineva o pozitie favorabila pentru aman2 ? ... Am experimentat mai multe si nici un succes . O idee ceva ?

Save me ) !

Genial forumul . Respect pentru veterani , sper sa am o activitate constanta si sa fiu cat de cat bine primit

Bafta tuturor !

daca vrei sa faci pe modestul,ai postat unde trebuie.

acum,si eu am intampinat aceiasi problema un timp. cred ca si chestia asta cu orgasmul e tare relativa la femei.
si depinde si cat de mult conteaza pentru voi sincronizarea. adica,spre exemplu,o poti lasa pe ea sa-si primeasca orgasmul si sa ti-l primesti pe al tau intr-o alta pozitie,daca nu tii neaparat sa il aveti deodata.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Frag

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Despre orgasmul intravaginal .

scris pe 10 sep 2010 18:01 de Frag

adica,spre exemplu,o poti lasa pe ea sa-si primeasca orgasmul si sa ti-l primesti pe al tau intr-o alta pozitie,daca nu tii neaparat sa il aveti deodata.

Asta facem . Dar pe ea anumte pozitii care imi provoaca mie placere pe ea o deranjeaza .

In fine dar chestia asta cu randul nu poate devenii plictisitoare ?

O noua intrebare ) . Cum facem sa ne sincronizam ?

Eram extrem de sigur ca tu o sa raspunz Psyche )

Merci pentru raspuns . Si nu fac pe modestul ) , incerc sa ma integrez

Bafta ><

вă вăiαтuℓз
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Despre orgasmul intravaginal .

scris pe 11 sep 2010 13:44 de Psyche

Asta facem . Dar pe ea anumte pozitii care imi provoaca mie placere pe ea o deranjeaza .

In fine dar chestia asta cu randul nu poate devenii plictisitoare ?

O noua intrebare ) . Cum facem sa ne sincronizam ?

Eram extrem de sigur ca tu o sa raspunz Psyche )

Merci pentru raspuns . Si nu fac pe modestul ) , incerc sa ma integrez

Bafta ><

dupa parerea mea,atingerea orgasmului simultan e deznodamantul cel mai grozav al unui act sexual,dar sa nu traiesti cu impresia ca majoritatea cuplurilor au parte de asta. mie mi se intampla ca una din cinci partide,sa zic,sa fie asa.
ai grija sa-si primeasca portia de fiecare data,sa incluzi un preludiu creativ si sa adaugi fantezia,ca ea sa-si doreasca mult sexul si sa-si primeasca si orgasmul. dupa ce lucrul asta s-a intamplat,mai cu incetul,mai cu teroguri,sa ai parte si de pozitiile care-ti plac tie mai mult.
nu stiu de ce nu iti place prea mult pozitia women on top,prietenul meu o claseaza printre favoritele lui. incercati andromaca,daca nu,caci mie personal,mi se pare acelasi tip de placere si se poate sa-ti placa si tie mai mult.
succes!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Frag

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Re: Re: Despre orgasmul intravaginal .

scris pe 11 sep 2010 19:49 de Frag

Merci de sfaturi . Am incercat andromaca , e mai ok

Sa vedem ce se poate face .

Merci mult bafta !

вă вăiαтuℓз
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Despre orgasmul intravaginal .

scris pe 11 sep 2010 21:45 de femme

Save me ) !

Bafta tuturor !

Eu zic sa nu-ti faci atatea griji! E bine ca aveti amandoi orgasm, chiar daca nu simultan! Pentru a avea orgasm simultan, trebuie sa fiti de ceva timp impreuna , sa va cunoasteti bine si sa incercati impreuna multe pozitii pentru a vedea care este cea mai buna pentru voi!! Luati Kamasutra, inspirati-va chiar si de pe net! Fiecare fata este diferita, eu de exemplu, nu ma simt atat de bine deasupra! Trebuie sa gasiti "reteta" voastra secreta de a avea orgasm simultan!

Off topic: Bine ai venit pe forum!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

90 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online