cum sa o satisfac???

Pagina 1 din 1
1

NimeniAltu

Guest

cum sa o satisfac???

scris pe 15 apr 2004 10:26 de NimeniAltu

am si eu o problema.de fapt ea are. totimpu cand o ating jos,nu suporta.zice ca e f sensibila jos, si vreau sa-mi ziceti care e treaba,daca stiti pe cineva care a mai fost in situatia ei,din ce cauza ??.si ce sa fac ca sa o satisfac?p.s. nu am ajuns inca la faza de sex

si inca ceva,ea sustine ca nu s`a masturbat in viata ei.da mie imi face laba in fiecare zi : ..astept rasp
sus

campioana82

Junior member
33 mesaje

Re: cum sa o satisfac???

scris pe 15 apr 2004 13:02 de campioana82

am si eu o problema.de fapt ea are. totimpu cand o ating jos,nu suporta.zice ca e f sensibila jos, si vreau sa-mi ziceti care e treaba,daca stiti pe cineva care a mai fost in situatia ei,din ce cauza ??.si ce sa fac ca sa o satisfac?p.s. nu am ajuns inca la faza de sex

si inca ceva,ea sustine ca nu s`a masturbat in viata ei.da mie imi face laba in fiecare zi : ..astept rasp

POATE NU O ATRAGI,POATE NU STII CUM SA O IEI, ASTA IN CAZUL IN CARE E LIPSITA DE EXPERIENTA.
MERGI CU EA LA UN CABINET SPECIALIZAT, POATE E O PROBLEMA MEDICALA.
SINCER EU CRED CA ESTE FRIGIDA DAR SI ASTA SE POATE TRATA, CU MULTA RABDARE.
DAR MAI INTAI VEZI DACA MERITA PERSOANA RESPECTIVA TOT EFORTUL.

anca.
sus

NimeniAltu

Guest

Re: Re: cum sa o satisfac???

scris pe 15 apr 2004 15:30 de NimeniAltu

sa mai zic ca si pe prietena mea o cheama anca ?
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 15 apr 2004 16:37 de Alinutzzza

dimpotriva, cred ca fetele care se masturbeaza au o mult mai mare sensibilitate "acolo jos" pt ca clitorisul este mult mai sensibil atunci cand este atins. nu stiu d c zice ca nu-i place,poate o sperie senzatia, dar esti sigur ca nu s-a masturbat niciodata?

caut lumina
sus

Cynthia

Guest

scris pe 15 apr 2004 18:35 de Cynthia

cred ca nu o exciti indeajuns.trebuie sa ai rabdare fetele intra mai greu in atmosfera sa zic asa.plus ca daca ii pui mana direc pe clitoris fara nimic pregatitor,in loc de ceva placut va avea o senzatie de durere .cam asa se explica.asa ca rabdare, rabdare
sus

campioana82

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: cum sa o satisfac???

scris pe 16 apr 2004 09:30 de campioana82

sa mai zic ca si pe prietena mea o cheama anca ?

pura coincidenta

anca.
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: cum sa o satisfac???

scris pe 16 apr 2004 10:57 de Alinutzzza

cred ca nu o exciti indeajuns.trebuie sa ai rabdare fetele intra mai greu in atmosfera sa zic asa.plus ca daca ii pui mana direc pe clitoris fara nimic pregatitor,in loc de ceva placut va avea o senzatie de durere .cam asa se explica.asa ca rabdare, rabdare

si asta e f posibil

caut lumina
sus

NimeniAltu

Guest

Re: Re: Re: cum sa o satisfac???

scris pe 16 apr 2004 14:16 de NimeniAltu

mersi pt sfaturi
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

cum sa o satisfac???

scris pe 16 apr 2004 21:14 de inuendo

incearca asta...sarut-o pe tot corpul...usor...si mangait in acelasi timp...dar evita sani sau vaginul....exploreaza-i corpul...incearca ...deci poti sa te apropii de sani dupa 15-20 min...pe urma poti cobora mai jos...concentraza-te pe ce faci , nu asa mult pe ce simti...daca nu merge mai incerci...dar rabdare...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online