?positions?

Pagina 1 din 1
1

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

?positions?

scris pe 16 apr 2004 11:05 de Alinutzzza

Cate fete cand au facut sex pt I data, au stat deasupra?Sau in orice alta pozitie decat cea a "misionarului"? d c aproape toate cand fac I data (dupa cate am aflat eu de la fete) stau sub partener?Stiu ca asa durerea deflorarii este posubil sa fie mai mica...dar oricum va exista indiferent in c pozitie stai!!! eu cnd o s-o fac(daca) nu voi sta in nici un caz dedesupt....vreau cazuri..tzanchiu

caut lumina
sus

campioana82

Junior member
33 mesaje

Re: ?positions?

scris pe 16 apr 2004 14:26 de campioana82

Cate fete cand au facut sex pt I data, au stat deasupra?Sau in orice alta pozitie decat cea a "misionarului"? d c aproape toate cand fac I data (dupa cate am aflat eu de la fete) stau sub partener?Stiu ca asa durerea deflorarii este posubil sa fie mai mica...dar oricum va exista indiferent in c pozitie stai!!! eu cnd o s-o fac(daca) nu voi sta in nici un caz dedesupt....vreau cazuri..tzanchiu

din cate am inteles eu din subiectele tale esti destul de citita, deci probabil teorie stii, iti lipseste experienta.
eu am ales sa stau dedesubt pentru a prelua controlul cel care se afla deasupra mea, crezand ca va fi destul de greu, dar nu a fost.
dar cred ca in momentele acelea nu ar conta pozitia.
in legatura cu durerea eu una nu am avut, si nici nu am avut un partener deloc experimentat

anca.
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

Re: ?positions?

scris pe 16 apr 2004 14:28 de LatinSexyGuy

Dupa ce o sa o faci te rog sa vii sa ne zici in ce pozitie ai stat :/

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: ?positions?

scris pe 16 apr 2004 18:24 de sabba

Da-da!
Si pe ce criterii ai ales pozitia respectiva!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: ?positions?

scris pe 16 apr 2004 19:43 de Alinutzzza

am spus; o s stau deasupra, simt ca mi-ar place in mod deosebit
dar pana atunci---mai e

caut lumina
sus

Cynthia

Guest

Re: Re: Re: ?positions?

scris pe 17 apr 2004 13:58 de Cynthia

am spus; o s stau deasupra, simt ca mi-ar place in mod deosebit
dar pana atunci---mai e

eu am prietene care desi si-au inceput viata sexuala de ceva timp nu pot inca sta deasupra pt ca simt o usoara durere ceea ce duce la o stare de discomfort.Depinte foarte mult de constitutia fetei si de experienta ei in materie de sex cat si de marimea penisului partenerului.Nu e recomandat pt prima oara sa stai tu deasupra,eu cel putin nu am putut.Abia ceva timp mai tarziu am putut sa ma simt bine si chiar sa ma orgasm stand deasupra
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: ?positions?

scris pe 18 apr 2004 12:54 de Alinutzzza

eu am prietene care desi si-au inceput viata sexuala de ceva timp nu pot inca sta deasupra pt ca simt o usoara durere ceea ce duce la o stare de discomfort.Depinte foarte mult de constitutia fetei si de experienta ei in materie de sex cat si de marimea penisului partenerului.Nu e recomandat pt prima oara sa stai tu deasupra,eu cel putin nu am putut.Abia ceva timp mai tarziu am putut sa ma simt bine si chiar sa ma orgasm stand deasupra

dpdv ai dreptate.....oricum, in momentul decisiv te ia valul si o faci cum iti pica, nu te mai gandesti...

caut lumina
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ?positions?

scris pe 19 apr 2004 18:09 de Aluka

in momentul decisiv te ia valul si o faci cum iti pica, nu te mai gandesti...

Conteaza daca mai este si ea prin preajma?
sus

Alinutzzza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions?

scris pe 19 apr 2004 19:13 de Alinutzzza

Conteaza daca mai este si ea prin preajma?

nu, daca baiatului ii place de unul singur...
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions?

scris pe 19 apr 2004 19:33 de Aluka

nu, daca baiatului ii place de unul singur...

sus

Joanaxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions?

scris pe 19 apr 2004 23:10 de Joanaxxx

Eu am stat "sub" da mi-am cocotat picioarele pe el
Am incercat si deasupra da daca nu stii ce sa faci, degeaba te urci L-am pus pe el sa se miste. Nu mi s-a parut cine stie ce, mai bine "sub" . Sau el in genunchi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions?

scris pe 20 apr 2004 17:40 de ExoticDream

Eu am stat "sub" da mi-am cocotat picioarele pe el
Am incercat si deasupra da daca nu stii ce sa faci, degeaba te urci L-am pus pe el sa se miste. Nu mi s-a parut cine stie ce, mai bine "sub" . Sau el in genunchi

Pt noi astea mai fara experienta:dupa ce te urci pe cal,ce tehnici deosebite trebuie sa cunosti ca sa te simti bine?Sa te misti tu nu e o idee buna?(Ca de stat teapana poti sa stai oriunde!)Presupun ca propriul instinct si ce am mai vazut si noi prin filme nu sunt suficiente.Eu una as incerca sa preiau controlul macar asa, pt variatie,chiar nu te plictisesti mereu 'sub'?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ioanaxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?positions

scris pe 20 apr 2004 17:50 de Ioanaxxx

Pt noi astea mai fara experienta:dupa ce te urci pe cal,ce tehnici deosebite trebuie sa cunosti ca sa te simti bine?Sa te misti tu nu e o idee buna?(Ca de stat teapana poti sa stai oriunde!)Presupun ca propriul instinct si ce am mai vazut si noi prin filme nu sunt suficiente.Eu una as incerca sa preiau controlul macar asa, pt variatie,chiar nu te plictisesti mereu 'sub'?

Cred ca merge si lateral "lingurita" . Dar trebuie sa ai un anumit caracter sa domini si ..nus...sa ai tupeu sa nu iti pese cum arati, sa fii extrovertita cred ca sa te simti bine deasupra. Si mie mi s-a spus ca pentru incepatoare e bine deasupra da mie una nu mi-a placut "in aer". Mai bine, lateral sau variatiuni ale pozitiei clasice.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?posit

scris pe 20 apr 2004 18:10 de ExoticDream

Cred ca merge si lateral "lingurita" . Dar trebuie sa ai un anumit caracter sa domini si ..nus...sa ai tupeu sa nu iti pese cum arati, sa fii extrovertita cred ca sa te simti bine deasupra. Si mie mi s-a spus ca pentru incepatoare e bine deasupra da mie una nu mi-a placut "in aer". Mai bine, lateral sau variatiuni ale pozitiei clasice.

Prima data...nu stiu...poate din cauza emotiei o sa fiu in postura de 'dominata'(presupun ca nu vom avea timp sa schimbam 15 pozitii!),dar dupa ce prindem curaj cred ca am putea incerca fel de fel de pozitii(chiar nebunatice!),eu sunt pt comunicare cu partenerul.In plus,deoarece ne-am iubi (altfel nu am face-o) nu cred ca ne-am jena unul fata de celalalt in a ne arata trupurile asa cum sunt,nu?Si-apoi...poti sa inchizi lumina oricand!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?p

scris pe 20 apr 2004 19:00 de Alinutzzza

Prima data...nu stiu...poate din cauza emotiei o sa fiu in postura de 'dominata'(presupun ca nu vom avea timp sa schimbam 15 pozitii!),dar dupa ce prindem curaj cred ca am putea incerca fel de fel de pozitii(chiar nebunatice!),eu sunt pt comunicare cu partenerul.In plus,deoarece ne-am iubi (altfel nu am face-o) nu cred ca ne-am jena unul fata de celalalt in a ne arata trupurile asa cum sunt,nu?Si-apoi...poti sa inchizi lumina oricand!

....da, chestia cu lumina conteaza si pt mine. nu cred ca as putea s-o fac prima data, cu becul in ochi. poate doar ceva infim de tot, de ex. o singura lumanare in coltul camerei, ca sa fiu sigura ca nu sarut perna. dar nu cred ca as putea cu lumina aprinsa.....dar ce bulina mea ne dam noi, virginele cu presupusul cum si in ce fel o s-o facem, ca snt sigura ca totul va tine de situatia respectiva, Daca se nimereste s-o fac in padure?....sau mai rau, dacama calugaresc intre timp?mi-a trecut prin cap.........

caut lumina
sus

Joanaxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 apr 2004 14:06 de Joanaxxx

....da, chestia cu lumina conteaza si pt mine. nu cred ca as putea s-o fac prima data, cu becul in ochi. poate doar ceva infim de tot, de ex. o singura lumanare in coltul camerei, ca sa fiu sigura ca nu sarut perna. dar nu cred ca as putea cu lumina aprinsa.....dar ce bulina mea ne dam noi, virginele cu presupusul cum si in ce fel o s-o facem, ca snt sigura ca totul va tine de situatia respectiva, Daca se nimereste s-o fac in padure?....sau mai rau, dacama calugaresc intre timp?mi-a trecut prin cap.........[/quote
Eu una mai mult pe lumina am avut ocazia ( nu sunt chiar experta) si poate de aceea nu mi-a placut in mod deosebit "deasupra". Sunt singura in show si imi pun tot felul de intrebari de cum arat.]
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online