Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste!

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care am fa

scris pe 28 dec 2009 22:18 de McLove

]
hihi e adevarat am scris cam la graba,si ma cam lasa baterile la tastatura.....dar credema sunt amintiri palcute..mai mult ce sa zic parerea mea ca intr-o relatie se sccepta orce in privinta sexului...iar parteneri trebuie sa aibe parte de ce e mai bunsa se simt oki si sa fi mereu si mereu atragatoare sai oferi mereu ceva nou pt ca,altfel se va plictisi asa sunt abrbati...dar tot o data ca femeie trebuie sa sti si tu sa i ceri lui cea ce iti doresit si atunci e totu oki

Eu ma refeream ca nu prea te cred ca ai avut atatea experiente noi. Dar, nu trebuie sa imi demonstrezi mie...
Bravo, ma bucur pentru tine.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

miky27

Junior member
48 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care a

scris pe 28 dec 2009 22:28 de miky27

Eu ma refeream ca nu prea te cred ca ai avut atatea experiente noi. Dar, nu trebuie sa imi demonstrezi mie...
Bravo, ma bucur pentru tine.

a e oki..am dat doar o parere in legatura cu articolu...eu asa sunt si nu imi e rusine sa zic..sunt o femeie plina de adrenalina vreau mereu si mereu ceva nou...nu as putea sta cu un barbat care sa nu fie si el la fel...si daca si el e la fel totu e oki si va fi bine...mi-am dorit mereu sa imi suprind parteneru cu ceva nou din aceasta cauza absolut tot ce mia trecut prin cap am facut...si nu regret nimik au fost experiente furmaose clipe frumaose relati frumoase...sexu nu e o rusine suntem in sec 21 sa fim seriosi iar atat timp cat eu ma simt bine sau am o fantezie sau imi doresc ca noaptea asta ex vreau ca parteneru meu sa ma duca acolo sau acolo si sa facem sex asa cum vreau eu asta se va intampla....ma voi pregati voi pune la cale totu e sa fi creeativa

lavi
sus

elmagnifico

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in ca

scris pe 4 aug 2010 12:05 de elmagnifico

La munte la o cabana,in plin chef ne-am furisat sus in camera si am inceput sa o facem,nu ne-am limitat doar la camera ci am iesit pe balcon unde am continuat.Ce a fost nebenesc e ca oricine ar fi iesit afara (sa se racoreasca ne-ar fi putut privi in plina actiune)sau orice trecator de pe drmul de acces la restul cabanelor avea vedere perfecata la balcon.sunt curios cum am fi reactionat daca ne surprindea cineva,dar la cat de infierbantati eram cred ca nu ne-am fi oprit din actiune.
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc i

scris pe 21 aug 2010 13:34 de ubyalex

eu i-am facut un oral prietenului meu la maicasa acasa in magazia cu unelte...el se dusese sa caute un crik......in baie pe masina de spalat.....la dush.....la camin in camera in timp ce un coleg de-al lui se uita la un film...tot la camin in baie pe gresie....in masina....pe birou........si mai am multe ideii....as vrea sa o fac intr-un lift cu oglinzi..pe o masa de biliard....pe terasa unui bloc....la disco in baie....in cort..intr-o piscina...si multe alte locuri......este timp si pt celelalte
sus

nanemernic

Newbie
8 mesaje

Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste

scris pe 24 aug 2010 06:05 de nanemernic

scz dar eu pot sa iti spun in cel mai nebunesc loc unde m-am masturbat caci sex nu am facut.

nanemernic
sus

no name

Guest

Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste

scris pe 8 sep 2010 18:59 de no name

pai sa vedem .. in baie , in timp ce faceam dush .. in dormitor ( cica ne uitam la un film ) si erau parintii lui acasa in timp ce fceam sex .. in apa la mare :X .. in bucatarie ( cred ca a fost cea mai nebuneasca partida ) .. in timp ce gateam iubitului meu ceva , el a venit si am inceput sa facem un sex nebun .. si am mai faut in masina undeva in apropiarea unul camp .. si pe plaja noaptea pe la ora 12 ..
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut drag

scris pe 8 sep 2010 19:37 de ubyalex

el a venit si am inceput sa facem un sex nebun

ador sexul nebun
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut

scris pe 8 sep 2010 23:02 de vladbodan

) am 2 intamplari minunate ) odata intr-o seara de vara ni s-a facut pofta de corcoduse, si ce vazusem in spatele blocului de la ea ... un corcodus mare si stufos, al nostru a fost, ne-am catarat in el, si am dat acolo sa mancat, cand dintr-o data, mi-a venit mie nebunia sa o incit ) si intr-un final era sa ne accidentam destul de grav... dar am scapat, dar intre timp, ne uitam la un vecin de la etajul 1 la televizor )

si a doua, intr-un compartiment la un rapid, mergeam spre brasov, era ora 3 dimineata, am tras perdelele, m-am rezemat cu spatele de usa, si am deschis doar pantalonii, si a fost foarte lejer ) nu ne-a deranjat nimenea, nici nu s-a oprit macar ca aveam o ora la dispozitie pana sa ajungem la statie )) a fost grozav, imi placea la nebunie

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 9 sep 2010 00:59 de Leroy

ador sexul nebun

Sa inteleg ca esti esenta tare, raspunsuri scurte, tinerica, indrazneata si moldoveanca pe deasupra...

Festina Lente !
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 9 sep 2010 22:24 de ubyalex

Sa inteleg ca esti esenta tare, raspunsuri scurte, tinerica, indrazneata si moldoveanca pe deasupra...

pai ce poate fi mai excitant....
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 9 sep 2010 22:56 de simosimina

) am 2 intamplari minunate ) odata intr-o seara de vara ni s-a facut pofta de corcoduse, si ce vazusem in spatele blocului de la ea ... un corcodus mare si stufos, al nostru a fost, ne-am catarat in el, si am dat acolo sa mancat, cand dintr-o data, mi-a venit mie nebunia sa o incit ) si intr-un final era sa ne accidentam destul de grav... dar am scapat, dar intre timp, ne uitam la un vecin de la etajul 1 la televizor )

si a doua, intr-un compartiment la un rapid, mergeam spre brasov, era ora 3 dimineata, am tras perdelele, m-am rezemat cu spatele de usa, si am deschis doar pantalonii, si a fost foarte lejer ) nu ne-a deranjat nimenea, nici nu s-a oprit macar ca aveam o ora la dispozitie pana sa ajungem la statie )) a fost grozav, imi placea la nebunie

ah ce dor imi e s-o fac in masina...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 10 sep 2010 00:23 de Pischot

Loc nebunesc....
Defapt nu cred ca a fost vreo data sa fie un loc mai normal... decat acasa, in rest dumnezeule...

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 10 sep 2010 00:33 de McLove

Destule lucruri...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 10 sep 2010 00:46 de Leroy

ei, ei, nu ti-o lua in cap, daca-mi mai zici cateva, pe urma sunt nevoit sa te caut prin oras ca sa te cunosc si mai bine

Festina Lente !
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 10 sep 2010 03:26 de ubyalex

Destule lucruri...

da si exemple...daca tot ai spus..
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 10 sep 2010 03:33 de Machiavelli

scz dar eu pot sa iti spun in cel mai nebunesc loc unde m-am masturbat caci sex nu am facut.

interesant

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 10 sep 2010 03:35 de Machiavelli

Loc nebunesc....
Defapt nu cred ca a fost vreo data sa fie un loc mai normal... decat acasa, in rest dumnezeule...

Pischot,cea mai cumintica si la locul ei dintre toti

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 10 sep 2010 03:45 de Machiavelli

Hai sa spun si eu...
Eu prefer sa fie locurile cat mai normale fara sa vada toti laba*gii faptul in sine...Dar citind cateva comment-uri mi-am adus aminte de prima mea partida.Eram cu inca 5 prieteni si luasem pe una care ii placea sa "umble",stoarfa...a fost de acord pe 1 milion,erau bani atunci
M-am dus primul murind de rusine,in camera unde dormea masa-mare unui prieten(cel ce ne-a sponsorizat cu casa,era plecata la piatza parca) si practic atunci cand fata s-a pus pe oral a fost cel mai excitant moment din viata mea pana acum ,era meseriasa pana*rama.Si in timp ce fata "lucra" s-a oprit un pic (eu in al 9-lea cer) si mi-a spus:"Eu unde scuip?" si i-am dat imediat ce-am prins in mana o cana care se afla la marginea patului.Ca sa aud seara cand vorbeam toti cum ca,cana aceea o folosea bunica-sa pentru a da cu tamaie prin casa...
Sex oral ca fata aia nu mai mi-a facut niciuna.Si cu pauza aceea

sus

bia

Guest

scris pe 10 sep 2010 22:31 de bia

Hmm..in mai multe locuri...in masina..in plina zi,era un loc mai ferit,dar tot ne-au vazut cativa ,in scara unui bloc,pe malul marii,in mare,intr-un vestiar,pe malul unui rau.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 12 sep 2010 01:08 de Pischot

Hmm..in mai multe locuri...in masina..in plina zi,era un loc mai ferit,dar tot ne-au vazut cativa ,in scara unui bloc,pe malul marii,in mare,intr-un vestiar,pe malul unui rau.

Asa bia.. si la mine lista continua...

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 12 sep 2010 03:21 de Machiavelli

Asa bia.. si la mine lista continua...

Credeam ca esti fata cuminte,"de casa"

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 12 sep 2010 14:58 de ursaru

Cred ca in parc a fost cel mai nebunesc loc in care am facut sex,dar a fost bineee.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 12 sep 2010 20:51 de femme

Credeam ca esti fata cuminte,"de casa"

Si fetele "cuminti" devin "rele" la lasarea intunericului si in "budoarul" iubirii!!
Fereste-te!!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 12 sep 2010 21:59 de Machiavelli

Si fetele "cuminti" devin "rele" la lasarea intunericului si in "budoarul" iubirii!!
Fereste-te!!!

Ohh shat...deci asa sta treaba...cred ca ma reprofilez catre cele rele poate asa se transforma in ceea ce vreau eu

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 14 sep 2010 15:38 de Leroy

Cel mai nebunesc loc... Nu pot spune ca e un loc ci mai degraba o situatie...
In camera de camin, mama ei pe patul de la 1m distanta, dormea dusa, iar noi, pe celalalt pat ne desfasuram... E o senzatie super...
Apropo, mama ei crede ca inca este virgina pfff, comunismul asta...

Festina Lente !
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 14 sep 2010 16:12 de femme

Ohh shat...deci asa sta treaba...cred ca ma reprofilez catre cele rele poate asa se transforma in ceea ce vreau eu

Si ce ai vrea tu? Eu nu vad nimic rau in a fi "rea" in pat!!! Trebuie sa stii sa le imbini pe toate in viata!! Moderatia e cheia...asta zic mereu!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc l

scris pe 14 sep 2010 17:04 de victoria_ok

Cel mai nebunesc loc... Nu pot spune ca e un loc ci mai degraba o situatie...
In camera de camin, mama ei pe patul de la 1m distanta, dormea dusa, iar noi, pe celalalt pat ne desfasuram... E o senzatie super...
Apropo, mama ei crede ca inca este virgina pfff, comunismul asta...

Doar mamele mai "treze" isi dau seama cind fetita lor de-acum nu mai este fecioara.
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebune

scris pe 15 sep 2010 01:01 de Leroy

Doar mamele mai "treze" isi dau seama cind fetita lor de-acum nu mai este fecioara.

Tocmai de asta spuneam, ca e cam invechita cand vine vorba de conceptii si principii, de asta poate are incredere in ea

Festina Lente !
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc l

scris pe 15 sep 2010 01:25 de Machiavelli

Eu nu vad nimic rau in a fi "rea" in pat!!!

Nici eu dar vezi tu ori unele exagereaza ori altele doar se prefac stand decat cu cracii in sus lasand pe noi sa facem toata treaba

sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebune

scris pe 15 sep 2010 14:54 de femme

Nici eu dar vezi tu ori unele exagereaza ori altele doar se prefac stand decat cu cracii in sus lasand pe noi sa facem toata treaba

Am spus-o: moderatia e cheia, in orice!!

Farrah Fawcett

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

96 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online