Vigina dupa sex?

Pagina 1 din 2
1   2   »

angelsnastea

Newbie
8 mesaje

Vigina dupa sex?

scris pe 11 sep 2010 18:40 de angelsnastea

salut eu am14 ani(fata)ma intilnesc cu un baiat de 20 ani si el vrea sex eu ma mai pot abtine deoarece nu miam inceput viata sexuala el mia propus sa o incep si a spus ca dupa sex o sa mai fiu virgina si la ginecolog sa imi spuna ca sunt inca virgina.Este posibil asa ceva sau nu ce se refera la ceea dac o sa ma lese dupa sunt sigura ca nu 1000%,am nevoie urgent de un sfat bun!mersi anticipat.P.S.noi inca nu am facuto de acee am nevoie de sfat urgent

Love begins with a joke and ends with a sigh!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

scris pe 11 sep 2010 18:58 de Nekunoskuta

Vrea sa te pacaleasca sa se culce su tine. Tu stii ce inseamna sa fii virgina? Inseamna sa nu fi facut sex cu nimeni. Tu ACUM esti virgina, DUPA ce faci sex nu o sa mai fii si asta o poate vedea ginecologul. Te minte, ai grija, nu cred ca ar trebui sa mai stai prin preajma lui!

Nimic...
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 11 sep 2010 19:21 de victoria_ok

salut eu am14 ani(fata)ma intilnesc cu un baiat de 20 ani si el vrea sex eu ma mai pot abtine deoarece nu miam inceput viata sexuala el mia propus sa o incep si a spus ca dupa sex o sa mai fiu virgina si la ginecolog sa imi spuna ca sunt inca virgina.Este posibil asa ceva sau nu ce se refera la ceea dac o sa ma lese dupa sunt sigura ca nu 1000%,am nevoie urgent de un sfat bun!mersi anticipat.P.S.noi inca nu am facuto de acee am nevoie de sfat urgent

El profita de faptul ca esti mica, iar scopul lui e doar sa faca sex cu tine. Ginecologul fara indoiala o sa te aprecieze daca esti sau nu virgina. Nu te lasa pacalita. Fa-o cu el doar daca simti tu ca esti pregatita de acest pas. Sper ca stii ca in urma sexului neprotejat poti ramane insarcinata, poti lua BTS, si alte probleme legate de organele sexuale. Gindestete bine inainte sa faci acest pas.
sus

angelsnastea

Newbie
8 mesaje

Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

scris pe 11 sep 2010 21:03 de angelsnastea

pai bine,eu vreau sex el tot dar nu vreau ca cind ma voi duce la ginicolog,cu mama va trebui sa ma duc si nu vreau sa afle ca am avut relatii.P.S si normal ca chiar daca voi face sex cu el ma voi proteja.Imi trebuiesete sa stiu daca mama va afla cind ma voi duce la ginicolog daca am avut relatii

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

scris pe 11 sep 2010 21:08 de sweety16

pai bine,eu vreau sex el tot dar nu vreau ca cind ma voi duce la ginicolog,cu mama va trebui sa ma duc si nu vreau sa afle ca am avut relatii.P.S si normal ca chiar daca voi face sex cu el ma voi proteja.Imi trebuiesete sa stiu daca mama va afla cind ma voi duce la ginicolog daca am avut relatii

BIne ca spui ca "bineinteles ca ma voi proteja" dar nu te duce capu' sa gandesti ca dupa ce vei face sex nu vei mai fi virgina.Nu e destul de logic ca ginecologul isi va da seama?

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex?

scris pe 11 sep 2010 21:14 de Incepator

Ahh ce-mi plac cazurile astea....
Macar asta e unu fericit. Tipa cauta raspunsuri...altele cad cu brio la vrajeala de asta...imputita.

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:14 de victoria_ok

E si normal ca va vedea ca nu esti virgina daca vei face sex. Mai ales daca te va duce mama ta la un ginecolog cu experienta. N-ai cum sa scapi...
In orice caz, tu vei crede in minciuna pe care o creezi, tu crezi ca virginitatea consta numai in himen?
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:17 de victoria_ok

pfff
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:18 de Nekunoskuta

...tu crezi ca virginitatea consta numai in himen?

Ea nici nu stie ce e virginitatea, ce vrei sa creada?

Momentan cred, 75%, ca e un subiect la misto.

Nimic...
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:20 de sweety16

Mai ales daca te va duce mama ta la un ginecolog cu experienta. N-ai cum sa scapi...

Orice ginecolog, fie ca are experienta sau nu, tot isi va da seama.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:37 de femme

1. NU vei mai fi virgina daca vei face sex!
2. Ginecologul isi da seama imediat!
3. Prietenul tau poate face inchisoare pentru relatii intime cu minore.
4. Poti ramane insarcinata, mai ales daca el te prosteste ca e mai bine fara prezervativ!
5. Esti un pic prea micuta pentru sex!!

CRed eu ca sunt suficiente motive ca sa NU o faci!!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:49 de sweety16

1. NU vei mai fi virgina daca vei face sex!
2. Ginecologul isi da seama imediat!
3. Prietenul tau poate face inchisoare pentru relatii intime cu minore.
4. Poti ramane insarcinata, mai ales daca el te prosteste ca e mai bine fara prezervativ!
5. Esti un pic prea micuta pentru sex!!

CRed eu ca sunt suficiente motive ca sa NU o faci!!!

Da, dar asa cum a zis si ea mai sus, vrea!NU e vorba doar despre faptul ca ii zice el dar este si dorinta ei! SI dupa cum stau lucrurile sunt mai mult ca sigura ca o va face cu el, pentru ca si pe ea o cam mananca in c*r.Macar sa nu inceapa dupa aia sa planga ca a trimis-o ala la plimbare .

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:52 de femme

Da, dar asa cum a zis si ea mai sus, vrea!NU e vorba doar despre faptul ca ii zice el dar este si dorinta ei! SI dupa cum stau lucrurile sunt mai mult ca sigura ca o va face cu el, pentru ca si pe ea o cam mananca in c*r.Macar sa nu inceapa dupa aia sa planga ca a trimis-o ala la plimbare .

Vrea pentru ca peste tot se vorbeste despre sex, ala o bate la cap, o abureste, ea e curioasa, nu simte dorinta sau nevoie.

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 11 sep 2010 21:55 de victoria_ok

Vrea pentru ca peste tot se vorbeste despre sex, ala o bate la cap, o abureste, ea e curioasa, nu simte dorinta sau nevoie.[/quote

Cunosc o fata (ea are acum 16 ani), si la 13 ani a facuto cu unul de 17 ani. Dupa ce a dezvirginat-o i-a dat papucii. Acum cind are 16 ani isi da seama ce prostie a facut si ii pare nespus de rau. Asta e...cind nu gindim cu ce trebuie
sus

angelsnastea

Newbie
8 mesaje

scris pe 12 sep 2010 14:03 de angelsnastea

pai eu stiu o fata care se culca de 2 ani si ginicologul ii spune ca este inca virgina cum asa ceva e posibil

sus

angelsnastea

Newbie
8 mesaje

scris pe 12 sep 2010 14:05 de angelsnastea

si baiatul acesta cu care vreau sa ma culc el vrea sa ma creasaca ca sa se insoare cu mine,dar nu vreau sa afle mama ca mam culcat cu el

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 12 sep 2010 14:51 de ursaru

si baiatul acesta cu care vreau sa ma culc el vrea sa ma creasaca ca sa se insoare cu mine,dar nu vreau sa afle mama ca mam culcat cu el

Fetita...baiatu` ala vrea doar sa te f**a,nu sta el sa te creasca...

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 12 sep 2010 15:50 de victoria_ok

pai eu stiu o fata care se culca de 2 ani si ginicologul ii spune ca este inca virgina cum asa ceva e posibil

Depinde de himen, dar oricum putine fete au asa himen. In cazul dat cu himenul nu demonstrezi nimic, oricum psihic nu mai e virgina.

Sa te creasca...
fii linistita, dupa prima partida te va trimite la plimbare
sus

angelsnastea

Newbie
8 mesaje

scris pe 12 sep 2010 16:14 de angelsnastea

deci mai bine mai cresc decit sa fac acuma sex cu el mai bine pun mina pe carte cred voi avea timp sa fac sex

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa sex

scris pe 12 sep 2010 16:15 de ursaru

deci mai bine mai cresc decit sa fac acuma sex cu el mai bine pun mina pe carte cred voi avea timp sa fac sex

Cel mai bine.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 12 sep 2010 16:19 de femme

Ce repede ai ajuns la concluzia cea buna!!

Farrah Fawcett

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 14 sep 2010 12:38 de Nekunoskuta

Procentul pe care il dadeam mai sus a crescut la 99%

Nimic...
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: posibil sa fiu vigina dupa

scris pe 14 sep 2010 15:29 de Leroy

Procentul pe care il dadeam mai sus a crescut la 99%

Perfect deacord !
Nu este posibil ca o fata in varsta de 14 ani sa scrie "decit", "mina", "cind"

LAME...

Festina Lente !
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 14 sep 2010 21:38 de Machiavelli

el vrea sex eu ma mai pot abtine deoarece nu miam inceput viata sexuala el mia propus sa o incep si a spus ca dupa sex o sa mai fiu virgina si la ginecolog sa imi spuna ca sunt inca virgina.

tu nu te mai poti abtine la ce?
da,poate nu vei mai fii virgina,in urechi

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 14 sep 2010 21:40 de Machiavelli

desii ai doar 14 ani cum poti crede astfel de baliverne?

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 15 sep 2010 03:19 de Bozgoru

se va vedea.. dar nu conteaza.. ce daca vede maicata... e viata ta.. si 14 ani e destul d emult.. esti matura esti dezvoltata.. si voi restu de ce o certati ca baiatu vrea doar sa se culce cu ea.. trebuie nu sa-l blamati.. ci sa-l respectati pentru curajul pe care il are... daca ma intelegeti.. si eu mi-as trage-o cu una de 13... dar n-am tupeu ce sa fac.. bravo lui ca ii pica bunaciuni dastea mici in plasa..
sus

angelsnastea

Newbie
8 mesaje

scris pe 20 sep 2010 22:54 de angelsnastea

pursisimplu miau spus si eu am crezut tot el mia spus

sus

angelsnastea

Newbie
8 mesaje

scris pe 23 sep 2010 23:25 de angelsnastea

ati avut toti dreptate dobitocul acela a vrut sa se foloseasca de mine va multumesc ca miati dat un sfat bun la timp si mati ajutat

sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 15 oct 2010 10:59 de suchi

cati dintre voi ati fost la ginecolog knd erati virgine?
eu am fost cu prietena mea la vreo 3 doctorite pentru k avea nijte probleme si lea spus k e virgina si nici una nu a dezbracato,ptr k nu are voie sa umble,nu va mai ambalati aiurea

tot noi,dragi tovarasi
sus

antheos

Senior member
85 mesaje

Re: Vigina dupa sex?

scris pe 15 oct 2010 12:35 de antheos

poate fata are himenul elastic...

daca in viata aveam noroc de bani cum am noroc de prosti...
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

92 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online