Menstruatie intarziata

Pagina 1 din 1
1

Andreea

Guest

Menstruatie intarziata

scris pe 22 sep 2010 11:28 de Andreea

Buna! Am o mare problema, mi-a intarziat menstruatia deja 8 zile, mi-a intarziat si luna trecuta 5, desi eu aveam un ciclu regulat. Mentionez ca nu am luat anticonceptionale sau orice alt medicament. Am facut teste de sarcina si luna trecuta si luna aceasta si au iesit negative. Ma doare burtica ca si cum trebuie sa imi vina de vreo saptamana, dar menstruatia tot nu apare, in schimb am o scurgere alba. Va rog, ajutati-ma cu un sfat!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Menstruatie intarziata

scris pe 22 sep 2010 13:14 de Psyche

Buna! Am o mare problema, mi-a intarziat menstruatia deja 8 zile, mi-a intarziat si luna trecuta 5, desi eu aveam un ciclu regulat. Mentionez ca nu am luat anticonceptionale sau orice alt medicament. Am facut teste de sarcina si luna trecuta si luna aceasta si au iesit negative. Ma doare burtica ca si cum trebuie sa imi vina de vreo saptamana, dar menstruatia tot nu apare, in schimb am o scurgere alba. Va rog, ajutati-ma cu un sfat!

intarzierea poate avea multe motive. fie esti stresata,fie ai o raceala,fie e legata de viata sexuala.
astfel de dereglari apar tot mereu.
in cazul in care nu iti vine in urmatoarele 1-2 saptamani,e deja motiv de ingrijorare. si nu ma refer la sarcina,ci la alte afectiuni. in cazul asta,indicat e un medic.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Andreea

Guest

Re: Re: Menstruatie intarziata

scris pe 22 sep 2010 14:28 de Andreea

intarzierea poate avea multe motive. fie esti stresata,fie ai o raceala,fie e legata de viata sexuala.
in cazul in care nu iti vine in urmatoarele 1-2 saptamani,e deja motiv de ingrijorare. si nu ma refer la sarcina,ci la alte afectiuni. in cazul asta,indicat e un medic.

Iti multumesc mult pentru raspuns, mie imi este foarte frik sa nu fie vreo sarcina, oricum planuiesc sa ma duc la un medic in curand
sus

Andreea

Guest

Re: Re: Menstruatie intarziata

scris pe 22 sep 2010 14:28 de Andreea

Iti multumesc mult pentru raspuns, mie imi este foarte frik sa nu fie vreo sarcina, oricum planuiesc sa ma duc la un medic in curand
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Menstruatie intarziata

scris pe 22 sep 2010 15:10 de Psyche

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Andreea

Guest

Re: Re: Re: Re: Menstruatie intarziata

scris pe 23 sep 2010 11:52 de Andreea

Am sunat la maternitate si mi-a spus ca este posibil sa fie o sarcina extrauterina, ca daca e extrauterina nu este depistata de test, ma voi duce cred ca maine sa fac o ecografe. Sper din tot sufletul sa fie doar o raceala!
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Menstruatie intarziata

scris pe 23 sep 2010 15:53 de victoria_ok

Am sunat la maternitate si mi-a spus ca este posibil sa fie o sarcina extrauterina, ca daca e extrauterina nu este depistata de test, ma voi duce cred ca maine sa fac o ecografe. Sper din tot sufletul sa fie doar o raceala!

Spera din tot sufletul sa nu fie nici raceala si nici sarcina extrauterina, ci sa fie tot bine
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online