am probleme la intrare AJUTOR

Pagina 1 din 2
1   2   »

banditu

Senior member
66 mesaje

am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 20 apr 2004 19:36 de banditu

Nu stiu ce naiba am dar patesc de cam multe ori cand trebuie sa o introduc ca nu mai are "chef" adica nu mai mai am erectie,si faza e ca inainte e super teava ,de ce oare?,Daca aveti idei va rog sa imi spuneti .. Hai pa pa

salutare
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 20 apr 2004 23:54 de Aluka

Nu stiu ce naiba am dar patesc de cam multe ori cand trebuie sa o introduc ca nu mai are "chef" adica nu mai mai am erectie,si faza e ca inainte e super teava ,de ce oare?,Daca aveti idei va rog sa imi spuneti .. Hai pa pa

Nu mai intra cum intra...,acum intra cum iesea...!
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 21 apr 2004 08:47 de banditu

Nu mai intra cum intra...,acum intra cum iesea...!
de ce faci haz pe seama mea ,eu am vorbit serios ,in fine daca nu poti sau nu puteti sa imi spuneti ,asta e rezolv si singur .. ,Hai pa pa .. sper sa imi raspundeti pa

salutare
sus

TendrePoison

Senior member
137 mesaje

Re: Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 21 apr 2004 13:25 de TendrePoison

de ce faci haz pe seama mea ,eu am vorbit serios ,in fine daca nu poti sau nu puteti sa imi spuneti ,asta e rezolv si singur .. ,Hai pa pa .. sper sa imi raspundeti pa
poate nu te-ai prins ca majoritatea scriu doar de dragul de a mai acumula draciile alea de raspunsuri
unii chiar nu pot iesi in fatza cu ceva pertinent... pur si simplu...

"...dupa mine, potopul"
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 21 apr 2004 16:56 de Aluka

poate nu te-ai prins ca majoritatea scriu doar de dragul de a mai acumula draciile alea de raspunsuri

Crede-ma ca nici tu nu te-ai prins de ce scriu..!
Cat despre "iesitul in fata.." ,iti cedez cu placere locul,fiindca conshtientizez demult ca nu sunt in stare pentru asta si debiteaza tu numai lucruri pertinente!
sus

Swann

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 21 apr 2004 17:08 de Swann

Aluka, majoritatea mesajelor tale nu au nici o legatura cu subiectele discutate. Iti place doar sa te bagi in seama.
sus

TendrePoison

Senior member
137 mesaje

scris pe 21 apr 2004 17:34 de TendrePoison

Crede-ma ca nici tu nu te-ai prins de ce scriu..!
Cat despre "iesitul in fata.." ,iti cedez cu placere locul,fiindca conshtientizez demult ca nu sunt in stare pentru asta si debiteaza tu numai lucruri pertinente!
nu, multumesc, nu despre asta era vorba... ci despre faptul ca, la un moment dat, simpla ironie - lipsita de orice argument practic si folositor - devine lipsita de farmec si plictiseste... atata tot...

"...dupa mine, potopul"
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJU

scris pe 21 apr 2004 19:15 de Aluka

devine lipsita de farmec si plictiseste... atata tot...

Nu ma lua in seama..!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 21 apr 2004 20:32 de Infector

Hai noroc!
Eu nu stiu daca te pot ajuta dar iti pot "reproduce" cam ce i-a spus Bebe M. (Bebe Sexologul) unui tip care avea aceiasi problema ca si tine in cadrul unei emisiuni "Sa vorbim despre sex" la radio PRO fm (102,8 Mhz).
Problema este mentala si nu fizica, banuiesc ca pana la un momentdat a functionat bine, aveai erectie iar penisul se mentinea in starea aceasta pe durata actului sexual.Problema s-a declansat din cauza unei intreruperi in timpul unui act sexual sau a unei remarci din partea partenerei ... ceva de genul "au ma doare " sau "nu mai pot mai stai" sau chestii de acest tip (chiar si remarci la adresa penisului tau). In mintea ta a intervenit un blocaj , inconstient desigur...ceva ce iti opreste erectie.Nu avea erectie caci o sa ii provoci durere...cam asa iti spune creierasul. Chiar daca exista dorinta , ai erectie la inceput si vrei cu adevarat , iti doresti sa o faci , in subconstient ai flash-back-uri cu acel moment critic din trecut.Ce trebuie sa faci? Sa te gandesti bine la trecut, la ce ti-ar fi putut crea acest blocaj , cam in ce a constat acel moment zero..o remarca, o rugaminte... nu stiu.Trebuie sa iti dai seama , sa constientizezi lucrul acesta si apoi sa incerci sa treci peste. Poti apela si la un medic ce te poate face sa iti amintesti chestia asta si sa te faca sa treci peste.
Poate ti se pare ca aberez dar asta a spus Bebe, asta iti spun si eu ... nu garantez dar cred ca omul ala stia ce vorbeste. Succes!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

scris pe 21 apr 2004 21:57 de Aluka

Aluka, majoritatea mesajelor tale nu au nici o legatura cu subiectele discutate. Iti place doar sa te bagi in seama.

Hai nu vorbi...!Si cam de cata vreme imi urmariti dumneavoastra evolutia pe acest forum?
sus

eldiablo4u

Newbie
6 mesaje

nu mai tipa in gura mare

scris pe 21 apr 2004 23:01 de eldiablo4u

mai eu cred ca tocmai atunci cand tre sa o pui la treaba se RUSINEAJA"
sus

Swann

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare

scris pe 21 apr 2004 23:05 de Swann

Hai nu vorbi...!Si cam de cata vreme imi urmariti dumneavoastra evolutia pe acest forum?

Intru pe acest forum de inainte ca tu sa te inregistrezi. Nu iti urmaresc evolutia dar mi-a sarit in ochi faptul ca postezi doar ca sa te afli in treaba. Nu cred ca ai dat vreun raspuns la obiect pana acum. Tot ce ai facut a fost doar sa produci ironii ieftine.
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la int

scris pe 22 apr 2004 02:03 de Aluka

Intru pe acest forum de inainte ca tu sa te inregistrezi. Nu iti urmaresc evolutia dar mi-a sarit in ochi faptul ca postezi doar ca sa te afli in treaba. Nu cred ca ai dat vreun raspuns la obiect pana acum. Tot ce ai facut a fost doar sa produci ironii ieftine.

Asa...,si?
sus

cravataBlo

Junior member
21 mesaje

scris pe 22 apr 2004 02:35 de cravataBlo

Hai noroc!
Eu nu stiu daca te pot ajuta dar iti pot "reproduce" cam ce i-a spus Bebe M. (Bebe Sexologul) unui tip care avea aceiasi problema ca si tine in cadrul unei emisiuni "Sa vorbim despre sex" la radio PRO fm (102,8 Mhz).
Problema este mentala si nu fizica, banuiesc ca pana la un momentdat a functionat bine, aveai erectie iar penisul se mentinea in starea aceasta pe durata actului sexual.Problema s-a declansat din cauza unei intreruperi in timpul unui act sexual sau a unei remarci din partea partenerei ... ceva de genul "au ma doare " sau "nu mai pot mai stai" sau chestii de acest tip (chiar si remarci la adresa penisului tau). In mintea ta a intervenit un blocaj , inconstient desigur...ceva ce iti opreste erectie.Nu avea erectie caci o sa ii provoci durere...cam asa iti spune creierasul. Chiar daca exista dorinta , ai erectie la inceput si vrei cu adevarat , iti doresti sa o faci , in subconstient ai flash-back-uri cu acel moment critic din trecut.Ce trebuie sa faci? Sa te gandesti bine la trecut, la ce ti-ar fi putut crea acest blocaj , cam in ce a constat acel moment zero..o remarca, o rugaminte... nu stiu.Trebuie sa iti dai seama , sa constientizezi lucrul acesta si apoi sa incerci sa treci peste. Poti apela si la un medic ce te poate face sa iti amintesti chestia asta si sa te faca sa treci peste.
Poate ti se pare ca aberez dar asta a spus Bebe, asta iti spun si eu ... nu garantez dar cred ca omul ala stia ce vorbeste. Succes!

bebe.. asta nu o fi prost el.. de.. poate se mai intampla s'o si nimereasca.. merita macar o tentativa !!

acum totul e dat uitarii.. las in urma tot ce-a fost.. un paragraf inchis.. etichetat fara rost !!
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

scris pe 22 apr 2004 10:57 de banditu

Problema este mentala si nu fizica, banuiesc ca pana la un momentdat a functionat bine, aveai erectie iar penisul se mentinea in starea aceasta pe durata actului sexual.Problema s-a declansat din cauza unei intreruperi in timpul unui act sexual sau a unei remarci din partea partenerei ... ceva de genul "au ma doare " sau "nu mai pot mai stai" sau chestii de acest tip (chiar si remarci la adresa penisului tau). In mintea ta a intervenit un blocaj , inconstient desigur...ceva ce iti opreste erectie.Nu avea erectie caci o sa ii provoci durere...cam asa iti spune creierasul. Chiar daca exista dorinta , ai erectie la inceput si vrei cu adevarat , iti doresti sa o faci , in subconstient ai flash-back-uri cu acel moment critic din trecut.

Mersi mult ... asa am spus si eu ca am .. adica ca imi aduc aminte de ceva din trecut si din acea cauza nu pot sa o fac ... dar problema s-a rezolvat si ma simt bine acuma .. MA bucur ca s-a gasit cineva sa imi raspunda si mie la ce probleme am avut :P,.. Pa pa

salutare
sus

banditu

Senior member
66 mesaje

Re: nu mai tipa in gura mare

scris pe 22 apr 2004 10:59 de banditu

mai eu cred ca tocmai atunci cand tre sa o pui la treaba se RUSINEAJA"
) da asa este .. ce neserioasa este ... dar i-0am dat una peste bot si imediat s-a trezit si a inceput sa muncesca )) Va salut

salutare
sus

Serendipity

Guest

scris pe 12 iul 2004 18:41 de Serendipity

Bah ce lume stupida... mesajele ar trebui citite intai de catre cineva... si pe urma postate... ca sa se elimine orice lucru nedorit... asta e forum ca sa ajutam lumea sau sa fim ajutati... nu sa ne atacam si intzepam asa cum o fac unii... eu nici nu sunt inregistrat macar... cu ce m'ar ajuta asta?!? Hai mai bine sa ne vedem de treburile noastre si sa facem ceea ce trebuie... ciao
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 12 iul 2004 21:00 de FireSoul

Bah ce lume stupida... mesajele ar trebui citite intai de catre cineva... si pe urma postate... ca sa se elimine orice lucru nedorit... asta e forum ca sa ajutam lumea sau sa fim ajutati... nu sa ne atacam si intzepam asa cum o fac unii... eu nici nu sunt inregistrat macar... cu ce m'ar ajuta asta?!? Hai mai bine sa ne vedem de treburile noastre si sa facem ceea ce trebuie... ciao

Mie imi place! Sa stii ca si raspunsurile de genu' asta sunt folosiotare..Imi alunga plictiseala. Rad de ma cracanez(la figurat!) => mi se contracta muschii stomacali => nu mai am sunci => sunt mai atractiva => imi gasesc prieten => I'LL HAVE SEX!!!
Vezi? Daca s-ar sterge mesajele, ar fi o CATASROFAAAAAA!!!

Save water! drink beer!!!
sus

Serendipity

Junior member
27 mesaje

scris pe 13 iul 2004 01:12 de Serendipity

Mie imi place! Sa stii ca si raspunsurile de genu' asta sunt folosiotare..Imi alunga plictiseala. Rad de ma cracanez(la figurat!) => mi se contracta muschii stomacali => nu mai am sunci => sunt mai atractiva => imi gasesc prieten => I'LL HAVE SEX!!!
Vezi? Daca s-ar sterge mesajele, ar fi o CATASROFAAAAAA!!!

Bine FireSoul, se poate sa ai dreptate, dar nu in totalitate... merge si kterink cine zice ca nu... si mie imi place... dar cateodata unii chiar vor sa afle cate ceva...si noi sa ne dam cu parerea cat mai pertinent... si desigur ca stiu sa gust o poanta buna... dar nu toata ziua la mishto... hehe... mai vb... na ca mi'am facut si eu cont... acum sunt tare... hahahahaha

You can't run away from your past... You'll end up running in circle...
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 13 iul 2004 09:06 de sabba

Da, da! Perfect de acord!
Seriozitate maxima ar trebui! Moderatorii ar trebui sa faca asta si asa freaca menta!
Si ar trebui acceptati doar cei care posteaza lucruri serioase si ar trebui sa se numeasca seriozitatemaxima.as.ro!
Foarte bine, ce-i balamucul asta!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Serendipity

Junior member
27 mesaje

Re: Re: Re: am probleme la intrare AJUTOR

scris pe 13 iul 2004 10:47 de Serendipity

Da, da! Perfect de acord!
Seriozitate maxima ar trebui! Moderatorii ar trebui sa faca asta si asa freaca menta!
Si ar trebui acceptati doar cei care posteaza lucruri serioase si ar trebui sa se numeasca seriozitatemaxima.as.ro!
Foarte bine, ce-i balamucul asta!

sabba... in sfarsit am gasit pe cineva cu picioarele pe pamant... doamne... tre' sa mai luam si atitudine... caterinca, caterinca... dar sa stim si noi!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 13 iul 2004 15:19 de sabba

sabba... in sfarsit am gasit pe cineva cu picioarele pe pamant... doamne... tre' sa mai luam si atitudine... caterinca, caterinca... dar sa stim si noi!

Pai, binenteles!
Sunt aici o gramada de oameni care asteapta ajutor si un sfat ca lumea si altii isi bat joc!
E inadmisibil ce se intampla in ziua de azi!
Oamenii nu mai au respect draga!

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 13 iul 2004 15:24 de FireSoul

Pai, binenteles!
Sunt aici o gramada de oameni care asteapta ajutor si un sfat ca lumea si altii isi bat joc!
E inadmisibil ce se intampla in ziua de azi!
Oamenii nu mai au respect draga!

sus

Serendipity

Junior member
27 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrare AJ

scris pe 13 iul 2004 15:27 de Serendipity

Da FireSoul... si asta poate fi un raspuns...

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la intrar

scris pe 13 iul 2004 15:30 de Infector

It's my party and I cry if i want too , cry if I want too Cum era cantecul ala? Cam asa e si cu forumul. E postul meu si fac ce vreu cu el , care are "cojones" sa ma opreasca!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme la in

scris pe 13 iul 2004 15:40 de sabba

It's my party and I cry if i want too , cry if I want too Cum era cantecul ala? Cam asa e si cu forumul. E postul meu si fac ce vreu cu el , care are "cojones" sa ma opreasca!

Stii cum e faza aia, cand ai o gradina plina cu floricele frumoase.....si apare o buruiana......
De ce s-o rupi, doar face parte din decor?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am probleme l

scris pe 13 iul 2004 15:42 de Infector

Stii cum e faza aia, cand ai o gradina plina cu floricele frumoase.....si apare o buruiana......
De ce s-o rupi, doar face parte din decor?

Da poate buruiana e mai smechera si nici nu poti s-o rupi.
Na belea acum!

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am proble

scris pe 13 iul 2004 15:50 de FireSoul

Na belea acum!

"Luati tarnaopu', luati picamaru' shi dati, dati..."
Faza e ca, daca omu' are o tar' de bun simt, isi vede greselile shi are grija sa nu le repete. Daca nu le vede sau daca le ignora, obtine 1 buc. gradina cu flori printre buruieni.
Acu', asta o fi mesaju' meu shi doar al meu shi scriu ce vreau in el, dar respectul de sine nu ma lasa a scrie tot felu' de idiotenii doar ca sa am ce spune shi pt a ma baga in seama...
Eh...parerea mea...nu tre' sa fie toti ca mine, nu?

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am proble

scris pe 13 iul 2004 15:50 de sabba

Na belea acum!

Mda! Orice buruiana se crede smechera, orice prost se crede inteligent si tot asa!
Arata-mi mie un prost care recunoste ca e prost si atunci ai reusit sa-mi darami teoria!
Eu iti pot demonstra veridicitatea acestei teorii aratandu-ti oameni inteligenti care-si recunosc lipsurile!
Deci draguta buruiana....astept!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am pr

scris pe 13 iul 2004 16:04 de Infector

Mda! Orice buruiana se crede smechera, orice prost se crede inteligent si tot asa!
Arata-mi mie un prost care recunoste ca e prost si atunci ai reusit sa-mi darami teoria!
Eu iti pot demonstra veridicitatea acestei teorii aratandu-ti oameni inteligenti care-si recunosc lipsurile!
Deci draguta buruiana....astept!

Irelevant!

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online