Cadou de ziua ei???

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 4 oct 2010 18:04 de Bozgoru

da acum probabil a cucerit-o si l-a arestat 24 din 24 si nu mai are saracul timp de forum
Lasa sa se bucure acum cat poate ca dupa aceea....

Viata e grea ...dupa care murim
da. dar e un mic egoist.. mie nu-mi plac egoistii
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 oct 2010 01:59 de ExoticDream

da acum probabil a cucerit-o si l-a arestat 24 din 24 si nu mai are saracul timp de forum

O fi furat toti trandafirii dintr-o gradina si l-o fi arestat politia.... a mai fost unul pe-aici acum vreo 2 ani, care tot asa a patit! Ce sa-i faci, asa-i iubirea in adolescenta, spinoasa!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

7Senses

Newbie

scris pe 5 oct 2010 10:40 de 7Senses

O fi furat toti trandafirii dintr-o gradina si l-o fi arestat politia.... a mai fost unul pe-aici acum vreo 2 ani, care tot asa a patit! Ce sa-i faci, asa-i iubirea in adolescenta, spinoasa!

in concluzie noi incurajam delicventza in randurile minorilor
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de ziua ei???

scris pe 6 oct 2010 16:38 de Pasaroi_Cuminte

Au trecut cel putin 30 de ani de la vremurile in care femeile apreciau asa ceva asa

Valentin, cine iubeste sincer cu toata fiinta intodeauna va fi romantic indiferent ca este barbat sau femeie.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de ziua ei???

scris pe 6 oct 2010 16:45 de valentine

Valentin, cine iubeste sincer cu toata fiinta intodeauna va fi romantic indiferent ca este barbat sau femeie.

Atunci...iubirea s-a demodat? Ca romantismul in sine, ala din romanele siropoase, de cele mai multe ori e perceput intr-un mod penibil. Si nu de mine. Ci de ele.
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de ziua ei???

scris pe 6 oct 2010 16:55 de Pasaroi_Cuminte

Atunci...iubirea s-a demodat?

Pai poate ? Se poate demoda o haina, pantalon (adica ceva lipsit de suflet)etc .
Facand o mica paranteza:
Ceea ce izvoreste din suflet nu se poate demoda niciodata.Iubirea ce izvoraste din sufletul unei persoane este aceea persoana.Lasand la o parte invelisul biologic, noi suntem energii.

Revenind:
Nu s-a demodat, ci se gaseste mai greu.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de ziua ei??

scris pe 7 oct 2010 04:26 de Bozgoru

Pai poate ? Se poate demoda o haina, pantalon (adica ceva lipsit de suflet)etc .
Facand o mica paranteza:
Ceea ce izvoreste din suflet nu se poate demoda niciodata.Iubirea ce izvoraste din sufletul unei persoane este aceea persoana.Lasand la o parte invelisul biologic, noi suntem energii.

Revenind:
Nu s-a demodat, ci se gaseste mai greu.
eu credeam ca faci misto cand vorbesti asa...
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 12:54 de axmu

cat umor...:-j
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 13:02 de axmu

revin cu ceva noutati, s-ar parea ca si voi sunteti curiosi.

de vineri nu am mai intrat pe site. saptamana trecuta pe 1 a fost ziua ei cum v-am spus. am sunat-o de dimineata am vorbit putin si a ramas ca ea sa ma sune ca sa putem intalni.
spre dezamagirea mea ea nu m-a sunat deloc si nici in zilele ce au urmat nu m-a cautat (nu stiu din ce motive).
eu am mai cautat-o la telefon, pe mess dar nu prea am reusit sa mai vb cu ea mai deloc..repet nu cunosc motive.

in aceste conditii eu ce ar trebui sa fac: sa mai astept vreun semn din partea ei ca sa ne mai vedem, sa mai o caut eu sau pur si simplu sa o las balta desi nu am renuntat la ideea de a fi impreuna !

daca ne vedem ce ar trebuie eu sa fac: sa ii mai duc acel buchet de trandafiri ? voi, fetelor, ati fi de acord sa primiti un cadou la o saptamana dupa ziua voastra ?

cam atat pt moment. mai vb.
sus

7Senses

Senior member
55 mesaje

scris pe 8 oct 2010 13:23 de 7Senses

de vineri nu am mai intrat pe site. saptamana trecuta pe 1 a fost ziua ei cum v-am spus. am sunat-o de dimineata am vorbit putin si a ramas ca ea sa ma sune ca sa putem intalni.
spre dezamagirea mea ea nu m-a sunat deloc si nici in zilele ce au urmat nu m-a cautat (nu stiu din ce motive).
eu am mai cautat-o la telefon, pe mess dar nu prea am reusit sa mai vb cu ea mai deloc..repet nu cunosc motive.

in aceste conditii eu ce ar trebui sa fac: sa mai astept vreun semn din partea ei ca sa ne mai vedem, sa mai o caut eu sau pur si simplu sa o las balta desi nu am renuntat la ideea de a fi impreuna !

daca ne vedem ce ar trebuie eu sa fac: sa ii mai duc acel buchet de trandafiri ? voi, fetelor, ati fi de acord sa primiti un cadou la o saptamana dupa ziua voastra ?

Lasa ca ce e a tau e pus deoparte daca e sa fie o sa fie si daca te suna merg trandafirii si dupa ai toata increderea

Viatza e grea.....Dupa care murim...!!
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 13:27 de axmu

Lasa ca ce e a tau e pus deoparte daca e sa fie o sa fie si daca te suna merg trandafirii si dupa ai toata increderea

deci merg trandafirii chiar a trecut ceva vreme de la ziua ei, asta vroiam sa stiu.

chiar nu stiu cu ce i-am gresit una a zis ca va face si alta a facut...mai astept poate se indreapta lucrurile
sus

7Senses

Senior member
55 mesaje

scris pe 8 oct 2010 13:30 de 7Senses

deci merg trandafirii chiar a trecut ceva vreme de la ziua ei, asta vroiam sa stiu.

chiar nu stiu cu ce i-am gresit una a zis ca va face si alta a facut...mai astept poate se indreapta lucrurile

merg si dupa merg oricand

Viatza e grea.....Dupa care murim...!!
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 14:29 de axmu

merg si dupa merg oricand

am inteles...important e sa ma vad cu ea cat mai rapid, parca nu mai suport asteptarea
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 8 oct 2010 14:30 de Psyche

am inteles...important e sa ma vad cu ea cat mai rapid, parca nu mai suport asteptarea

dragoste si rabdare!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 14:37 de axmu

dragoste si rabdare!

astea imi vine in minte si mie cand ma mai gandesc la ea. dar tu cum te-ai simti in locul meu cand o posibila jumatate parca nici nu te mai baga in seara desi tu o cauti ??

de obicei fetele adora baietii insistenti, pisalogi ?
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 8 oct 2010 16:04 de victoria_ok

Nu e interesata de tine. Mai bine las-o...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 8 oct 2010 16:06 de Bozgoru

astea imi vine in minte si mie cand ma mai gandesc la ea. dar tu cum te-ai simti in locul meu cand o posibila jumatate parca nici nu te mai baga in seara desi tu o cauti ??

nu e bine ca nu te baga in seama..si nu.. nu ne plac baietii pisalogi.. eu zic sa o lasi mai moale..
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 8 oct 2010 17:56 de Psyche

eu mi-am pus amorezatii de-a lungul timpului la tot felul de incercari inainte de a ma declara in privinta lor serios,deci mie personal imi tre dovezi de perseverenta ca sa ma convinga ca vrea cu adevarat.deci,uneori da!

sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 19:18 de axmu

hmm parerile lui "Bozgoru" si ale lui "Psyche" sunt cam diametral opuse
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 19:28 de axmu

eu mi-am pus amorezatii de-a lungul timpului la tot felul de incercari inainte de a ma declara in privinta lor serios,deci mie personal imi tre dovezi de perseverenta ca sa ma convinga ca vrea cu adevarat.deci,uneori da!

dar cat timp i-ai pus pe amorezatii tai la incercari ? si care au fost aceste incercari...poti detalia te rog, dar fii sincera pt nu are rost sa ne ascundem dupa deget, nu ne cunoastem si macar aici tb sa fim sinceri daca in viata reala nu se poate.....si nu ma refer la tn ci la persoana dorit de mn
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 8 oct 2010 20:39 de Psyche

dar cat timp i-ai pus pe amorezatii tai la incercari ? si care au fost aceste incercari...poti detalia te rog, dar fii sincera pt nu are rost sa ne ascundem dupa deget, nu ne cunoastem si macar aici tb sa fim sinceri daca in viata reala nu se poate.....si nu ma refer la tn ci la persoana dorit de mn

cand un om nu iti inspira siguranta,incredere sau ti-a facut ceva si nu esti convins ca ii pare rau,normal ca iti pui intrebari cu privire la integritatea acestuia sau intentiile sale. nu stiu sa iti zic un timp,caci probabil nici eu nu am stat sa numar;pana m-am convins ca e sau nu e ce trebuie.daca nu a fost,i-am taiat aripile,daca a fost ii dadeam mici incurajari,insa fara sa-i cedez emotional au fost saptamani,luni .. sti,prin lucrul asta,faptul ca astepti,ii incerci limitele si rabdarea si realizezi multe lucruri legate de posibila relatie. acum,doar tu iti poti da seama. daca lasa loc de interpretari,fie e proasta si vrea sa fie periata,fie chiar vrea ceva dar are indoieli. daca nu vrea nimic cu tine,ti-o va spune,te evita.

sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 8 oct 2010 20:45 de axmu

cand un om nu iti inspira siguranta,incredere sau ti-a facut ceva si nu esti convins ca ii pare rau,normal ca iti pui intrebari cu privire la integritatea acestuia sau intentiile sale. nu stiu sa iti zic un timp,caci probabil nici eu nu am stat sa numar;pana m-am convins ca e sau nu e ce trebuie.daca nu a fost,i-am taiat aripile,daca a fost ii dadeam mici incurajari,insa fara sa-i cedez emotional au fost saptamani,luni .. sti,prin lucrul asta,faptul ca astepti,ii incerci limitele si rabdarea si realizezi multe lucruri legate de posibila relatie. acum,doar tu iti poti da seama. daca lasa loc de interpretari,fie e proasta si vrea sa fie periata,fie chiar vrea ceva dar are indoieli. daca nu vrea nimic cu tine,ti-o va spune,te evita.

gandesc ca sunt diferite tipuri de persoane, o persoana este foarte diferita de alta.

in concluzie eu ar tb sa insist pana cand ori eu, ori tipa respectiva va ceda si ii va spune celuilalt ce il doare nu ?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 8 oct 2010 21:13 de Psyche

gandesc ca sunt diferite tipuri de persoane, o persoana este foarte diferita de alta.

in concluzie eu ar tb sa insist pana cand ori eu, ori tipa respectiva va ceda si ii va spune celuilalt ce il doare nu ?

right! daca tu devii agasant si nu iti dai seama avand capul plin de fluturasi cu inimioare si bulinute,o sa-ti zica ea cand ajunge la capatul rabdarilor. daca nu,ori o sa devii tu blazat la un moment dat,ori nu o sa mai rezisti si o sa o fortezi sa iti zica ce crede.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 oct 2010 04:19 de ExoticDream

prin lucrul asta,faptul ca astepti,ii incerci limitele si rabdarea si realizezi multe lucruri legate de posibila relatie.

Asa este, in acest "preludiu" al relatiei de cuplu ies la iveala multe aspecte ale caracterului si felului de a fi ale celuilalt, il poti cunoaste destul de bine ca sa te decizi daca vrei sa treci la lucruri mai serioase sau te opresti aici. Nu trebuie sa sune ca un test, pur si simplu traiesti relatia la un nivel incomplet, fara sa construiesti fel de fel de situatii practice, din care sa-ti dai seama cum va reactiona, este suficient sa lasi lucrurile... sa fie si intelegi destul de repede daca el este sau nu ceea ce ti-ai dorit. Fara sa vrei, in acest interval de timp va confruntati cu fel de fel de situatii, iar comportamentul lui iti arata la ce poti sa te astepti in viitor.

Necazul este, adeseori, faptul ca in acest "preludiu" te atasezi de el, chiar daca nu este 100% cum visai...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 9 oct 2010 04:21 de Bozgoru

cine te supune la intrebari.. il doare-n c** de tine.. tine minte de la mine asta
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 9 oct 2010 10:36 de axmu

cine te supune la intrebari.. il doare-n c** de tine.. tine minte de la mine asta

de ce spui asta ? poate respectiva are chef sa "se joace" cu mn cum a zis si sus cineva ma pune la incercari !
sa inteleg ca tu nu accepti o fata care te spune intai la niste teste, tu o vrei de-a gata nu ? nu e un lucru rau, incerc sa te inteleg.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 9 oct 2010 14:08 de Psyche

ca femeii sa ajunga sa-i pese de tine,trebuie sa ajunga sa te cunoasca. pentru ca iubesti cu un motiv,iubesti ceva dintr-un om,nu iubesti o imagine sau aparente.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 9 oct 2010 18:58 de Bozgoru

de ce spui asta ? poate respectiva are chef sa "se joace" cu mn cum a zis si sus cineva ma pune la incercari !
sa inteleg ca tu nu accepti o fata care te spune intai la niste teste, tu o vrei de-a gata nu ? nu e un lucru rau, incerc sa te inteleg.
nu nu... e normal sa te cunoasca prin discutii... nu prin incercari.. nu prin jocuri.. ca nu suntem aici la "Joci si castigi"..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 9 oct 2010 18:59 de Bozgoru

ca femeii sa ajunga sa-i pese de tine,trebuie sa ajunga sa te cunoasca. pentru ca iubesti cu un motiv,iubesti ceva dintr-un om,nu iubesti o imagine sau aparente.
exact.. discutii... trairi.. nu jocuri.. nu incercari..
sus

axmu

Senior member
76 mesaje

scris pe 24 oct 2010 15:25 de axmu

dupa ceva vreme revin cu noutati
pana la urma am reusit sa ne vedem si i-am dat si florile asa cum a spus bozgoru (pe aceasta cale ii multumesc inca odata).

tipa mi-a multumit si cand i le-am oferit, dar si la plecarea noastra. Nu stiu cum s-a simtit in sufletul ei.

Care ar fi intrebarea mea acum: sa o mai intreb daca i-au placut florile sau sa imi continui "atacul" de cucerire ?
iar prin "atac" insemnand sa o mai caut, sa mai vorbesc cu ea, sa o mai invit prin oras...procedez bine ?

o dupa amiaza placuta. servus !!!
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online